Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Virgin Galactica: εκτοξεύτηκε στο διάστημα ο Sir Richard Branson 2021

 Virgin Galactic Unity 22 Spaceflight
Πραγματικότητα έγινε το πρώτο διαστημικό ταξίδι για τον Ρίτσαρντ Μπράνσον. Μετά την εκτόξευση, το διαστημικό όχημα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, VSS Unity, αποσυνδέθηκε από το μητρικό σκάφος, το VMS Eve, γύρω στις 18.30 (ώρα Ελλάδας) για μία ιστορική πτήση που αναμένεται να διαρκέσει περίπου μία ώρα.
Η Virgin Galactic καλύπτει ζωντανά την πτήση, με τον διάσημο παρουσιαστή Στίβεν Κολμπέρ να είναι ο οικοδεσπότης του live streaming.ΕΔΩ
Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον προσγειώθηκε χωρίς προβλήματα σήμερα στο Νέο Μεξικό μετά την πτήση του στο διάστημα, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται επιτόπου.
Το διαστημικό σκάφος VSS Unity, το οποίο μετέφερε επίσης δύο πιλότους και άλλους τρεις επιβάτες, προσγειώθηκε σε μια πίστα της βάσης Spaceport America περίπου στις 09:40 (τοπική ώρα, 18:40 ώρα Ελλάδας).
Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο οποίος ενώ βρισκόταν ακόμη μέσα στο διαστημικό σκάφος περιέγραψε σε μήνυμά του μια «μοναδική εμπειρία ζωής», είναι ο πρώτος δισεκατομμυριούχος που έκανε το ταξίδι αυτό με έναν κινητήρα που αναπτύχθηκε από μια εταιρεία την οποία ο ίδιος ίδρυσε, νικώντας τον Τζεφ Μπέζος που πρόκειται να πραγματοποιήσει την πτήση στις 20 Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια