Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μηνιαίο Ωροσκόπιο ΙΟΥΝΙΟΣ 2021 και τα 12 ζώδια

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
2 Ιουνίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο στις 4:19 μμ.
3 Ιουνίου -τρίγωνο Ηλιου-Κρόνου- σταθερότητα, υπομονή, επιμονή, άνοδος, σύνεση, βοήθεια, πειθαρχία
4 Ιουνίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου- αίσθηση της πραγματικότητας, εγκράτεια, οικονομία, αυτοέλεγχος, τάση για αυτοθυσία, σταθερότητα.
5 Ιουνίου- τετράγωνο Ερμή/Πωσειδωνα-φανατισμός, ψέματα, σύγχυση, αυταπάτη, απογοήτευση
Αντίθεση Άρη /Πλουτωνα- βία, εξαναγκασμός, σκληρότητα, επίθεση
10 Ιουνίου- Νέα Σελήνη -Ολική Ηλιακη έκλειψη στους Διδύμους
11 Ιουνίου-συνοδος Ηλιου/Ερμή- υποκειμενικότητα, έκφραση προσωπικής άποψης, συνείδηση.
Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 4:34 μμ.
13 Ιουνίου -εξάγωνο Αφροδίτης/Ουρανού- ποικίλες εκφράσεις, ανανέωση, κεραυνοβόλος έρωτας, περιπέτεια, εκκεντρικότητα, αυθορμητισμός
14 Ιουνίου- τετράγωνο Ηλιου/Πωσειδωνα- απαισιοδοξία, υπερβολική ευαισθησία, αδυναμία, σκάνδαλο, χάος, μπλέξιμο, αυταπάτη
15 Ιουνίου- τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού- επιθυμία να βγούμε από μια δυσάρεστη κατάσταση, προκλητική συμπεριφορά, βία,  συγκρούσεις, επιθυμία για ελευθερία, εντάσεις, εκνευρισμός
20 Ιουνίου- Ο Δίας ξεκινάει τον ανάδρομο κύκλο του στις 6:35 μμ. στην 2η μοίρα των Ιχθύων
21 Ιουνίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα- δεκτικότητα, τέχνη, ιδανικά, ονειροπόλα φύση, ρομαντισμός, η φλόγα του έρωτα
Ο Ηλιος εισέρχεται στον Καρκίνο στις 6:32 π.μ. Θερινό Ηλιοστάσιο
23 Ιουνίου- Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην 16η των Δίδυμων  στις 00:56 π.μ.
Τρίγωνο Ηλιου/Δια- ικανοποίηση, χαρά, ηθική, καλή υγεία, προαγωγή, αναγνώριση, ευτυχία, επιτυχία.
24 Ιουνίου- Πανσέληνος στον Αιγόκερω
25 Ιουνίου-Ο Πωσειδωνας ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στην 23η των Ιχθύων στις 4:00 μμ.
27 Ιουνίου-Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα στις 7:27 π.μ.
Ας ρίξουμε μια ματιά στον Ιούνιο, είναι ένας μήνας με πολλές αλλαγές καθώς και το ποσοστό των ανάδρομων πλανητών αυξάνεται, ενώ θα δεχτούμε την επιρροή άλλης μιας πολύ σημαντικής ηλιακής έκλειψης. 
Υπάρχουν στιγμές που έχουμε πολλές εκπλήξεις ο Ιούνιος είναι ένας από αυτούς. Στις 15 Ιουνίου βέβαια αναμένεται να βιώσουμε το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα Κρόνου/Ουρανού καθώς αυτά φέρνουν εξελίξεις και εντάσεις παγκοσμίως αναμεσά στην Παλιά Τάξη και Νέα Τάξη πραγμάτων, ανάμεσα στον παλιό και Νέο κόσμο που χτίζετε.
Οι πλανήτες μέσα στον Ιούνιο θα έχουν μεγάλη δύναμη και θα δούμε ότι μάλλον θα πρέπει να προχωρήσουμε πιο κάτω  στην ζωή μας. Η Αφροδίτη που συνδέεται με την επιθυμία και την ομορφιά και τι αγαπάμε, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα διανύσει τον αστερισμό του Καρκίνου. Θα βάλουμε περισσότερη ενέργεια στο να περιποιηθούμε το άμεσο περιβάλλον μας ώστε να φέρει αυτό περισσότερη χαρά και ικανοποίηση. Ο Άρης που μπήκε στο ζώδιο του Καρκίνου τον Μάιο είναι περίπου η ίδια ενέργεια. Η Αφροδίτη θα συναντήσει το φεγγάρι της 11ης Ιουνίου, που είναι η δεύτερη από τις 7 πύλες του κύκλου της 584 ημερών, που σημαίνει περισσότερη δημιουργία.
Σημαντική η ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου, στις 19 μοίρες των Διδύμων. 
Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα δημιουργική και ευχάριστη καθώς επιτρέπει την αφθονία που θα ανθίσει στην ζωή μας, ωστόσο ο πυρήνας της μας δείχνει επίσης ότι ο καθένας από μας είναι μοναδικός, σημαντικός και όμορφος. Η έκλειψη Ηλίου όμως  τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα, που θέλει να μας βάλει μέσα σε έναν κόσμο φαντασίας, να ονειρευτούμε και να δουλέψουμε δημιουργικά χρησιμοποιώντας το ένστικτο μας. Το θέμα είναι πιστέψουμε περισσότερο στον εαυτό μας και τα δώρα που διαθέτει ο καθένας από μας, χωρίς αμφισβήτηση.
Ο Ερμής ως κυβερνήτης των Διδύμων είναι σε αναδρομή πορεία, στην καρδιά του Ήλιου, που θα συμβείς αργότερα κατά την διάρκεια της ημέρας, όπου η δύναμη του θα είναι μεγάλη. 
Ώρα να διαλογιστούμε και να ανοιχτούμε περισσότερο στο συμπάν, γνωστοποιώντας τις προθέσεις μας. Ο Άρης θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Λέοντα την επομένη μέρα που θα μας παρακινήσει να διασκεδάσουμε περισσότερο και να γίνουμε περισσότερο δημιουργικοί. Μερικές ημέρες αργότερα ο Κρόνος θα τετραγωνίζει ακριβώς τον Ουρανό δημιουργώντας εντάσεις στις σχέσεις, αλλαγές στον χώρο της δουλειάς, θα φέρει ασυνήθιστα νέα η θα διαβάζουμε ασυνήθιστες ειδήσεις ανά τον κόσμο φέρνοντας χάος.
Στις 21 Ιουνίου, μπαίνουμε στο θερινό Ηλιοστάσιο, όπου ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, την 20η ημέρα του Ιουνίου, βοηθώντας περισσότερο και στηρίζοντας την ενέργεια του Δια στους Ιχθείς. Μπαίνουμε στην εποχή του Νερού, μια περίοδο εσωτερικής γαλήνης και άπνοιας. Ο Ερμής θα μπει σε ορθή πορεία στις 23 του μήνα, πάνω στον Δεσμό της Αφροδίτης όπου οι συζητήσεις με φίλους, οι προσωπικές σχέσεις θα αποδειχθούν ιδιαίτερα δυναμικές, σημαντικές και γόνιμες.
Στις 24 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί μια πανσέληνος στον Αιγόκερω που θα συναντήσει τον ανάδρομο Ποσειδώνα εναποθέτοντας στην ατμόσφαιρα περισσότερη αβεβαιότητα για το πως να διατηρήσουμε τις ισορροπίες ανάμεσα στο πως να επιβιώσουμε και πως να φροντίσουμε την προσωπική μας ζωή. Τι είναι πιο σημαντικό για μας; Τι είναι αυτό που έχετε αγνοήσει; Η πανσέληνος αυτή στις 3 μοίρες του Αιγόκερω, αναζητά υγιή όρια και επιθυμίες, είναι σημαντικό να σκεφτούμε πως θέλουμε οι άλλοι να μας βλέπουν, πως να μας ξέρουν οι άλλοι στην εξωτερική μας ζωή, θυσιάζοντας ένα μέρος του εαυτού μας.
Η Αφροδίτη απέναντι από τον Πλούτωνα σε μια πολύ σημαντική μοίρα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο ειδικά στο τέλος του 2021, καθώς αυτή θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο της. Και αυτό γιατί Αφροδίτη και Πλούτωνας έπαιξαν σημαντικό ρόλο το 2020. Ποιες είναι οι εμμονές σας; Τι φοβάσαι να χάσεις; Ποσο καλή είναι η σχέση σου; Τι είναι αυτό που συνεχίζεις να κρατάς ενώ πραγματικά δεν το χρειάζεσαι. Τι είναι αυτό που φοβάσαι για να προχωρήσεις στο μέλλον; τι μας εμποδίζει να είμαστε ευτυχισμένοι;
Επιπλέον, ο Δίας θα είναι στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα. Είναι μια περίεργη ενέργεια γιατί ο Δίας επεκτείνει ότι υπάρχει μέσα σε αυτό. Τόσο ο Κρόνος και Ποσειδώνας συνδέονται με την πραγματοποίηση ενός ονείρου, τα όνειρα μας σημαίνει ότι παίρνουν σάρκα και οστά, η το αντίθετο θα προσθέσει περισσότερο πόνο, θλίψη και απώλεια. Την ίδια ώρα, η πανσέληνος στον Αιγόκερω με τον Ουρανό, τον μεγάλο αφυπνιστή θα βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Ηλίου/Ποσειδώνα. Αυτό ραγίζει και σπάει, θα ανοίξει και απογυμνώνει τις όποιες ψευδαισθήσεις και θα δούμε την αλήθεια να βρίσκετε στα πρωτοσέλιδα για απατή και εξαπάτηση. Όσο για μας, σε προσωπικό επίπεδο, μην καταπίνετε και μην αγοράζετε ότι σας πασάρουν οι άλλοι, και μην υποτιμάτε την δική σας αλήθεια. Ο μήνας τελειώνει με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Λέοντα στις 27 Ιουνίου, όπου θα μας μεταφέρει στον ζεστό και ηλιόλουστο Ιούλιο, όπου θα μπορούμε να χαρούμε και να χαλαρώσουμε περισσότερο κάτω από τις αχτίδες του καλοκαιρινού Ηλίου.

ΚΡΙΟΣ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών αυξάνεται αυτόν τον μηνα και κατά τα τέλη Ιουνίου, το 40% των πλανητών  ίσως να επιβραδύνει κάπως τα πράγματα στην ζωή μας. Στις 10-11 Ιουνίου σημαντική η ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα επηρεάσει τον 3ο οικο σας, που συνδέεται με την μάθηση, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, το κοντινό σας περιβάλλον. Η ηλιακή έκλειψη σε αντίθεση με την σεληνιακή του προηγουμένου μηνα, ίσως να βιώσετε αλλαγές σε ότι συνδέεται με την ανώτερη παιδεία, την επικοινωνία, τους υπολογιστές η το μέσο μεταφοράς που διάθετε. Να οδηγείτε πιο προσεχτικά ενώ και από άποψη υγείας ίσως αγχωθείτε περισσότερο γύρω από τις ημέρες της έκλειψης. Ωστόσο, είναι ένας μήνας περισσότερο για ψυχολογική και επαγγελματική πρόοδο. Η Αφροδίτη ως πλανήτης του έρωτα και των οικονομικών θα είναι εκτός ορίων από τις 1-17 ,οπότε πολλά μπορούν να συμβούν οπου δημιουργεί θετικές όψεις με τον Δια από τις 3-5 Ιουνίου, οπότε λογικά θα αυξήσει την προσωπική σας ευτυχία αλλα και ευημερία.
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου επικεντρώνεται στα οικονομικά σας και φέρνει μηνύματα και ειδήσεις.
Το μεσοδιάστημα Δια/Πλούτωνα θα βοηθήσουν σε αυτή την επαγγελματική πρόοδο ενώ κατά τα μεσα του μηνα Κρόνος/Ποσειδώνας και Ερμής φέρνουν στην επιφάνεια  ταλαιπωρία, ίσως κάποιοι ψυχολογικοί καταυγασμοί έρχονται στην επιφάνεια, ενώ ο Ερμής και Κρόνος στην συνέχεια θα παίξουν ρόλο στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις για τον εαυτό σας. Με Άρη /Ουρανό και Πωσειδωνα καλό θα ήταν να μην παραφορτώνετε τον εαυτό σας και να μην ξεπερνάτε τα όρια σας. Μην κρατάτε κριτική στάση απέναντι στους ανθρώπους ενώ Ηλιος και Ερμής θα ευνοήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σχέδια σε νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες. Με τον Alpheratz στον Ήλιο σας θα γίνετε περισσότερο ανεξάρτητοι οικονομικά ενώ η Αλκυόνη και ο αστεροειδής Ψυχή, στην Αφροδίτη, δίνει μια πιο ποιητική χροιά στις σχέσεις σας, περισσότερη «μαγεία» και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον μυστικισμό.
Ο Βασιλιάς Κούπα δείχνει ότι περισσότερο δράμα και συναίσθημα θα υπάρχει σε όλα τα επίπεδα και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο. Χρησιμοποιήστε το ένστικτο σας η ένας πνευματικός οδηγός θα βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 11, 12, 18, 19,21
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 71,6,7,8,11,12,20,21,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 18,19,24,25,26

ΤΑΥΡΟΣ
Το γεγονός ότι ο Ερμής πλανήτης επι των οικονομικών σας θα είναι σε ανάδρομη πορεία δεν σημαίνει ότι όλα θα πάνε στραβά, απλά οι ταχύτητες θα μειωθούν όσο αφορά το κέρδος και την προσωπική σας ευημερία η θα πρέπει να είστε προσεχτικοί ως προς τις αποφάσεις που έχουν σχέση με αυτό. Ισως χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές η να γίνετε πιο ρεαλιστές σχετικά με την διαχείριση του χρήματος εν όψη ηλιακής έκλειψης. Θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο πάνω στα παιδια σας και το άγχος τους που περιστρέφετε γύρω από διάφορες δραστηριότητες. Τα οικονομικά θα αρχίσουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα μετα τις 21 του μηνα καθώς ο Ερμής θα είναι και πάλι σε ορθή πορεία. Αν και επαγγελματικά και καριέρα είναι σημαντικά όλο τον χρόνο, τώρα θα υπάρξει μια περίοδος οπου θα σας απασχολήσουν η οικογένεια και προσωπικές σχέσεις, αφού και ο Άρης θα μετακινηθεί στο κάτω μέρος του χάρτη σας στις 12 Ιουνίου. Είναι μια καλή περίοδος για ανακαινίσεις ίσως και πωλήσεις. Προσοχή στο άγχος ενώ θα πρέπει να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας με κάποιες βιταμίνες. Το ιδιο συμβαίνει και στις προσωπικές σχέσεις που θα ανανεωθούν και θα βελτιωθούν, ώστε να αναπνέετέ τον ιδιο αέρα με τους άλλους.
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου επικεντρώνεται στα οικονομικά σας αλλα και στο τι εχει σημαντική αξία για σας.
Η μηνιαία σας αστρολογική αναφορά συνδέεται με το μεσοδιάστημα Ηλιου/Ερμή οπου θα εστιάστε σε προσωπικές σχάσεις, παιδια, επικοινωνία, και αυτοδημιουργια η θέματα σπιτιού. Θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα, θα διευρύνετε το πνεύμα σας, θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να σχεδιάσετε αυτά που θέλετε κατά το πρώτο μισό του μήνα. Ισως να υπάρξουν και καλές ευκαιρίες, όσο φορα την ανάπτυξη πρακτικών και νοητικών δραστηριοτήτων σας, υπογραφή η αποδοχή συμφωνιών είναι μεσα στο πρόγραμμα. Άρης και Δίας, Πωσειδωνας  σημειώνουν έντονη δραστηριότητα στα επαγγελματικά, προσοχή σε ζητήματα αναξιοπιστίας που μπορεί να δημιουργηθούν. Μην εγκαταλείπετε αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε, αν και πιστεύω με την δύναμη που διάθετε θα στα βγάλετε πέρα. Προσοχή στις λεπτομέρειες.
Menkar, Ηλιος και Ερμής, ίσως γίνετε πιόνι στον άνεμο αλλαγής που έρχεται, ανάλογα το ωροσκόπιο σας βέβαια ίσως να υπάρξει η μια μεγάλη επιτυχία η μια μεγάλη απώλεια. Η Bellatrix με την Αφροδίτη αυξάνει την δημιουργικότητα αρκετά δουλεύοντας σε εναλλακτικά πεδία. Ψάχνετε η μπορεί να σχηματίζετε αντισυμβατικές σχέσεις η ακόμα και αμφιλεγόμενες συνεργασίες.
Ο Ηλιος, η καρτα Ταρώ του μηνα σημαίνει ότι η επιτυχία έρχεται μεσα από την αυτοπεποίθηση σας, καλή υγεία, χαρά χρήματα και δημιουργικότητα μεσα από τα παιδια σας. Να σκέφτεστε πιο θετικά, αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 8, 11, 12, 17,20, 21,24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,9,10,11,18,19,20,25,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,16,17,24,26,27

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να δεχτείτε την ισχυρή ενέργεια μιας δυνατής ηλιακής έκλειψης, μεταξύ 10-11 του μηνα, στο ζώδιο σας, που θα επηρεάσει τον κυβερνήτη του ωροσκοπίου σας που είναι ο Ερμής. Οπότε προσπαθήστε να ηρεμήσετε τρεις ημέρες πριν από αυτή και μετα. Η έκλειψη αυτή θα επαναπροσδιορίσει την προσωπική σας εικόνα και χαρακτήρα. Αυτό δεν είναι κακό, γιατί άλλωστε είμαστε κοσμικά όντα που εξελισσόμαστε διαρκώς. Αν και αυτά μπορεί ν αλλάξουν μέσα στους επομένους μήνες, ο Ερμής  ίσως να παρουσιάσει δράματα και εντάσεις μπορεί να υπάρξουν σε κοινωνικό επίπεδο, οικογενειακό, να συμβούν αλλαγές και στα δυο πεδία. Να οδηγείτε προσεχτικά, κάνετε ένα back-up  στον υπολογιστή σας για παράδειγμα, προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές μέσω ιντερνέτ.
Δεν είναι βέβαια κακός ο Ιούνιος, αν και μέχρι της 21, με τον Ερμή ανάδρομο, οι ταχύτητες θα πέσουν και αυτό εχει ως σκοπο να προετοιμάσετε εσείς τον εαυτό σας καλύτερα. Μάρκετινγκ, πωλήσεις, επικοινωνία, παιδεία, μετακινήσεις απαιτούν σχέδιο αλλα και συγκέντρωση, περισυλλογή. Η Αφροδίτη από τις 2-27 του μηνα μπορεί να κανει θαύματα, εκτός ορίων, συγκεκριμένα από τις 1-17 Ιουνίου όσο φορα το χρήμα. Ο Δίας θα είναι σε ανάδρομη πορεία από τις 20, οπότε αφήστε τις σχέσεις ως έχουν χωρίς να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Τα επαγγελματικά θα πάνε καλα, παρόλο την επιρροή της έκλειψης.
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου φέρνει εντάσεις αλλα καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε την διαίσθηση σας.
Τα μεσοδιαστήματα MC/Ωροσκόπου, Ηλίου και Αφροδίτης, δίνουν έμφαση στην βελτίωση της ψυχής σας, στην σχέση σας με τον εαυτό σας, το σώμα σας και την επιρροή που έχετε στους άλλους. Εκπέμπετε περισσότερη αρμονία και ισορροπία, ομορφιά. Ισως θα κάνετε μια πολύ σημαντική επαφή. Θα υπάρξει στροφή προς καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Κρονος/Ουρανός/Αφροδίτη/Ηλιος ίσως κάποιοι βιώσουν το τέλος μιας σχέσης αναπόφευκτα η βιώσουν απλά εντάσεις, εξαιτίας ψέματων; Μιας αλήθειας η πληροφοριών που έρχονται στο φως; Alphecca και Acrux σας κάνουν πιο δημιουργικούς, ιδιαίτερα ότι συνδέεται με τα παιδιά, θρησκεία, πνευματικότητα, τραγούδι, ποίηση, θέατρο ενώ θα έχετε και την υποστήριξη της οικογενείας η αυτών που πραγματικά σας αγαπούν. Mirzam και Ερμής θα χαρίσουν πνευματική υπεροχή, θα ευνοήσουν τον γραπτό και προφορικό λόγο, τα επαγγελματικά, την επικοινωνία.
Η καρτα Ταρώ Πύργος, ίσως συνδεθεί με απρόσμενες αλλαγές και γεγονότα, αλλά όμως την έμπνευση, την κάθαρση και τις νέες ευκαιρίες. Προσοχή στην αλαζονεία. Η όποια απώλεια θα φέρει κάτι πολύ καλύτερο.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,1,12,20,21,22,23,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,12,13,18,19,20,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,3,11,13,20,21,29,30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιούνιος εχει την ηλιακή έκλειψη στις 10 του μηνα, και ευτυχώς δεν θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα, ωστόσο δεν θα είναι και άσχημα να μειώσει λίγο τις ταχύτητες σας, γύρω από εκείνες τις ημέρες. Θα πραγματοποιηθεί στον 12ο οικο σας οπότε ενδεχομένως σας επηρεάσει πνευματικά, ίσως τις πνευματικές σας σχέσεις αλλα ίσως αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε μερικά πράγματα και καταστάσεις. Συχνά τέτοιου είδους εκλείψεις συμβαίνουν για να συνειδητοποιήσουμε κάποιες περιστάσεις και να μας γίνουν κάποιες αποκαλύψεις. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποιο άγχος η να σας ενοχλήσουν κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και να σας επηρεάσουν αναλόγως. Ισως σκεφτείτε ότι κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν ενδεχομένως διότι τίποτα από τα παλιά δεν ισχύει πλέον. Νέες στρατηγικές σχετικά με τα οικονομικά η νέες ιδέες. Εάν ταξιδέψτε, οργανώστε το σωστά. Η διαίσθηση σας ίσως να είναι πιο έντονη από ποτέ. Επενδύστε στον εαυτό σας, μετα τις 21 του μήνα ο Ηλιος στο ζώδιο σας, θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για αυτοβελτίωση και θα αναβαθμίσει και τα οικονομικά σας.
Ηλιος και Αφροδίτη θα φέρουν σε πνευματικό επίπεδο κάτι από τα παραπάνω αλλα η επιρροή της θα είναι θετική, τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο ,επαγγελματικό, οικονομικό και συναισθηματικό. Θα είναι μια ήρεμη περίοδος και ευχάριστη, δημιουργική. Η έκφραση συναισθημάτων θα είναι έντονη. Ισως μια σχέση να περάσει στο παρελθόν. Δίας και Πλούτωνας θα υποστηρίξουν τα σχέδια και τις προσπάθειες σας για αργότερα, ωστόσο συνεχίστε να δουλεύετε πάνω σε αυτά. Κρόνος/Ουρανός και Πωσειδωνας δίνουν το μήνυμα ότι τα παλιά φεύγουν αλλά τίποτα δεν πάει χαμένο. Αυτό περιέχει ένταση και θλίψη αλλά φεύγει.
Ο Mirzam και Ερμής θα χαρίσουν πνευματική υπεροχή, και η γνώμη σας θα είναι σημαντική αυτήν την περίοδο για τους άλλους. Archenar και Άρης συμβουλεύουν να επιλύσετε τα ψυχολογικά σας, το να ζείτε μεσα στο δικό σας χάος, τρώει ενέργεια. θα έχετε την θέληση όμως να επικεντρωθείτε στα σχέδια σας, να προκαλέσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε ώστε να τα εκπληρώσετε.
Η καρτα 4 Ράβδοι, για τον Ιούνιο, είναι δείκτης σταθερότητας, αλλα θα τερματίσει μια κατάσταση που σας ενοχλεί. Επιτυχία, νέα ξεκινήματα.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 11,12,18,19,21,24,15,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,14,15,18,19,20,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,4,5,14,23

ΛΕΩΝ
Αν και το πλανητικό σκηνικό αρχίζει να αλλάζει τις τελευταίες εβδομάδες πολύ σημαντικο κοσμικό γεγονός θα είναι η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου. Θα σας επηρεάσει αρκετά αφού ο Ηλιος τυχαίνει να είναι βέβαια ο προσωπικός σας πλανήτης. Έτσι λοιπόν, κατά κάποιο τρόπο αναμένεται η έκλειψη αυτή να αλλάξει δραματικά την ζωή σας, οι φιλικές σας σχέσεις θα δοκιμαστούν και καλού κακού κάνετε και ένα back-up στον υπολογιστή σας, ελέγξτε το anti-virus, και ενημερώστε τον. Καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος κάντε και έναν έλεγχο στα οικονομικά σας σχέδια και αναθεωρήστε. Σημαντικές αλλαγές ίσως θα πρέπει να γίνουν σχετικά με θέματα υγείας, κακές συνήθειες να κοπούν, να αντικατασταθούν και να τροποποιηθούν.
Πολύ θετικό το γεγονός ότι ο Άρης θα μετακινηθεί στο ζώδιο σας στις 12 Ιουνίου, οπότε θα μπορέσετε να ταξιδέψετε, να επιλέξτε ένα πρόγραμμα εξάσκησης και σωστής διατροφής. Θα σας δώσει περισσότερο κουράγιο και θάρρος, όμως μην αγνοήσετε στοιχεία που ίσως αργότερα το μετανιώσετε. Αν και η ενέργεια του Άρη μπορεί να σας κανει λιγότερο υπομονετικούς, αποφύγετε να μπείτε σε δυσάρεστες διενέξεις με τους άλλους, ίσως να υπάρξει και μια τάση για ατυχήματα. Ουτωσι αλλως οι ανάδρομοι πλανήτες θα φτάσουν στο 40% αυτόν τον μηνα, οι ταχύτητες θα μειωθούν και θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή.
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου επικεντρώνεται σε θέματα οικογενειακά και το σπίτι σας, κάποια προβλήματα θα επιλυθούν αλλα θα συνδεθεί και με αλλαγές μεσα σε αυτό.
Ηλιος/Ουρανός και Αφροδίτη πολύ πιθανό να σας χαρίσουν όμορφες στιγμές στον έρωτα, ρομαντικές και ασυνήθιστες εμπειρίες. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε παιδί, αυτή είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας. Γενικότερα, ο Ιούνιος κρύβει ευχάριστες στιγμές, εκπλήξεις και ξεσπάσματα στοργής και αγάπης αλλα και άφθονη επαγγελματική δημιουργία. Με Αφροδίτη και Βόρειο Δεσμό, ίσως κάποιοι θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια νέα σχέση. Δίας/Κρόνος και Πλούτωνας σημαίνει ότι θα συνεχίσετε τις προσπάθειες σας, παρόλο τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζετε καθημερινά, όμως εσείς επιμένετε αργά και σταθερά. Δίας/Πωσειδωνας και Σελήνη παραπέμπουν σε σπατάλες, οι επιθυμίες πολλές, ονειροπολήστε, αλλα μην χάνετε τον καιρό σας σε τελείως ανεδαφικά σχέδια.
Ο Ηλιος, η καρτα Ταρώ του μηνα σημαίνει ότι η επιτυχία έρχεται μεσα από την αυτοπεποίθηση σας, καλή υγεία, χαρά χρήματα και δημιουργικότητα μεσα από τα παιδια σας. Να σκέφτεστε πιο θετικά, αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,11,12,16,17,21,24,26,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,16,17,18,19,20,25,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,7,8,11,12,21

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ πιθανό η σεληνιακή έκλειψη του Μάιου να είχε σημαντική επιρροή πάνω σας, αλλά όμως και η ηλιακή έκλειψη στους Δίδυμους, θα είναι ακόμη σημαντικότερη σε επιρροή που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου. Μην θορυβείστε, απλά μειώστε τις ταχύτητες σας γύρω από εκείνες τις ημέρες και ηρεμήστε. Η ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει τον 10ο οικο σας που συνδέεται με τα επαγγελματικά, και ανάμεσα στα σημαντικά και τα πιο σημαντικότερα επιλέξτε το δεύτερο, για λίγο. Πολλές αλλαγές συμβαίνουν στον τομέα της εργασίας και τα επαγγελματικά ως προς τον τρόπο που λειτουργείτε ίσως. Οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν αλλάξει και θα συνεχίζουν να αλλάζουν. Αναταράξεις ίσως υπάρξουν στις σχέσεις σας με συνάδελφους και κυρίως με ανωτέρους. Με Ερμή ανάδρομο, βαλτέ τα οικονομικά σας λίγο στο μικροσκόπιο και κάντε καλύτερο έλεγχο.
Η έκλειψη όμως επηρεάζει τον Ερμή και τον Πωσειδωνα και αυτό σημαίνει ότι θα δοκιμάσει μια προσωπική σχέση, κάποιοι θα αναγκαστούν να τερματίσουν μια υπάρχουσα η άπλα να δημιουργηθεί αστάθεια και μια μίνι κρίση. Θέματα υγείας θα χρειαστούν την προσοχή σας μέχρι της 21 Ιουνίου. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου είναι δείκτης επαγγελματικής επιτυχίας.
Αφροδίτη και Δίας θα φέρνουν τύχη στα οικονομικά και επιπλέον κέρδος από τις 3-5 του μηνα και ίσως μια ευκαιρία. Η Αφροδίτη από τις 2-27 θα φέρει περισσότερο χρήμα, άλλωστε θα είναι εκτός ορίων μέχρι της 17 Ιουνίου. Η σχέση μεταξύ των δυο θα σας κάνουν να λάμπετε και θα το δείχνετε ότι είστε ευτυχισμένοι. Ο Άρης θα σχηματίζει δυνατές όψεις με τον Πλουτωνα από τις 4-6 του μηνα, οπότε να είστε προσεχτικοί στις σχέσεις σας με γονείς και αδέρφια. Ο Ηλιος και ο Δίας επίσης σχηματίζουν θετικές όψεις από τις 22-23 Ιουνίου και αυτή είναι μια πολύ θετική διέλευση για τα οικονομικά. Ερμής και Βόρειος Δεσμός σας κάνουν πιο κοινωνικούς, θα κάνετε κοινά σχέδια με άλλους και θα ανταλλάξετε ιδέες ίσως με σκοπο μια συνεργασία, η την ενίσχυση κοινών συμφερόντων. Ρυθμίσεις, διακανονισμοί επαγγελματικών ζητημάτων θα είναι εφικτά καθώς και ενός προγράμματος σωστής διατροφής. Δίας/Κρόνος και Πλούτωνας σημαίνει ότι θα συνεχίσετε τις προσπάθειες σας, παρόλο τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζετε καθημερινά, όμως εσείς επιμένετε αργά και σταθερά. Ο Ηλιος σας σε συνδυασμό με τον Zosma σας συμβουλεύει να προσέχετε και να γίνετε θύμα μιας κατάστασης που ίσως ήδη να υποφέρετε. Αφροδίτη και Procyon, θα φέρουν μικρές ευκαιρίες που θα βοηθήσουν οικονομικά.
Καρτα Ταρώ ο Ερημίτης. Όλα θέλουν σύνεση και προσοχή. Ακουστέ την εσωτερική σας φωνή, αποχή από καταστάσεις που σας φθείρουν. Υπομονή.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,11,12,,13,20,21,29,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,12,18,19,20,21,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 9,10,18,19,25,26

ΖΥΓΟΣ
Σημαντικο γεγονός η δεύτερη έκλειψη του χρόνου, που είναι ηλιακή, και θα πραγματοποιηθεί στους Δίδυμους, στις 10 Ιουνίου, θα επηρεάσει τον 9ο οικο σας. Δεν αναμένεται να σας επηρεάσει εκτός αν στον προσωπικό σας χάρτη υπάρχουν μεταβλητά ζώδια όπως (Δίδυμοι, Ιχθείς, Τοξότης, Παρθένος). Η έκλειψη Ηλιου θα επηρεάσει θέματα 9ου οίκου, ταξίδια, ανώτερες σπουδές, νομικά θέματα, οι οργανισμούς που ίσως να εργάζεστε εκεί.
Ωστόσο, ο Άρης θα βοηθήσει αρκετά στα επαγγελματικά σας σχέδια ιδιαίτερα μετα τις 14 Ιουνίου οπου και η κοινωνική σας ζωή αναβαθμίζεται. Η Αφροδίτη ως κυβερνήτης πλανήτης σας, από τις 2-27 του μηνα, θα είναι εκτός ορίων και θα κανει θαύματα οπου οι δυνατότητες σας θα είναι απεριόριστες βελτιώνοντας ταυτόχρονα και τις ικανότητες σας. Ο Ηλιος θα παίξει σημαντικο ρόλο σε θέματα επαγγελματικά ιδιαιτέρως από τις 21 και ύστερα. Η υγεία θέλει κάποια προσοχή που θα δημιουργήσει επιπλέον άγχος και πίεση γενικότερα. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου είναι δείκτης εσωτερικής αφύπνισης.
Πιο συγκεκριμένα Ουρανός/Ποσειδώνας και Σελήνη δίνουν μεγάλη ευαισθησία πράγμα που μπορείτε να την εκφράσετε είτε μεσα από τα παιδιά σας είτε μεσα από τα ταλέντα σας και τις καλλιτεχνικές σας ασχολίες αλλα και πνευματικές. Θα έχετε την τάση να διεισδύσετε μεσα στα μυστήρια ανωτέρων και εσωτερικών κόσμων αλλα πρέπει να φροντίζετε και τον εαυτό σας.
Ερμής/Βόρειος Δεσμός και Αφροδίτη ίσως για κάποιους φέρουν νέες γνωριμίες η ευκαιρίες , συνεργασίες που εκφράζουν ιδίες ιδέες και επιθυμίες και ιδια ενδιαφέροντα. Ωστόσο αυτό παραπέμπει και στην βελτίωση επικοινωνίας αν είστε μεσα σε μια σχέση η στο μοίρασμα κοινών ενδιαφερόντων και δραστηριοτήτων. Δίας/Κρόνος και Πλούτωνας σημαίνει ότι θα συνεχίσετε τις προσπάθειες σας, παρόλο τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζετε καθημερινά, όμως εσείς επιμένετε αργά και σταθερά. Σελήνη/Ερμής και Κρονος είναι δείκτης ότι γενικότερα υπάρχει  μια μελαγχολία στην ατμόσφαιρα αλλά αυτό όμως βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση για να πέτυχουμε στόχους μας η μπορεί να συμβολίζει και ένα ταξίδι εντός των τειχών της χωρας.
Ηλιος και Alpheratz, θα σας βοηθήσει να είστε πιο ανεξάρτητοι γενικότερα προς στην κατεύθυνση που έχετε επιλέξει να πάρει ειδικά αν ανήκετε στους ελευθέρους επαγγελματίες. Ειδάλλως ίσως και πάλι να έχετε ελευθέρια κινήσεων μεσα στον χώρο της δουλειάς σας. Σελήνη και Diadem, δείχνει αφοσίωση στους στόχους που έχουμε θέσει, είτε για ένα σκοπο είτε είμαστε μεσα σε ομάδες, ειδικά αν ασχολείστε με τον ακτιβισμό. Σημαίνει βέβαια και την τάση για αυτοθυσία που αυτό συνδέεται με τις προσωπικές σχέσεις, οι οποίες παίρνουν δε δεύτερη μοίρα αυτόν τον μηνα. Αυτοθυσία λοιπόν για έναν ανώτερο σκοπο.
Αλλωστε για να συμπληρωθεί η εικόνα η Αφροδίτη με τον Regulus, θα υποστηρίξει τους στόχους σας γιατί πιστεύω ότι θα συνειδητοποιήσετε ότι στις σχέσεις αναζητάτε κάτι πολύ ανώτερο σε πνευματικό επίπεδο και όχι μικρότητες, αλλα σίγουρα ούτε και το τέλειο, διότι απλούστατα δεν υπάρχει. Όμως ναι, κάτι καλύτερο από αυτό που υπάρχει ενδεχομένως.
Και τέλος, η καρτα Ταρώ είναι τα 8 Πεντακτινα, που παραπέμπουν στον υλισμό , το χρήμα κυρίως που συνδέεται με την σκληρή δουλειά. Οπότε η επικοινωνία είναι σημαντικά και η εφαρμογή ιδεών στην πράξη, τα προσόντα και ικανότητες παίζουν ρόλο, ίσως όντως ταξιδέψτε κάπου κοντά.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5,11,12,14,21,23
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,8,11,17,20,21,24,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 11,12,13,18,19,27

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέχρι το τέλος του Ιουνίου το 40% των πλανητών θα είναι σε αναδρομή πορεία και τα πράγματα θα αρχίζουν λίγο να πηγαίνουν πιο αργά και θα χρειαστεί να είστε περισσότερο υπομονετικοί. Αν και ο μήνας αυτός είναι θετικός από πολλές απόψεις, σημαντικο γεγονός η ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου θα εχει ψυχολογικό αντίκτυπο και ίσως να φέρει διάφορες μεταφυσικές ανησυχίες και εμπειρίες αλλα επι του έργου συνάδει με την διαχείριση των οικονομικών γι αυτό θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Ωστόσο, θα βοηθήσει ψυχολογικά να αναβαθμιστείτε και να ξεκαθαρίσετε μεσα σας πολλά, ίσως με λίγο δραματικό τρόπο. Μπορεί να φέρει αλλαγές επαγγελματικές, μεσα στον χώρο της εργασίας σας, ειδικά αν εργάζεστε μεσα σε έναν οργανισμό η εταιρία. Προσοχή στις σχέσεις με ανωτέρους.
Είναι μια περίοδος οπου όλοι θα βιώνουν το προσωπικό τους δράμα, λίγο πολύ, αλλά σκοπός είναι να αντικαταστήσετε κάποια πράγματα, με κάτι καλύτερο. Ερμής και Πωσειδωνας που επηρεάζονται από την έκλειψη ηλίου, αφορά το ψυχολογικό κυρίως, ίσως κλάψετε και παραπάνω, δεν πειράζει, καθαρίζει και ανακουφίζει. Σταδιακά μεσα στον μηνα θα επικεντρωθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά με τον Αήρ να μετακινείται προς τον 10ο οικο σας στις 12 του μηνα, οπου δείχνει αρκετά έντονη δραστηριότητα. Στις 27 Ιουνίου η Αφροδίτη θα μετακινηθεί και εκείνη στον ιδιο οικο οπου δείχνει πλήρη αφοσίωση στα έργα σας, όποια και αν είναι. Πάντως, και τότε δείχνει ότι ικανότητες, επικοινωνία και εμφάνιση όπως και η χάρη σας θα παίξουν ρόλο. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου θα αποδεχτεί θετική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας.
Ποσειδώνας/Άρης και Ωροσκόπος σημαίνει ότι θα πρέπει να αγωνιστείτε εναντίον κάποιων δυσαρμονικών επιρροών στο περιβάλλον σας, ίσως κάποιες φασαρίες προκύψουν για τον λόγο του ότι μάλλον κάποια πράγματα εκφράζονται με λάθος τρόπο και ρόλο θα παίξει τόσο ο Ερμής ανάδρομος αλλα και η έκλειψη ηλίου, στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ηλιος/ Αρης και Πλούτωνας σημαίνει ότι θα συνεχίσετε τις προσπάθειες σας, δεν πτοείστε με τίποτα, είστε όμως αποφασισμένοι να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας αλλα προσοχή να μην υπερφορτώνεστε τον εαυτό σας. Ο Ηλιος και ο Arcturus και Spica είναι δυνατός συνδυασμός οπου θα έχετε την ευκαιρία να προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες προς τα έξω και να πέτυχετε αρκετά.
Ο Ιππότης Κούπα , καρτα Ταρώ για τον Ιούνιο, σας συμβουλεύει να αξιοποιήσετε το δυναμικό σας, την γνώση σας και τις ικανότητες σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 6,7,8,11,12,21
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,20,22,23,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 14,15,18,19,27

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχουμε τον Ιούνιο μια πολύ δυνατή έκλειψη Ηλιου που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου, στο αντίθετο ζώδιο από σας, που δεν είναι άλλος εκτός από τους Διδύμους. Φροντίστε λοιπόν να μειώσετε τις ταχύτητες σας γύρω από εκείνες τις ημέρες ενώ τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν γενικότερα μετα τις 21 του μηνα. Η έκλειψη ηλίου λοιπόν, θα επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις που φαίνεται ότι θα δοκιμαστούν ,κάποιες θα επιβιώσουν και κάποιες όχι και αυτό όπως γνωρίζετε εξαρτάται τι εχει συμβεί στον καθένα από σας ξεχωριστά. Η έκλειψη επηρεάζει τον Ερμή και τον Πωσειδωνα, τόσο τις προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές οπου εκεί θα υπάρξουν αλλαγές αλλα ίσως αυτό συνδεθεί με αλλαγή κατεύθυνσης οπου συνήθως επηρεάζει περισσότερο τα επαγγελματικά και την καριέρα μας. Θα πρέπει γενικότερα να είστε προσεχτικοί με τις σχέσεις πάσης φύσεως γύρω από τις ημέρες της έκλειψης καθώς εντάσεις μπορεί να προκύψουν. Δεν είναι όμως καλή ιδέα να ταξιδέψετε. Οι γονείς, ίσως επίσης επηρεαστούν και οι σχέσεις με τα αδέρφια, οπότε θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου θα σας πιέσει να κάνετε αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή και να την βελτιώσετε.
Και καθώς θα βιώνετε αλλαγές παντού, ο Δίας στους Ιχθείς είναι μια επιρροή που ευαισθητοποιεί την υγεία σας, οπότε μακριά από καταχρήσεις και υπερβολές που μπορεί να σας κοστίσουν- ωστόσο προσδίδει και μια μυστηριακή αύρα και θα έχετε την τάση να είστε πιο γκλάμουρ στις εμφανίσεις σας. Η αναδρομή πορεία των πλανητών φτάνει στο 40 % και τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν πιο αργά. Ο Κρόνος επι των  οικονομικών που είναι ανάδρομος ήδη, από τις 23 Μαΐου, σας δίνει το μήνυμα να αποφύγετε τις μεγάλες επενδύσεις και σοβαρές αποφάσεις σχετικά με αυτά.
Ποσειδώνας/Ωροσκόπος και Σελήνη φέρνουν δυσαρμονίες στο άμεσο περιβάλλον, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ιδιομορφίες στην προσωπική σας ζωή και σχέσεις αλλά γενικότερα δεν ευνοούνται καθόλου διότι θα απογοητευτείτε στην συνέχεια. Ποντάρετε ψηλά όπως πάντα αλλα βέβαια αυτόν τον μηνα τα πράγματα είναι κάπως δύσκολουτσικα ακόμα και για να φτάσετε την πιο κοντινή παραλία. Ηλιος/ Κρόνος και Πωσειδωνας δίνουν έμφαση στο γεγονός ότι θα πρέπει να προσέχετε με την υγεία σας, αυτό όμως μπορεί να αφορά και τους γονείς σας. Ισως υπάρξει η επιθυμία για επαναπροσδιορισμό μιας σχέσης  η μιας φιλίας.
Ηλιος και Mirfak δείχνουν τον ενθουσιασμό και την αθωότητα ενός παιδιού αλλά όμως φέρνει ταυτόχρονα και έντονες προκλήσεις στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή με τον αθλητισμό, η ενέργεια σας θα είναι σε χαμηλά επίπεδα.
Ο Κρεμασμένος, είναι η καρτα Ιουνίου, δείχνει, προδοσία, πρόβλημα και δοκιμασία. Ίσως κάτι από αυτά βέβαια αλλα γενικώς είναι ένας κάπως μήνας δύσκολος.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 9,10,1112,18,19,21,25,26,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,18,19,20,24,25,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 16,17,18,19,25,26

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά καιρούς υπάρχουν πράγματα που αποσπούν την προσοχή μας και δεν μπορούμε να είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι σε αυτά που πρέπει. Ένα από αυτά είναι η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου, και θα επηρεάσει τον 8ο αλλά και 6ο οίκο σας. Έτσι λοιπόν θα σας απασχολήσουν ψυχολογικά ζητήματα επί το πλείστο που θα έρθουν στην επιφάνεια, ίσως συνδέονται με τον θάνατο και το σεξ, αλλά και παραφυσικά. Αν πρόκειται όμως για οικονομικά η θέματα υγείας καλύτερα θα ήταν να πάρετε μια δεύτερη γνώμη πάνω σε αυτά.
Οι πλανήτες τώρα μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι σε ανάδρομη πορεία και πολλά λάθη ίσως είναι πιθανό να συμβαίνουν. Η ηλιακή έκλειψη στον 6ο οίκο σηματοδοτεί όμως και αλλαγές στον χώρο της εργασίας αλλά και στην καθημερινή σας ζωή. Ερμής και Ποσειδώνας επηρεάζονται από την έκλειψη ηλίου, οπότε καλό θα ήταν αν αποφύγετε τα ταξίδια αλλά και να προσέξετε την υγεία σας. Ερμής και Δίας εξάλλου θα είναι και αυτοί σε ανάδρομη πορεία, οπότε αν πρέπει να ταξιδέψετε να το κάνετε μετά τις 21 Ιουνίου. Προβλήματα και παρεξηγήσεις μπορεί να συμβούν τόσο στον εξοπλισμό σας, όπως κομπιούτερ, wi-fi κτλ αλλά και εντάσεις μπορεί να προκύψουν στις προσωπικές σας σχέσεις η να πρέπει γίνουν διορθώσεις σε οικονομικά ζητήματα.
Να είστε πιο υπομονετικοί με τα παιδιά σας. Παρόλο την επιρροή της έκλειψης όμως ο Ιούνιος μετά τις 21 ιδιαίτερα θα είναι αρκετά θετικός με τον Ήλιο να επικεντρώνετε στον 7ο οίκο σας. Ο Άρης θα σχηματίσει επίσης αρκετά δυναμικές όψεις με τον Πλούτωνα από τις 4-6 του μήνα. Η πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 24 Ιουνίου, θα φέρει ικανοποίηση μέσα από την κοινωνική σας ζωή αλλά και οικονομικά.
Σελήνη/Ποσειδώνας και Άρης δημιουργούν ευαισθησίες και κούραση, πτώση της ενέργειας ενώ προσοχή θέλει για τυχόν μολύνσεις. Ερμής/Βόρειος Δεσμός/Ήλιος παραπέμπουν σε πολλή δουλειά και έντονες συναναστροφές με πολλούς ανθρώπους, ευνοεί κυρίως όσους ασχολούνται με προφορικό και γραπτό λόγο, εργάζονται σε εταιρίες και οργανισμούς. Δίας/Κρόνος και Πλούτωνας σημαίνει ότι θα συνεχίσετε τις προσπάθειες σας, παρόλο τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζετε καθημερινά, όμως εσείς επιμένετε αργά και σταθερά. Αφροδίτη/Άρης και Κρόνος σηματοδοτούν προβλήματα στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις, όπως επίσης και Ήλιος /Ποσειδώνας προφανώς θα συνδεθούν με στιγμιαία προβλήματα που αντιμετωπίζεται όσο αφορά την λίμπιντο σας, δεν χρειάζεται όμως να παραλογίζεσθε και να τρελαίνετε τους πάντες.
Σελήνη και Menkar, οι κινήσεις και ιδέες σας θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στα επαγγελματικά ενώ Ερμής και Agena ευνοούν όσους εργάζονται για το κοινό.
Η Ιέρεια, είναι η κάρτα Ιουνίου, συνδέεται με την διαίσθηση, την γνώση, την πείρα, την σωστή κρίση, την δημιουργικότητα και τις ικανότητες σας, θα είναι σημαντικά στοιχεία .
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 9,10,1112,18,19,21,25,26,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,18,19,20,24,25,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 16,17,18,19,25,26

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπάρχει μια σημαντική έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου που θα επηρεάσει τον 5ο οικο σας και συνδέεται με τα παιδια σας, αν έχετε, την αυτοδημιουργια, την διασκέδαση, την κοινωνική σας ζωή και τις σεξουαλικές σχέσεις. Κάποιοι από σας εσάς ίσως βιώσετε αλλαγές σε αυτόν τον τομέα, η το πρόγραμμα σας διακοπεί για κάποιο λόγο προσωρινά και σας βγάλει έξω από τα νερά σας, όμως μπορεί επίσης να παίξει και αφυπνιστικό ρόλο. Εάν δημιουργείτε κάτι δικό σας η έχετε την δική σας  δουλειά, σημαίνει μια νέα τακτική και προσέγγιση για να τα βελτιώσετε, οπου η επικοινωνία θα είναι το πιο δυνατό σημείο. Ωστόσο, οι εκλείψεις δοκιμάζουν τις σχέσεις σας με τα παιδια σας η τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα υπάρχει άγχος ίσως και πίεση όμως θα πρέπει να είστε κάπως υπομονετικοί εκείνες τις ημέρες. Θέματα υγείας θα βελτιωθούν και θα αποικήσετε περισσότερη δύναμη μετα τις 21 του μηνα. Ο Αρης επίσης θα μετακινηθεί στον 7ο οικο σας στις 12 του μηνα και θα παραμείνει εκεί για το υπόλοιπο του μηνα και αυτό εχει πολλές έννοιες. Αποφύγετε τον πειρασμό να ανοίξετε διαμάχες και τα παιχνίδια δύναμης με τον σύντροφο. Ουτωσι, αλλως θα υπάρχει ανυπομονησία και ένταση λόγω τις έκλειψης, μην τα κάνετε εσείς χειροτέρα.
Η αλήθεια είναι ότι θέματα ερωτικά θα είναι κάπως πολύπλοκα, αλλά όμως έχετε και την δύναμη η την επιλογή, αν θέλετε, η αγάπη σας να αλλάξει κάποια πράγματα και να μετατρέψετε την ένταση σε διασκέδαση αν το θέλετε, την αγάπη σε μίσος και το αντίστροφο. Μετα τις 21 του μηνα ο Ηλιος μετακινείται στον Καρκίνο, οπου θα επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά με τους άλλους. Πολύ σημαντική και θετική η πανσέληνος στον Αιγόκερω για τα επαγγελματικά σας στις 24 του μηνα.
Αρης/Πλούτωνας και Δίας είναι δείκτης ότι μπορείτε να κάνετε σημαντικά πράγματα, να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας με επιτυχία, χρησιμοποιώντας σωστά την ενέργεια σας. Οι μεγάλες προσπάθειες σας θα αποδώσουν οικονομικά. Ερμής /Ωροσκόπος και Δίας δείχνει πετυχημένες συναλλαγές, επικοινωνία, αποκατάσταση, ευχάριστη κοινωνικότητα, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, ευνοείται η επικοινωνία με ηλεκτρονικά μεσα. Ερμής/Ποσειδώνας/Αφροδίτη ίσως θα πρέπει να καταπολεμήσετε λίγο την ιδιορρυθμία σας ενώ από την άλλη θα δώσετε περισσότερη έμφαση στο όραμα σας, την φαντασία και έμπνευση σας, η μάλλον και την ικανότητα σας να βλέπετε πιο μακριά; Από τους άλλους; Σίγουρα.
Είστε το μοναδικό ζώδιο οπου πολλοί σταθεροί αστέρες θα στηρίξουν τα σχέδια σας, σημαντική η επιρροή του Sualocin, θα ενισχύσει τα ταλέντα σας, τις ικανότητες σας, την φυσική σας ενέργεια.Deneb Adige και Fomalhaut με τον Ερμή σας, χρησιμοποιήστε τα «δώρα» που διαθέτετε, φανταστείτε ότι ο Σαμαν του εαυτού σας αλλα μην χάνεστε μεσα στην ψευδαίσθηση, θα πρέπει να ενισχύσει τον ιδεαλισμό σας. Αφροδίτη και Scheat αποδεικνύετε ιδιαίτερα δημιουργική για τις προσωπικές σας σχέσεις.
Η καρτα Ταρώ, 6 Πεντακτινα, είναι τυχερή καρτα του Ιουνίου, που μπορεί να δώσει οικονομικό άνοιγμα και εύνοια, δημιουργεί θετικές προοπτικές, αλλα εξασκείτε και την δύναμη της έλξης που είναι σημαντικο.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 11,12,14,15,18,19,21,17
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,11,12,13,20,21,27,29,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,17,20,21,24

ΙΧΘΕΙΣ
Μια σημαντική έκλειψη ηλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου, στον 4ο οικο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που θα επηρεάσει τον Ερμή και τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βιώσετε εντάσεις με τα άτομα τα οποία συμβιώνετε μεσα στο σπίτι, είτε είναι η οικογένεια είτε είναι οι γονείς. Δεν είναι απαραίτητο, μπορεί να συνδεθεί με την πνευματική σας αφύπνιση αλλα ίσως και το σπίτι σας να χρειαστεί κάποιες επιδιορθώσεις. Πάντα βέβαια οι εκλείψεις κατά κανόνα, δημιουργούν συναισθηματικές αναμοχλεύσεις. Αφού όμως και ο Ηλιος είναι ο πλανήτης της υγείας σας, αυτό μπορεί να σηματοδοτεί επαγγελματικές αλλαγές η να αφορά τις συνθήκες εργασίας που αλλάζουν, που πολλά είναι αυτά που ετοιμάζονται να συμβούν τους επομένους μήνες και σας ανησυχούν η μπορεί να έχετε αυπνίες και ένταση.
Αν πρόκειται για θέματα υγιεινής ίσως χρειαστεί να κάνετε και εκεί κάποιες αλλαγές, πάρτε μια γνώμη ενός ειδικού, πιείτε κάποιο βότανο που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε, καταπολεμήστε το με φυσικούς τρόπους αν μπορείτε. Εκτός από την έκλειψη ηλίου, στους Διδύμους, ο Ιούνιος είναι καλός από πολλές απόψεις, καθώς και τα ενεργειακά σας επίπεδα να αυξηθούν μετα τις 21 του μηνα και θα επανακτήσετε την δύναμη σας σταδιακά. Ο ήλιος θα μετακινηθεί στον 5ο οικο σας, και αυτό σηματοδοτεί περισσότερη διασκέδαση, δημιουργία, ευχαρίστηση μεσα από τα πράγματα που κάνουμε.
Μέχρι της 21 Ιουνίου η κατάσταση με τις προσωπικές σας σχέσεις είναι κάπως πολύπλοκη καθώς και η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα παίξει σημαντικο ρόλο, επειδή είναι στους Διδύμους. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στην προσωπική σας ζωή κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Η πνευματική και συναισθηματική οικειότητα είναι και οι δύο σημαντικά. Η πανσέληνος στον Αιγόκερω μόνο στις 24 του μηνα, φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολη, γιατί μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες, αλλά νομίζω ότι ο Ερμής εκείνες τις ημέρες θα παίξει θετικό ρόλο στην επίλυση των όποιων προβλημάτων.
Ερμής/Αφροδίτη και Βόρειος δεσμός σηματοδοτεί το γεγονός ότι ίσως οι πνευματικές σχάσεις θα είναι πιο σημαντικές, η ανταλλαγή σχεδίων και ιδεών με τους άλλους. Ηλιος/MC Αρης και Δίας δείχνουν σημαντικές και δυναμικές αποφάσεις που θα πάρετε επαγγελματικά, η επιδίωξη αλλα και το ξεκαθάρισμα στόχων και η πραγματοποίηση τους με επιτυχία. Ο Πλούτωνας θα συμβάλλει σε αυτό, θα δείξετε υπερβολική τόλμη και προσπάθεια αλλά μην ξεπεράσετε τα όρια σας. Ο Κρόνος/Ουρανός/Ηλιος και Πωσειδωνας εκθέτουν τον εαυτό σας σε ισχυρή δοκιμασία ίσως που ξεπερνά τις αντοχές σας, αν πρόκειται όμως για τις κακοβουλίες των άλλων δεν αξίζει να χάνετε ενέργεια γι αυτό. Για σας, δεν υπάρχουν σταθεροί αστέρας και αστεροειδής που να επηρεάζουν άμεσα το ηλιακό σας ωροσκόπιο αυτόν τον μηνα.
Η καρτα Ταρώ Ιουνίου είναι το 9 Σπαθί, που προφανώς εχει να κανει με το πολύ άγχος η αυπνίες που μπορεί να έχετε λόγω της ηλιακής έκλειψης εκείνες τις ημέρες. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι αναλύεται συνεχώς παρα πολύ τα πράγματα που ούτε και αυτό σας κάνει καλό. Ισως δυσκολευτείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις λόγω  εσωτερικής αστάθειας. Δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης και απόγνωση. Καλο θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το πρώτο μισό του μηνα για αναθεώρηση, αυτό που θέλετε θα υλοποιηθεί αλλα μάλλον αναθεωρήστε τον τρόπος προσέγγισης και το σκεπτικό σας. Προσανατολιστείτε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 11,12,,16,17,,18,19,21,25,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,4,5,11,14,20,23,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,11,20,22,23,27
astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια