Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

7 πράγματα που επηρεάζουν τη συχνότητα δόνησης σας

7 πράγματα που επηρεάζουν τη συχνότητα δόνησης σας από μια κβαντική φυσική οπτική γωνία.
Η δόνηση στην κβαντική φυσική σημαίνει ότι όλα είναι ενέργεια. Είμαστε ζωηρά όντα σε συγκεκριμένες συχνότητες. Κάθε δόνηση ισοδυναμεί με ένα συναίσθημα και στον κόσμο ′′ δονήσεις ", υπάρχουν μόνο δύο είδη δόνησης, θετικά και αρνητικά. Κάθε συναίσθημα σε κάνει να εκπέμπεις μια δόνηση που μπορεί να είναι θετική ή αρνητική.
1 η - * Σκέψεις *
Κάθε σκέψη εκπέμπει μια συχνότητα στο σύμπαν και η συχνότητα ανάγεται στην προέλευση, οπότε στην περίπτωση που έχετε αρνητικές σκέψεις, αποθάρρυνση, θλίψη, θυμό, φόβο, όλα έρχονται πίσω σε σένα. Γι ' αυτό είναι τόσο σημαντικό να φροντίζεις την ποιότητα των σκέψεων σου και να μαθαίνεις να καλλιεργείς θετικές σκέψεις.
2 η - * Οι Εταιρείες *
Οι άνθρωποι γύρω σου επηρεάζουν άμεσα τη συχνότητα δόνησης σου. Αν περιβάλλεις τον εαυτό σου με χαρούμενους, θετικούς και αποφασιστικούς ανθρώπους, θα μπεις και σε αυτή τη δόνηση. Τώρα, αν περιβάλλεστε με παράπονα, διαμεσολαβητικά και απαισιόδοξους ανθρώπους, προσέξτε! Πράγματι, μπορούν να μειώσουν τη συχνότητά σας και ως εκ τούτου να σας εμποδίσουν να εκμεταλλευτείτε το νόμο της έλξης υπέρ σας.
3 η - * Η Μουσική *
Η μουσική είναι πολύ δυνατή. Αν ακούτε μόνο μουσική που μιλάει για θάνατο, προδοσία, θλίψη, εγκατάλειψη, όλο αυτό θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα. Δώστε προσοχή στους στίχους της μουσικής που ακούτε, θα μπορούσε να μειώσει τη συχνότητα δόνησης σας. Και να θυμάστε: έλκετε ακριβώς ό, τι δονείτε στη ζωή σας.
4 η - * Τα Πράγματα Που Παρακολουθείς *
Όταν παρακολουθείς προγράμματα που ασχολούνται με woes, θανάτους, προδοσίες κτλ. ο εγκέφαλός σας το δέχεται ως πραγματικότητα και απελευθερώνει όλη τη χημεία στο σώμα σας, η οποία επηρεάζει τη συχνότητα των κραδασμών σας. Δείτε πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά και σας βοηθούν να δονηθείτε σε υψηλότερη συχνότητα.
5 η - * Η Διάθεση *
Είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, αν αφιερώνετε πολύ χρόνο σε ένα ανοργάνωτο και βρώμικο περιβάλλον, θα επηρεάσει και τη συχνότητα των κραδασμών σας. Βελτιώστε το περιβάλλον σας, οργανώστε και καθαρίστε το περιβάλλον σας. Δείξε στο σύμπαν ότι είσαι ικανός να λάβεις πολλά περισσότερα. Φρόντισε αυτό που ήδη έχεις!
6 ος - * Ο Λόγος *
Αν ισχυρίζεστε ή μιλάτε άσχημα για πράγματα και ανθρώπους, επηρεάζει τη συχνότητα δόνησης σας. Για να κρατάς τη συχνότητά σου υψηλή, αφαιρώντας τη συνήθεια να παραπονιέσαι και να μιλάς άσχημα για τους άλλους είναι απαραίτητο. Οπότε αποφύγετε το δράμα και την θυματοποίηση. Αναλάβετε την ευθύνη για τις επιλογές της ζωής σας!
7 η - * Ευγνωμοσύνη *
Η ευγνωμοσύνη επηρεάζει θετικά τη συχνότητα των κραδασμών σας. Αυτή είναι μια συνήθεια που πρέπει να ενσωματώσετε τώρα στη ζωή σας. Ξεκίνα να ευχαριστείς για όλα, για τα καλά και για όσα θεωρείς άσχημα, ευχαριστώ για όλες τις εμπειρίες που είχες. Η ευγνωμοσύνη ανοίγει την πόρτα για τα καλά πράγματα να συμβούν θετικά στη ζωή σου.
Jérémy Defontaine 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια