Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα 10 πιο παράξενα πράγματα στον κόσμο

Από το νησί των κουνελιών μέχρι το λεωφορείο που κινείται με κόπρανα αυτά είναι τα 10 πιο παράξενα πράγματα που υπάρχουν στον κόσμο!:
10.okunoshima, το νησί των κουνελιών
Υπάρχει ένα νησί στην Ιαπωνία που είναι γεμάτο κουνέλια. Αυτό το νησί χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου ως στρατιωτική βάση για τη δοκιμή των χημικών ουσιών που θα χρησιμοποιούνταν κατά της Κίνας, όπως δηλητηριώδη αέρια. Λέγεται ότι για να δοκιμάσει τα αποτελέσματα του δηλητηρίου, ο στρατός χρησιμοποίησε τα κουνέλια. Στο τέλος του πολέμου απελευθερώθηκαν όλα. Ως αποτέλεσμα, σήμερα εκατοντάδες κουνέλια περιφέρονται σε όλο το νησί και έχουν γίνει τουριστικό αξιοθέατο, και είναι ο παράδεισος όσων αγαπούν τα κουνελάκια!
9.Το λεωφορείο που λειτουργεί με κόπρανα!
Ναι, καλά διαβάζετε, υπάρχει ένα λεωφορείο που τροφοδοτείται εξ ολοκλήρου από ανθρώπινα κόπρανα και απόβλητα τροφίμων. Το 40 θέσεων Bio-Bus τέθηκε σε κυκλοφορία στη νοτιοδυτική Αγγλία το 2014. Τροφοδοτείται πλήρως από βιομεθάνιο, το οποίο παράγεται μέσω επεξεργασίας ανθρώπινων περιττωμάτων, λυμάτων και απορριμμάτων τροφίμων. Επιπλέον, σήμερα υπάρχουν παρόμοια λεωφορεία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης. Έτσι, αυτό είναι ένα από τα πιο παράξενα πράγματα στον κόσμο που πρέπει να γνωρίζετε.
8.Big Major Cay, η περίεργη παραλία γουρουνιών
Αν νομίζατε ότι το νησί των κουνελιών ήταν αρκετά παράξενο, τότε το επόμενο σε αυτά τα 10 πιο παράξενα πράγματα στον κόσμο θα σας εκπλήξει: ένα νησί που κατοικείται από μια αποικία άγριων χοίρων! Γνωστό ως η παραλία των χοίρων, αυτό το ακατοίκητο νησί βρίσκεται στο Exuma, μια περιοχή των Μπαχαμών. Το αστείο είναι ότι οι χοίροι αγαπούν το κολύμπι στη θάλασσα. Παρόλο που δεν είναι γνωστό ακριβώς πώς έφτασαν εκεί, το γεγονός είναι ότι αποτελούν ένα εξαιρετικό τουριστικό αξιοθέατο.
7.Τριχωτές κάλτσες κατά των ηδονοβλεψιών
Η κινέζικη μόδα συχνά προκαλεί σάλο! Αυτή τη φορά, οι Κινέζοι δημιούργησαν κάποια αντιαισθητικά καλσόν με τρίχες. Οι τριχωτές κάλτσες προορίζονται για να αποθαρρύνουν τους ηδονοβλεψίες, τους βιαστές και τους ματάκηδες των γυμναστηρίων ή της παραλίας κυρίως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μια πολύ παράξενη αλλά διασκεδαστική ιδέα για την αποφυγή της σεξουαλικής παρενόχλησης. Ωστόσο, φαίνεται ότι εφιστούν μόνο την μεγαλύτερη προσοχή των γύρω.
6.Μάικ, το κοτόπουλο χωρίς κεφάλι
Ναι, διαβάσατε σωστά. Τώρα σε αυτήν τη λίστα με 10 πιο παράξενα πράγματα στον κόσμο θα μιλήσουμε για το κοτόπουλο Wyandotte που επέζησε 18 μήνες χωρίς το κεφάλι του. Ο Mike, επίσης γνωστός ως Miracle Mike, ήταν ένα κοτόπουλο 5 μηνών που επέζησε, παρόλο που ο ιδιοκτήτης του έκοψε το κεφάλι του το 1945. Το φτωχό ζώο ήταν ζωντανό αφού το τσεκούρι αφαίρεσε το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού, αλλά χωρίς να το σφάξει αφήνοντας ένα αυτί και το μεγαλύτερο μέρος του στελέχους του εγκεφάλου άθικτο. Δυστυχώς, οι ιδιοκτήτες του τον κράτησαν ζωντανό για 18 μήνες τροφοδοτώντας τον με ένα μείγμα γάλακτος και νερού μέσω ενός σταγονόμετρου. Όλα αυτά με την πρόθεση να κερδίσουν χρήματα εκθέτοντάς τον.
5. Η 5χρονη μητέρα
Η Lina Medina, γεννημένη το 1933, είναι η νεότερη επιβεβαιωμένη μητέρα στο ιατρικό ιστορικό: γέννησε σε ηλικία 5 ετών, 7 μηνών και 21 ημερών. Το κορίτσι άρχισε να έχει εμμηνόρροια, όταν έγινε 2 ετών. Παρά τις πολλές προτάσεις για έρευνα του φαινομένου από επιστήμονες στις Ηνωμένες Πολιτείες, η περουβιανή κυβέρνηση θεώρησε τη Λίνα και τον γιο της «ηθικό κίνδυνο», και έτσι η υπόθεση εγκαταλείφθηκε. Μέχρι σήμερα η ταυτότητα του πατέρα είναι άγνωστη. Αλλά ναι, ένα 5χρονο κορίτσι έγινε η νεότερη μητέρα στον κόσμο και γι ‘αυτό είναι συγκαταλέγεται στα 10 πιο περίεργα πράγματα στον κόσμο που πρέπει να γνωρίζετε.
4.Τα σκυλιά με τη μπλε γλώσσα
Υπάρχει μια φυλή σκύλου με μπλε γλώσσα: Το Τσόου Τσόου. Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το γιατί αυτά τα κινέζικα σκυλιά έχουν μπλε γλώσσα. Σύμφωνα με έναν Κινέζικο μύθο, το Τσόου Τόου ήταν ένας σκύλος δράκος που αγαπούσε τη μέρα και μισούσε τη νύχτα. Ένα βράδυ, κουρασμένος από το σκοτάδι, άρχισε να γλείφει τον ουρανό για να τελειώσει το σκοτάδι. Οι θεοί οργίστηκαν και τιμώρησαν τον σκύλο με την μπλε γλώσσα. Αρκετά γραφικό, έτσι δεν είναι;
3.Η ανθρώπινη Μπάρμπι
Αυτό είναι κάτι που σίγουρα γνωρίζετε ήδη επειδή είναι πολύ σύγχρονο. Η ανθρώπινη Barbie υπάρχει. Είναι ουκρανικής καταγωγής και το όνομά της είναι
Valeria Lukyanova. Αν και το μοντέλο διασφαλίζει ότι η εμφάνισή της είναι 100 τοις εκατό φυσική, είναι προφανές ότι για να την επιτύχει, έπρεπε να υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις που την έκαναν σήμερα να μοιάζει με μια πραγματική Barbie. Αυτή η περίεργη εμμονή να μοιάζει με κούκλα κάνει τη Valeria μέρος αυτής της λίστας με 10 πιο παράξενα πράγματα στον κόσμο.
2. Τα ζώα μπορούν να είναι αριστερόχειρα
Ένα πολύ περίεργο ερώτημα είναι αν υπάρχουν αριστερόχειρα ζώα. Λοιπόν η απάντηση είναι ναι, ακόμη και αν η τάση χρήσης και των δύο άκρων είναι πιο συνηθισμένη από ό, τι στους ανθρώπους. Ίσως αυτό να οφείλεται μόνο στον καλύτερο συντονισμό των μυών με το πόδι που χρησιμοποιούν περισσότερο για μια συγκεκριμένη εργασία. Ένα περίεργο γεγονός είναι ότι ορισμένες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι το 50% των χιμπατζήδων είναι δεξιόχειρες και το άλλο 50% αριστερόχειρες. Ωστόσο, σε αιχμαλωσία, οι περισσότεροι είναι δεξιόχειρες επειδή μιμούνται τους ανθρώπινους φροντιστές τους.
1.Ο καλύτερος κατάσκοπος στον κόσμο
Για να ολοκληρώσω με αυτά τα 10 πιο παράξενα πράγματα στον κόσμο, ας μιλήσουμε για κάτι που σίγουρα δεν είχατε ιδέα: ο καλύτερος κατάσκοπος στον κόσμο ήταν 58 εκατοστά!
Το όνομά του ήταν Ρίτσεμπουργκ και το μυστικό της επιτυχίας του βρισκόταν στο ύψος του. Κάποτε μεταμφιέστηκε σε μωρό και κατάφερε να διασχίσει τις εχθρικές γραμμές στα χέρια κάποιου συνεργάτη κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης. Ο Richebourg αποτελεί απτή απόδειξη ότι μπορείτε πάντα να εκμεταλλευτείτε τα μειονεκτήματά σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια