Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021-22 🇬🇷

Η φετινή ηλιακή επιστροφή της χώρας μας υπολογίζεται  για τις 2 Φεβρουαρίου, 2021 και ώρα 8:45:50 μμ. Ο Ήλιος κατά την ηλιακή της επιστροφή επικεντρώνεται στον 5ο οίκο στις 14 μοίρες του Υδροχόου που συνδέεται με τον κόσμο του θεάματος, γνωστός ως οίκος όμως της αυτο-δημιουργίας, τα παιδιά, οι νέοι. Ο οίκος της τέχνης, οι επιχειρήσεις και το δημιουργικό κομμάτι της χώρας, ο τουρισμός, ο αθλητισμός, η γεννητικότητα. Οι χαρές και οι απολαύσεις της ζωής. Εισοδήματα από την ακίνητη περιουσία. Χρηματιστήριο, οι κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι πρέσβεις, αλλά και η θέση του πρωθυπουργού. Οι περισσότεροι πλανήτες επηρεάζουν η μάλλον θα έλεγε κάποιος στοχεύουν όλοι προς τον 8ο οίκο του χάρτη!
Ωστόσο, στην προηγουμένη ηλιακή επιστροφή ο Ήλιος βρισκόταν στον 8ο οίκο που δεν ήταν καθόλου θετικό για την υπάρχουσα κυβέρνηση, η οικονομία σαν να λέμε είναι ο «θάνατος» τους και όντως, αφού τελειώνει και η επιρροή της προηγουμένης με έναν βαρύ εγκλεισμό λόγω COVID-19 και με όψεις που έδειχναν ότι οι στόχοι δεν θα ολοκληρώνονταν. Ο φετινός χάρτης ίσως έχει συγκεκριμένα πράγματα να δώσει, μια ευθυγράμμιση στον 5ο οίκο που αποτελείται, από την Αφροδίτη, Κρόνο, Δια, Ήλιο, Ερμή στον Υδροχόο όπου και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω βρίσκεται εκεί, ο Ποσειδώνας σε πολύ δυσμενής θέση μεταίχμιο περίπου 6-7ου οίκου όπου φαίνεται να είναι ο ρυθμιστής διήμερών σχέσεων. Η Σελήνη που είναι ο λαός, στον 2ο οίκο της οικονομίας και η σύνοδος Άρη/Ουρανού στον 8ο οίκο (χρέος της χώρας, συντάξεις κτλ), δυστυχώς τινάζει την οικονομία στον αέρα (ήδη χτυπάει ξανά το καμπανάκι από tην Moodie’s) όπως ήδη αυτό ειπώθηκε από την νέα σελήνη και πανσέληνο Ιανουαρίου και τις εκπομπές Νοεμβρίου -Δεκεμβρίου 2020. Όμως, η ευθυγράμμιση στον Υδροχόο θα προκαλέσει ρήξεις, αλλαγές και ραγδαίες πολίτικές εξελίξεις στο πολιτικό της σύστημα με στόχο ενδεχομένως τον σχηματισμό μιας προοδευτικής διακυβέρνησης που προφανώς ήρθε για να μείνει στην ιστορία, πολύ σημαντική, αλλάζοντας πολλά.
Η ευθυγράμμιση αυτή περιέχει θετικά και αρνητικά. Ίσως να έχει να κάνει με τον σχηματισμό πολιτικών κομμάτων-συνεργασιών αλλά περισσότερο το βλέπω ως ένα μεγάλο κόμμα, μια ένωση μεγάλη η αν θέλετε θα μπορούσε να είναι μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», ωστόσο όσο αφορά ένα σημαντικό άτομο από το παρελθόν που θα ηγηθεί αυτής! Αυτή η ευθυγράμμιση κρύβει πολλές εξελίξεις, οι οποίες συνδυάζονται με τον χάρτη μεταπολίτευσης και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και το ένα θα οδηγήσει στο άλλο. Πρόκειται λοιπόν για μια σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις και γεγονότα.
Όλοι οι πλανήτες της θα επηρεάσουν τον οικονομικό- ενεργειακό τομέα της χώρας, ενώ και ο Ποσειδώνας θα είναι ο κεντρικός πλανήτης-παίχτης του χάρτη σε ότι αφορά τόσο τις πολίτικές συμμαχίες εντός και εκτός της χώρας αλλά και με τις σχέσεις μας με γειτονικά κράτη.
Στον μεταβλητό σταυρό ο φετινός χάρτης της ηλιακής επιστροφής, παραπέμπει σε μεγάλη αστάθεια και αλλαγές, θα περάσουμε κι άλλες δοκιμασίες, θα υπάρξουν μεταβολές και πρέπει να είμαστε ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι στις νέες αλλαγές που έρχονται με επίκεντρο την οικονομία. Ωστόσο μην ξεχνάμε ότι ο 8ος οίκος συνδέεται με το ενεργειακό κομμάτι που είναι σημαντικό αλλά και με μυστικά που αποκαλύπτονται. Άρης /Ουρανός στον Ταύρο οδηγούν την χώρα σε χρεοκοπία και φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις. 
Υπάρχουν σημαντικοί σχηματισμοί, ένα Ταυ-τετράγωνο (Ποσειδώνας, ωροσκόπος και Δεσμοί), ένα μεγάλο τρίγωνο Σελήνης/Ηλιου/Βορείου Δεσμού, ένα σφυρί του Θώρ (Κρόνος/Ουρανός/Ωροσκόπος).
Εκτός αυτού η σύνοδος Άρη/Ουρανού φαίνεται να πυροδοτεί πολλά καθώς η χώρα θα βρεθεί στην δίνη των σκανδάλων, μέχρι στιγμής βλέπουμε να αποκαλύπτονται πολλά για τον κοροναϊο, «Αποκαλύψεις-σοκ Μ.Πομπέο: «Ο κορωνοϊός προήλθε από εργαστήριο στην Κίνα – Τον μελετούσαν από το 2016!», καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών από κορυφαίους αθλητές ενώ στην Γαλλία γίνονται καταγγελίες από χιλιάδες θύματα για αιμομιξία. 
Δίας/Κρόνος και Ουρανός αρχίζουν τα πρώτα τετράγωνα ακριβείας τις επόμενες (18 Ιανουαρίου) ώρες ενώ και ο Άρης τρέχει να προφτάσει τον Ουρανό, στο ζώδιο του Ταύρου, ακριβώς την ημέρα ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ. Οι Ιταλοί ανοίγουν τα πάντα στην αγορά, οι διαμαρτυρίες αρχίσαν στην Αυστρία του Κουρτς. Κυβερνήσεις αρχίσαν να πέφτουν και να πηγαίνουν σε εκλογές, Ιταλία, Ολλανδία, Ισραήλ, Εσθονία, Ιαπωνία, Ρωσία, έχουμε την αποχώρηση της Μέρκελ και την αντικατάσταση της από τον Αρμιν Λασετ (Υδροχόος στο ζώδιο), ο Λίβανος πάει σε εκλογές και οσονούπω έρχεται και η σειρά μας.
Το Ταυ- τετράγωνο λοιπόν, θα συνδεθεί με μια άκρως παράξενη και παραλυτική κατάσταση, που μαρτυρά την δυσκολία ως προς την διαχείριση των πραγμάτων καθώς η ένταση θα εκτονώνεται όλο και περισσότερο, σε μεγάλο βαθμό μάλιστα, οδηγεί σε δύσκαμπτες καταστάσεις όπου τα ίδια λάθη γίνονται ξανά και ξανά… στο ανατολικό μέρος του χάρτη. Το Ταυ- τετράγωνο θα επικεντρωθεί στις σχέσεις μας με τις γνωστές εχθρικές χώρες, το λαθρομεναστευτικό, το ενεργειακό αλλά και θέματα που αφορούν την εργασία, υγεία και ηγεσία. Το μεγάλο τρίγωνο ενεργοποιεί η θα παίξει ρόλο διάσωσης και πιθανό να λειτουργήσει ως δίχτυ προστασίας που συνδέεται με τις τράπεζες, τα χρήματα του λαού και το δημιουργικό κομμάτι μέσω μιας σημαντικής ηγεσίας.
Πολλές αλήθειες θα έρθουν στην επιφάνεια σχετικά με την διαχείριση των οικονομικών. Η αντίθεση Ποσειδώνα -ωροσκόπου φέρνει στο φως σκάνδαλα σχετικά με την μεγάλη προδοσία, εξαπάτηση, ψευτιά και την ανικανότητα των πολιτικών της να την υπερασπίσει και να την διαφυλάξει από τους εχθρούς της. Στην πραγματικότητα όμως ο σχηματισμός Ταυ-τετραγώνου το ερμηνεύει ως μια μεγάλη συνεργία, μια βλαβερή πράξη και μεγάλη προδοσία ,αυτή που είχα τονίσει από τις εκλείψεις του καλοκαιριού 2020, προφανώς αποκαλύπτεται. Οι Δεσμοί θα αποκαλύψουν αλήθειες και συνεργίες εναντίον της Ελλάδος. Θα βρεθεί στην δίνη μεγάλων σκανδάλων αλλά θα αντιμετωπίσει πλέον πολύ σοβαρό πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες. Η πανσέληνος της 28ης Ιανουαρίου στον Λέοντα ήταν η αρχή, άκρως σημαντική για την χώρα μας, που θα αλλάξει πολλά όχι μόνο εδώ αλλά και ανά τον κόσμο, καθώς οι κυβερνήσεις θα πέφτουν ως αποτέλεσμα της συνόδου Κρόνου/Πλούτωνα και είναι λογικό. Πολλά θα συμβούν γιατί πρέπει να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω, στην νέα πορεία που χαράζει η σύνοδος Δια/Κρόνου στον Υδροχόο καθώς θα παίξει ρόλο απελευθερωτικό, ελευθερωτικό είτε μέσα από τις μάζες είτε μέσα από ηγέτες πρόσωπα που θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για το καλό της πατρίδας τους κτλ.
Ο ωροσκόπος της σε σύνοδο με τον Denebola, σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα τετραγωνίζει τους δεσμούς της ~ «Τιμή και προτίμηση με κίνδυνο, δημόσια ντροπή και τελικά καταστροφή, πυρετοί και οξείες ασθένειες». Είναι μια χρονιά που η Ελλάδα θα βιώσει και τον εξτρεμισμό, πολλές διαμάχες και απροσδόκητα γεγονότα αλλά και την τάση της ηγεσίας της προς διαφυγή.
Η αντίθεση αυτή φανερώνει το γεγονός ότι δεν επιτυγχάνεται κανένας στόχος, οπότε ίσως να έχουμε το κλείσιμο επιχειρήσεων, αδυναμία συγκέντρωσης στους στόχους. Δείχνει προβλήματα στην καθημερινή μας ζωή, με θέματα υγείας, αλλά πρωτίστως θα συνδεθεί με την μεγάλη ανεργία, φτώχεια, αδυναμία και σκάνδαλα, προδοσία και δίπλες- κρυφές συμφωνίες με ξένες εχθρικές δυνάμεις. Συνωμοσίες και σχέδια, μυστικές επιθέσεις και παρόμοια. Δηλώνει επίσης  διάλυση πολιτικών συνεργασιών -κομμάτων, εγκλήματα και ανηθικότητα καθώς και πολλά δυσάρεστα επεισόδια στα δικαστήρια (νομικές υποθέσεις της χώρας). Ξεκίνησε βέβαια και ο 61ος πρώτος γύρος των Διερευνητικών Επαφών στην Κωνσταντινούπολη, στις 25 Ιανουαρίου 2021, λίγο πριν τα γενέθλια της χώρας μας, πιστεύω ότι τα πράγματα στην συνέχεια θα πάρουν διαφορετική τροπή καθώς η σύνοδος ευνοεί τη χώρα μας.
Ο Ελληνικός λαός θα τα καταφέρει και πάλι, με την Σελήνη στον 2ο οίκο, θα τριγωνίζει τον Ερμή, που θα βοηθήσει στην επιχειρηματική δραστηριότητα και στο να γίνουν κάποιες θετικές αλλαγές μεταξύ των ανθρώπων, κάποιες βελτιώσεις στις γυναίκες και τα παιδιά, την παιδεία, και να υπάρξουν ελαφρά οφέλη δημόσιου χαρακτήρα. Όμως φαίνεται ότι θα γίνουν αλλαγές στον εργασιακό τομέα αλλά και τα χρήματα, συναλλαγές, σε ζώδια του αέρα αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι, ίντερνετ και εκσυγχρονισμός. Προσαρμόζετε τελικά σε αυτό που λέγετε δικτύωση και βελτιωμένη επικοινωνία. Πιστεύω ότι Σελήνη/Ερμής προετοιμάζει για αναβάθμιση στον τομέα της εργασίας/υγείας/στρατός και των σωμάτων ασφάλειας. Ωστόσο θα συνδεθεί και με κινητοποιήσεις. Πιθανό όμως αυτά η να επιτευχθούν σε μικρό βαθμό η και να καθυστερήσουν η να μην δουλέψουν με σωστό τρόπο και αυτό διότι ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία, όπως ο γενέθλιος Ερμής της Ελλάδος στο ίδιο ζώδιο του Υδροχόου που και αυτός είναι σε ανάδρομη πορεία. Βέβαια προμηνύει εκλογές. Κατά την Φθινοπωρινή περίοδο οι εκλογές είναι πιθανές, όμως ίσως αυτό να γίνει με τελείως άτακτο τρόπο, η προσφυγή δηλαδή στις κάλπες κατά την άνοιξη εκτάκτως. Εκτός αν έχουμε κάποια μεταβατική κυβέρνηση μέχρι τότε. Σε περίπτωση εκλογικής αναμέτρησης φοβάμαι ότι η νοθεία θα είναι μεγάλη, αν όχι στημένη, όμως αυτό θα καθοριστεί και από τον χάρτη της ημέρας εκείνης, όπως και το αποτέλεσμα της.
Το κουινκαξ με τον Ποσειδώνα στην συνέχεια φανερώνει σημαντικά προβλήματα και αδυναμία καθώς μπορεί και να υπονομεύετε η όποια πρόοδος μέσα στην χώρα η ότι έχει σχέση σε διπλωματικό επίπεδο.
Άρης και Ουρανός (έκρηξη, απότομα και γρήγορα) δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στο χρέος της χώρας μας που θα επηρεάσει και πάλι συντάξεις, ασφαλιστικό κτλ προσβλέπει σε συγκρούσεις, ρυθμίσεις και διακανονισμούς που τινάζονται στον αέρα, και είναι πολύ πιθανό να συνδεθεί όμως με μια μαρτυρία- δικαστική κατάθεση που θα κάνει κρότο, ότι αφορά την απατή του Ελληνικού χρέους, υποδηλώνει πολλούς ξαφνικούς και τρομερούς θανάτους, από πυρκαγιά, ατυχήματα και εγκληματικότητα (σε σχέση με το γενέθλιο χάρτη θα συνδεθεί με την ύπουλη έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού). 
Δηλώνει θανάτους αξιοσημείωτων ανθρώπων. Όλα έχουν σχέση με τη φωτιά η όλα «παίρνουν φωτιά» κατά μια έννοια..
Άρης σε σύνοδο με Schedir, φανερώνει ότι και πάλι πέφτουμε θύματα μιας κατάστασης που επαναλαμβάνετε σαφώς μεν αλλά να θυμίζω ότι βρίσκεται στον αστερισμό της Κασσιόπης η «κρατούσα τον ιερόν φοίνικα», που συνδέθηκε με το κλαδί της φοινικιάς, σύμβολο της νίκης, με τη βασίλισσα. Έναν αστερισμό που είδαμε αρκετές φορές και πιο τελευταία και φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο.  Η Ήρα και οι Νηρηίδες, ζήτησαν από τον Ποσειδώνα, να την τιμωρήσει. Τότε ο Ποσειδώνας έστειλε ένα κήτος, ένα φοβερό θαλάσσιο τέρας, που κατέστρεφε τα παράλια της χώρας της Κασσιόπης. Τότε εμφανίσθηκε ο Περσέας και τη γλίτωσε.
Η σύνοδος Άρη/Ουρανού δεν είναι καθόλου ευνοϊκή καθώς θα πυροδοτεί φοβέρες καταστάσεις εκτός από τον Schedir σε σύνοδο και με τον Menkar/Mirach έχει σκοπό να ξεκαθαρίσει καταστάσεις. Αυτό θα συνδεθεί με κακούς συνεργάτες, ανηθικότητα, βία, και δολοφονίες. Και ο Ουρανός εμφανίζετε να είναι εξαιρετικά ασταθής και ανατρεπτικός καθώς τετραγωνίζει την Αφροδίτη/Κρόνο και Δια στον Υδροχόο. Δηλώνει πολλούς ξαφνικούς θανάτους ( πιθανό να συνδεθεί με το χρηματιστήριο, πολλές αυτοκτονίες), την ηλεκτρική ενέργεια, και επιπλέον πολλά μπορεί να συμβαίνουν με πολλούς περίεργους και μη λογικούς τρόπους (εξωτερική πολιτική, ενεργειακός πλούτος της χώρας και τα εδάφη της).Θα συνδεθεί με ακραία καιρικά φαινόμενα, μεγάλους σεισμούς, και είναι δυσμενής για την φορολογία, τα σπίτια.
Αν και η Αφροδίτη κυβερνά τον 2ο και 9ο οίκο λόγω της συνόδου με τον Κρόνο τα πράγματα γενικώς από οικονομικής άποψης θα είναι δύσκολα και περιορισμένα αυτό όμως στην συνέχεια θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στις συμμαχίες της σε διεθνές επίπεδο. Ο Πλούτωνας θα παίξει τον ρόλο του μετασχηματιστή αλλά ίσως και τον ρόλο του αρπακτικού ταυτόχρονα όσο αφορά την εξουσία, και αυτός αφού συνδέεται με την Σελήνη μέσω ενός τετραγώνου θα συμβολίσει τον θυμό του λαού που θα ακούγετε όλο και περισσότερο καθώς δεν θα ακούει στους όποιους κοροναϊο-περιορισμούς και κανόνες.
Υπάρχει κάτι θετικό εδώ καθώς Ερμής και Δίας βρίσκεται στον σταθερό αστέρα Sualocin, στον αστερισμό του Δελφινιού. Και αυτό είναι σημαντικό! Στην αρχαία Ελλάδα ήταν επίσης γνωστός ως Ιερός Ιχθύς και υπήρξε το ουράνιο έμβλημα της φιλανθρωπίας, τόσο από τις κλασικές ιστορίες για το πρωτότυπό του, όσο και για την αφοσίωση των δελφινιών γενικά στα παιδιά τους. Ο Οβίδιος, που το χαρακτήρισε ως «clarum sidus», το προσωποποιούσε ως τη θαλάσσια θεά Αμφιτρίτη, επειδή το δελφίνι την έπεισε να παντρευτεί τον Ποσειδώνα, και για την εξυπηρέτηση αυτή, έγραψε ο Μανίλιος, «υψώθηκε απ’ τις θάλασσες» για να γίνει «η δόξα των άστρων». 
Αυτά πάνω κάτω περιέχει η φετινή ηλιακή επιστροφή της Ελλάδος για τα γενέθλια της στις 3 /2/1830.
ΑΞΟΝΕΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Ποσειδώνας/MC /Ωροσκόπος– κυβέρνηση που πράττει κάτω από την επιρροή των άλλων. Παραπλάνηση και διαφθορά. Κατάχρηση της εξουσίας και προδοσία. Ψεύτες, απατεώνες, ανεντιμότητα.
Σελήνη/Άρης/Αφροδίτη- ο οξύθυμος λαός, η αποτύπωση, η παρόρμηση, τα προβλήματα, έκφραση εντόνων συναισθημάτων.
Αφροδίτη/Δίας/Κρόνος– κατεστραμμένες ελπίδες, η προσγείωση στην πραγματικότητα ξανά, έλλειψη προσαρμογής
Ωροσκόπος/MC/Αφροδίτη/Δίας/Κρόνος– διάθεση καταπίεσης, απώλειες, λύπη, η εμφάνιση ενός δημοφιλής ανθρώπου που δραστηριοποιείται για την πρόοδο ενώ οι πλανήτες συνάδουν για μια μεγάλη ένωση και συνεργασία, μια ολοκληρωτική αλλαγή της ζωής και των καταστάσεων.
Ηλιος/Πλούτωνας/Αφροδίτη/Κρόνος/Δίας– αναταραχές, απομόνωση, φυλακίσεις, περιορισμοί από ανωτέρα δύναμη. Ένα δημοφιλές άτομο που εδραιώνει την θέση του με επιτυχία όπου αγωνίζεται για την αύξηση αγαθών και το πετυχαίνει μέσα από δυσκολίες.
Ερμής/Πλούτωνας/Δίας- ένα σημαντικό άτομο στην διπλωματία, η εξουσία που χρησιμοποιεί τέλεια τον γραπτό και προφορικό λόγο και έχει επιρροή, ένας πειστικός ομιλητής. Οι κινητοποιημένες μάζες.
Ήλιος/Κρόνος/Δίας– μια διάλυση συνεργασίας η κόμματος που επηρεάζει και την πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ερμής/Αφροδίτη/Ήλιος-δημιουργική δραστηριότητα
Αφροδίτη/Ποσειδώνας/Ερμής– προβλήματα εξαιτίας μιας παγίδας η προδοσίας η λαθεμένων κινήσεων
Άρης/Πλούτωνας/Ποσειδώνας-μια καταστροφή, συμφορά η θεομηνία, βλάβη, μια καταστροφή με ύπουλο και μυστικό τρόπο (αφορά δήθεν συμμαχίες και εχθρικές χώρες)
Αφροδίτη/Ουρανός/Ποσειδώνας– αστάθεια, σοκ, εντάσεις, συλλήψεις και οικονομικές απώλειες
Κρόνος/Ουρανός/ ωροσκόπος– η μοίρα να είμαστε μονοί μας και να στηριχτούμε στις δίκες μας δυνάμεις, υποφέρουμε εξαιτίας των άλλων, πόνος και βάσανα, απώλεια και πένθος.
Ηλιος/Πλούτωνας/Κρόνος-μια φυλάκιση, δυσκολίες και εμπόδια, περιορισμός

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΣ 1
Προσωπικό Έτος ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 1 –Ένα ενεργό / επιθετικό έτος
Λέξεις-κλειδιά: Μια Νέα αρχή, επιθετικότητα
Είναι προφανώς μια χρονιά όπου θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, όπου ξεκινά ένας νέος κύκλος 9 ετών. 
Στην Ταρώ συνδέεται με τον Μάγο: Ένα έτος δράσης, αναγνωρίζοντας το δικό σας δυναμικό, εκτέλεση σχεδίων, χρησιμοποίηση ταλέντων. Μια ολοκαίνουργια έναρξη υπό την επήρεια του αριθμού 1 η να μπει η νέα βάση για νέα πράγματα και μια νέα αρχή. 
Νέες συμμαχίες. Αφήνουμε όλες τις αρνητικές επιρροές του παρελθόντος και ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε νέα πράγματα με ενθουσιασμό. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί η καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις ενώ θα ήταν πολύ αρνητικό εάν δεν κάνουμε τίποτα και δεν δράσουμε. Η ανάγκη για ανεξαρτησία είναι υψηλή. Δεν θα είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε τις ιδιοτροπίες, εντολές και τις επιθυμίες των άλλων.
Να είστε προσεκτικοί στην προσέγγισή σας προς τους άλλους, επειδή οι επιχειρήσεις οι συνεργασίες και οι σχέσεις μπορεί να σταματήσουν εάν προχωρήσετε πολύ δυνατά. 
Ορισμένοι αριθμολόγοι λένε ότι ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του αριθμού 1, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι ο Ήλιος. Οι Ινδουιστικές γραφές συμφωνούν με την τοποθέτηση του Ήλιου για το 1 έτος και ότι η Κυριακή είναι η πιο ευνοϊκή μέρα. Το 1 έτος είναι αρσενικός αριθμός, και κατευθύνεται Ανατολικά. Υπάρχει επιθετικότητα και θυμός κατά το έτος 1, ίσως να συνδέεται με την απομόνωση της χώρας, οπου ξεκινά ένα μοναχικό ταξίδι, μας και ένας σημαντικός ηγέτης να έρθει στην πολιτική ζωή της χώρας. Προσοχή στις συμμαχίες -φίλους που θα αποδειχτούν το αντίθετο.
Η επιθετικότητα και η υπερβολική ενέργεια μπορεί να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις και αυτό συνήθως συνδέεται με ατυχήματα ή ατυχίες, απρόβλεπτες καταστάσεις απαιτούν οργάνωση. Πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να χάσετε χωρίς να προσπαθείτε. Το νούμερο 1 προσωπικό έτος σχετίζεται όμως με την εφευρετικότητα, την ιδιοφυΐα, πρωτοτυπία και πνευματικές ικανότητες και αυτά είναι όμως στοιχεία που θα πρέπει να επιδείξουμε για την επιβίωση μας. Σημαντικές περίοδοι- μήνες για την Ελλάδα θα είναι ο Οκτώβριος, Δεκέμβριος και Ιανουάριος. Θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε έναντι των εχθρών μας νομικά και αυτό έχει σημασία, οι πιθανότητες γίνονται υπέρ σου. Όμως το 1 περιέχει και σημαντικές απώλειες, οικονομικά προβλήματα, ανεργία ή πλήρης πτώχευση!
Το 1 είναι ο σπόρος, η αρχή, η δύναμη που θα μας αναγκάσει να εξερευνήσουμε περισσότερο τα πράγματα και να αντιμετωπίσουμε το καινούργιο. Προχωρεί με πλήρη πίστη ότι τα πράγματα θα φτιάξουν, είναι πρωτοπόρος, δίνει θάρρος, τόλμη, για να αντιμετωπίσει το άγνωστο, βασίζετε στην δημιουργική πηγή για να λύσει το πρόβλημα που προκύπτει. Είναι ιδεαλιστής , ακολουθεί το δικό του ένστικτο και ιδέες , έχει και ανάγκη έντονη για ελευθερία και ανεξαρτησία. Εκφράζει ηγετικότατα. Το 1 δημιουργεί μείζονες αλλαγές στον νέο κύκλο 9 ετών, και αυτό σημαίνει ότι περιέχει μια διαδικασία ξεκαθαρίσματος σε όλα τα επίπεδα. Και αυτό διότι θα αισθανθούμε ότι πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας ως χώρα, δηλώνει μια δύσκολη πνευματική μεταβολή. Θα παρθούν αποφάσεις πάνω σε αυτά. Το 1 είναι η μοναξιά και η απομόνωση. Η ατομικότητα. Ένα σημαντικό πρόσωπο-ηγέτης εμφανίζεται.

ΟΥΡΑΝΙΑΝ
Αποσταθεροποιημένες συνεργασίες – Άρνηση ή απόσυρση – Ημέρες ή χρόνια ανασφάλειας ή απώλειας – Φυσική αδυναμία- Έκθεση σε εξαπάτηση – Διαφθορά ή εκφυλισμός στο περιβάλλον σύγχυση ή υποκρισία που επηρεάζει τις επαφές
Μεγάλη φήμη σχετικά με την τοποθεσία – Φιλελεύθερη κυβέρνηση – Πολιτική επιστήμη – Αρμονικές αλληλεπιδράσεις με εξέχοντα πρόσωπα*
Παλεύει για ελευθερία – Εκτεταμένη δύναμη ή εξαναγκασμός
Απαιτήσεις ή προβληματικές ημέρες ή χρόνια – Φυσικοί περιορισμοί ή εμπόδια – Καθυστερήσεις – Δύσκολοι χρόνοι
Ημέρες ή χρόνια δημιουργικότητας ή επινοητικότητας ή νέων εκκινήσεων – Ανάφλεξη αντικειμένων – Φλεγόμενα σώματα ή αντικείμενα – Σώματα ή αντικείμενα που κινδυνεύουν από πυρκαγιά
Υπερένταση – αναταραχές που σχετίζονται με οικονομικά ή νομικά θέματα
Καθορισμός ορίων –  αναβολή – Περιορισμένες πυρκαγιές – προβλήματα – Καθυστερήσεις σχετικά με ενέργειες – Υποχρεωτικές αναχωρήσεις ή αποστάσεις
Ελλείψεις που σχετίζονται με την προσπάθεια επίτευξης στόχων – Απώλειες που σχετίζονται με την εργασία – Απεργίες εργασίας – Μείωση της παραγωγικότητας – Αδράνεια – Ανεργία – Πλάνη – Μυστικές ίντριγκες – Χειραγώγηση – Τραυματισμοί αθλήματα – Ζημίες πυρκαγιάς
Αυξήσεις που σχετίζονται με θυσίες – Επιτυχία με την ιατρική – Επιτυχία που σχετίζεται με τα μειονεκτήματα στην ιατρική – Ευρεία ανησυχία
Εκτεταμένη ανάγκη για διόρθωση ή αποκατάσταση – Εκτεταμένη βρωμιά – Εκτεταμένη στέρηση – Εκτεταμένη ασθένεια – Άγνοια ή απειρία – Αυξήσεις που σχετίζονται με απώλειες – Μεγάλο απόρρητο – ελευθερία – Εκτεταμένες ζημίες ή τραυματισμοί – Έλλειψη αρμονίας – Διαδεδομένη δυστυχία
Οικονομικές θυσίες που σχετίζονται ειδικά με τις γυναίκες ή το κοινό – Αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζεται με οικονομικές συνθήκες – Κερδοσκοπία – Ατυχία που σχετίζεται ειδικά με τις γυναίκες – Οικονομικές απώλειες που σχετίζονται με τον πληθυσμό – Αδικία σχετικά με πληθυσμούς ή έθνη
Απογοητεύσεις σχετικά με συνδέσεις συνεργατών – Αμοιβαία εξαπάτηση σχετικά με ομάδες – Απώλειες σχετικές με ενώσεις – Διαλύσεις κοινοτήτων
Συζήτηση σχετικά με σκοτεινές δραστηριότητες – Ενεργοποίηση προοδευτικών ιδεών – Διπλωματική συμπεριφορά – Ψευδώνυμα – Παραπλανητικοί στόχοι σχετικά με συνομιλίες – Παραβίαση υποσχέσεων – Λέξεις χωρίς δράση – Ενεργή επιχειρηματική εξαπάτηση – Σχέδια χωρίς προοπτικές – Ατελείωτα χτυπήματα – Παραπλανητικές προθέσεις –
Ανισότητες σχετικά με το χρήμα – Νομική σύγχυση ή διαφωνίες
Ξαφνικές ή απροσδόκητες χρηματοοικονομικές απώλειες – Οικονομικά διλήμματα – αναταραχές που σχετίζονται με διφορούμενες νομικές καταστάσεις
Άσκοπες εκρήξεις μίσους – Κίνδυνοι ή βλάβες που σχετίζονται με εύφλεκτα αέρια – Ζημίες ή βλάβες που σχετίζονται με την καταστροφή
Εγκληματικότητα μεταξύ του λαού
Ξαφνικές καταστροφές – μεγάλος κίνδυνος – Απροσδόκητη καταστροφή
Απροσδόκητα ενεργειακά μπλοκ – Ξαφνικά ισχυρά εμπόδια / αναστάτωση η σοκ σχετικά με την καταστροφή – Σεισμοί
Τυφώνες
Πολιτικό μέλλον – Διπλωματικές δυνάμεις
Δημόσιες αναταραχές – Φουντωμένοι πληθυσμοί ή έθνη αναταραχές που σχετίζονται με περιορισμούς – Τραυματισμοί ή βλάβες – Ξαφνικοί ή απροσδόκητοι θάνατοι – Κλίσεις αυτοκτονίας από σοβαρή κατάθλιψη
Είσοδος του πνεύματος στο σώμα – Αρχές ενσαρκώσεων – Πνευματικοί πολεμιστές – Ιδεολογικός πόλεμος
Μάχες για πληροφορίες σχετικά με τα οικονομικά
Τεχνολογία μεταξύ των ελίτ – Μεγάλη εσωτερική αναταραχή
Κακία που σχετίζεται με επίσημα θέματα – Μεγάλη κακία
Μυστικά που σχετίζονται με κρατικά χρήματα – Μεγάλη οικονομική θυσία ή απώλειες- Αποσταθεροποιημένο εισόδημα – Επίσημη αδικία ή απάτη
Ευεργετικοί άνεμοι ψηλά – Παρατηρητές
Διαλύσεις σεβαστών εταιρειών ανάπτυξη δυναμικού που σχετίζεται με συνομιλίες – Σημαντικές αλλαγές στο μυαλό – Αλλαγές που σχετίζονται με ιδέες για το μέλλον – Συζήτηση σχετικά με ουσιαστικές αλλαγές που αφορούν θυσίες ή απώλειες – Αύξηση της κίνησης που σχετίζεται με τον αέρα — Κυκλοφορία φημών – Καταιγίδες
Απόρριψη σχετικά με οριστικές αναχωρήσεις – Σε εξέλιξη σοβαρά εμπόδια – Βαριά φορτία ή απαιτητικό κάρμα του παρελθόντος – Σοβαρή στέρηση – Βαθιά απόγνωση
Περιορισμοί σχετικά με το εμπόριο
Ενεργοποίηση δημόσιας αντίστασης ή αντιπολίτευσης – Ηφαιστειακές εκρήξεις – Εξαφανίσεις
astroephimerides

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια