Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα κουσούρια του Ιχθύ

Ο Ιχθύς -όπως και όλα τα ζώδια άλλωστε- δεν είναι τέλειος. Έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Αν σχετίζεσαι κατά οποιονδήποτε τρόπο με έναν/μια εκπρόσωπο του ζωδίου αυτού, υπομονή χρειάζεται -πάνω από όλα- αλλά και κατανόηση. Πάμε να δούμε τα αρνητικά στοχεία του που τον κάνουν σχετικά… ανυπόφορο. Ποια είναι αυτά;

1. Είναι φυγόπονος

Θα κάνει τα πάντα για να ξεφορτωθεί από πάνω του ευθύνες, δουλειά και υποχρεώσεις. Έχει τον τρόπο να τα... "φορτώνει" στους άλλους και αυτός να βγάζει την ουρά του απ' έξω. Δεν είναι αυτό που λέμε ο... σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος, ούτε εκείνος που θα δώσει και το αίμα του για την όποια εταιρία στην οποία εργάζεται. Θα λουφάρει με κάθε ευκαιρία και θέλει πάντα γύρω του ανθρώπους για την... "λάτζα". 

2. Είναι φαντασιόπληκτος

Περπατάει και ονειρεύεται! Ζει σε έναν δικό του κόσμο και πλάθει μύθους μέσα στο μυαλό του. Έχει απίστευτη φαντασία, αλλά κυρίως περιμένει να ζήσει στην πραγματικότητα το παραμύθι που έχει στο κεφάλι του. Η φαντασία του είναι που τον κάνει συχνά να λέει πολλά ψέματα. Το θέμα είναι ότι εκείνος το ζει το ψέμα του και το παρουσιάζει στους γύρω του, ως κάτι το τόσο αληθινό που σε μπερδεύει και σε κάνει να τον πιστεύεις. Μέχρι φυσικά να τον πάρεις χαμπάρι και μετά να μην πιστεύεις ούτε λέξη που θα σου πει!

3. Είναι πεσιμιστής

Βλέπει σπάνια την θετική πλευρά των πραγμάτων. Συνήθως κοιτάζει ένα ποτήρι και το βλέπει μισοάδειο. Είναι μόνιμα φοβισμένος ότι κάτι κακό θα συμβεί, είναι αγχωτικός και το περνάει αυτό και στους γύρω του. Μαζί με τον πεσιμισμό, έχει και μιζέρια. Τόση μάλιστα που θα μπορούσε να συναγωνιστεί επάξια την Παρθένο! Απέναντι είναι οι δυο τους, να μην έχουν και ένα κοινό στοιχείο;

4. Είναι χειριστικός

Θα σε κάνει πραγματικά ότι θέλει. Είναι "μανούλα" στην χειραγώγηση και αυτό το... ταλέντο του είναι έμφυτο. Έχει έναν απίστευτο τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει στο τέλος ό,τι και αν χρειαστεί να κάνει. Το χειρότερο για σένα, είναι ότι θα σου δημιουργήσει ενοχές. Φταις δεν φταις... εσύ θα φταις στο τέλος και αυτός θα είναι το θύμα! Μαζί του άκρη δεν θα βγάλεις. Θα σε τρελάνει γιατί έτσι κι αλλιώς έχει από μόνος του μια δόση τρέλας, οπότε μην ξεκινάς έναν πόλεμο που είναι χαμένος από χέρι.

5. Είναι χαοτικός

Οι λέξεις τάξη, οργάνωση, στόχος, προσήλωση, διεκπεραίωση, πρόγραμμα, πρακτικότητα και πολλές-πολλές άλλες, δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό του. Δεν μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια που απαιτούν αφοσίωση και πλάνο δράσης. Το κακό είναι όμως ότι το χάος που συχνά έχεις στο κεφάλι του το δημιουργεί και στους γύρω του χάος με αποτέλεσμα, να προκαλείται μπάχαλο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια