Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα κουσούρια του Υδροχόου

 Ο Υδροχόος -όπως και όλα τα ζώδια άλλωστε- δεν είναι τέλειος. Έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Αν σχετίζεσαι κατά οποιονδήποτε τρόπο με έναν/μια εκπρόσωπο του ζωδίου αυτού, υπομονή χρειάζεται -πάνω από όλα- αλλά και κατανόηση. Πάμε να δούμε τα αρνητικά στοχεία του Υδροχόου που τον κάνουν σχετικά… ανυπόφορο. Ποια είναι αυτά;

1. Είναι αντιφατικός

Ο Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος με πολλές θεωρίες. Οι περισσότερες όμως -για να μην πούμε όλες και μας πείτε και υπερβολικούς- απέχουν από την πράξη. Σήμερα μπορεί να πιστεύει μια θεωρία Α και αύριο που θα συζητάτε να ξεκινήσει να σου αναλύει μια θεωρία Β. Και να επιμένει ότι είναι πολύ φυσιολογικό για κάποιον να αλλάζει τόσο εύκολα γνώμη, καθώς ο κόσμος αλλάζει, εξελίσσεται και άλλες τέτοιες δικαιολογίες. 

2. Είναι προβοκάτορας

Αν υπάρχει κάτι που πραγματικά του αρέσει και το διασκεδάζει κιόλας, είναι να «ανάβει φιτιλιές». Μπορεί να βρίσκεται σε μια παρέα και να πετάξει μια ατάκα προκαλώντας χαμό ή βάζοντας τους άλλους να… τσακωθούν. Εκείνος θα αποτραβηχτεί, θα κάτσει σε μια γωνία και θα τους κοιτάζει «κόβοντας» αντιδράσεις. Φυσικά και δε θα σταματήσει να γελά με το θέαμα που θα απολαμβάνει…

3. Είναι ασυμβίβαστος 

Σε κάποια πράγματα είναι «κολλημένος». Κρίνει τους άλλους, αλλά και τις καταστάσεις, όπως εκείνος θεωρεί και πιστεύει και δεν δέχεται ότι μπορεί να υπάρχει και άλλη οπτική ή πλευρά. Για εκείνον τα πράγματα είναι όπως τα έχει εκείνη την στιγμή στο μυαλό του. Ουσιαστικά μόνο... ανοιχτόμυαλο δεν μπορείς να τον πεις. Επίσης, δεν είναι από τους ανθρώπους που θα ρίξει τον πήχη των απαιτήσεών του, αλλά και των προσδοκιών του.

4. Είναι απρόβλεπτος

Μαζί του δεν ξέρεις πραγματικά τι σου ξημερώνει!  Οι αντιδράσεις του είναι πραγματικά απρόβλεπτες. Είναι ο τύπος εκείνος που ενώ γύρω του επικρατεί ένα χάος, θα κάθεται χαλαρός και θα ρεμβάζει ή θα γελάει. Αλλά κι αυτός, που, θα παρεξηγηθεί ή θα θυμώσει για κάτι μικρό κι ασήμαντο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια