Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κορονοϊός: Η Αττική σε αυστηρό lockdown

Η Αττική σε κόκκινο συναγερμό - Τι θα γίνει με καταστήματα, Γυμνάσια και Λύκεια.
Έκρηξη κρουσμάτων παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στην Αττική, γεγονός που φέρνει αποφάσεις για πιο αυστηρά μέτρα. 
  • Τα μέτρα θα ισχύσουν αρχικά για 2 εβδομάδες και θα επανεξεταστούν
  • Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα ανοίξουν σε όλη την χώρα με εξαίρεση τα Λύκεια που είναι σε κόκκινες περιοχές και σε αυτές αναμένεται να συμπεριληφθεί και η Αττική. 
  • Η αγορά θα λειτουργήσει ως εξής: Με click in shop δηλαδή με ραντεβού μέσα στο κατάστημα τα μαγαζιά ένδυσης, υπόδησης και τα κοσμηματοπωλεία. Όλη η υπόλοιπη αγορά θα λειτουργεί με click away. 
  • Ανοικτά επίσης θα μείνουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα μανικιούρ – πεντικιούρ, ενώ ανοίγουν και τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.
  • Το θέμα της απαγόρευσης κυκλοφορίας ισχύει από τις 21:00 έως 5:00

#COVID20Greece #CovidVaccine #COVID21 #CovidVaccine #lockdown3 #lockdown3gr #Lockdown2 #lockdowngr #Εμβολιο #lockdown2gr #vaccine #λοκνταουν2 #λοκνταουν3 #Greece #Lockdown #λοκνταουν #COVIDIOTS #covid19 #covid20 #CoV19 #COVIDー19 #Covid_19 #COVID19Greece #covid19Gr #nCoV19 #CoronaVirus #covidGR #κοροναιος #κορωνοιος #κορονοϊός #κορονοιος #καραντινα #καραντίνα #καραντινα_τελος #καραντίνας #Πανδημια #πανδημία #Χαρδαλιάς #μασκες #μασκα #Τσιοδρας #κρούσματα​ #ΜΕΘ #Κεραμεως #menoume_spiti #ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ #μενουμε_σπιτι #μενουμεστοσπιτι #απαγορευσηκυκλοφοριας #ΜεταΘαΛογαριαστουμε #lockdowngreece #StayAtHome #StayHomeSaveLives #StayPositive #CoronavirusOutbreak #CoronavirusPandemic

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια