Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Survivor 4 Survivor2021 : οι διάσημοι Μαχητές

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στον ΣΚΑΪ
Το Survivor 2021 είναι γεγονός και οι Διάσημοι, μαζί με τους Μαχητές είναι πανέτοιμοι για ένα παιχνίδι που θα λατρέψουν οι τηλεθεατές! Μετά από μεγάλες ταλαιπωρίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η παραγωγή, λόγω COVID – 19, το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στις οθόνες μας από 27 Δεκεμβρίου. Το concept θα είναι το κλασικό, δύο διαφορετικές ομάδες ανθρώπων, που θα ζουν σε διαφορετικά νησιά και θα αγωνίζονται για έπαθλα φαγητού και όχι μόνο.
Μαχητές και Διάσημοι θα δοκιμαστούν στο νέο Survivor 2021, σε μια μοναδική εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη. Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα προφίλ των συμμετεχόντων στο παιχνίδι επιβίωσης:
1. Ελευθερία Ελευθερίου
Η Ελευθερία Ελευθερίου (12 Μαίου 1989) είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια που έγινε ευρέως γνωστή από το ελληνικό μουσικό σόου The X-Factor. Το 2012 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac», καταλαμβάνοντας την 17η θέση. Στο Survivor 2021 θα βρίσκεται στην ομάδα “Διάσημοι” και θα πρέπει να συνυπάρξει με τους υπόλοιπους κατοίκους του νησιού. Όπως δηλώνει και η ίδια, μπορεί να φαίνεται γλυκούλα και χαριτωμένη, αλλά στον αγώνα επιβίωσης θα τα δώσει όλα.
2. Πάνος Καλίδης
Ακόμη ένας τραγουδιστής στην ομάδα των διασήμων! Ο Πάνος Καλίδης (18.2.1978) είναι καλλιτέχνης του λαΐκού ρεπερτορίου με μεγάλες επιτυχίες. Κατάγεται από τη Δράμα και έρχεται στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ για να αγωνιστεί για το μεγάλο έπαθλο. Στόχος του δεν είναι μόνο η ατομική νίκη, αλλά και η ομαδική, καθώς, όπως δηλώνει θέλει να παλέψει για όλη την ομάδα του Survivor 
3. Αγγελική Λάμπρη
Η Αγγελική Λάμπρη (29.12.1974) είναι ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης. Έχει παίξει σε πολλές επιτυχίες όπως οι σειρές “Γοργόνες”, “Παρά Πέντε”, “Οικογένεια Βλάπτει”. Η συμμετοχή της στο Surviror 2021 ήταν μια μεγάλη έκπληξη, καθώς η ηθοποιός επιθυμεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τώρα είναι και η ίδια μία από τους “διάσημους” που θα αγωνιστεί για το μεγάλο έπαθλο, στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ.
4. Γιώργος Κοψιδάς
Ο Γιώργος Κοψιδάς (2.2.1975) είναι Έλληνας ηθοποιός και πρώην καλαθοσφαιριστής. Έχει παίξει σε πολλές επιτυχημένες σειρές σε πρωταγωνιστικό ρόλο (Μίλα μου Βρώμικα – MEGA), αλλά και σαν guest star (Λατρεμένοι μου γείτονες – MEGA). Ο ίδιος, έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, τον βιγκανισμό, κάτι που θεωρεί πως θα τον βοηθήσει ιδιαίτερα στον διαγωνισμό επιβίωσης.
5. Κάτια Ταραμπάνκο
Η Κάτια Ταραμπάνκο (22.10.1995) έγινε γνωστή από το GNTM και τη μεγάλη της “διπλή” νίκη. Ασχολήθηκε αρκετά με το modeling, ενώ την είδαμε και στον ρόλο της παρουσιάστριας στην ταξιδιωτική εκπομπή “Οι Θαλασσόλυκοι”. Η Κάτια Ταραμπάνκο δηλώνει έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία στο Survivor 2021, με την ομάδα οι “Διάσημοι” να της δίνει το εισιτήριο για μία ακόμα μεγάλη νίκη. Μία μοναδική νίκη αυτή τη φορά.
6. Μιχάλης Αρναούτης - Mighty Mike
Ο Μιχάλης Αρναούτης (6.9,1979) είναι Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος. Το παρατσούκλι του είναι Mighty Mike, έχει γεννηθεί στην Αθήνα και ζει στο Νιου Τζέρσεϊ. Έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ και έρχεται στο Survivor για να παλέψει, όπως ο ίδιος ξέρει. Ένας πολύ δυνατός παίκτης, που δε φοβάται τα αγωνίσματα και τις προκλήσεις του ριάλιτι.
7. Άννα Μαρία Βέλλη
Η Άννα Μαρία Βέλλη (6.4.1990) ή αλλιώς Amiyami έγινε γνωστή ως ηθοποιός, παρουσιάστρια, κωμικός, youtuber, influencer. Είναι 30 ετών και κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Όπως δηλώνει και η ίδια “κομμένα τα γελάκια”. Η παίκτρια θα λάβει πολύ σοβαρά το Survivor 2021 με σκοπό να σηκώσει εκείνη το έπαθλο. Θα καταφέρει να ανταπεξέλθει, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ;
8. Τριαντάφυλλος
Ο Τριαντάφυλλος (20.6.1977) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Μέχρι στιγμής έχει στο ενεργητικό του 10 ολοκληρωμένα άλμπουμ, εκ των οποίων τα τέσσερα έγιναν πλατινένια και χρυσά. Συμμετείχε πρόσφατα στον διαγωνισμό τραγουδιού Just The 2 of Us μαζί με την Ευρυδίκη από το My Style Rocks. Ο ίδιος δηλώνει μαχητικός, δυναμικός με κεντρικό και μεγάλο του στόχο τη νίκη.
9. Αλέξης Παππάς
Ο Αλέξης Παππάς (10.2.1986) είναι μοντέλο, ηθοποιός και ψυκτικός. Έγινε γνωστός από τη σειρά “Δίδυμα Φεγγάρια” και “Οκτώ Λέξεις”. Ο Αλέξης Παππάς έχει δουλέψει για μεγάλες εταιρείες, όπως είναι οι: Guess, Davidoff, Mont Blanc και Diesel. Όπως αναφέρει και ο ίδιος “Αυτός είναι ο πραγματικός Survivor. Θα τον δουν και θα τρέμουν”. Στο Survivor 2021 θα βρίσκεται στην ομάδα “Διάσημοι” μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του – συναδέλφους του χώρου.
10. Περικλής Κονδυλάτος
Εκτός από ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές, influencers, το Survivor 2021 θα έχει και σχεδιαστές στην ομάδα “Διάσημοι”. Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι σχεδιαστής κοσμημάτων, πολύ γνωστός για τις περίφημες συλλογές του. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, ο ρόλος του στον διαγωνισμό θα είναι διαφορετικός “Όλοι θέλουν να είναι ήρωες, όμως κάθε ιστορία χρειάζεται κι έναν κακό”.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια