Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

5 χριστουγεννιάτικες ταινίες να δείτε με τα παιδιά σας μέσα στις γιορτές

Κλασικές και αγαπημένες οικογενειακές ταινίες για τα Χριστούγεννα
Η ωραιότερη εποχή του χρόνου έφτασε! 
Οι διακοπές των Χριστουγέννων έφτασαν και όλοι μας περιμένουμε πώς και πώς να περάσουμε ωραίες οικογενειακές και ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδιά μας. 
Τι καλύτερο από οικογενειακές χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δούμε όλοι παρέα μαζί με τα παιδιά με ποπ κορν και ζεστά ροφήματα τυλιγμένοι με κουβερτούλες. 
Τα Χριστούγεννα έφτασαν και όλοι οι γονείς εκτός από τα δώρα, σκέφτονται τις δραστηριότητες (Aktivitäten für Kinder in Zürich) με τις οποίες θα μπορέσουν να απασχολήσουν και να διασκεδάσουν τα παιδιά τους για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
 Μια από τις αγαπημένες μας οικογενειακές στιγμές είναι φυσικά όταν καθόμαστε όλοι με τις πυτζάμες και ζεστή σοκολάτα στον καναπές για να απολαύσουμε κλασικές και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες. 
Γι’ αυτό το λόγο ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα με τις 5 πιο αγαπημένες για να παρακολουθήσετε οικογενειακώς φέτος τα Χριστούγεννα: 
Μόνος στο σπίτι 
Ένας οχτάχρονος ταραχοποιός πρέπει να προστατεύσει το σπίτι του από ένα ζευγάρι διαρρηκτών όταν μένει κατά λάθος μόνος του στο σπίτι χωρίς την οικογένειά του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Οι δύο ληστές που βάζουν στόχο να μπουν στα σπίτια όλης της γειτονιάς ούτε που φαντάζονται τι τους περιμένει. Ξεκαρδιστικές σκηνές με παιδικές σκανταλιές κλασικές και αγαπημένες σε μια ταινία που λατρέψαμε οι ίδιοι και είναι ώρα να δουν και τα δικά μας παιδιά. Δείτε εδώ το τρέιλερ. 
Το πολικό Εξπρες 
να νεαρό αγόρι που δεν πιστεύει στα Χριστούγεννα λαμβάνει ένα ξεχωριστό εισιτήριο. Ξεκινά με αυτό μια μαγική περιπέτεια στον Βόρειο Πόλο στο Polar Express, την παραμονή των Χριστουγέννων, μαθαίνοντας για τη φιλία, την ανδρεία και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Δείτε εδώ το τρέιλερ: 
Ο Γκριντς 
Ο Γκρινιάρης Γκριντς απεχθάνεται τα Χριστούγεννα! Είναι όμως η αγαπημένη γιορτή όλων των κατοίκων στο χωριό Χούβιλ. Ο κατεργάρης θα καταστρέψει ένα τρομερό σχέδιο με μοναδικό στόχο να καταστρέψει τη μεγάλη γιορτή. Θα τα καταφέρει; 
Κλάους: Το μυστικό των Χριστουγέννων 
Ο Τζέσπερ είναι ο νέος ταχυδρόμος του Σμέρενσμπουργκ και θα γίνει πολύ καλός φίλος με τον Κλάους που είναι κατασκευαστής παιχνιδιών. Τα δώρα του Κλάους θα φέρουν το τέλος σε μια διαμάχη πολλών ετών και θα δημιουργήσουν ένα έλκηθρο γεμάτο χριστουγεννιάτικες παραδόσεις. Το μυστικό των Χριστουγέννων είναι μια ταινία που δείχνει πώς μια απλή πράξη καλοσύνης μπορεί να φέρει μια άλλη και ζεσταίνει τις καρδιές μας όσο κρύο και αν κάνει έξω. 
Arthur Christmas:Ο γιος του Άη Βασίλη 
Ο Άρθουρ, ο καλοσυνάτος αλλά αδέξιος γιός του Άη Βασίλη, εργάζεται στο high tech εργαστήρι της οικογενειακής επιχείρησης σε μια μυστική τοποθεσία του Βόρειου Πόλου. Εκεί κατασκευάζονται όλα τα δώρα που θα μοιράσει ο Άη Βασίλης τα Χριστούγεννα στα παιδιά όλου του κόσμου. Ένα μικρό λάθος οδηγεί τον Άρθουρ σε μια μεγάλη περιπέτεια προκειμένου να παραδώσει με τον παλιό παραδοσιακό και επικίνδυνο πλέον τρόπο, ένα δώρο σε ένα μικρό κορίτσι. Δείτε εδώ το τρέιλερ. 
Για περισσότερες χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά σας μπορείτε να διαβάσετε εδώ
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!!!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια