Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αρχιτέκτονας αναδημιουργεί μνημεία όπως ήταν αρχικά

Υπάρχουν εκατοντάδες παλιά κτίρια σε όλο τον κόσμο που έχουν γίνει ιστορική κληρονομιά με την πάροδο του χρόνου. Είναι ένα τεράστιο μέρος της ιστορίας της ανθρωπότητας, δείχνοντάς μας αυτό που οι πρόγονοί μας έχτισαν πριν από χιλιάδες χρόνια.
Αυτά τα ιστορικά κτίρια απειλούνται συνεχώς. Οι φυσικές καταστροφές και η ανθρώπινη δραστηριότητα ευθύνονται για την επιδείνωση τους. Η συνεχής ανάγκη μας για πρόοδο και αστικοποίηση καταστρέφει μερικές φορές τη φύση και την ιστορική κληρονομιά. Η UNESCO προσπαθεί να προστατεύσει αυτά τα κτίρια. Υπάρχουν επί του παρόντος 53 ακίνητα στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς στο Danger.
Για να κατανοήσει πλήρως το πόσο εκπληκτικά και όμορφα ήταν αυτά τα κτίρια, η Budget Direct Travel Insurance συνεργάστηκε με την αρχιτέκτονα Jelena Popovic για την ανακατασκευή έξι ιστορικών μνημείων που βρίσκονται επί του παρόντος στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς στο Danger. Μετά από πολλή έρευνα, έχουμε ψηφιακούς επαναπροσδιορισμούς για το πώς φαίνονταν αυτές οι ιστοσελίδες. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτά τα υπέροχα κτίρια κατασκευάστηκαν σε μια εποχή πριν από την τεχνολογία, έτσι δεν είναι;
Hatra (Al-Jazīrah, Ιράκ)
Leptis Magna (Περιοχή Khoms, Λιβύη)
Παλμύρα (Tadmur, Κυβερνείο Χομς, Συρία)
Οχυρώσεις Portobelo-San Lorenzo (Επαρχία Κόλον, Περιφέρεια Κριστόμπαλ, Παναμάς)
Nan Madol (Νήσος Temwen, Ομόσπονδες Πολιτείες της Μικρονησίας)
Η παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ και τα τείχη της (Ιερουσαλήμ, Ισραήλ)

budgetdirect.com.au

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια