Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μηνιαίο Ωροσκόπιο Αυγούστου 2020

1 Αυγούστου Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα-βιαστική σκέψη και ομιλία, αντίθεση, υπερφόρτωση αντοχής, σκληρότητα, έλλειψη κατανόησης. Επηρεάζονται Καρκίνοι και Αιγόκεροι.
2 Αυγούστου- τετράγωνο Ηλίου-Ουρανού– αναστάτωση, ανατροπή, εντάσεις, αναποδιά, ιδιοτροπία, ισχυρογνωμοσύνη. Επηρεάζονται Λέοντες και Ταύροι.
3 Αυγούστου -Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου
4 Αυγούστου -τετράγωνο Άρη-Δια- υπερβολή, ανυπακοή, ανταρσία, προβλήματα, ξεκαθάρισμα. Επηρεάζονται Κριοί και Αιγόκεροι.
5 Αυγούστου-ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 5:33 π.μ.
7 Αυγούστου-Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5:22 μμ.
10 Αυγούστου- τετράγωνο Ερμή-Ουρανού– αντιφατική διάθεση, νευρικότητα, βιασύνη, έξαψη, αναταραχή, υπερδιέγερση, διασκόρπιση ενέργειας. Επηρεάζονται Κριοί και Αιγόκεροι.
13 Αυγούστου- τετράγωνο Άρη-Πλουτωνα- βία και εξαναγκασμός, σκληρή όψη, επίθεση, ατυχία, αναποδιά. Επηρεάζονται Κριοί και Αιγόκεροι
15 Αυγούστου-Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στην 10η μοίρα του Ταύρου στις 12:59 μμ. και επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 14 Ιανουαρίου 2021 ώρα 8:40 π.μ.
16 Αυγούστου- τρίγωνο Ηλίου -Άρη– νέα ξεκινήματα, επιτυχία, θάρρος, γενναιότητα, ενέργεια, δύναμη, ηγεσία, επιθυμία, εμφάνιση νέου προσώπου. Ευνοούνται Κριοί και Λέοντες.
17 Αυγούστου- τρίγωνο Ερμή-Άρη– δημιουργική διέλευση, νέα ξεκινήματα, αγορές ηλεκτρικών ειδών και μέσων μαζικής μεταφοράς, επιτυχία στις επιχειρήσεις, ικανότητα, ανάλυση και προσδιορισμός, ταχύτητα. Ευνοούνται Κριοί και Λέοντες.
Σύνοδος Ηλίου –Ερμή– ισορροπία, νους και λογική, η δύναμη της σκέψης, κατανόηση, γνώση. Ευνοούνται οι Λέοντες.
18 Αυγούστου- εξάγωνο Αφροδίτης- Ουρανού– αυθορμητισμός στον έρωτα, ποικίλες εκφράσεις του έρωτα, εκκεντρικότητα, ρυθμός στη μουσική, τραγούδι, ευφυΐα, κεραυνοβόλος έρωτας, εφήμεροι δεσμοί. Ευνοούνται οι Καρκίνοι και οι Ταύροι.
19 Αυγούστου- Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα
20 Αυγούστου-ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου στις 3:00 π.μ.
22 Αυγούστου-ο Ήλιος εισδέχεται στο ζώδιο της Παρθένου στις 5:46 μμ.
24 Αυγούστου- τετράγωνο Άρη-Κρόνου– ατυχήματα, αδυναμία, εμπόδια, δυσκολίες, εχθρότητα, βία που εκφράζεται, επίμονη ισχυρογνωμοσύνη, επίδειξη, ασθένεια, αντίσταση στο καλό. Επηρεάζονται Κριοί και Αιγόκεροι
25 Αυγούστου- τρίγωνο Ερμή-Ουρανού– εξυπνάδα, εφευρετική λύση και σκέψη, διαίσθηση, μαθηματικά, μηχανική, ευστροφία, αλλαγές, σωστή και γρήγορη αντίληψη. Ευνοούνται οι Παρθένοι και οι Ταύροι.
26 Αυγούστου- αντίθεση Αφροδίτης-Δια-υπερβολή, τεμπελιά, αμέλεια, αδιαφορία, σπατάλη, ματαιοδοξία, παράνομες σχέσεις. Επηρεάζονται Καρκίνοι και Αιγόκεροι.
27 Αυγούστου- τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα– αποκαλυπτικοί, ρομαντικοί και διασκεδαστικοί έρωτες, επιθυμία για έρωτα, φαντασία, υψηλά ιδανικά, ερωτική ευαισθησία. Ευνοούνται Καρκίνοι και Ιχθεις.
29 Αυγούστου- τρίγωνο Ερμή-Δια– έντονη έκφραση και ομιλία, αισιοδοξία, μάθηση, σοφία, πλούτος ιδεών, σωστές αποφάσεις, καλές συζητήσεις, έντονη δραστηριότητα, ταξίδια και μετακινήσεις. Ευνοούνται Παρθένοι και Αιγόκεροι.
30 Αυγούστου- αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα– μεγάλες εντάσεις, ζήλια, υπερβολές, προβληματική όψη για σχέσεις και επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Επηρεάζονται Καρκίνοι και Αιγόκεροι.
αντίθεση Ερμή –Ποσειδώνα– αποτυχία, αυταπάτες, εσωτερική σύγχυση, μπέρδεμα, ψέματα, λανθασμένη κρίση και αποφάσεις, φανατισμός, νευρική ευαισθησία. Επηρεάζονται Παρθένοι και Ιχθεις.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ…
Η 1η Αυγούστου σηματοδοτεί το γεγονός ότι είμαστε ακριβώς στα μισά του Θερινού Ηλιοστασίου και της Φθινοπωρινής Ισημερίας. Ο Ήλιος βρίσκεται στις 15 μοίρες του Λέοντα και θεωρείται η πιο καυτή περίοδος του καλοκαιριού. Φέτος, η 1η Αυγούστου σηματοδοτείται από την αντίθεση Ερμή -Πλούτωνα, όπου μπορεί να υπάρξουν έντονες και σημαντικές συζητήσεις που ίσως να μην βγουν πουθενά. Καλό όμως θα ήταν να ασχοληθείτε με διαφορετικά πράγματα, διαβάζοντας ένα βιβλίο μυστήριου η βλέποντας μια ταινία που σας αρέσει χαλαρώνοντας γενικότερα. Η υπερφόρτωση βέβαια και η ένταση είναι χαρακτηριστικά της και ο Ερμής αυτόν τον μήνα θα κάνει πολλές όψεις, άλλοτε θετικές, άλλοτε αρνητικές που θα επηρεάσει την σκέψη και το συναίσθημα.
Στις 3 Αυγούστου, πραγματοποιείται η γνωστή σε μας Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου που είναι αρκετά έντονη και ανατρεπτική, καθώς σχηματίζει μια δύσκολη όψη με τον Ουρανό.
Ο Ερμής επίσης θα είναι έντονος και δημιουργικός, γενναιόδωρος στα λόγια και τα κομπλιμέντα, στην αυτοεκφραση μέσα από το ζώδιο του Λέοντα ενώ αυτό αλλάζει στις 4 Αυγούστου και εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου όπου και θα παραμείνει μέχρι της 19 του μήνα. Ενώ στις αρχές θα υπάρχει έντονη αυτοπεποίθηση, το ζώδιο της Παρθένου, θα προσπαθήσει να βελτιώσει κάθε κατάσταση, καθώς θα θέλουμε να γίνουμε περισσότερο πρακτικοί σε θέματα επαγγελματικά, στην καθημερινή μας ζωή και στις σχέσεις μας.
Η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει το ζώδιο των Διδύμων μετά από τόσο καιρό και θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 7 Αυγούστου, ανακουφίζοντας περισσότερο προσωπικές σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν κυρίως μέσα από την ανάδρομη πορεία της, δείχνοντας ότι νοιάζεται για τους άλλους, τρυφερότητα και ηρεμία αλλά και ίσως να υπάρχει και μια τάση για υπερβολή που θα πρέπει να αντέξουμε. Η αγάπη, οι φίλοι, ο σύντροφος, το σπίτι, η οικογένεια, το καλό φαγητό κτλ. θα είναι στο επίκεντρο. Το έχουμε όμως ανάγκη μετά από μια περίοδο έντονης κλεισούρας.
Με τον Άρη τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα, καθώς θα είναι στο ζώδιο του Κριού μέχρι της 7 Ιανουαρίου 2021, ενώ τώρα ετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του στις 9 Σεπτεμβρίου 2020. Είναι ένας Άρης έντονος και μαχητικός, διεκδικητικός αλλά γενικότερα θα δημιουργήσει και προβλήματα στην φήμη μας, ενώ σε κοσμικό επίπεδο διαμάχες, πολέμους και αναταραχές.
Η πιο δύσκολη περίοδος μέσα στον Αύγουστο για τον Άρη είναι από τις 6-16 Αυγούστου, καθώς θα σχηματίζει ένα τετράγωνο ακριβείας με την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα, όπως και τον Ιανουάριο. Εκεί θα υπάρχει μία επιδείνωση των πραγμάτων.
Επιπλέον, Νότιος Δεσμός της Σελήνης, θα διασχίζει ένα δύσκολο σημείο και συνδέεται με το γαλαξιακό κέντρο. Το γαλαξιακό κέντρο του σύμπαντος μας είναι μια μαύρη τρύπα που απορροφά τα πάντα. Αυτή η εβδομάδα είναι συμβολική διότι, αυτό που αντιπροσώπευε το παλιό υποβιβάζεται στο πίσω μέρος μιας ντουλάπας ή υπόγειου. Τα πράγματα απορροφούνται και εξαφανίζονται.
Η παγκόσμια ατμόσφαιρα του κύκλου Κρόνου-Πλούτωνα γίνεται πιο εμφανής. Θα ακούμε πλέον στις ειδήσεις για την γενική κατάσταση των χωρών που αντιμετωπίζουν οικονομικές πιέσεις. Εταιρίες θα ανακοινώσουν πτώχευση ή τεράστιες απολύσεις. Από τις στάχτες όμως προκύπτει μια μεγάλη ευκαιρία που θα διατηρηθεί για τις επόμενες δεκαετίες.
Στην προσωπική σας ζωή σκεφτείτε και ερευνήστε τον οίκο που πραγματοποιείται η σύνοδος του Κρόνου-Πλούτωνα. (Αναζητήστε το σύμβολο του Αιγόκερω στον χάρτη σας και δείτε ποιος οίκος είναι.) εκεί θα γίνουν αλλαγές ώστε να είστε σταθεροί και ασφαλής στο μέλλον σας.
Στις 15 Αυγούστου, ο Ουρανός θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του όπου θα βιώσουμε διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχαμε συνηθίσει έως τώρα. Αυτό είναι ένα σημείο καμπής που δημιουργεί όμως κίνηση και δίνει πνοή στη ζωή.
Στις 19 Αυγούστου πραγματοποιείται η νέα σελήνη το ζώδιο του Λέοντα, όπου θα τριγωνίζει τον Άρη στον Κριό ενώ θα δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε αυτό που υπαγορεύει ο Κρόνος στον Αιγόκερω. Αυτό που έχει σημασία είναι να ακολουθείτε την καρδιά σας για να νιώθετε χαρούμενοι, ωστόσο ο Κρόνος είναι εδώ για να υπενθυμίζει τις ευθύνες σας αλλά και την πειθαρχία.
Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου στις 22 Αυγούστου διατηρώντας την υπόσχεση που δόθηκε κατά την διάρκεια της νέας σελήνης στον Λέοντα για ακόμα πιο διασκεδαστικές και χαρούμενες δραστηριότητες που έρχεται όμως σε αντίθεση με τα “πρέπει” της ζωής. Η ημέρα που ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο η σελήνη θα είναι στο Ζυγό, το ζώδιο που αναζητά την ομορφιά και την αρμονία στον κόσμο. Το θέμα για τις τελευταίες 10 μέρες του Αυγούστου είναι να κάνει ό, τι χρειάζεται για να διατηρήσει τη ζωή σε καλά επίπεδα και τις ισορροπίες ανάμεσα στην κοινωνική μας ζωή, την εργασία και την διασκέδαση .
Ο Ερμής στην Παρθένο και η Αφροδίτη στον Καρκίνο τις τελευταίες μέρες θα μας κάνουν να νιώθουμε συναισθηματικά ασφαλής. Μπορεί επίσης να κάνετε σχέδια για την διατήρηση η βελτίωση του προσωπικού σας χώρου, του σπιτιού, του αυτοκινήτου, του γραφείου, του υπνοδωματίου για να νιώθετε πιο άνετα και να υποδεχθείτε το Φθινόπωρο στην συνέχεια.Το τελευταίο Σαββατοκύριακο οι πλανήτες θα ανακατεύουν τα συναισθήματα, τις επιθυμίες αλλά και τις ιδέες μας που όμως αυτό χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση, πίστη, αποφασιστικότητα και συγκέντρωση.

ΚΡΙΟΣ
Ο Αύγουστος θα είναι μια περίοδος όπου θα μπορείτε να ευχαριστηθείτε την ζωή σας και θα διασκεδάσετε περισσότερο μέχρι της 22 Αυγούστου. Από τις 20 και μετα ένα σπάνιο Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια της γης θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Το θέμα είναι ότι αυτό θα σας δώσει την ευχέρεια να αντιμετωπίσετε και να διαχειριστείτε τις όποιες λεπτομέρειες με τον πιο πρακτικό τρόπο και λογική. Η Αφροδίτη που υποστηρίζει τα οικονομικά σας αλλάζοντας ζώδιο στις 7 του μήνα θα σας ωθήσει στο να ξοδέψετε χρήματα σε σχέση με την οικογένεια σας και το σπίτι. Οι σχέσεις με τα παιδιά ευνοούνται.
Τα ίδια θα ισχύουν και στις προσωπικές σας σχέσεις γενικότερα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τα ενδιαφέροντα σας και να ανταλλάξετε απόψεις με νέα πρόσωπα. Ο Άρης στο ζώδιο σας τωρα θα βοηθήσει στο να υπάρξει περισσότερη οικειότητα, όμως θα είστε ταυτόχρονα περισσότερο ανυπόμονοι και τολμηροί. Η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου, θα φέρει πρόοδο και βελτίωση στα επαγγελματικά σχέδια σας η μπορεί να αποτελέσει την τέλεια περίοδο γι αυτό. Οι προσπάθειες σας θα ευδοκιμήσουν και θα παράγετε έργο, οπότε εκμεταλλευτείτε το.
Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 19 του μήνα, απαιτεί λογική αλλα και υπομονή στις προσωπικές σας σχέσεις, χωρίς να είστε υπερβολικοί και να φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν, ξεπερνώντας τα όρια. Προσγειωθείτε και συντονιστείτε με την πραγματικότητα. Ωστόσο, και αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτο έντονη αυτοεκφραση και δημιουργία. Ισορροπήστε και μην παρασύρεστε σπαταλώντας την ενέργεια σας σε ανούσια πράγματα.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 3, 4, 15, 16, 21, 22, 23, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 4, 10, 11, 15, 16, 20, 23, 24
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 11, 20, 28, 29

ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάδρομη πορεία των πλανητών θα σας επηρεάσει έντονα το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς η ταχύτητα τους θα μειωθεί. Και ο Ουρανός θα ξεκινήσει το ανάδρομο ταξίδι του μέσα από το ζώδιο σας οπότε γενικότερα θα λέγαμε ότι χρειάζετε περισσότερη υπομονή. Θέματα που θέλετε να επιλυθούν και παίρνουν χρόνο θα αργήσουν να σημειώσουν πρόοδο και βελτίωση. Μην είστε όμως απαισιόδοξοι γιατί η Αφροδίτη στις 7 Αυγούστου θα δώσει την ευκαιρία να μελετήσετε και να αναθεωρήσετε τα οικονομικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ίσως χρειαστεί να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας.
Ο Ερμής που τώρα είναι σε ευθεία πορεία και αυτός μετά τις 7, θα ευνοήσει τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τις επαφές αλλά και θα βοηθήσει στο να κερδίσετε κάποια χρήματα παραπάνω. Κάποιοι θα ξοδέψετε για το σπίτι και την οικογένεια όμως καλό θα ήταν να μην ξεφύγετε, ενώ θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας.
Για τους ελευθέρους θέματα σχέσεων θα είναι πιο πολύπλοκα καθώς Αφροδίτη και Πλούτωνας αλλά και ο Ουρανός δεν βοηθούν στο να σταθεροποιηθούν σχέσεις, περισσότερο ευνοεί τις καλοκαιρινές περιπετειούλες, τους εφήμερους και κεραυνοβόλους έρωτες.
Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 3 του μήνα, εστιάζει την προσοχή σας στην προετοιμασία των Φθινοπωρινών σας σχεδίων. Ευνοεί τις επαφές, μετακινήσεις, αλλά και στο να σκεφτείτε εναλλακτικές που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Σταθερότητα στις σχέσεις. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 19, δείχνει νέα σχέδια και ανανέωση στην προσωπική σας ζωή, νέους φίλους, ένα νέο όραμα σας εμπνέει και δουλεύετε γι αυτό, επικεντρώνεστε στα επαγγελματικά, ελπίζετε και συνεχίζετε. Μια νέα αρχή στα συναισθηματικά.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 4, 11, 15, 16, 20, 23, 24, 29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 8, 11, 13, 14, 17, 18, 20, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 3, 4, 10, 11, 19, 20, 28, 29, 30, 31

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη ήταν στο ζώδιο σας για πολύ καιρό και αυτή η ενέργεια ευνόησε πιστεύω προσωπικές σχέσεις αλλά και οικονομικό -επαγγελματικά θέματα. Τώρα από τις 7 Αυγούστου θα εισέλθει στον Καρκίνο και εκεί έχουμε άλλη μια θετική διέλευση σε σχέση με το χρήμα. Αυτό δείχνει ότι επισης θα λάβετε η θα κερδίσετε χρήματα, από την δουλειά σας, αλλά θα περάσετε και όμορφες στιγμές ξοδεύοντας.
Οι σχέσεις με τα παιδιά θα βελτιωθούν και αυτές ενώ ολόκληρο σχεδόν τον μήνα το οικονομικό στοιχείο θα είναι ιδιαίτερα έντονο. Το σύμπαν όμως φαίνεται ότι θα υποστηρίξει τις προσπάθειες σας. Ερμής και Δίας βελτιώνουν και τις προσωπικές σας σχέσεις ιδιαίτερα μετα τις 20 Αυγούστου όπου θα υπάρχει περισσότερη αρμονία, ωστόσο να θυμάστε ότι ο Δίας είναι ακόμη σε ανάδρομη πορεία, οπότε μην βιάζεστε.
Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 3 του μήνα, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε επαγγελματικά σχέδια, να προετοιμαστείτε και να οραματιστείτε πάνω σε αυτά ενώ σε ψυχολογικό επίπεδο θα φέρει ηρεμία. Ώρα να ξεκουράσετε το αεικίνητο μυαλό σας με πιο ελαφριά πράγματα. Αντίθετα, η νέα σελήνη στον Λέοντα, στις 19, σας καλεί να κατέβετε από τα σύννεφα, να δουλέψετε με τα δεδομένα που ήδη έχετε χωρίς να ονειρεύεστε χίμαιρες. Νέες ιδέες και επαφές θα φέρουν βελτίωση, επίλυση προσωπικών προβλημάτων. Μην χάνεστε και μην μπερδεύεστε τα πράγματα ίσως είναι πιο απλά.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 2, 3, 4, 11, 15, 16, 20, 23, 24, 25, 26, 27, 29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 8, 9, 11, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5, 6, 15, 16, 23, 24

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη θα κινηθεί προς το ζώδιο σας στις 7 του μήνα και θα μείνει εκεί για το υπόλοιπο. Η προσωπική εμφάνιση θα λάμπει. Η αίσθηση του στυλ και της μόδας είναι υπέροχο πράγμα, αν και ίσως είστε πιο ευμετάβλητοι από το συνηθισμένο. Περισσότερη προσοχή και αφοσίωση στα μέλη της οικογένειας. Αν και θα έλκετε τους άλλους, θέματα ερωτικά και σχέσεις γενικότερα θα είναι κάπως περίπλοκα. Όλοι οι πλανήτες στον 7ο οίκο σας είναι σε ανάδρομη πορεία. Υπάρχει αγάπη στη ζωή σας η και σχέση, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει πάρει κατεύθυνση ακόμα η σχήμα. Στις αρχές του μήνα ίσως να υπάρχουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες και διαφωνίες ωστόσο μέχρι τις 22 Αυγούστου επαγγελματικοί στόχοι, σχέδια θα υποστηρίζονται από το σύμπαν, παρόλο του ότι όλα πάνε αργά, ωστόσο και η ανάδρομη πορεία του Ουρανού θα κάνει την όλη κατάσταση όχι και τόσο ευνοϊκή.
Αργότερα , βέβαια ο Ήλιος στην Παρθένο, σας βάζει να δουλέψετε περισσότερο, να γίνετε πιο παραγωγικοί και να δώσετε προσοχή στην λεπτομέρεια. Πληροφορίες και νέες ιδέες τότε θα φανούν χρήσιμα όπως επίσης και τα νέα μέσα επικοινωνίας. Προσοχή στο άγχος και την πίεση γιατί τα οικονομικά θα προκαλέσουν συναισθήματα ανασφάλειας.
Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 3 του μήνα, προκειται να ευνοήσει τις προσπάθειες σας για βελτίωση, της κοινωνικής σας ζωής οπου θα έχει και επαγγελματικό αντίκτυπο. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 19, σας καλεί ομως να δουλέψετε για την υλοποίηση των σχεδίων σας και να ξαναβρείτε τον ρυθμό σας. Αντισταθείτε στον πειρασμό να «κάψετε τον εγκέφαλό» με το να σκέφτεστε το ίδιο πρόβλημα ξανά και ξανά. Εάν δεν τα καταφέρετε, αφήστε το στην άκρη για αργότερα και ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Είναι εύκολο να σπαταλάτε πνευματική και σωματική ενέργεια, παρά το ότι έχετε όλες τις καλύτερες προθέσεις.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 2, 3, 4, 11, 15, 16, 20, 23, 24, 28, 29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 8, 9, 11, 17, 18, 19, 20, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 9, 17, 18, 25, 26, 27

ΛΕΩΝ
Ο Ήλιος το ζώδιο σας μέχρι της 22 Αυγούστου θα δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, καθώς βέβαια θα είστε ο φυσικός εαυτός σας και θα νιώθετε άνετα. Μέχρι της 5 του μήνα ο Ερμής στο ζώδιο σας ευνοεί το χρήμα και τις επικοινωνίες. Θα ξοδέψετε για τον εαυτό σας και θα τον προβάλλετε περισσότερο. Αυτό όμως αλλάζει καθώς εξελίσσεται ο μήνας.
Στις 20 του μήνα ο οίκος των οικονομικών σας θα ενισχυθεί περισσότερο. Όμως η ευημερία είναι ακόμα πιο δυνατή κι αυτό διότι ο οικονομικός σας πλανήτης είναι μέρος του μεγάλου τριγώνου – που είναι ένας τυχερός σχηματισμός. Επιπλέον, ο Ήλιος στον οίκο των οικονομικών εστιάζετε στην χρηματοδότηση. Αυτήν την περίοδο θα έχετε το άγγιγμα του Μίδα. Οπότε συγκεντρωθείτε στα καλά. Ερωτικά θέματα και προσωπικές σχέσεις θα περάσουν δυσκολίες καθώς φαίνεται να είστε σε σύγκρουση με το αγαπημένο πρόσωπο.
Αντίθετα, εκείνοι που δεν έχουν ακόμη σχέση θα έχουν ευκαιρίες για ρομαντικές συναντήσεις. Η μόνη επιπλοκή όπως φαίνεται είναι η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού, η οποία όμως ξεκινά στις 15 Αυγούστου. Ωστόσο, θα υπάρχουν δυσλειτουργίες αλλά και καθυστερήσεις και έτσι οι σχέσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθούν σωστά, γιατί ίσως οι άλλοι να έχουν ακόμα κάποιες αμφιβολίες.
Η πανσέληνος στις 3 Αυγούστου στο αντίθετο ζώδιο από σας, στον Υδροχόο, ευνοεί θέματα οικονομικής φύσεως αλλά πρέπει να συγκεντρωθείτε περισσότερο και να συντονιστείτε με τις βαθύτερες επιθυμίες σας, χωρίς να ακούτε αυτό που το υποσυνείδητο υπαγορεύει. Η νέα σελήνη στο ζώδιο σας στις 19 Αυγούστου, συμβουλεύει να μην αναλώνεται την ενέργεια σας σε πράγματα και πρόσωπα που δεν αξίζουν, αλλά να επικεντρωθείτε στην επαγγελματική επιτυχία. Ουτωσι άλλως ο Πωσειδωνας θολώνει τα νερά στις σχέσεις σας.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 2, 3, 4, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 28, 29, 30, 31
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 8, 11, 17, 18, 19, 20, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 10, 11, 15, 16, 23, 24

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Αύγουστος φαίνεται να είναι ένας μήνας θετικός. Ο Κρόνος επέστρεψε στον Αιγόκερω στον οίκο της διασκέδασης, αυτό-δημιουργίας και των παιδιών, από τις 2 Ιουλίου, όπου μαζί με τον Ήλιο στο ζώδιο σας και τον Ερμή από τα μέσα περίπου του μήνα 20-22 Αυγούστου, σίγουρα θα έχετε την δική σας “συνταγή” για να περάσετε ευχάριστα όπου και αν είστε. Άλλωστε και το Μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης θα βελτιώσουν την ζωή σας, εκτός ίσως από τον Ποσειδώνα που είναι πιθανό να σας δημιουργήσει λίγο άγχος αλλά γενικότερα θα μπορέσετε να καταπολεμήσετε την όλη κατάσταση ώστε να νιώσετε καλύτερα.
Σημαντικό όμως είναι ότι θα έχετε μια άλλη κοσμική αίγλη και θα έχετε την ευκαιρία να αυτό-δημιουργήσετε. Ο Ερμής στο ζώδιο σας βελτιώνει επίσης την εμφάνιση. Σας δίνει την αύρα, την εικόνα της επιτυχίας. Οι άνθρωποι θα σας βλέπουν κατά αυτόν τον τρόπο. Η Αφροδίτη από τον 10ο οίκο σας που ήταν, τώρα στον 11ο οίκο από τις 7 και μετα στο ζώδιο του Καρκίνου θα βελτιώσει τα οικονομικά, χρησιμοποιήστε όμως και την διαίσθηση σας.
Η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου, δείχνει ότι οι προσπάθειες σας επαγγελματικά θα ευνοηθούν και θα αποδώσουν. Η επικοινωνία, το μάρκετινγκ δείχνουν ότι είναι σημαντικά αλλά δείχνει και κίνηση, εστιάζεστε όμως περισσότερο στο επικοινωνιακό κομμάτι. Ο Δίας θα φέρει υλική επιτυχία και ευχαρίστησή. Στις 19 Αυγούστου, η νέα σελήνη τον Λέοντα, σημαινει οτι θα συνεχίσετε την έντονη επαγγελματική σας δραστηριότητα που θα είναι ικανοποιητική, καθώς θα είστε συγκεντρωμένοι περισσοτερο σε θετικότερα κανάλια και έτσι πρέπει να κάνετε.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 3, 4, 5, 6, 15, 16, 23, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 8, 11, 17, 18, 20, 21, 22, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 13, 14, 17, 18, 28, 29

ΖΥΓΟΣ
Αν και η υγεία είναι ελαφρώς βελτιωμένη σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, χρειάζεται ακόμη προσοχή. Προσέξτε την ενέργειά σας και κάντε την υγεία προτεραιότητα. Παρά τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας, φαίνεστε καλύτερα αυτές τις μέρες. Αυτό το μήνα, στις 7 Αυγούστου, ο κυβερνήτης πλανήτης σας η Αφροδίτη στην κορυφή του χάρτη σας σημαίνει ότι θα είστε στην κορυφή του κόσμου, οι πρωταγωνιστές.
Οι άλλοι θα εκτιμήσουν τα σχέδια και φιλοδοξίες σας και για τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα θα είναι αρκετά. Τα οικονομικά θα είναι αρκετά θετικά τον επόμενο μήνα, αλλά ίσως να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις καθώς ο Πλούτωνας θα είναι ακόμα σε ανάδρομη πορεία. Τα οικονομικά θα βελτιωθούν μετά τις 22 Αυγούστου. Οι προσωπικές σχέσεις θα είναι σημαντικές, αλλά κάπως περίπλοκα. Υπάρχουν πολλές προκλήσεις αλλά ο Ζυγός περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο ξέρει πώς να χειριστεί τις κοινωνικές προκλήσεις.
Η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου, σας δίνει το μήνυμα ότι πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο τώρα με τον εαυτό σας, τον εσωτερικό σας κόσμο και ισορροπίες, την οικογένεια, και τις προσωπικές σας σχέσεις και να χαλαρώσετε φροντίζοντας τον εαυτό σας και τους άλλους. Ευχάριστες μετακινήσεις, εκδρομές και κοινωνικότητα θα είναι στο πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες. Η νέα σελήνη τον Λέοντα στις 19 Αυγούστου, Κρόνος -Δίας και Πλουτωνας σας στρώνουν στην δουλειά κυριολεκτικά, επικεντρώνοντας τον εαυτό σας στα σχέδια σας, τις ελπίδες σας ώστε να δουλέψετε γι αυτά και πιστέψτε με έχετε την δύναμη να το κάνετε με πολύ αποτελεσματικό τρόπο.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 3, 4, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26, 27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 11, 20, 23, 24, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 9, 15, 16, 18, 19, 28

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας θετικός μήνας για σας, που ίσως όμως θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή σε θέματα καριέρας και επαγγελματικά, πιθανότατα να υπάρχουν εναλλαγές και να είστε και στα δυο, δηλαδή το σπίτι και τα επαγγελματικά και να συνδυαστούν όλα αυτά. Η υγεία θα βελτιωθεί δραματικά μετά της 22 του μήνα. Ο οικονομικός σας πλανήτης, ο Δίας, θα είναι μέρος ενός πολύ τυχερού Μεγάλου Τριγώνου στα ζώδια της γης . Έτσι λοιπόν θα συμβαίνουν πολύ τυχερά γεγονότα οικονομικής φύσεως. Ωστόσο, ο Δίας είναι ακόμα σε ανάδρομη πορεία, σημαίνει ότι όλα αυτά χρειάζονται μελέτη και σχέδιο. Ο πλανήτης της αγάπης σας άρχισε να κινείται προς τα εμπρός στις 25 Ιουνίου και θα είναι μπροστά για το υπόλοιπο του έτους. Υπάρχει λοιπόν σαφήνεια στις σχέσεις σας. Στις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη θα αρχίσει να λαμβάνει προκλητικές όψεις όμως πιστεύω διαχειρισιμες. Επομένως, πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα για να επιτύχετε τοσο τους κοινωνικούς αλλα και ρομαντικούς στόχους σας.
Ίσως ακόμα υπάρχουν κάποιες οικονομικές και προσωπικές διαφωνίες ανάμεσα σάς. Συνήθως αυτό σηματοδοτεί ψυχολογική απόσταση καθώς τα συναισθήματα θα έχουν την τάση, βλέπετε να μεταβάλλονται εύκολα.Η συμμετοχή σε ομάδες, εμπορικές και επαγγελματικές οργανώσεις θα βοηθήσουν την καριέρα. Έτσι, παρόλο που το σπίτι και η οικογένεια αποτελούν μείζονα εστίαση, αποφύγετε να κάνετε δραματικές αλλαγές η να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Καθώς ο Ουρανός θα είναι σε ανάδρομη πορεία για μεγάλο χρονικό διάστημα οι λύσεις θα έρθουν.
Η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου, εστιάζει την προσοχή σας στις προσωπικές σχέσεις, το συναίσθημα και το σεξ αλλά και την επικοινωνία. Περιορίστε τις αμφιβολίες σας η των άλλων και πλησιάστε τους, οι άλλοι σας έχουν ανάγκη τώρα. Μην είστε σκληροί και αρνητικοί. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 19 του μήνα, παρόλο του ότι μπορεί να φέρει καθυστερήσεις η διαφωνίες, εσείς θα πρέπει να επιμείνετε στα επαγγελματικά σας σχέδια, με σταθερότητα και εργατικότητα. Ο Δίας φέρνει επιτυχία.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 3, 4, 10, 11, 15, 16, 23, 24
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 11, 20, 25, 26, 27, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 9, 17, 18, 19, 28

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μετα τις 22 Αυγούστου, ο 10ος οίκος σας θα είναι ο πιο ισχυρός οίκος που θα σηματοδοτεί μεγάλη συγκέντρωση στα επαγγελματικά σας σχέδια και φιλοδοξίες. Είστε ικανοί για πολλά περισσότερα ωστόσο και ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά θετικός. Ο πολυαγαπημένος σε εσάς 9ος οίκος, που είναι το φυσικό σας σπίτι, μετα τις 22 του μήνα σας καλεί να ταξιδέψετε μακριά, να σπουδάσετε, να παρακολουθήσετε σεμινάρια όπου θα αναβαθμίσουν τις γνώσεις σας αλλά και τον σχεδιασμό των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, οπότε ένα ταξίδι που έχει σχέση με αυτόν τον τομέα είναι πιθανό.
Αφού και ο Ερμής τώρα είναι σε ορθή πορεία, η ερωτική σας ζωή και οι προσωπικές σας σχέσεις βελτιώνονται και αυτές. Κολέγια, πανεπιστήμια, συναντήσεις με ξένους ανθρώπους, επαγγελματικά κτλ. θα είναι σε πρώτο πλάνο και κάποιοι ίσως συναντήσουν ανθρώπους με κύρος. Μεγάλο μέρος της κοινωνικοποίησής σας θα σχετίζεται με την καριέρα.
Η υγεία θα είναι εξαιρετική έως τις 22 Αυγούστου. Μετά φροντίστε να ξεκουραστείτε αρκετά, αν και θα είναι καλή, θα πρέπει να βρείτε τρόπο να απελευθερώσετε ενέργεια, να ενισχύστε την υγεία και να υιοθετήσετε ένα καθεστώς αποτοξίνωσης που θα λειτουργήσει καλά. Η καλή συναισθηματική υγεία επίσης θα είναι πολύ σημαντική. Διατηρήστε το χαμόγελο και την θετική σας διάθεση.
Η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου, θα φέρει καποια ευημερία και επαγγελματική επιτυχία και θετικές αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας αλλά και μικρές εκδρομές θα σας δώσουν ευχαρίστηση. Μην σκέφτεστε αρνητικά, μπορεί να έχετε κουραστεί αλλά συνεχίστε να είστε αισιόδοξοι, ίσως όμως να θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι σας. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 19 του μήνα, φέρνει επιτυχία στις προσπάθειες σας, πολύ καλύτερα αποτελέσματα στα οικονομικά, σε ψυχολογικό επίπεδο θα νιώθετε πολύ καλύτερα αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις.Οποτε και να ξεκινήσετε και οι δυο περίοδοι λειτουργούν εξαιρετικά!
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 3, 4, 8, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 28, 29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 11, 20, 28, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 17, 18, 19, 20, 28, 29

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο 8ος οίκος σας θα είναι αρκετά δυνατός αυτόν τον μήνα που συνδέεται με την αποτοξίνωση και την ανανέωση σας ψυχικά, διανοητικά και οργανικά. Ο εξωραϊσμός είναι πάντα το προοίμιο για ανανέωση. Γι ‘αυτό, ξεφορτωθείτε ό, τι δεν χρειάζεστε ή χρησιμοποιείτε. Χρησιμοποιήστε διαλογισμό για να απαλλαγείτε από πνευματικά και συναισθηματικά πρότυπα που δεν είναι πλέον χρήσιμα. Θα νιώσετε σαν ένα διαφορετικό άτομο μετά. Αυτός είναι ένας καλός μήνας για την πραγματοποίηση ή την εξόφληση χρέους – ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είναι καλό για φορολογικό σχεδιασμό. Η λίμπιντο θα είναι ισχυρότερη.
Η υγεία είναι καλή και θα γίνει ακόμα καλύτερη μετά της 22 Αυγούστου καθώς θα έχει σχηματιστεί ένα Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια της γης (το φυσικό σας στοιχείο). Οι ήδη ισχυρές σας δεξιότητες διαχείρισης και οργάνωσης είναι ακόμη ισχυρότερες από το κανονικό. Τα οικονομικά θα πάνε πολύ καλύτερα και θα υπάρχει καλή ευημερία από τις 22 του μήνα και μετά.Οι οικονομικές τύπου, συγκρούσεις με άλλους επιλύονται. Το μόνο πρόβλημα με αυτό το μήνα είναι η ανάδρομη κίνηση του οικονομικού σας πλανήτη, Ουρανού, που ξεκινά στις 15 Αυγούστου. Αυτό θα επιβραδύνει τα πράγματα, αλλά δεν θα σταματήσει τα κέρδη. Θα υπάρξουν πολλές ικανοποιημένες οικονομικές ευκαιρίες, αλλά χρειάζονται κάποια επιμελή μελέτη.
Μην βιαστείτε σε τίποτα. Η Αφροδίτη μετακινείται στον 7ο οίκο σας στις 7 και θα είναι εκεί τον υπόλοιπο μήνα. Για τους ελευθέρους ίσως να δείχνει μια σχέση, αλλά δεν φαίνεται τόσο σοβαρό. Αυτή η διέλευση δείχνει επίσης ότι αναμιγνύεστε με άτομα που έχουν δύναμη και κύρος. Η καριέρα ενισχύεται με κοινωνικά μέσα. Η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3 Αυγούστου, δείχνει καποια οικονομική ευημερία και επιτυχία αλλά όμως ξεπερνάτε και τα φυσικά σας όρια. Πρέπει να ξεκουραστείτε καλοκαιριάτικα και λίγο! Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου, φέρνει δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις, εντάσεις και παράπονα! Μάλλον πρέπει να βάλετε όρια από την αρχή του μήνα, ειδάλλως δεν θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την όποια κατάσταση.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 3, 4, 8, 9, 15, 16, 18, 19, 23, 24, 28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 2, 3, 4, 10, 11, 19, 20, 28, 29 , 30, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 15, 16, 21, 22, 23, 24

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις αρχές του μήνα μια μίνι -κρίση με το αγαπημένο πρόσωπο είναι πιθανή όμως θα περάσει σύντομα. Γενικότερα, οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αρκετά βελτιωμένες μέσα στον Αύγουστο. Πρέπει να εξισορροπήσετε τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες σας με εκείνα των άλλων. Είστε πολύ ανεξάρτητοι, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη τους άλλους. Ένα πρόβλημα με τα παιδιά επίσης θα περάσει πολύ γρήγορα γύρω στις 9 με 10 Αυγούστου.
Προσπαθήστε να περάσετε καλά και να ψυχαγωγηθείτε. Στις 22 ο Ήλιος μετακινείται στην Παρθένο, στον 8ο οίκο σας και οι σχέσεις γίνονται σοβαρές. Υπάρχει μεγαλύτερη αρμονία και η κοινωνική ζωή λάμπει. Πιθανό να υπάρξουν ρομαντικές συναντήσεις για τους ελευθέρους. Υπάρχουν όμως και κάποιες επιπλοκές. Θα μπορούσε να υπάρχει μια τάση για τελειομανία και καταστροφική κριτική.
Θυμηθείτε ότι η υπερβολική ανάλυση μπορεί να καταστρέψει τα ρομαντικά συναισθήματα. Από την άλλη πλευρά, δείχνετε αγάπη μέσω πράξεων. Οι Υδροχόοι όμως είναι διανοούμενοι. Είναι άνθρωποι ιδεών. Αλλά αυτό το μήνα, μετά τις 22, έχουμε πολλούς πλανήτες στα ζώδια της Γης και τον σχηματισμό ενός Μεγάλου Τριγώνου. Έτσι, οι ιδέες και οι οραματισμοί σας δεν εκτιμιούνται πολύ.
Οι άνθρωποι, και ο κόσμος γενικά, ενδιαφέρονται για πιο πρακτικά θέματα. Οι έμποροι πρέπει να τονίσουν την πρακτικότητα του προϊόντος ή της υπηρεσίας τους. Οι άνθρωποι θα τείνουν επίσης να είναι πιο συντηρητικοί. Η υγεία χρειάζεται περισσότερη προσοχή μέχρι τις 22. Όπως πάντα, φροντίστε να ξεκουραστείτε αρκετά.
Η πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 3 Ιουλίου, θα φέρει έντονη κοινωνικότητα και δραστηριότητα, επικοινωνία, φίλοι, μετακινήσεις και μια ευκαιρία να ταξιδέψετε έστω και κοντά θα δώσει την ευκαιρία να αναπνεύσετε και εσείς λίγο. Μην είστε απόλυτοι με τις σχέσεις σας. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου, φέρνει μια περίοδο γεμάτη πίεση και άγχος. Συγκεντρωθείτε και μαζέψτε τα μυαλά σας, στους στόχους σας γιατί μια σχέση θα σταθεροποιηθεί ενώ και στα επαγγελματικά θα ξεκινήσει μια περίοδος με επιτυχίες. Ίσως να υπάρξουν ακομα μικροκαθυστερησεις σε οικονομικά θέματα όμως και αυτά θα βελτιωθούν την επόμενη περίοδο.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 3, 4, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 19, 23, 24, 28
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 5, 6, 11, 15, 16, 20, 23, 24, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 11, 20, 23, 24, 29

ΙΧΘΕΙΣ
Καταφέρνετε να κάνετε και τα δύο αυτόν τον μήνα, δηλαδή στο να ηρεμήσετε κατά την πρώτη περίοδο Αυγούστου και μετα να επιστρέψετε δριμύτεροι. Η υγεία είναι καλή, αλλά φαίνεται ότι επικεντρώνετε σε αυτήν και ας ελπίσουμε ότι επικεντρώνεστε περισσότερο σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Προσέξτε την τάση σας να μην μεγεθύνετε τα μικρά πράγματα – μικρές ενοχλήσεις – σε μεγάλα ζητήματα. Οι αιτούντες εργασία φαίνεται να έχουν καλή τύχη αυτόν τον μήνα, όπως και εκείνοι που απασχολούν άλλους. Είναι πιθανό να είναι μια περίοδος υψηλών κερδών. Ερμής και Ήλιος ολόκληρο τον μήνα και ιδιαίτερα από τις 20 του μήνα και μετά θα βοηθήσουν τις προσωπικές σας σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή και επαφές.
Η πρόκλησή σας θα είναι να ισορροπήσετε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα με αυτά των άλλων. Οι ευκαιρίες στον έρωτα μπορεί να προέλθουν από τον χώρο εργασίας. Προσελκύεστε επίσης από άτομα που ασχολούνται με την υγεία σας. Θα υπάρξει περισσότερη κοινωνικοποίηση αλλά θα ασχοληθείτε και με την οικογένεια και το σπίτι σας. Τα οικονομικά απαιτούν ακόμη περισσότερη δουλειά και υπάρχουν ακόμη προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν, αλλά θα είναι ευκολότερο από τον περασμένο μήνα.
Υπάρχουν οικονομικές διαφωνίες με φίλους ή γονείς που πρέπει να επιλυθούν. Υπάρχει επίσης μια τάση να είστε πολύ γρήγοροι στη λήψη των οικονομικών σας αποφάσεων. Πρέπει να σταματήσετε και να ζυγίσετε τα πράγματα λίγο και να μην βιάζεστε. Τα καλά νέα βέβαια με τα οικονομικά είναι ότι το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της γης, θα σας κάνουν πιο πρακτικούς και θα ισχυροποιηθούν από τις 22 Αυγούστου και μετά.
Η πανσέληνος στον Υδροχόο, στις 3 Αυγούστου φέρνει επαγγελματική και οικονομική επιτυχία, αλλά καλείστε όμως τώρα να κάνετε κάτι για την προσωπική σας και σχέσεις γιατί δέχεστε μεγάλη πίεση, όπου υπάρχουν προβλήματα και δυσαρμονίες. Διερευνήστε τις δυνατότητες, αλλά μην βασανίζετε τον εαυτό σας αν θεωρείται ότι κάτι τελείωσε και ολοκλήρωσε τον κύκλο του.
Υπάρχει αμφισβήτηση από τους γύρω μας. Είναι μάλλον καλύτερο να διατηρείτε ένα ανοιχτό μυαλό, καθώς μια μικρή αλλαγή του προσωπικού δόγματος μπορεί να μην είναι και τόσο κακό πράγμα τελικά. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου, σας δείχνει τον δρόμο. Διερευνήστε διαφορετικούς τρόπους, σε επαγγελματικά ζητήματα. Αν μια πόρτα δεν ανοίγει, θα ανοίξει η επόμενη αρκεί να μην παραιτείστε. Θα πρέπει να είστε ρεαλιστές με τα νέα σας σχέδια και να ξεκαθαρίστε τι είναι αυτό που επιθυμείτε ακριβώς στις σχέσεις σας. Όσοι είναι σε μόνιμες σχέσεις αυτές θα βελτιωθούν.
Καλύτερες μέρες για αγάπη: 3, 4, 8, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 23, 24, 28, 29
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 8, 9, 11, 17, 18, 20, 25, 26, 27, 29
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 11, 20, 25, 26, 27, 29
astroephimerides

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια