Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Σελήνη σε Bar after…

Η θέση της Σελήνης στο γενέθλιο χάρτη μας, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούμε συναισθηματικά στις καταστάσεις.
Είναι ένας τρόπος ενστικτώδης, χωρίς σκέψη.
Ακριβώς σαν να έχουμε πιει πολύ…

ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΡΤΗ
Μπες στο γενέθλιο χάρτη, κάνοντας κλικ εδώ

Σελήνη Κριός
Είναι αυτή που παραγγέλνει πρώτη ποτό και το πίνει πιο γρήγορα από όλους. Μπορεί να θυμώσει απροσδόκητα, χωρίς ιδιαίτερο λόγο και να πετάξει καμιά ατάκα του τύπου «Τι κοιτά’ ρε φίλε;». Όμως ο θυμός θα διαρκέσει λίγο, ίσα - ίσα για να εκφραστεί. Μπορεί να κάνει επιθετικό χιούμορ και να παρεξηγηθεί από τις πιο εύθικτες. Κρατά τη ζωντάνια στην παρέα, δεν θα βαρεθείς μαζί της. Κάτι θα βρει να σχολιάσει, κάποιον να πειράξει, να γελάσει δυνατά, να κάνει παραγγελιά στο DJ και να ξεκινήσει το χορό στο μαγαζί.

Σελήνη Ταύρος
Χρειάζεται χώρο, ένα σκαμπό, ένα τραπέζι, ένα πάσο, κάτι… Και θα το βρει οπωσδήποτε. Θα θέλει να παραγγείλει το αγαπημένο της ποτό, και να συνοδεύεται από φιστίκια ή κάτι πιο νόστιμο αν είναι δυνατόν. Θα τα απολαύσει αργά, αν έχει και το ταίρι της μαζί και με μια αγκαλιά. Αν δεν έχει ταίρι, ίσως απλώσει χέρι να βρει, να μυρίσει κάποιο άρωμα από δίπλα, να δει τίποτα που θα της προκαλέσει το ενδιαφέρον για το υπόλοιπο βράδυ. Θα φροντίσει να περάσει καλά η παρέα της. Αν χρειαστεί κάποιος κάτι επειδή ήπιε πολύ, αυτή θα είναι εκεί, βράχος. Θα το λύσει με ηρεμία, εκτός αν εξαντληθεί η απεριόριστη υπομονή της και θυμώσει πάρα πολύ…

Σελήνη Δίδυμος
Θα μιλάει συνέχεια. Πριν το μπαρ, και μετά. Θα κάνει πλάκα με ότι κινείται. Κι εκείνη επίσης θα κινείται συνεχώς. Σίγουρα σε αυτό το μπαρ οι θαμώνες δεν κάθονται, θα ήταν πολύ βαρετό. Εκτός αν υπήρχε κάτι ενδιαφέρον να συζητήσουν σαν παρέα. Έχει μια ελαφριά διάθεση, που δεν θέλει να της τη χαλάσει ο τύπος δίπλα που μέθυσε και του βγήκαν τα θέματά του και αρχίζει να της μιλάει για την σεξουαλική του ανεπάρκεια. Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον για μια Σελήνη Σκορπιό. Αν μπορεί να το διακωμωδήσει όμως, θα είναι μέσα και θα πει και κάτι έξυπνο, και θα κάνει τον τύπο να γελάσει. Και θα φλερτάρει. Χωρίς απαραίτητα να κάνει κάτι αυτό το βράδυ. Έτσι, κουβέντα να κάνουμε…

Σελήνη Καρκίνος
Με το που μπει στο μπαρ, θα έχει μια πρώτη εντύπωση. Η παρέα της θα αναρωτιέται: της αρέσει ή όχι; Είναι ικανή να είναι η ψυχή της παρέας ή να έχει τα μούτρα κατεβασμένα στο πάτωμα όλη νύχτα. Μετά το δεύτερο ποτό θα θυμηθεί κάτι που τη συγκίνησε πολύ πριν πέντε χρόνια που είχε ξαναέρθει στο μαγαζί και μπορεί να δακρύσει. Αν είναι σε καλή διάθεση, θα φροντίσει να αισθάνονται το ίδιο και οι γύρω της. Σε κάθε περίπτωση, θα τους περιποιηθεί. Μπορεί να πάει να φέρει πατατάκια να φάει όλη η παρέα. Να σκουπίσει το χυμένο ποτό από τη μπλούζα του φίλου της. Είναι μαμά και οικοδέσποινα, αν και παραήπιε απόψε.

Σελήνη Λέοντας
Το παράκανε με το ντύσιμο. Αυτό το μπαρ είναι πολύ τελειωμένο για να έρθεις έτσι τέτοια ώρα. Αλλά και αυτή η βραδιά είναι πολύ σημαντική(όπως κάθε άλλη για μια Σελήνη στο Λέοντα) και εννοείται ότι θα το κάνει θέμα. Παίζεται κάποιος μονόλογος ή ένα ερωτικό δράμα, ειδικά μετά το τρίτο ποτό. Θα είναι χαριτωμένος ο τρόπος που θα τα διηγείται στο κοινό της. Αν είναι σε πιο βαριά διάθεση μπορεί να το κάνει και να κλάψει. Με κάποιον τρόπο θα ξεχωρίζει ανάμεσα στις άλλες. Μπορεί να της την πέσουν και δυο – τρείς, αλλά για να τη ρίξουν θα πρέπει να είναι πολύ λαρτζ. Η παρέα περνάει καλά μαζί της. Την ενδιαφέρει πολύ να δίνει χαρά όταν είναι με κόσμο.

Σελήνη Παρθένος
Έχει μια μικρή επιφύλαξη για το μέρος. Και δεν πίνει εξάλλου πολύ, οπότε ποιος ο λόγος να πάει εξαρχής. Πιο πιθανό να είναι η σερβιτόρα, παρά ο θαμώνας. Αν κάποιος γλιστρήσει και πέσει κάτω από τη μπάρα, θα τον μαζέψει και θα του δώσει το χέρι της ενώ η παρέα της θα γελάει. Θα κοιτάξει προσεκτικά το ποτήρι αν είναι καθαρό όταν παραγγείλει. Αν το σπάσει, θα το μαζέψει και θα σκουπίσει το πάτωμα. Θα μιλήσει για τις δουλειές της. Τι έχει να κάνει αύριο. Το περιβόητο πρόγραμμά της. Αν πιει όμως πάνω από πέντε ποτά και χάσει το όριο, μπορεί να πάει στο άλλο άκρο και να γίνει εντελώς χύμα και χαωτική, και άντε να τη μαζέψεις.

Σελήνη Ζυγός
Κάποιος της άρεσε για να τραβήξει την παρέα της τέτοια ώρα τα ξημερώματα μέχρι εδώ. Αν όχι, το έκανε επειδή σε αυτό το μαγαζί «είναι ωραία». Θα είναι περιποιημένη, με προσεγμένο ντύσιμο, θα περπατάει με στυλ αν και όλοι δίπλα παραπατάνε από το αλκοόλ. Αν ξεκινήσει κάποιος τσαμπουκάς, θα μπει στη μέση για να φέρει την ηρεμία. Εκτός αν ευθύνεται εκείνη για αυτό… Αν στη συζήτηση για το ποιο νησί από τα δύο θέλει να πάει διακοπές με την παρέα της δε βγάζεις άκρη επειδή λέει μια το ένα – μια το άλλο, δε φταίει το ποτό. Αν το παρακάνει και πιει πολύ, κάποιος θα «περάσει καλά» αυτό το βράδυ! Όχι ότι είναι εύκολη, απλά της αρέσει να απολαμβάνει τον έρωτα…

Σελήνη Σκορπιός
Αυτά τα αντεγκράουντ και σκοτεινά μέρη της αρέσουν πολύ, επειδή αισθάνεται σαν στο σπίτι της. Ή εδώ ή στο στριπτιζάδικο δίπλα. Με το που μπαίνει στο μπαρ έχει τσεκάρει σερβιτόρο, μπάρμαν και όσους κάθονται μπροστά από τη μπάρα. Κάτι ύποπτο έχει συμβεί εδώ μέσα, ή αλλιώς δεν έχει με τι να ασχοληθεί. Αλλά θα το βρει. Αν έχει συμβεί κάποια ίντριγκα προηγουμένως, θα χαρεί πολύ. Βασικά, επίτηδες έφερε την παρέα της σε αυτό το μαγαζί επειδή εδώ βρίσκονται απόψε όλοι οι πρώην τους. Και αυτή είναι που τους κάλεσε για να έχει ενδιαφέρον η βραδιά. Μπορεί να μιλήσει για κάθε θέμα ταμπού. Μέχρι και για θάνατο. Αν πιει πολύ, μπορεί να είναι θλιμμένη. Καλύτερα τότε να πει κι άλλο, για να κάνει καλό σεξ και αυτό το βράδυ.

Σελήνη Τοξότης
Ανακάλυψε αυτό το μπαράκι, το οποίο σε λίγο καιρό θα μαζεύει πολύ κόσμο. Είναι πολύ χαρούμενη που έφερε την παρέα της εδώ. Θα κάνει χιούμορ με το σερβιτόρο και θα παραγγείλει δυο ποτά. Όταν πίνει, πίνει πολύ. Η παρέα της και αυτή θα κάνουν έντονη την παρουσία τους, είναι παντού στο χώρο. Γελάνε πολύ. Όλα τα κάνουν πολύ. Ο τύπος δίπλα με τα ράστα, είναι από άλλη χώρα. Τον ξέρει. Θα μιλήσει για τα πιστεύω της περί μπαρ after.Το έχει αναλύσει το θέμα διεξοδικά και ξέρει. Κάποια στιγμή, ενώ το μπαρ έχει τιγκάρει, δεν θα αντέξει άλλο. Θα ανοίξει την πόρτα και θα φύγει. Και θα το κάνει γρήγορα.

Σελήνη Αιγόκερως
Πολύ πιθανό σε αυτό το μπαρ να κάνει και τα επαγγελματικά της ραντεβού. Πίνοντας Μαργαρίτα με τριμμένο πάγο. Το χειμώνα, πιο πολύ κονιάκ. Και άλλες φορές Τζόνι Κόλα. Της αρέσει το ποτό. Τη χαλαρώνει, ενώ συνήθως αυτή είναι στην τσίτα. Και για αυτό πίνει πολύ. Θα έχει κάποιο λόγο για να φέρει την παρέα της εδώ. Επαγγελματικό, ερωτικό, κάτι. Ξέρει το μπάρμαν. Του λέει αστεία και την κερνάει σφινάκια. Φημίζεται για το φλεγματικό της χιούμορ, και για αυτό το λόγο γουστάρει και η παρέα της να βγαίνει μαζί της. Όταν δεν έχει διάθεση, γίνεται ξινή. Αλλά μετά το πέμπτο ποτό, ξεσαλώνει. Αλλά με εκλεπτυσμένο τρόπο. Χωρίς να χάνει το μέτρο. Το κάνει ελεγχόμενα, επειδή είναι κυρία.

Σελήνη Υδροχόος
Μπαίνει στο μπαρ πάντα με άλλη παρέα. Που συνήθως την κοιτάνε όλοι, επειδή είναι η πιο παράξενη. Δεν ταιριάζει με κανένα τους. Βρήκε ένα μετανάστη που πουλάει φράουλες στο Μοναστηράκι, μια γνωστή της τραβεστί, ένα παλιό της φίλο από τότε που ήταν στην ομάδα της Διεθνούς Αμνηστίας, το διευθυντή της από τη δουλειά. Και όμως περνάνε καλά όλοι μαζί. Έχουν κάτι διαφορετικό για να συζητήσουν. Κάτι καινούργιο συμβαίνει και θέλει να είναι μέσα σε αυτό, και αυτή και η παρέα της. Είναι ανοιχτή στο να μιλήσει για τα πάντα, αλλά όχι για προσωπικά. Καλύτερα για την οικονομική κρίση και το κίνημα των Αγανακτισμένων…

Σελήνη Ιχθείς
Της αρέσει να έρχεται με την παρέα της στο μπαρ και να πίνουν όλοι μαζί. Αισθάνεται καλά όταν αναμιγνύεται με τον κόσμο. Για αυτό της αρέσει να πίνει. Έχει μια μεγάλη αγκαλιά για όλους. Παλιότερα δούλευε στο μπαρ και είχε πολλούς πελάτες να της λένε τον πόνο τους. Ακόμα το κάνουν. Είναι μέσα στο κλίμα πολύ εύκολα. Ό,τι κομμάτι και να παίξει ο DJ αυτή θα το χορέψει. Αν της την πέσουν, με δυσκολία θα πει όχι αν την παρακαλέσουν πολύ. Σίγουρα θα είναι γλυκιά για να μην προσβάλλει ακόμα και τον πιο κάφρο θαμώνα. Δείχνει κατανόηση. Με ένα μόνο σφινάκι, αγαπάει όλο τον κόσμο.
astrologos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια