Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΠΟΙΟΙ και γιατί ΜΙΣΟΥΝ την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Την τελευταία δεκαετία βλέπουμε μία γενική επίθεση στους ανθρώπους κάθε κράτους, κάθε χώρας, και γενικότερα εναντίον σε όλη την ανθρωπότητα.
Ποιοι την κάνουν;
Είναι δύσκολο να πει κάποιος με σιγουριά ποιος βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας (ο πανόπτης οφθαλμός) πέρα από κάποιες γενικολογίες: οι Illuminatoi, οι μασόνοι, η λέσχη Bilderberg, κάποια αδελφότητα, κλπ.
Ωστόσο, λίγο αν το ψάξουμε, θα διαπιστώσουμε πως πίσω από αυτούς που ελέγχουν το 96% των ΜΜΕ του πλανήτη, πίσω από τις τράπεζες,  τις διεθνείς «αγορές»,  κλπ,  είναι οι Εβραίοι και το ιουδαϊκό δόγμα.

Σύμπτωση; Σίγουρα δεν είναι τυχαίο.
Όπως ακριβώς κάτω από όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα βρεις τον ελληνικό πολιτισμό να σου χαμογελάει και να σου κλείνει το μάτι ευδιάθετα, έτσι και μέσα στην λάσπη (από την οποία πλάστηκαν σύμφωνα με τη Π.Δ.) θα βρεις το ιουδαϊκό αρχέτυπο μέσα από το οποίο λείπει το συναίσθημα της αγάπης, της συμπόνιας, ενώ υπερχειλίζει η κακκεντρέχεια, ο δόλος, η μισαλλοδοξία και η μισανθρωπία.
Εντάξει. Είναι οι εκλεκτοί του θεού τους. Γιατί μισούν την υπόλοιπη ανθρωπότητα;

Δύο, θεωρώ είναι οι βασικοί λόγοι:
Α) Η εξουσία επί των εθνών(Αποκάλυψις Ιωάννου Β΄ 26).
Β) Αυτά τα έθνη, τα οποία θέλουν να εξουσιάζουν, αποτελούνται από κατώτερα όντα. Εξάλλου, γι’ αυτό και απαγορεύεται με κάθε μέσο και τρόπο η επιμειξία με αλλόφυλους, με μη Ιουδαίους Δευτερονόμιον Ζ΄ 3, Νεεμίας ΙΓ΄ 25-27, Έσδρα Β΄ 9.12,13).
Και μόνο στο γεγονός ότι γίνεται ο διαχωρισμός της συγκεκριμένης φυλής από τις άλλες και επιβάλλεται η «καθαρότητά» της, είναι λογικά εκπορευόμενο ότι οι Εβραίοι ντρέπονται, αποφεύγουν, αν όχι μισούν όλες τις άλλες φυλές του πλανήτη. Αναφερόμαστε, κυρίως, στους θρησκευτικούς και μη ηγέτες – ο λαός απλά ακολουθεί τις «εντολές» που έχει διδαχτεί, γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει.

Υπάρχουν, λοιπόν, δύο κατηγορίες ανθρώπων: α) οι Εβραίοι β) οι άλλοι.
Μέσα στην Αγία Γραφή αλλά και σε άλλα ιερά κείμενα των Εβραίων, συναντούμε την λέξη goy (plur. goyim) = γκόι (πληθ. γκογίμ, γκοΐμ), ή γόι και γοχίμ.
Ανάλογα με τον μεταφραστή θα μάθουμε ότι goy σημαίνει «έθνος» απ’ όπου προκύπτει η λέξη «εθνικός»=παγανιστής, ειδωλολάτρης. Άλλοι μεταφράζουν το goy ως «γήινος» ψάχνοντας μία σχέση με την ελληνική «γαία»=γη. Υπ’ αυτή την έννοια, ο χαρακτηρισμός γίνεται goy = της γης, χαμερπής, σκουλήκι, ζώον, κατώτερο ον.

Πάντως οι Ο΄ (εβδομήκοντα) που έκαναν την μετάφραση της Παλαιάς Διαθήκης στα ελληνικά μεταφράζουν το goy και goyim ως «κατοικούντες επί της Γης» (Ιερεμίας Α΄14, κλπ).
Ο ίδιος χαρακτηρισμός «κατοικούντες επί της Γης» υιοθετήθηκε και στα κείμενα της Καινής Διαθήκης (οπότε και φαίνεται πως υπάρχει, τελικά, άμεση συγγένεια των goy=γαία=γήινος).
Ας δούμε, τώρα πως αντιλαμβάνονται οι Εβραίοι τους «κατοικούντες επί της γης» μέσα από την Παλαιά Διαθήκη:
«δυστυχία θα πέσει στους κατοικούντες επί της Γης» (Ιερεμίας Α΄14)
«οι κατοικούντες επί της γης να ζητήσουν με κραυγές βοήθεια από τον θεό»(Ιωήλ Α΄14)
«να μάθουν δικαιοσύνη οι κατοικούντες επί της γης (Ησαίας ΚΣΤ΄ 9)
Με δυο λόγια, αντιλαμβάνονται τους «goyim» ή «κατοικούντες επί της Γης», σαν να είναι απολίτιστοι, άγριοι, βλαμένοι, τελείως γκα-γκά, οπότε και έχουν ανάγκη είτε τιμωρίας είτε βοήθειας-Σωτηρίας! ! !
Φαίνεται, όμως, ότι όταν ο Εβραίος συνεχώς προσπαθεί να «σώσει» τους goyim κι αυτοί δεν θέλουν να «σωθούν», τότε ο Εβραίος νευριάζει και αρχίζει να τους μισεί.
Ή, ευθύς εξαρχής, είναι εμποτισμένο το σκληροπυρηνικό εβραϊκό DNA του με το να μισεί τους τιποτένιους και τους «τίποτα» goyim.
Γιατί;
Ας δούμε τι λένε οι διάφοροι αφορισμοί των ιερών εβραϊκών κειμένων:
«Οι Εβραίοι είναι ανθρώπινα όντα. Όμως, οι goyim δεν είναι ανθρώπινα όντα». (Baba Mecia 114 6 or b)
«Ο Ιεχωβά δημιούργησε τους μη Εβραίους σε ανθρώπινο σχήμα, για να μην εξυπηρετούνται οι Εβραίοι από κτήνη». (Midrasch Talpioth, 255-L ή Elijah ben Solomom Abraham, ha-Kohen)

«Οι goyim υπάρχουν μόνο για να υπηρετούν τους Εβραίους» ( Cadala Pentadeucum, fol 97).

«Όλοι οι λαοί θα υπηρετούν τους Εβραίους και όλα τα έθνη θα είναι υποτελή τους» ( Sanhedrin , fol 88 D ).
«Εσύ δεν θα βλάψεις τον πλησίον σου, λέει η Βίβλος. Όμως, δεν λέει εσύ δεν θα βλάψεις έναν goy» (Mischina Sanhedrin, fol 57).


Κι αν θεωρείτε ότι όλα αυτά (τα οποία πολλοί και ειδικά οι ελευθεροτέκτονες αμφισβητούν)  γράφτηκαν ή ειπώθηκαν πριν πολλούς αιώνες ή, πως τώρα πια, έχουν ξεπεραστεί, ας δούμε τι λένε και οι σύγχρονοι μορφωμένοι και πολιτισμένοι Εβραίοι:

«Ο Κύριος διακηρύσσει ότι εκείνοι που πιστεύουν σ’ αυτόν πρέπει να διαπράξουν γενοκτονία εναντίον του εχθρού», δήλωσε ο ραβίνος Israel Hess του Εβραϊκού πανεπιστημίου Μπάρ Ελάν στο περιοδικό University Review στις 22-5-1982

«Ο Εβραϊκός θρησκευτικός νόμος λέγει ότι υπάρχει δικαιολογία για τον φόνο μη Εβραίων πολιτών, περιλαμβανομένων γυναικών και παιδιών. Σκοτώσατε κυρίως τους αρίστους μεταξύ των goyim», δήλωσε ο αρχιραββίνος του Ισραηλινού στρατού Abraham Zemel σε περιοδικό της Ottawa το 1984.

«[…] απαγορεύεται να τους λυπόμαστε (αναφερόμενος στους Άραβες). Πρέπει να τους ρίχνουμε πυραύλους και να το απολαμβάνουμε, να τους εξοντώσουμε. Είναι κακοί, είναι καταραμένοι», δήλωσε ο ραββίνος Οβαντία Γιόσεφ (Ελευθεροτυπία 19-4-2001).

Όλα αυτά επιβεβαιώνουν το πόσο μισούν οι Εβραίοι τους μη Εβραίους. Γιατί τους μισούν; Μα διότι είναι κατώτερα όντα, είναι goyim. Και επιβεβαιώνουν πως το «αγαπάτε αλλήλους» και «αγάπα τον πλησίον σου» αφορά μόνο τους Εβραίους.

Κι αν κι αυτά δεν πείθουν, ας κλείσουμε με κάτι που υποτίθεται πως υπάρχει σε κάθε χριστιανικό σπίτι, την Αγία Γραφή:
«Έτσι θα κάνετε με όλες τις πόλεις που βρίσκονται μακριά και δεν ανήκουν σε αυτά εδώ τα έθνη (που δεν είναι Εβραίοι, αλλά goyim), στη χώρα που θα εγκατασταθείτε. Στις πόλεις ετούτων των λαών (των goyim), που ο Κύριος, ο Θεός σας δίνει για ιδιοκτησία, κανένας άνθρωπος (goy) δεν πρέπει να μείνει ζωντανός. Θα τους εξοντώσετε τελείως όλους […]» (Δευτερονόμιον Κ 15-17).

Έτσι, λοιπόν, βγάζουν νόημα και η Ατζέντα 21, The 2030 Agenda και τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και άλλα πολλά που βλέπουμε να εφαρμόζονται στις μέρες μας.
diadrastiko

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια