Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παγωτό με αέριο δακρυγόνου

Σε ένα από τα καταστήματα του Χονγκ Κονγκ, πρόσφατα μπορείτε να αγοράσετε παγωτό πιπέρι που είναι ερεθιστικό για το λαιμό. Μια ασυνήθιστη γεύση γίνεται υπέρ των υποστηρικτών του δημοκρατικού κινήματος, το οποίο πέρυσι πραγματοποίησε μαζικές διαμαρτυρίες και πάνω από τις οποίες πυροβολήθηκαν 16.000 φυσίγγια με δακρυγόνα
Ο πωλητής παγωτού πιπεριού είπε ότι κατά τη διαδικασία παραγωγής δοκίμασε πολλά διαφορετικά συστατικά, όπως μουστάρδα και wasabi, αλλά ήταν το μαύρο πιπέρι που έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
«Έχει γεύση σαν δακρυγόνο. Στην αρχή είναι δύσκολο να αναπνεύσεις, το παγωτό είναι πολύ πικάντικο και ερεθίζει το λαιμό. Έπρεπε να πιω νερό», ένας από τους αγοραστές της Anita Wong, που ήταν στις διαμαρτυρίες και βίωσε την επίδραση του δακρυγόνου στον εαυτό της, μοιράστηκε τις εντυπώσεις της. "αναδρομή, τη μνήμη αυτού που βίωσα στην επίδειξη και δεν θέλω να το ξεχάσω. "
"Θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους ότι πρέπει ακόμη να παραμείνουν στο κίνημα διαμαρτυρίας και να μην εγκαταλείψουν τις πεποιθήσεις τους", δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος επιθυμούσε να παραμείνει ανώνυμος.
Η τιμή του παγωτού είναι περίπου $ 5 ανά μερίδα. Η νέα απόλαυση έχει γίνει επιτυχία. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, πριν από το διάταγμα σχετικά με την κοινωνική απόσταση, πούλησε 20-30 κιλά αυτής της ποικιλίας παγωτού την ημέρα.
Θυμηθείτε ότι οι διαμαρτυρίες στο Χονγκ Κονγκ ξεκίνησαν λόγω του προτεινόμενου νόμου, ο οποίος θα επέτρεπε την έκδοση υπόπτων για έγκλημα στην ηπειρωτική Κίνα για να τους ασκήσουν κατηγορίες.
Σύμφωνα με τις αρχές του Χονγκ Κονγκ, πάνω από 16.000 φυσίγγια δακρυγόνων πυροβολήθηκαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων το 2019.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια