Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Robert De Niro : Φοβάμαι πως τα εμβόλια προκάλεσαν αυτισμό στο παιδί μου

Στα εμβόλια επιρρίπτει ευθύνες ο διάσημος ηθοποιός Robert De Niro για τον αυτισμό που έχει παρουσιαστεί στο παιδί του.Τριπλό εμβόλιο MMR ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς.
Στη διάρκεια της συνέντευξης του στην εκπομπή Today του NBC, εξέφρασε την λύπη του για την άδικη κριτική που άσκησε σε ένα ντοκιμαντέρ κατά των εμβολίων από το Φεστιβάλ Tribeca Film της Νέας Υόρκης, και ενθάρρυνε τον κόσμο να δει την ταινία Vaxxed: Από την συγκάλυψη στην καταστροφή. «Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τη δική τους κριτική», είπε στην εκπομπή Today, «αλλά θα πρέπει να το δείτε.»
Το ντοκιμαντέρ έχει σκηνοθετηθεί από τον πρώην γιατρό του Ηνωμένου Βασιλείου Andrew Wakefield, ο οποίος αποβλήθηκε από το βρετανικό ιατρικό μητρώο εξαιτίας των ισχυρισμών του σχετικά με το τριπλό εμβόλιο ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς (MMR)
Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «δεν ήταν και τόσο σίγουρος για τον Wakefield. «Η επιστημονική κοινότητα απαξιώνει τους ισχυρισμούς του Wakefield για μια σχέση μεταξύ εμβολίων και αυτισμού, αλλά ηθοποιός δήλωσε ότι πλέον είναι πολύ δύσπιστος.
Είπε ότι πιστεύει πως «υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που είναι πιο ευαίσθητοι» στο τριπλό εμβόλιο MMR. «Είναι πολύ πιο περίπλοκο από αυτό», είπε. «Υπάρχει ένας σύνδεσμος.»
Μάλιστα όπως τόνισε ως πατέρας ενός αυτιστικού παιδιού, θέλει να ξέρει την αλήθεια για το τριπλό εμβόλιο. «Ας μάθουμε την αλήθεια, δεν είμαι εναντίον των εμβολίων, αλλά είμαι υπέρ των ασφαλών εμβολίων» σημείωσε και στη συνέχεια τόνισε ότι αισθάνθηκε πως πολλοί προσπαθούν να «κλείσουν» τις συζητήσεις γύρω από τα εμβόλια και τον αυτισμό. «Ωστόσο υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βγαίνουν και λένε όχι, είδα αλλαγή παιδί μου, μέσα σε μια νύχτα», είπε. «Είδα τι συνέβη και θα έπρεπε να είχα κάνει κάτι και δεν το έκανα», σημείωσε. Στη συνέχεια τόνισε πως κρύβεται «κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που βλέπουμε με μια πρώτη ματιά, πιστέψτε με.»
Ο De Niro επίσης είπε ότι η σύζυγός του, Grace Hightower, πιστεύει ότι ο 18 χρονος πλέον γιος τους ο Elliot άλλαξε «μέσα μια νύχτα» μετά από το τριπλό εμβόλιο. Και πρόσθεσε: «Δεν θυμάμαι αλλά πλέον το παιδί μου είναι αυτιστικό.»

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια