Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιοι διάσημοι έχουν κορωνοϊό #covid19

Ακολουθούν ονόματα διασημοτήτων που έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό:

Ελλάδα
Στη χώρα μας έχει γίνει γνωστό ότι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό, μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης, ο διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή», Αλέξης Παπαχελάς, η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Πέτσα, η παρουσιάστρια του ANT1, Φαίη Σκορδά, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης.
Η κόρη του Ηλία Μόσιαλου και ο Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου
Θετικοί στον ιό και ο Τζώνη Καλημέρης με τη Χριστίνα Κοντοβά
Ο γιατρός Δημήτριος Κρεμαστινός, ο Γιάννης Πρετεντέρης,
Δρ Γιώργο Χατζηνικολάου που πήρε το βραβείο «Executive of the Year» του HABA για το 2019
Συμεών Παληός: Ο Χιώτης εφοπλιστής
Ο γνωστός δημοσιογράφος από την Καλαμάτα, Σωτήρης Γεωργούντζος
Η Κατερίνα Μουτσάτσου από το Λος Άντζελες αποκάλυψε ότι έπεσε ολόκληρη η οικογένειά της θύμα του ιού

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός Τομ Χάνκς και η σύζυγός του, ηθοποιός Ρίτα Ουίλσον, αμφότεροι «κόλλησαν» τον ιό στην Αυστραλία, όπου βρίσκονταν για γυρίσματα ταινίας.

Ο Kristofer Hivju που υποδύθηκε τον Tormund Giantsbane στη δημοφιλή σειρά του ΗΒΟ, Game of Thrones, ανακοίνωσε ότι έκανε το τεστ για τον κορονοϊό και βρέθηκε θετικός.

Ο αστέρας του ΝΒΑ, Κέβιν Ντουράντ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μαζί με 4 ακόμη συμπαίκτες του στους Μπρούκλιν Νέτς.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος

Ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό, θα παραμείνει απομονωμένος για δύο εβδομάδες, καθώς η σύζυγός του, Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, είναι ασθενής. Επιστρέφοντας πρόσφατα από το Λονδίνο, παρουσίασε συμπτώματα όπως αυτά της γρίπης και βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Ο βρετανός ηθοποιός,Idris Elba, δήλωσε στις 16 Μαρτίου ότι έχει τον κορονοϊό αλλά δεν είχε συμπτώματα ενώ απομονώθηκε από όλους.

Η εντυπωσιακή Olga Kurylenko, πάλαι ποτέ κορίτσι του James Bond

Ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστραλίας, Πίτερ Ντάτον, είναι επίης μεταξύ των ασθενών. Εισήχθη στο νοσοκομείο στη βορειοανατολική πολιτεία Κούινσλαντ.

Ο υφυπουργός Υγείας του Ιράν, Ιράι Χαρίτζι, νοσεί και βρίσκεται σε καραντίνα, από τις 25 Φεβρουαρίου.

Ο προπονητής της Αρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, είναι επίσης μολυσμένος με τον ιό, με αποτέλεσμα όλη η ομάδα - παίκτες προπονητικό προσωπικό τιμ - να τεθεί σε καθεστώς απομόνωσης.

Και ο επιθετικός της Τσέλσι Καλούμ Χάντσον-Οντόι βρέθηκε θετικός, αφού εμφάνισε συμπτώματα παρόμοια με ένα ήπιο κρύωμα. Και σε αυτή την περίπτωση, άπαντες στην ομάδα μπήκαν σε καραντίνα.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι, ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Serie A (σ.σ πρώτη επαγγελματική κατηγορία της Ιταλίας) που «κόλλησε» τον κορονοϊό.

Αλλα ονόματα από τον κόσμο του ποδοσφαίρου που διαγνώστηκαν με τον ιό είναι ο Γάλλος μέσος της Γιουβέντους, Μπλες Ματουϊντί, ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι της Σαμντόρια, ο Εζεκιέλ Γκαράι της Βαλένθια, ο Γάλλος διεθνής Ελιακίμ Μανγκαλά, παίκτες της Φιορεντίνας, συμπεριλαμβανομένου του Νορβηγού Μόρτεν Θόρσμπι, του Σουηδού Αλμπιν Εκνταλ, του Γκαμπονέζου Ομάρ Κόλλεϊ και του Πορτογάλου προπονητή της Φλαμένγκο, Ζόρζε Ζεσούς.

Αστέρες: Λάουρα Μπέλλ Μπάντυ, Τζάκσον Μπράουν, Γκρεγκ Ρίκαρτ, Άαρον Τβίιτ, Άντι Κοέν, Κόλτον Άντεργουντ, Άντριου Ουάτ, Ντάνιελ Ντάε Κιμ, Ρέιτσελ Μάθιους, Λούσιαν Γκρένγκ,

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια