Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φορέστε φωτεινά χρώματα σωστά

Το καλοκαιράκικοντεύει και οι βιτρίνες έχουν γεμίσει με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε υπέροχα φωτεινά χρώματα.
Διαβάστε παρακάτω κάποιες συμβουλές για το πως μπορείτε να φορέσετε σωστά συνδιασμένα τα φωτεινά χρώματα για να αποκτήσετε ακαταμάχητο λουκ...

• Φωτεινά παπούτσια
Δώστε ζωντάνια σε κάθε σας εμφάνιση με ένα ζευγάρι φωτεινά παπούτσια. Έτσι κι αλλιώς φέτος το καλοκαίρι είναι στη μόδα τα παπούτσια σε διάφορα φωτεινά χρώματα και θα φορεθούν πάρα πολύ.

• Συνδυάστε φωτεινά χρώματα με το άσπρο
Δεν υπάρχει πιο ωραία και πιο σικάτη καλοκαιρινή εμφάνιση από το να είστε ντυμένη στα λευκά και να προσθέσετε σε αυτό το υπέροχο σύνολο ένα και μόνο στοιχείο σε κάποιο φωτεινό καλοκαιρινό χρώμα.

• Ένα κοντό ροζ φορεματάκι
Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει πως δε μπορείτε να παραβλέπετε καμιά φορά το κλασικό μαύρο φορεματάκι σας και να επιλέγετε για την έξοδό σας ένα κοντό φόρεμα σε κάποιο χαριτωμένο έντονο χρώμα. Ένα φορεματάκι σε hot ροζ χρώμα μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το αγαπημένο σας LBD. Απλά μη φορτωθείτε με πολλά αξεσουάρ και φροντίστε να είναι διακριτικές οι υπόλοιπες στιλιστικές λεπτομέρειες ώστε να έχει το φόρεμα την τιμητική του.

• Προσθέστε φωτεινό χρώμα στο μαύρο
Είναι πλέον πολύ στη μόδα να ταιριάζετε φωτεινά χρώματα με το μαύρο. Είτε πρόκειται για μαύρα ρούχα με φωτεινά αξεσουάρ είτε για φωτεινά ρούχα με μαύρο καλσόν και μαύρα αξεσουάρ.

• Φορέστε ταυτόχρονα όλα τα φωτεινά ρούχα σας
Αυτό το στιλ λάνσαρε φέτος στην επίδειξη μόδας του ο Jean Paul Gaultier. Μπλε ηλεκτρίκ, πράσινο, κίτρινο και κοραλλί, ταίριαξαν όμορφα μεταξύ τους.

• Φορέστε 2 φωτεινά χρώματα τη φορά
Ταιριάξτε κίτρινο με φωτεινό μπλε ή μπλε ηλεκτρίκ με ροζ. Οι συνδυασμοί αυτοί απογειώνουν το λουκ και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε δύο χρώματα που δείχνουν περίεργα όταν φορεθούν ξεχωριστά.

• Μονοχρωματικό λουκ με φωτεινό χρώμα
Πως θα σας φαινόταν να είστε ντυμένη από την κορυφή έως τα νύχια με μπλε ηλεκτρίκ ή με κίτρινο; Γιατί όχι; Το λουκ μιας γυναίκας ντυμένης με ένα και μόνο φωτεινό χρώμα είναι πολύ χαριτωμένο και κομψό. Αν όμως αυτό είναι πολύ εξεζητημένο για τα γούστα σας, δοκιμάστε να φορέσετε το ίδιο χρώμα αλλά σε διαφορετικές αποχρώσεις.

• Φωτεινά χρώματα με φωτεινά μοτίβα
Δώστε μία ενδιαφέρουσα νότα στην εμφάνισή σας προσθέτοντας ένα φωτεινό μονοχρωματικό αξεσουάρ φορώντας ρούχα που έχουν μοτίβα επίσης σε φωτεινά χρώματα.


• Τσάντα ταχυδρόμου
Ο πιο απλός τρόπος να βάλετε λίγο χρώμα στη ζωή σας είναι να κρατήσετε μία τσάντα ταχυδρόμου σε φωτεινό ροζ, μπλε, πράσινο ή κίτρινο χρώμα. Είναι πολύ σικ και ζωντανεύει μία casual εμφάνιση.

• Φωτεινό παντελόνι
Προσθέστε ένα και μοναδικό φωτεινό στοιχείο σε οποιαδήποτε εμφάνισή σας και ανανεώστε το λουκ σας. Τι καλύτερο από ένα skinny jean ή κολάν σε φωτεινό χρώμα. Διατηρήστε το υπόλοιπο σύνολο σε ουδέτερα χρώματα. Να θυμάστε απλά ότι τα φωτεινά χρώματα τονίζουν την περιοχή του σώματος στην οποία τα φοράτε, άρα, αν η περιφέρειά σας δεν είναι το δυνατό σας σημείο, καλύτερα να τα αποφεύγετε.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια