Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ 2020 για Ελλάδα

Πριν λίγες μέρες είχα γράψει ότι η Ελλάδα έμοιαζε με ένα καζάνι που βράζει. Πολλοί το διάβασαν, λίγοι το πίστεψαν. Να όμως, που αυτές τις μέρες, κανείς πλέον δεν αμφιβάλει, ότι το περιεχόμενο του καζανιού έπιασε τον ανώτερο βαθμό βρασμού, και το καπάκι της κατσαρόλας απέχει ελάχιστα από του να εκτοξευθεί μακριά με κρότο.

Η τελευταία έκλειψη της περασμένης χρονιάς, που είχε γίνει στις 26 Δεκεμβρίου, ήταν για μένα μια μεγάλη έκπληξη. Αυτά που έβλεπα δίσταζα να τα πιστέψω. Η κατάληψη της χώρας μας από ορδές μεταναστών, πράγμα που προχωρούσε πολύ γρήγορα, ήταν κάτι που φαινόταν ολοκάθαρα. Όλα προχωρούσαν βάσει ενός καλά οργανωμένου σχεδίου. Όλοι οι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη της έκλειψης, βρίσκονταν στην ανατολική πλευρά, πράγμα που έδειχνε πως τα γεγονότα που θα ακολουθούσαν θα εξελίσσονταν γρήγορα. Έτσι κι έγινε. Τα σχέδια για τον αφανισμό του Ελληνισμού έγιναν ορατά, εφ’ όσον οι οργανωτές είχαν από πολύ καιρό σταματήσει να λειτουργούν υπόγεια. Με περισσή υπερηφάνεια οι εθνοπροδότες καμαρώνουν για το καταστροφικό τους έργο.

Από την άλλη μεριά, η αποδέσμευση του λαού από τις προηγούμενες φοβίες του είχε αρχίσει να συντελείται. Η αναγνώριση των αιτίων που οδηγούν την Ελλάδα στον αφανισμό, ήταν ένα ακόμα βήμα των Ελλήνων, που θα είχε ως αποτέλεσμα την προσπάθεια για ομοψυχία και συνεργασία. Ήταν φανερό πως οι Έλληνες προσπαθούσαν να κλείσουν παλιά κεφάλαια της ιστορίας που είχαν να κάνουν με κόμματα και εξουσία. Επίσης η έννοια του πατριωτισμού είχε αρχίσει να αντικαθιστά την έννοια της κομματικής λατρείας. Επί τέλους.

Οι παλαιότεροι αστρολόγοι έλεγαν πως σε μια τέτοια περίπτωση μπορούμε να περιμένουμε μια εξέγερση, που θα κάνει τους «δυνατούς» και τους «ευγενείς» δυστυχισμένους. Η εικόνα που παρουσιάζει το ωροσκόπιο της Εαρινής Ισημερίας, που θα γίνει φέτος στις 20 Μαρτίου, ενισχύει όλα όσα ήταν ορατά στο ωροσκόπιο της 26ης Δεκεμβρίου του 2019. Ένας λαός ακούραστος, αφυπνισμένος, σε εγρήγορση. Στο ωροσκόπιο της Εαρινής Ισημερίας, υπάρχει ένας Άρης στον Αιγόκερο, πολύ ισχυρός, που κυβερνάει τόσο το στρατό, όσο και τον «αλλοδαπό εχθρό». Κάνει απόλυτη συζυγία με τον γίγαντα Δία, που εκείνη τη στιγμή συμβολίζει τόσο το λαό, όσο και την εξουσία, και πυροδοτεί βίαιες συγκρούσεις.

Η συζυγία Άρη – Δία γίνεται στις 22 μοίρες του Αιγόκερου, ένα σημείο που παλιότερα είχαν συναντηθεί ο Κρόνος με τον Πλούτωνα, και συνεπώς, η συνάντηση θα γίνει σε ένα πολύ «καυτό» σημείο του ωροσκοπίου. Οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Και άγριες. Την ημέρα της ισημερίας ενεργοποιούνται τα γεγονότα που ήταν ορατά κατά την έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου 2019.

Εδώ και πολύ καιρό παρακολουθώ αυτήν την Κρόνια κυριαρχία και τα παιχνίδια των πλανητών πάνω στο ζώδιο του Αιγόκερου, και όλα αυτά, σε σχέση με την Ελλάδα, η οποία κατ’ άλλους ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, και κατ’ άλλους στο ζώδιο του Αιγόκερου. Όπως και να το κάνουμε, βρίσκεται κάτω από την Κρόνια κυριαρχία, από τότε που έγινε η σύσταση της ως ανεξάρτητο κράτος, μετά την τουρκοκρατία.

Εσωτερικά και εξωτερικά γεγονότα πυροδοτούν ακραίες καταστάσεις. Η σκληρή δράση φέρνει και σκληρή αντίδραση. Η νέα Σελήνη που θα ακολουθήσει μετά την Ισημερία, θα είναι στο ζώδιο του Κριού, και θα σηματοδοτεί νέες εμπειρίες, χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι και ευχάριστες. Ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε αποτέλεσμα, ένα είναι το σίγουρο όφελος, Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
Η 20η και η 21η Μαρτίου θα είναι δυο σημαντικές μέρες, όπου οι «εχθροί», κυρίως οι εσωτερικοί, θα αποκαλύψουν όσο ποτέ άλλοτε τις αληθινές τους προθέσεις, πράγμα που ήδη γνωρίζουμε από τις μέχρι τώρα κινήσεις τους. Τα λόγια θα δώσουν τη θέση τους σε πράξεις. Την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 22 Μαρτίου, ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο, μπαίνει στον Υδροχόο, όπου και πάλι θα είναι δυνατός. Γίνεται ανάδρομος στις 11 Μαΐου, ξαναμπαίνει στον Αιγόκερο στις 2 Ιουλίου, και στις 17 Δεκεμβρίου ξαναμπαίνει στον Υδροχόο, για να μείνει εκεί μέχρι τις 8 Μαρτίου του 2023. Να θυμάστε αυτές τις ημερομηνίες.

Ο Κρόνος, που εδώ και πολύ καιρό μας δείχνει σαν καθρέφτης, όλα όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, και περισσότερο τους τελευταίους μήνες. Κι απ’ την άλλη, την ημέρα της ισημερίας, ο Ήλιος θα συμβολίζει τα θέματα υγείας του λαού μας, και δυστυχώς θα πλήττεται με τετράγωνη όψη από τους Δεσμούς της Σελήνης. Τα προβλήματα υγείας θα συνεχίζονται.

Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Οι πλανητικές συνθήκες και το κλίμα που διαμορφώνεται, έχει πολλές ομοιότητες με εκείνο της εποχής της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Εσωτερικοί προδότες, θρησκεία και αδράνεια είναι οι χειρότεροι εχθροί μας.
Θέκλα Μεταξά

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια