Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

BAFTA 2020

Ολοι οι νικητές των βραβείων BAFTA 2020

Καλύτερη Βρετανική Ταινία: 1917, Ντεμπούτο από Βρετανό συγγραφέα, σκηνοθέτη ή παραγωγό: Bait (Μαρκ Τζένκιν, σεναριογράφος/σκηνοθέτης, Κέιτ Μπάιερς, Λιν Γουέιτ, Παραγωγοί)
Ξενόγλωσση Ταινία: Παράσιτα
Ντοκιμαντέρ: For Sama
Animation: Klaus
Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες για το «1917»
Πρωτότυπο Σενάριο: Χαν Τζιν Γουόν, Μπονγκ Τζουν-χο για τα «Παράσιτα»
Διασκευασμένο Σενάριο: Τάικα Γουατίτι για το «Jojo Rabbit
A' Ανδρικός Ρόλος: Χοακίν Φίνιξ για το «Joker»
Α' Γυναικείος Ρόλος: Ρενέ Ζελβέγκερ για το «Judy»
B' Ανδρικός Ρόλος: Μπραντ Πιτ για το «Κάποτε στο… Χόλιγουντ»
B' Γυναικείος Ρόλος: Λόρα Ντερν για την «Ιστορία Γάμου»
Μουσική: Χίλντουρ Γκουνταντότιρ για το «Joker»
Φωτογραφία: Ρότζερ Ντίκινς για το «1917»
Μοντάζ: Αντριου Μπάκλαντ και Μάικλ Μακκάσκερ για το «Κόντρα σε Όλα»
Σκηνικά: 1917
Κοστούμια: Μικρές Κυρίες
Μακιγιάζ και Κομμώσεις: Βόμβα
Ήχος: 1917
Κάστινγκ: Joker
Ειδικά Οπτικά Εφέ: 1917
Βρετανική Ταινία Μικρού Μήκους Animation: Grandad Was A Romantic
Βρετανική Ταινία Μικρού Μήκους: Learning to Skateboard in a Warzone (If You’re a Girl)
Ανερχόμενος Σταρ: Μάικλ Γουόρντ
Bafta Fellowship στην παραγωγό Κάθλιν Κένεντι
Τιμητικό Βραβείο: Άντι Σέρκις

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης του κινηματογράφου και του θεάτρου Αλ Πατσίνο παρευρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στην 73η απονομή των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, γνωστά και ως BAFTA, στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.
Για κακή του τύχη όμως την ώρα που περπατούσε στο κόκκινο χαλί σκόνταψε και έπεσε. Η σύντροφός του, Μεϊτάλ Ντόχαν, έδειξε έκπληκτη παρακολουθώντας τον Αλ Πατσίνο να πέφτει ενώ βρισκόταν πίσω του, προτού τον βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια του με ένα μέλος του προσωπικού των BAFTA.
Στην άφιξη του ο 79χρονος ηθοποιός ήταν ευδιάθετος και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία του με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. «Ήταν μια απόλαυση να δουλεύω μαζί του» είπε μεταξύ άλλων.
Ο Αλ Πατσίνο, πάντως, δεν έδειξε να πτοείται από την πτώση του, ποζάροντας για τους φωτογράφους και σηκώνοντας τα χέρια του στον αέρα για να δείξει στους θαυμαστές του πως ήταν καλά μετά την πτώση. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν εντυπωσιακός με ένα ασπρόμαυρο πουά κοστούμι με μαύρη γραβάτα και ένα μπλε σκούρο παλτό, τα οποία συνδύασε με σκούρα γυαλιά ηλίου.
Την ίδια ώρα, η σύντροφός του έδειχνε, επίσης, πολύ κομψή με ένα μαύρο και πορτοκαλί φόρεμα με μεγάλο άνοιγμα στο πλάι και βαθύ ντεκολτέ. Το λουκ ολοκλήρωσε με μαύρες δερμάτινες μπότες, που της έδιναν ακόμη περισσότερο ύψος.
Ο Αλ Πατσίνο ήταν υποψήφιος για τον Β’ Ανδρικό Ρόλο για την ερμηνεία του στην ταινία «Ο Ιρλανδός», ωστόσο έχασε από τον Μπραντ Πιτ, που μπορεί να μην εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των BAFTA, αλλά έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω της Μάργκοτ Ρόμπι, χαιρετώντας αρχικά την Αγγλία, που «πλέον είναι ελεύθερη» (μετά το Brexit) ενώ ονόμασε το βραβείο του Χάρι, όπως ο πρίγκιπας Χάρι, λέγοντας πως θα κάνει κι αυτό ένα υπερατλαντικό ταξίδι, όπως και ο δούκας του Σάσεξ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια