Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

gntm2 gntmgr οι νικήτριες

Έπειτα από τρεις μήνες και πάρα πολλές δοκιμασίες, το βράδυ της Πέμπτης, ο δεύτερος κύκλος του GNTM ολοκληρώθηκε αναδεικνύοντας νικήτριες Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα-Μαρία Ηλιάδου.
Αννα-Μαρία Ηλιάδου
Είναι το κορίτσι με τα γαλλικά και το πιάνο, όπως είχε πει στην οντισιόν της και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ κατάφερε να περάσει με 4 «ναι» χωρίς καν να χρειαστεί να φορέσει μαγιό –το έβαλε τελικά, αλλά μόνο και μόνο για να την αποθεώσουν περισσότερο οι κριτές.
Η 18χρονη, με καταγωγή από τη Ρωσία και την Ελλάδα, λατρεύει τη μουσική και παίζει πιάνο πολλά χρόνια
Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου είναι 18 ετών, με ύψος 1,77 μέτρα και μένει στην Αθήνα. Η μητέρα της είναι μισή Ελληνίδα, μισή Ρωσίδα, ενώ ο πατέρας της είναι Έλληνας. Η αγαπημένη της ενασχόληση είναι το πιάνο –παίζει εδώ και 12 χρόνια και όπως είπε και η ίδια στο βίντεο της οντισιόν της, η μουσική είναι για την ίδια ένας τρόπος έκφρασης. Ο αγαπημένος της συνθέτης είναι ο Μπετόβεν γιατί, όπως λέει, «τα έργα του είναι πιο κοντά σε μένα». Όταν παίζει πιάνο, φεύγει όλο της το άγχος και ηρεμεί. Το πιάνο την κάνει να ξεφεύγει από τις σκέψεις της καθημερινότητας.
Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου δεν είναι άγνωστη στον χώρο του μόντελινγκ. Εργάζεται ως μοντέλο από τα 14 της και έχει περπατήσει σε αρκετές πασαρέλες για διάφορους σχεδιαστές. Είναι κάτι που της αρέσει πάρα πολύ και θέλει να το συνεχίσει. Όταν ποζάρει στον φακό νιώθει άνετα, διότι είναι κάτι που το έχει συνηθίσει πλέον και δεν αγχώνεται. Πρωταρχικός της στόχος, όπως είχε αποκαλύψει στην οντισιόν της, ήταν να μπει στο σπίτι του GNTM 2 για να δοκιμάσει τις αντοχές και τις δυνατότητές της, ενώ ήθελε να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορούσε στον διαγωνισμό. Και πού να το φανταζόταν τότε ότι τελικά θα κατακτούσε την κορυφή και θα γινόταν το νέο Next Top Model της Ελλάδας.
Κάτια Ταραμπάνκο
Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 24χρονών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές στην Ελλάδα αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικό σίριαλ.
Ένα από τα δύο μεγάλα της όνειρα είναι να πρωταγωνιστήσει σε ταινία βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη. Το άλλο, είναι να ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue. Για motto της έχει τη φράση "κάθε δρόμος έχει δύο κατευθύνσεις".
Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη των FF που σχολιάστηκε πολύ, αλλά κατάφερε να φθάσει στο μεγάλο τελικό. Η Κάτια από την αρχή δήλωσε πως θέλει να κερδίσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model και μόνος στόχος της ήταν να διώξει όσο περισσότερα κορίτσια γινόταν μέχρι να φθάσει στον τελικό.
Όσο για την επίδοσή της στο παιχνίδι, η Κάτια έχει καταφέρει να φέρει υπέρ της κάθε advantage στις δοκιμασίες, και να εκμεταλλευτεί προς όφελός της, ακόμη και τους περιορισμούς στις δοκιμασίες, όπως έγινε στη φωτογράφηση με haute couture και ψηλοτάκουνα στην μπουλντόζα, όπου κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια