Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια 2020. Ετήσιες προβλέψεις

Οι αστρολογικές προβλέψεις 2020

Το 2020 από την άνετη θέση του στο ζώδιο που κυβερνά, τον σοβαρό Αιγόκερω, ο Κρόνος ρυθμίζει τις καταστάσεις. Εστιάζοντας στα επιτεύγματα, την επιτυχία και την κοινωνική αναγνώριση, ο Κρόνος σας ωθεί να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Αλλά επειδή τα αγαθά κόποις κτώνται, ο Μέγας Δάσκαλος Κρόνος σας προκαλεί να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να επιτύχετε τους στόχους σας. Είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε την πρόκληση;

Σ' αυτήν την προσπάθεια, δεν είστε μόνοι. Ο μαχητής Άρης είναι στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσει να φτάσετε γρήγορα εκεί που θέλετε να πάτε. Ήδη από τις αρχές του 2020, καθώς ο Άρης βρίσκεται στον δραστήριο και φιλόδοξο Κριό, θα είστε σε θέση να αρχίσετε την εφαρμογή των στόχων σας. Ακολουθήστε ένα σχέδιο και τηρήστε ένα χρονοδιάγραμμα. Το ανταγωνιστικό πνεύμα του Άρη στον Κριό θα σας δώσει τη δύναμη, το πάθος και τον ενθουσιασμό που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Είναι τόσο εύκολο; Η απάντηση είναι ότι τα πράγματα δεν είναι όσο απλά φαίνονται. Υπάρχουν και δύσκολα χρονικά διαστήματα. Οι τρεις άβολες περίοδοι του ανάδρομου Ερμή, τον Μάρτιο, Ιούλιο και τον Νοέμβριο, πραγματοποιούνται στα συναισθηματικά ζώδια του Νερού. Η εσωτερική πάλη με τα συναισθήματα είναι δεδομένη. Το κλειδί για να βγείτε αλώβητοι από έναν ανάδρομο Ερμή φέτος είναι να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας. Εάν αισθάνεστε ότι αυτό που αποφασίσατε είναι σωστό, τότε μη διστάσετε να το κάνετε πράξη.

Επίσης, ο πλανήτης της αναγέννησης, ο Πλούτωνας επισκέπτεται φέτος τον σκληροτράχηλο Αιγόκερω. Θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από το τέλος Απριλίου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου και στη συνέχεια σε ορθή πορεία μέχρι το τέλος του έτους. Η αναγέννηση από τις στάχτες είναι το σύνθημα που μας μεταφέρει αυτή η μετακίνηση. Αν όντως επιθυμείτε κάτι πάρα πολύ και εργαστείτε αρκετά σκληρά για να το αποκτήσετε, όλα είναι εφικτά.

Αυτή τη χρονιά, ο ενθουσιασμός δεν θα λείψει από τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Με τον επεκτατικό Δία στον εξωστρεφή Τοξότη προς το τέλος Δεκεμβρίου, μπορείτε να απολαύσετε ένα συνδυασμό διασκέδασης και περιπέτειας. Η θεά της αγάπης, η Αφροδίτη, δεν εισέρχεται σε οπισθοδρομικές περιόδους και όταν θα δαπανά χρόνο στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός στα τέλη Απριλίου, Λέων στα τέλη Ιουλίου και Τοξότης στις αρχές Νοεμβρίου) η ατμόσφαιρα θα πλημμυρίζει από πάθος και ενθουσιασμό. Τι σημαίνει αυτό; Στα αισθηματικά θα ζήσετε υπέροχες στιγμές!

Τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) αρέσκονται να χρησιμοποιούν τη λογική περισσότερο από τα άλλα ζώδια. Γι' αυτό θα νιώσετε άνετα με την τοποθέτηση του Κρόνου στον γήινο, πρακτικό Αιγόκερω. Ωστόσο, από τα τέλη Απριλίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδια σας, όταν ο Κρόνος μπει σε αναδρομή. Ο πλανήτης της ανάπτυξης Δίας εισέρχεται επίσης στον πρακτικό Αιγόκερω στις αρχές Δεκεμβρίου, αυξάνοντας την επιθυμία σας για άντληση γνώσεων. Οι πνευματικές αναζητήσεις, η μελέτη, σεμινάρια ή και η συμμετοχή σε κοινωνικούς φορείς θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας και θα συμβάλλουν θετικά στην πρόοδο σας.

Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος) βρίσκονται υπό την επιρροή της διέλευσης του Ουρανού στον Ταύρο. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της επαναστατικότητας, ενώ ο Ταύρος αρέσκεται σε παραδοσιακές καταστάσεις. Αυτή η αναντιστοιχία ενέργειας μπορεί να φέρει εμπόδια στην πρόοδο του Ταύρου. Η Αφροδίτη, εκτός από την αγάπη και τον αισθησιασμό, επικεντρώνεται και στην πολυτέλεια. Με επίκεντρο την απόκτηση χρημάτων μετακινείται στον αέρινο Δίδυμο, ανοίγοντας νέες ευκαιρίες στα οικονομικά για το ζώδιο αυτό. Όσον αφορά τον Ζυγό, η χρονιά αναμένεται συναρπαστική σε όλα τα επίπεδα. Αρκεί να είστε ρεαλιστές, να μην αγχώνεστε και να εστιάζετε στους στόχους σας.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς) συνδέονται άμεσα με τις αναδρομές του Ερμή, οι οποίες πραγματοποιούνται τον Μάρτιο στους Ιχθείς, τον Ιούλιο στον Καρκίνο και τον Νοέμβριο στον Σκορπιό. Κατά τις περιόδους αυτές, είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστούν κάποια εμπόδια στο δρόμο σας. Η διαίσθησή σας, όμως, θα σας βοηθήσει να τα υπερπηδήσετε. Ο δημιουργός ονείρων Ποσειδώνας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς από το τέλος Ιουνίου μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου. Η ονειροπόληση σταματά προσωρινά και έρχεται η ώρα για να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Ό,τι σπείρατε θα θερίσετε και αυτό είναι που τα υδάτινα ζώδια πρέπει να κρατήσουν στο μυαλό τους ώστε να το φροντίσουν από πριν. Όσο πιο νωρίς το καταλάβετε, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα έχετε φέτος.

Θα ήταν αμέλεια να μην αναφέρουμε το σημαντικό γεγονός της χρονιάς, τη σύνοδο Κρόνου – Πλούτωνα, η οποία πραγματοποιείται στο ξεκίνημα του 2020 και θα διαρκέσει 5 περίπου έτη. Πρόκειται για μια περίοδο, κατά την οποία θα καταστεί σαφές πώς είναι επιτακτική ανάγκη ο κόσμος να αλλάξει πορεία. Οι αλλαγές που φέρνει μερικές φορές πραγματοποιούνται με βίαιο τρόπο, όπως με επαναστάσεις και πολέμους. Το 2020 και τα επόμενα έτη, η ανθρωπότητα θα επικεντρωθεί στην ανάγκη λήψης συγκεκριμένων μέτρων για τη βελτίωση συνθηκών της ανθρωπότητας… Ας ελπίσουμε τα καλύτερα!

Τώρα που είδατε σε γενικές γραμμές πώς θα κυλίσει η χρονιά, δεν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες; Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις του ζωδίου σας και θα σας αποκαλύψουμε τα πάντα για την αγάπη, τις σχέσεις, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και όλα τα αστρολογικά φαινόμενα που σας αφορούν το 2020!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια