Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια για το 2020

Υπάρχει το βίντεο για όλα τα ζώδια αλλά και γραπτώς:


Κριός το 2020 στο 01:14
Μία ιδιαίτερη χρονιά θα είναι για εσάς τους Κριούς το 2020. Μέσα από τις ημέρες του έτους θα μπορέσετε να κάνετε την προσωπική σας μεταμόρφωση και να διεκδικήσετε το δικαίωμα στο όνειρο. Το βασικό στοιχείο πάντως θα είναι η έλλειψη φόβου για το αύριο, για αυτό άλλωστε η σκέψη σας θα είναι καθαρή και το μυαλό σας θα λειτουργεί άκρως δημιουργικά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ειδικά εάν πιστεύετε ότι σας χρωστάει.
Οικονομικά
Μπορεί οικονομικά να μην έχετε την μεγάλη βελτίωση που θα θέλατε, όμως και σε αυτόν τομέα θα είστε τυχεροί, καθώς επαγγελματικά θα έχετε κινητικότητα, ειδικά στην περίπτωση που δεν είχατε για καιρό εργασία. Σημασία έχει πως θα έχετε τα χρήματα που χρειάζεστε, οπότε θα μπορείτε να κοιμάστε άνετα την νύχτα. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα κάποιοι από εσάς θα λάβετε χρήματα που σας χρωστούσαν, οπότε επιτέλους θα κλείσει και αυτός ο κύκλος που σας ταλαιπωρούσε. Η μοίρα φαίνεται πως θα ευνοήσει οικονομικά εσάς τους μεγαλύτερους σε ηλικία Κριούς.
Επαγγελματικά
Το 2020 μπορεί να φανεί εκ πρώτης όψεως ότι δεν είναι καλός χρόνος για τα επαγγελματικά σας αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Στην πραγματικότητα αυτό που σας περιμένει είναι ατελείωτες ώρες σκληρής εργασία και πολύ κούραση. Αν αυτό είναι που ζητάτε, δηλαδή εργασία και επαγγελματική καταξίωση, τότε η ευχή σας θα πραγματοποιηθεί. Αν όμως νιώθετε δέσμιοι από την εργασία που κάνετε, θα νιώσετε ακόμη περισσότερο αυτήν την πίεση αλλά τουλάχιστον θα είναι επικερδής. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε εργασία, μην το κάνετε, εκτός κι αν έχετε καλύτερη πρόταση από προηγούμενη εργασία σας. Το σίγουρο πάντως είναι πως το 2020 δύσκολα θα σας βρει στο σπίτι με τόση δουλειά που σας περιμένει.
Έρωτας
Ερωτικά μπορείτε να πείτε ότι το 2020 θα είναι αρκετά περίεργο. Αν θελήσετε να ακολουθήσετε τον δρόμο της Αρετής, τότε στον δρόμο σας θα βρεθούν εκείνα τα άτομα που θα σας χαρίσουν σταθερότητα και σιγουριά. Μπορεί να μην έχετε πολλές ευκαιρίες να νιώθετε ελεύθεροι, αλλά σίγουρα θα ξέρετε ότι θα έχετε ένα άτομο δίπλα σας σε κάθε στιγμή που θα το έχετε ανάγκη. Αν επιλέξετε τον δρόμο της Κακίας, τότε κάθε είδους ηδονή θα είναι διαθέσιμη για εσάς. Τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί να σας σταματήσει από το να πάρετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας. Κάθε μέσο, ηθικό ή ανήθικο θα είναι επιτρεπτό διότι «στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται». Επίσης, είναι μία χρονιά όπου το παρελθόν θα κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή του. Για καλό ή για κακό, το άτομο αυτό που θα εμφανιστεί ξανά στις ζωές σας, έρχεται με απίστευτες χαρές ή λύπες. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, δεν αποκλείεται μάλιστα για χάρη του να χωρίσετε.
Σχέσεις
Με τις σχέσεις σας θα έχετε κάποια θέματα να λύσετε αλλά όλα θα είναι μέσα στα όρια, εκτός κι αν αποφασίσετε να χωρίσετε για τα μάτια ενός ή μίας πρώην. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι τα εξής. Πρώτον λόγω φόρτου εργασίας θα είστε πολλές ώρες μακρυά από το σπίτι, ή, το ταίρι σας θα είναι τόσο απασχολημένο στην ανατροφή και την φροντίδα των μελών της οικογενείας σας, που δεν θα έχετε χρόνο ο ένας για τον άλλον. Ευτυχώς που θα έχετε δίπλα σας έναν ή μία σύντροφο με ανοικτή καρδιά, χαρά, και αγάπη για εσάς, που ό,τι κι αν συμβεί θα σας σταθεί βράχος, κάτι που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα άγχη σας. Όμως, αν επιλέξετε να κάνετε παράλληλη σχέση ή να είστε με εκείνο το άτομο που θα επανεμφανισθεί από το παρελθόν, τότε ναι μεν θα προκύψουν προβλήματα αλλά να είστε σίγουροι πως το ταίρι σας δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, εκτός κι αν φύγετε εσείς. Φέτος ευνοούνται οι σχέσεις που μπορούν να δημιουργηθούν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φίλους που επιτέλους θα τους δείτε διαφορετικά, και με άτομα που αν και περίεργα έχουν διάθεση να κάνουν σοβαρή σχέση, ακόμη και να σας παντρευτούν.

Ταύρος το 2020 στο 05:26
Το 2020 θα είναι για εσάς τους Ταύρους μία χρονιά βαθιάς ενδοσκόπησης, καθώς ανάλογα με το ωροσκόπιό σας το Σύμπαν μπορεί να σας χαρίσει κάτι που επιθυμούσατε χρόνια ή να σας αποστερήσει κάτι που θέλετε πολύ αλλά πλέον δεν είναι εφικτό. Σε εσάς που το Σύμπαν θέλει να σας χαρίσει τα όνειρά σας και να τα κάνει πράξη, θα το κάνει, όμως μετά από πολύ αγώνα, δάκρυα, και ιδρώτα. Αυτό θα συμβεί επειδή θέλει από εσάς να μην επαναπαυθείτε και να συνεχίσετε να παλεύετε. Σε εσάς που θέλει να σας τα αποστερήσει, δεν το κάνει από κακό κι ας φαίνεται ως έτσι. Στην πραγματικότητα αυτό που θέλει να κάνει το Σύμπαν είναι να σας αποδεσμεύσει από όνειρα, επιθυμίες, θέλω, που είναι συνυφασμένα με υλικά αγαθά, γήινες επιδιώξεις, και απολαύσεις του σώματος. Είναι καιρός να δείτε την ζωή σας πιο απλά, να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή εάν χρειαστεί, αλλά κυρίως να κάνετε την υπέρβαση και να αποδεχθείτε ότι η ύλη από μόνη της δεν φέρνει την ευτυχία. Από εκεί πέρα, θα δείτε τον ίδιο σας τον εαυτό να ανοίγεται σε νέες δραστηριότητες, επαγγελματικές και μη, θα δείτε τον κόσμο πέρα από τα στενά όρια που βάζετε συνήθως, θα μάθετε επιτέλους να συνεργάζεστε, και βέβαια, θα έρθετε σε επαφή με την πιο πνευματική πλευρά της προσωπικότητάς σας.
OIKONOMIKA
Φέτος θα είναι μία χρονιά όπου θα τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις σας, θα βάλετε τάξη στα προσωπικά σας οικονομικά, και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να κάνετε κάποια μικρά ανοίγματα. Είναι επίσης καλή χρονιά για να κάνετε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς για παλαιότερα χρέη σας. Το γεγονός ότι θα έχετε χρήματα δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε μεγάλες σπατάλες ούτε να πείτε ότι τώρα έχετε χρήματα για αποταμίευση. Θα έχετε τόσα όσα χρειάζεστε για να περάσετε καλά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το 2020 είναι μία πολύ καλή χρονιά για τα επαγγελματικά σας! Θα έχετε αρκετή εργασία σε βαθμό που μπορεί να λείψετε πολλές ώρες από το σπίτι σας. Αν ήσασταν οποιοδήποτε άλλο ζώδιο εκτός από Ταύροι, δεν θα είχατε πρόβλημα. Επειδή θέλετε να είστε στο σπίτι σας και να ξεκουράζεστε, οι πολλές ώρες εργασίας θα αποσυντονίσουν το βιολογικό σας ρολόι. Θα πρέπει όμως να προσαρμοστείτε στους υψηλούς ρυθμούς, καλό θα σας κάνει. Επίσης, αν σκέφτεστε να κάνετε μία καινούργια επιχείρηση με το ταίρι σας ή να κάνετε ένα άνοιγμα μαζί του, να το κάνετε! Η τύχη σας ευνοεί. Επίσης, θα έχετε μεγάλη στήριξη από το ταίρι σας προκειμένου να πετύχετε επαγγελματικά ή θα έχετε καλυμένες όλες τις ανάγκες σας για όσο λείπετε από το σπίτι.
ΕΡΩΤΑΣ
Γενικά θα έχετε μία ήρεμη ερωτικά χρονιά. Περισσότερο θα νιώσετε την ανάγκη να μοιράζεστε το κορμί και το μυαλό σας με άτομα που καταλαβαίνουν τις επιθυμίες και τα όνειρά σας, παρά να δώσετε έμφαση στο να γνωρίσετε κόσμο ή να κάνετε έξαλλη ερωτική ζωή. Αυτό όμως δεν θα σας εμποδίσει να χαρείτε τον έρωτα, ειδικά εάν έλθετε σε επαφή με πρώην συντρόφους, τους οποίους το Σύμπαν σας τους φέρνει για να δοκιμάσετε και πάλι να είστε μαζί, ή, να ολοκληρώσετε μία σχέση που έχετε ξεκινήσει εξ αποστάσεως. Να ξέρετε όμως ότι θα πρέπει να δίνετε ελευθερία στο ταίρι που θα έχετε πλάι σας αλλά κι εσείς να μην αφήσετε να σας λένε το τί πρέπει να κάνετε. Για κάποιους και κάποιες από εσάς μπορεί να είναι μία χρονιά χωρίς σύντροφο, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Με αυτόν τον τρόπο θα ηρεμήσει το κεφάλι σας, θα χαλαρώσετε, και στο μέλλον θα μπορείτε να κάνετε καλύτερες επιλογές.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Φέτος θα έχετε την ευτυχία να μοιραστείτε με το ταίρι σας μοναδικές στιγμές διότι έχετε περάσει πολλά μαζί μέσα στο 2019. Η χαρά κι ευτυχία που θα σας δίνει αυτή η ένωση με τον άνθρωπό σας θα είναι κάτι παραπάνω από απλό συναίσθημα, θα είναι εκείνο το δυνατό συναίσθημα που παράγει ακόμη και το άγγιγμα των χεριών. Το πάθος και ο πόθος θα επιστρέψουν στις ζωές σας, για αυτό αξιοποιήστε τα! Οι του δευτέρου δεκαημέρου δεν θα έχετε τόσο ανάγκη να ζήσετε τον παράφορο έρωτα όσο το να είστε καλά με το ταίρι σας και να έχετε ισορροπημένη σχέση.

Δίδυμοι το 2020 στο 09:53
Το 2020 θα είναι για εσάς τους Δίδυμους μία χρονιά που θα αλλάξει η ζωή σας σε δομικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε στο θέμα των σχέσεών σας. Μέσα από αυτά που θα ζήσετε θα καταλάβετε τί θέλετε, θα κλείσετε τους λογαριασμούς σας με όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις που σας απασχολούν, θα θρηνήσετε απώλειες, αλλά θα μάθετε και τον παγκόσμιο νόμο, ότι εκεί που κλείνει ένας κύκλος ανοίγει ένας καινούριος. Σίγουρα, δεν θα είναι ευχάριστη αυτή η διαδικασία, αλλά είναι αναγκαία διότι μόνο με σοβαρότητα και με πίεση μπορείτε να ολοκληρώσετε κάτι που πρέπει.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικά φέτος θα είστε πολύ καλά διότι επαγγελματικά θα είστε καλύτερα, ή θα αναγκαστείτε να βρείτε ευφάνταστους τρόπους για να έχετε χρήματα στην τσέπη σας. Παράλληλα, θα βοηθήσει πολύ το γεγονός ότι θα κλείσουν παλαιές οικονομικές σας εκκρεμότητες, είτε λαμβάνοντας οφειλούμενα είτε ερχόμενοι σε συμφωνία με τα άτομα ή τους οργανισμούς που τους οφείλετε. Μάλιστα θα είναι ιδανική περίοδος για να κάνετε συμφωνίες επειδή οι άλλοι θέλουν χρήματα απεγνωσμένα, οπότε μπορείτε να πετύχετε πολύ καλύτερους όρους. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε χρήματα από συνεργάτες ή χρήματα που θα προέλθουν από διαζύγιο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φέτος, όπως γράψαμε (είπαμε) στην αρχή, επαγγελματικά θα είστε πολύ καλά! Το Σύμπαν σας βοηθάει να κάνετε μία εργασία που καλύπτει τις ανάγκες σας αλλά και που φέρνει χρήματα. Για αυτό φέτος, όσον αφορά τα επαγγελματικά, θα επιδείξετε τόλμη, αποφασιστικότητα και θα είστε υπερήφανοι για αυτό που κάνετε. Τί θα πρέπει να προσέξετε. Πρώτον, να δαμάσετε την ανυπομονησία και την απερισκεψία σας. Το γεγονός ότι θα κάνετε αυτό που θέλετε δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας.
Δεύτερον, θα λείψετε τόσο πολύ από το σπίτι που οι δεσμευμένοι θα έχετε σοβαρό πρόβλημα με το ταίρι σας, σε βαθμό να σας κατηγορήσουν ότι παντρευτήκατε την δουλειά σας.
ΕΡΩΤΑΣ
Το 2020 είναι μια χρονιά όπου ανοικτά θα κυνηγήσετε τον έρωτα, αναζητώντας όμως άτομα που θα γίνουν ταίρι σας και όχι απλά εφήμερες καταστάσεις. Φέτος ευνοούνται οι σχέσεις που θα φθάσουν ακόμη και στον γάμο, υπό την προϋπόθεση ότι θα είστε σταθεροί, ψύχραιμοι, και με διάθεση να είστε και φίλοι με το ταίρι σας. Προσέξτε μόνο μην σας πιάσει η τάση του ότι «θέλω σχέση και την θέλω τώρα». Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα καταφέρετε πολλά πράγματα. Επίσης, φροντίστε να έχετε δίπλα σας ένα άτομο που ξέρει να επικοινωνεί και που έχει διάθεση να δοκιμάζει πράγματα, όχι μόνο σπίτι-δουλειά-δουλειά-σπίτι.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Φέτος στις σχέσεις σας θα πρέπει να ισχύει ο απλός κανόνας ένα και ένα κάνουν δύο. Σε ορισμένες περιπτώσεις εθελοτυφλούσατε, ακόμη και δώσατε ευκαιρίες εκεί που δεν έπρεπε Τώρα όμως οι σχέσεις σας πρέπει να μπουν σε τάξη, να επικρατήσουν η σύνεση, η λογική, και η εγκράτεια. Αν δείτε ότι δεν παίρνετε τίποτα από αυτά που αναζητάτε, τότε ο χωρισμός θα είναι η μόνη διέξοδος, όσο κι αν δεν σας αρέσει. Το να παραμένετε σε μία σχέση για τα μάτια του κόσμου, περισσότερο κακό κάνει σε εσάς παρά στους άλλους.

Καρκίνος το 2020 στο 13:18
Το 2020 θα είναι για εσάς ένας έτος προσωπικής επανάστασης. Φέτος θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να νιώσετε ελεύθερα, να κάνετε τα όνειρά σας πράξη, να επεκταθείτε, να μάθετε κάτι καινούργιο, και το σημαντικότερο, να κλείσετε τους οδυνηρούς κύκλους με τους συνεργάτες ή τους ή τις συντρόφους σας. Οι άνδρες Καρκίνοι, καλό είναι να προσέχετε τις γυναίκες τώρα που θα θελήσετε να ζήσετε ελεύθερα πουλιά. Αν δεν προσέξετε, μπορούν άνετα να γίνουν η καταστροφή σας. Κατά τα άλλα, γλεντήστε την ζωή σας! Οι γυναίκες Καρκίνοι, θα ερωτοτροπήσετε τόσο πολύ που κυριολεκτικά θα γίνετε ξεδιάντροπες!
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φέτος τα οικονομικά σας θα βρεθούν στο μεταίχμιο αρκετών αλλαγών. Το ευχάριστο είναι πως ξεφύγατε από τον φαύλο κύκλο παλαιών χρεών και οφειλών. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι δοκιμασίες σας τελείωσαν. Από εδώ κι εμπρός θα κληθείτε να εφαρμόσετε τις συμφωνίες που κάνατε ή να ζήσετε με αυτά που έχετε. Ευτυχώς που ως ζώδιο γνωρίζετε πολύ καλά από οικονομία οπότε δεν θα σας φανεί βουνό αυτή η διαδικασία. Τουναντίον, θα δείτε αυτόν τον χρόνο ως ευκαιρία να τελειώσετε μία για πάντα με το κακό οικονομικό σας παρελθόν και τα βάρη που κουβαλάτε εξαιτίας του.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤIΚΑ
Φέτος επαγγελματικά θα είναι μία καλή χρονιά για εσάς. Η δουλειά θα κυλάει ρολόι, τα πάντα θα είναι υπό έλεγχο, οπότε κι εσείς θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Μπορείτε να αφήσετε τα πάντα όπως είναι και να έχετε μία καλή καθημερινότητα, μπορείτε όμως να κάνετε και το ένα βήμα παραπάνω σε τομείς που σας αρέσουν ή που μπορείτε να εκφράσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες. Η τύχη γενικά σας ευνοεί, αρκεί να μην αφήσετε τους άλλους να σας λένε τι πρέπει να κάνετε.
ΕΡΩΤΑΣ
Οι ευνοημένοι στον έρωτα για το 2020 θα είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Εσείς θα έχετε μία πολύ ομαλή ερωτική ζωή, αλλά με έντονες εμπειρίες και δυνατές απολαύσεις. Τα άλλα δύο δεκαήμερα του ζωδίου σας δεν θα είναι τόσο τυχερά. Οι του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε να κάνετε με πρώην που δεν λένε να σας αφήσουν σε ησυχία, εκτός κι αν αποφασίσετε ότι είναι καιρός να τους κόψετε την καλημέρα. Οι του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε να κάνετε με δύσκολους ανθρώπους που δεν θα θέλουν πολλά πολλά. Μόνο αν αποφασίσετε να παίξετε ενεργό ρόλο και να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πράξη μπορεί να έχετε κάποια επιτυχία.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Οι σχέσεις φέτος θα είναι το πιο αδύναμο σημείο σας. Όλες οι δοκιμασίες θα πέσουν μαζεμένες και θα είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Να ξέρετε ότι το πρόβλημα δεν είστε τόσο εσείς όσο οι σύντροφοί σας. Κάποιοι θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε αυτά που αντιμετωπίζετε στην σχέση σας με το ταίρι σας. Αν καταφέρετε να περάσετε σωστά το μήνυμά σας τότε υπάρχει μία περίπτωση να μπορέσετε να τους φέρετε στον σωστό δρόμο. Κάποιοι από εσάς, θα πέσετε πάνω σε έναν τοίχο, όπου το ταίρι σας θα βγάλει όλα τα αρνητικά του χαρακτηριστικά. Δεν θα θέλει να ακούσει αυτά που λέτε εσείς και θα κάνει το δικό του. Αυτός είναι ο λόγος που ίσως αποφασίσετε να φύγετε. Κάποιοι άλλοι από εσάς θα έχετε να αντιμετωπίσετε στυγνή καταπίεση. Εσείς θα πρέπει να βρείτε τα ψυχικά αποθέματα και να σπάσετε την σιωπή σας, ή ακόμη καλύτερα, να σπάσετε τα δεσμά σας

Λέοντες το 2020 στο 16:51
Το 2020 θα είναι μία περίεργη χρονιά για εσάς τους Λέοντες. Επιτέλους, η κακοδαιμονία που σας κυνηγούσε φεύγει από επάνω σας αλλά είναι γεγονός ότι δεν σας άφησε αλώβητους.Το προσωπικό σας ωροσκόπιο είναι εκείνο που θα κρίνει προς τα πού θα κλίνει η χρονιά. Αν σας άφησε πιο δυνατούς από ό,τι σας βρήκε, τότε βγαίνετε και ανθεκτικότεροι αλλά και σοφότεροι. Για αυτό και θα θελήσετε να φτιάξετε τις ζωές σας πάνω στις αρετές σας. Βασικό ρόλο θα παίξει και η διπλωματικότητά σας, διότι μπορείτε να βασιστείτε πάνω σε αυτήν προκειμένου να αποσπάσετε την βοήθεια ισχυρών ανθρώπων. Πέρα από την εξωτερική βοήθεια, σας περιμένει σκληρή εργασία, από την οποία μόνο να κερδίσετε έχετε. Εσείς που πληγωθήκατε και θέλετε να πάρετε πίσω το αίμα σας από το Σύμπαν, θα βγάλετε στην επιφάνεια τον πιο εγωκεντρικό σας εαυτό. Για εσάς η πονηριά, η επίτευξη του στόχου με κάθε μέσο, η απόκτηση εξουσίας, χρημάτων και σεξ, θα γίνει αυτοσκοπός, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστείτε σε μία σπείρα ατυχών γεγονότων.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Και στα οικονομικά, σημασία θα έχει το πώς θα αντιδράσετε στην προσωπική σας ζωή. Αν ακολουθήσετε τον θετικό δρόμο, τότε τα οικονομικά σας θα μπουν σε μία σειρά. Ο κύριος λόγος που θα κάνετε τα πάντα για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας θα είναι η ανάγκη σας να προσφέρετε τα πάντα στους δικούς σας ανθρώπους. Αν όμως έχετε πληγωθεί, τότε ακόμα και τα οικονομικά σας θα γίνουν όπλο με το οποίο θα προστατεύσετε το Εγώ σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα κάνετε ανοίγματα χωρίς να υπολογίζετε κανέναν εκτός από τις ανάγκες σας ή θα παίρνετε χρήματα χωρίς διάθεση να τα μοιράζεστε, κι αν δώσετε κάτι θα είναι ψίχουλα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φέτος επαγγελματικά θα είστε πολύ καλά αλλά όχι κάτι υπερβολικό. Περισσότερο φαίνεται να σταθεροποιείστε και να εξελίσσεστε σε μία εργασία που δεν σας αρέσει τόσο αλλά σας δίνει τα χρήματα που χρειάζεστε προκειμένου να ζείτε καλά. Γενικά, θα είστε τυχεροί εάν επενδύσετε συνετά στην εργασία σας, όπως το να μάθετε κάτι καινούριο που θα σας βοηθήσει να την κάνετε καλύτερα, μέχρι να κάνετε και ένα μικρό επαγγελματικό άνοιγμα. Όπως γράψαμε νωρίτερα, σας περιμένει σκληρή εργασία, αλλά είναι για το καλό σας.
ΕΡΩΤΑΣ
Ερωτικά ετοιμαστείτε για μία χρονιά που κανείς δεν μπορεί να σας πει με βεβαιότητα ότι θα είναι καλή, θα είναι όμως έντονη και με συγκινήσεις. Πρώτα απ’ όλα, η καθημερινότητα θα σας πνίγει, οπότε είναι πολύ πιθανό να κοιτάζετε αριστερά και δεξιά μόνο και μόνο για την επιβεβαίωση. Κάποιοι από εσάς θα μπλέξετε στα δίκτυα ανούσιων σεξουαλικών σχέσεων. Κάποιοι άλλοι από εσάς θα επιλέξετε τον έρωτα ενός ή μίας πρώην ή ενός ατόμου από το παρελθόν. Παραδόξως, αν δεν το κάνετε για εγωιστικούς λόγους, θα σας βγει μία χαρά. Μία όμως κατηγορία από εσάς θα ζήσετε τον απόλυτο καρμικό έρωτα. Προσέξτε, διότι όταν λέμε καρμικός, σημαίνει πόνος κι έκσταση μαζί, βάρος και λύτρωση, διότι οι καρμικές σχέσεις δεν είναι ποτέ μα ποτέ εύκολες.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Φέτος είναι η χρονιά σας για να κάνετε σχέσεις που θα είναι εκτός των συμβατικών σας επιλογών αλλά εξίσου συναρπαστικές. Οι ελεύθεροι, αν θελήσετε φέτος μπορείτε να κάνετε μία σταθερή και καλή σχέση. Οι δεσμευμένοι, θα μπορέσετε να ανανεώσετε την σχέση σας κάνοντας διάφορες δραστηριότητες. Μάλιστα, οι καλές σχέσεις με τους συγγενείς θα σας βοηθήσουν να έχετε λιγότερη τριβή με τον ή την σύντροφό σας. Και ναι, φέτος είναι καλή χρονιά για να παντρευτείτε!

Παρθένοι το 2020 στο 20:40
Το 2020 θα είναι μία χρονιά με δύο δρόμους για να ακολουθήσετε. Ο ένας, θα σας οδηγήσει στην πραγματική αγάπη. Ακολουθώντας αυτόν τον δρόμο, θα θυσιαστείτε για αυτούς που αγαπάτε χωρίς δεύτερη σκέψη, θα τους προστατεύσετε, και θα σταθείτε δίπλα τους ό,τι κι αν συμβεί. Ακόμη και οι μεγαλύτερες δυσκολίες να σας βρουν, όχι μόνο δεν θα λυγίσετε, αλλά με στωικότητα θα τις ξεπεράσετε, διότι θα σκέφτεστε ότι αν κάνετε εσείς το ένα βήμα πίσω, τότε οι αγαπημένοι σας θα υποφέρουν, και αυτό είναι κάτι που δεν θα επιτρέψετε να συμβεί. Ο άλλος δρόμος, είναι του άκρατου εγωισμού. Το ότι μπορεί να δείχνετε ήρεμοι και γαλήνιοι δεν σημαίνει τίποτα. Ουσιαστικά θα είστε ένας λύκος με προβιά αρνιού. Αυτό σημαίνει ότι θα περιμένετε την κατάλληλη στιγμή να αρπάξετε όσα θεωρείτε ότι σας ανήκουν ή ότι σας οφείλονται. Για αυτό άλλωστε το κύριο όπλο σας θα είναι η πονηριά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικά φέτος θα είστε πολύ καλά! Η εργασία σας θα σας δίνει τα χρήματα που χρειάζεστε για να βάλετε τις υποχρεώσεις σας σε τάξη κι έτσι δεν θα έχετε το καθημερινό άγχος της επιβίωσης. Αν θέλετε φέτος, μπορείτε να κάνετε την προσωπική σας επιχείρηση ή κάποια άλλη εργασία, η οποία θα είναι και επιτυχημένη και θα σας χαρίσει οικονομική άνεση. Αν στραφείτε προς το εμπόριο, δοκιμάστε να κάνετε συνεργασίες με το εξωτερικό.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Επαγγελματικά το 2020 θα είναι επιτυχημένο ή αποτυχημένο ανάλογα με τις προσωπικές σας επιλογές. Αν είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα για τους αγαπημένους σας, τότε θα κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Η καλή σας διάθεση θα σας κάνει πολύ καλούς υπαλλήλους, ενώ αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή θέλετε να γίνετε, τότε ετοιμαστείτε να έχετε μία επιτυχημένη χρονιά, ειδικά εάν είστε εξωστρεφείς ως επιχειρηματίες. Αν όμως επιλέξετε την προσωπική σας ανάδειξη με κάθε τίμημα, μπορεί και πάλι να είστε επιτυχημένοι αλλά δεν θα είστε ποτέ σίγουροι ότι κατακτήσατε την κορυφή. Κάθε φορά που θα νιώθετε απειλή θα κάνετε τα πάντα να κτυπήσετε τον αντίπαλό σας, πάντα όμως με πονηριά, για αυτό άλλωστε δεν θα μπορούν να σας προσάψουν κατηγορίες άμεσα. Όμως, αν βρείτε στον δρόμο σας άτομο ή άτομα που δεν θα «μασήσουν» από αυτά που κάνετε, τότε ετοιμαστείτε να βάλετε την ουρά στα σκέλια.
ΕΡΩΤΑΣ
Στον έρωτα φέτος και πάλι οι προσωπικές επιλογές θα είναι εκείνες που θα δείξουν τι ακριβώς θα συμβεί. Αν αποφασίσετε ότι θέλετε να δοθείτε ολόψυχα σε ένα άτομο, θα το κάνετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα δώσετε τα πάντα, χωρίς να ζητήσετε κάτι πίσω. Θα δώσετε όλη σας την φροντίδα και την στοργή και θα είστε απίστευτα πιστοί. Αν θελήσετε να ικανοποιήσετε την προσωπικές σας ανάγκες, τότε ετοιμαστείτε για μία χρονιά γεμάτη σεξ, καταπίεση (του άλλου ή της άλλης), και απιστίας. Η μάσκα της ντροπαλοσύνης που θα φορέσετε θα σας κάνει ποθητούς αλλά και θα σας κάνει να νιώσετε σαν την αράχνη που υφαίνει τον ιστό της, και αλίμονο σε όποιον πέσει επάνω του. Επίσης, είναι χρονιά που θα δοκιμάσετε επανασυνδέσεις ή θα ερωτευθείτε σφόδρα ένα άτομο από το παρελθόν.
ΣΧΕΣΕΙΣ
To 2020 οι σχέσεις σας θα μπορούν να χαρακτηριστούν ως περίεργες. Οι παντρεμένοι, αν δεν νιώσετε ασφάλεια από το ταίρι σας, δεν θα διστάσετε να χωρίσετε. Επίσης δεν θα διστάσετε, ακόμη κι αν χωρίσετε, να βρείτε κάτι άλλο άμεσα. Οι δεσμευμένοι, θα σκεφθείτε ότι αγαπάτε τόσο πολύ το ταίρι σας που θα προσπαθήσετε να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Αυτό μπορεί να είναι από μία απλή συγκατοίκηση μέχρι την απόκτηση ενός παιδιού. Επίσης, πρέπει να δείξετε προσοχή σε δύο πράγματα. Πρώτον, αν δείτε το ταίρι σας να φλερτάρει, να ξέρετε ότι σας απατά. Αν αποφασίσετε πάντως να χωρίσετε να ξέρετε πως θα βρεθεί κάτι άμεσα για να σας καλύψει το κενό. Δεύτερον, θα επανεμφανιστεί ένας ή μία πρώην. Αυτή η επανεμφάνιση θα σας βάλει σε σκέψεις, διότι θα θελήσετε να είστε με εκείνο το άτομο ασχέτως τι σας έχει προσφέρει ο ή η νυν.

Ζυγοί το 2020 στο 25:01
Το 2020 θα είναι για εσάς ένα έτος χαράς, έρωτα, δημιουργίας, και γάμου! Φέτος λοιπόν το μυαλό σας θα ανοίξει μετά από πολλά χρόνια μελανών σκέψεων, για αυτό θα αφεθείτε στη χαρά που θα σας προσφέρουν οι άνθρωποι γύρω σας. Παντού, όπου κι αν πάτε, όπου κι αν γυρίσετε, θα έχετε την αίσθηση ότι ανήκετε εκεί. Για αυτό κι εσείς θα νιώσετε σε πρώτη φάση χαρά. Μόλις αισθανθείτε ότι όντως ότι αυτό που ζείτε είναι αληθινό, θα περάσετε στην δεύτερη φάση, που είναι η δημιουργία. Σε αυτήν την φάση μπορεί να αρχίσετε να γράφετε, να ξεκινήσετε να μαθαίνετε κάτι καινούριο, ακόμη και να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση. Κάποιοι θα νιώσετε το κάλεσμα του έρωτα το οποίο θα είναι αρκετά ισχυρό. Για καλή σας τύχη, το άτομο που θα βρεθεί θα θελήσει αυτό που θέλετε κι εσείς, την ουσιαστική δέσμευση, για αυτό και σύντομα μπορεί να βρεθείτε να συγκατοικείτε ή ακόμη και να παντρευτείτε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το 2020 τα οικονομικά σας, ίσως για τελευταία χρονιά, θα εξαρτώνται από άλλα άτομα ή τρίτα μέρη. Παρ’ όλα αυτά θα είστε σε πολύ καλή κατάσταση, επειδή η διαχείριση που θα γίνει από τους Άλλους θα είναι η ιδανική. Το άγχος που θα έχετε για τα χρήματα θα είναι ελάχιστο, οπότε σύντομα θα σταθείτε στα πόδια σας και θα δείτε αρκετά λεφτά στην τσέπη σας. Τον Οκτώβριο θα έχετε εισροή χρημάτων κυρίως από τους ή τις συντρόφους σας, ή από οριστικές οικονομικές συμφωνίες (έστω κι αν αυτές πραγματοποιηθούν μέσα σε ένα αρκετά δύσκολο πλαίσιο).
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά για εσάς φέτος θα είναι ένας δύσκολος γρίφος. Φέτος θα μπορέσετε να πάτε μπροστά μόνο με την προϋπόθεση ότι έχετε αφήσει πίσω σας τον «χαριτωμένο κι εύπιστο» εαυτό σας. Οι ημέρες που σας περιμένουν θα είναι δύσκολες και πονηρές, κι αν θέλετε να πάτε μπροστά και να ρισκάρετε, θα πρέπει να μην εμπιστευτείτε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας. Αν θέλετε να πετύχετε επαγγελματικά θα πρέπει να αφήσετε τις σχέσεις κατά μέρος, ειδικά εάν σκέφτεστε να παντρευτείτε. Το Σύμπαν σας ευνοεί, αρκεί να είστε μόνοι σας.
ΕΡΩΤΑΣ
Φέτος ο έρωτας θα κατακλύσει τις ζωές σας, επειδή τον έχετε ανάγκη ως αντιστάθμισμα στην πίεση που δέχεστε (κυρίως από την οικογένεια). Η δημιουργική δύναμη που είναι ο έρωτας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες αλλά κυρίως θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε σε πρώτη φάση, και να βγάλετε τις δημιουργική πλευρά του εαυτού σας σε δεύτερη. Επίσης, η αναζωογονητική του δύναμη, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από χωρισμούς, αρνητικές εμπειρίες, και να δοκιμάσετε ξανά από την αρχή! Αν δεν βρείτε κάτι τον Ιανουάριο, θα το έχετε βρει μέχρι τον Απρίλιο. Τον Αύγουστο ετοιμαστείτε για σοβαρή σχέση, που αν είστε στην κατάλληλη ηλικία, θα σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας!
ΣΧΕΣΕΙΣ
To 2020 οι σχέσεις θα σας χαρίσουν την πολυπόθητη ασφάλεια που τόσο χρειάζεστε. Η καθημερινότητά σας θα είναι πολύ καλύτερη, χαρούμενη, και σαφώς δημιουργικότερη. Η σεξουαλική σας ζωή θα είναι εντονότερη, κάτι που θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την σχέση σας, ειδικά εάν έχει φθαρεί από την ρουτίνα. Όσοι από εσάς κάνετε σχέση φέτος, θα είναι αυτή που πάντα ονειρευόσασταν! Ειδικά, οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα είστε ευτυχισμένοι μέσα στην σχέση σας, ή, αν θέλετε να παντρευτείτε, φέτος είναι η χρονιά σας!

Σκορπιοί το 2020 στο 28:36
Εσείς οι Σκορπιοί, αν εξαιρέσουμε το διάστημα μέχρι τον Απρίλιο, όπου θα υπάρξει αρκετή πίεση και κακή ψυχολογία, η γενική τάση της χρονιάς θα είναι να κλείσουν οι πληγές που άνοιξαν τα προηγούμενα χρόνια. Σταδιακά, θα μπορέσετε να συγκρατήσετε τις πολλές σκέψεις του αγχώδους μυαλού σας, θα αρχίσετε να βρίσκετε την χαρά σας, και μετά από λίγο θα αποτινάξετε τους περιορισμούς που είχατε στα οικονομικά σας, θα ανοιχτείτε και πάλι στον κόσμο, και το σημαντικότερο, θα πάψετε να είστε τόσο αυστηροί με τους κανόνες. Παράλληλα, θα θελήσετε να φροντίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή θα γίνετε ιδιαιτέρως ανοιχτοχέρηδες. Η υπερβολική έκφραση των συναισθημάτων και το άνοιγμα αδιακρίτως του πορτοφολιού σας, θα σας βάλουν σε μπελάδες, για αυτό θα πρέπει να κάνετε λίγο κράττει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλειστείτε, απλά ό,τι κάνετε να το κάνετε με μέτρο. Μπορεί επίσης φέτος να βρεθείτε στην θέση του «ηγέτη» και να καθοδηγήσετε με τις γνώσεις σας άτομα που χρειάζονται βοήθεια. Κάποιοι, λίγοι και εκλεκτοί, θα μάθετε την πραγματική αγάπη, αυτή που υπερβαίνει τα πάθη και την σεξουαλική ένωση. Αυτή η στάση ζωής μπορεί να σας κάνει ασκητικούς αλλά θα σας ανοίξει νέους δρόμους αυτογνωσίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η χρονιά αυτή, όπως προαναφέρθηκε, έχει σταδιακό άνοιγμα του πορτοφολιού σας, καθώς πλέον αποφασίζετε ότι αρκετά περιορίσατε την ζωή σας στο μοτίβο της απόλυτης οικονομίας. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός ότι θα έχετε αυξημένα έσοδα από επιτυχημένες δραστηριότητες και επαγγελματικά ανοίγματα. Επιπλέον έσοδα θα έχετε εσείς που κάνετε κάποιου είδους συγγραφικό έργο ή που ασχολείστε με έγγραφα. Γενικά, έσοδα θα έχετε, απλά φροντίστε τα χρήματα που θα αρχίσετε να δίνετε να είναι μετρημένα. Με αυτόν τον τρόπο και θα χαρείτε καθώς δεν θα έχετε περιορισμούς πλέον, αλλά ούτε και θα γίνετε θύματα της γενναιοδωρίας που θα σας πιάσει. Οι παντρεμένοι θα έχετε γκρίνια από τον ή την σύντροφό σας, όχι γιατί χαλαρώνετε και δεν είστε πιεστικοί με τα χρήματα, αλλά γιατί μπορείτε εύκολα να τινάξετε στον αέρα τον οικογενειακό σας προγραμματισμό με τις σπατάλες και τις αγαθοεργίες σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά, στο σύνολό τους, θα αποτελέσουν έναν γρίφο για γερούς λύτες. Σε πρώτη φάση, φαίνεται ότι η κακοδαιμονία που σας κυνηγούσε, υποχωρεί. Σε συνδυασμό με καποιες καλές κινήσεις που θα κάνετε, θα μπορέσετε να πείτε ότι τα πράγματα βελτιώνονται και ότι μπορείτε να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Εδώ είναι που χρειάζεται προσοχή. Αν χαλαρώσετε και πείτε ότι όλα πάνε καλά, θα δείτε ξαφνικά όλα να γυρίζουν στο σημείο μηδέν επειδή η τύχη σας θα εξανεμιστεί, κι έτσι θα μείνετε ξεκρέμαστοι. Αν όμως δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, εργαστείτε σκληρά, μείνετε εστιασμένοι στην εργασία σας, τότε όλα θα πάνε καλά. Κάποιοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε σε μία εργασία που ασκούσατε παλαιότερα και από την οποία παίρνατε καλά χρήματα.
ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο έρωτας φέτος θα είναι παίξει πολύ δυνατά και θα σας φέρει έντονες συγκινήσεις. Η σταδιακή ανάκαμψη που θα παρουσιάσει η ζωή σας, θα σας αφήσει χώρο και χρόνο να ερωτοτροπήσετε, ακόμη και να ερωτευτείτε σφόδρα. Αν είστε ελεύθεροι, θα εκμεταλλευτείτε πλήρως τις καλές ημέρες που σας περιμένουν μπροστά και θα κυνηγήσετε τα άτομα που επιθυμείτε με ανεβασμένη την όρεξή σας. Οι δυνατές συγκινήσεις θα συνοδευτούν και με έντονη σεξουαλική ζωή, οπότε όλο το πακέτο θα είναι δικό σας. Θα πρέπει όμως να συγκρατήσετε τον έντονο συναισθηματισμό που σας διακρίνει διότι τότε θα χάσετε το μέτρο και θα έχετε ερωτικά μπλεξίματα, ειδικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Οι σχέσεις σας φέτος θα έχουν μικτό πρόσημο. Οι περισσότεροι θα εκμεταλλευτείτε την άνοδο που θα έχετε, προκειμένου να σταθεροποιήσετε την σχέση σας που πέρασε από χίλια κύματα. Καλώς ή κακώς, η φτώχεια φέρνει γκρίνια, και στους σαραντάρηδες συν, φέρνει χωρισμούς. Οι περισσότεροι από εσάς θα μπορέσετε να κρατήσετε την σχέση σας ζωντανή και με το πέρασμα των ημερών, θα την ανανεώσετε. Οι γεννημένοι όμως στον πρώτο δεκανό, θα βιώνετε την αναταραχή του Ουρανού, ο οποίος μπορεί να σας οδηγήσει σε εκρηκτικούς χωρισμούς, ή στην αντιμετώπιση συντρόφων που θα είναι πλήρως ασταθείς, κάτι που θα δοκιμάσει τις αντοχές σας στο έπακρο. Οι γεννημένοι στον δεύτερο δεκανό είναι πολύ πιθανό να μπλέξετε σε παράνομες σχέσεις τώρα που η ερωτική σας διάθεση θα ανεβαίνει. Ακόμη και να μην έχετε ερωτικά μπλεξίματα, το γεγονός ότι το ταίρι σας θα νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά, θα είναι αρκετός λόγος για να σας κάνει ζήλιες, να σας υποπτεύεται, ακόμη και να πέσει σε κατάθλιψη επειδή δεν θα του ή της δίνετε την προσοχή σας. Οι γεννημένοι στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σας όμως, θα απολαύσετε μία πλήρη και σταθερή σχέση, η οποία από τον Απρίλιο και μετά θα γίνει πολύ καλύτερη. Οι ανύπαντροι, ετοιμαστείτε να θελήσετε μετά τον Απρίλιο να ετοιμάσετε τον γάμο σας.

Τοξότες το 2020 στο 33:44
Η αυλαία της νέας δεκαετίας ξεκινάει για εσάς τους Τοξότες με αρκετές δοκιμασίες, οι οποίες θα είναι σε δύο επίπεδα, στο οικονομικό και στο αίσθημα της αξίας σας. Η ζωή σας θα περάσει μία σοβαρή φάση ανασυγκρότησης, η οποία όμως θα γίνει με τέτοια ένταση που πολλοί από εσάς θα αναρωτηθείτε εάν κάνετε σωστά τις κινήσεις που έχετε ήδη ξεκινήσει να κάνετε. Επειδή, καλώς ή κακώς, δεν είστε συνηθισμένοι στις δυσκολίες κυρίως σε θέματα που αφορούν ορθολογική ανασυγκρότηση, ίσως αρχίσετε να έχετε αμφιβολίες για την αξία σας. Για αυτό και η χρονιά αυτή θα είναι ένας γρίφος, στον οποίο την λύση θα σας την δώσει το προσωπικό σας ωροσκόπιο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Όπως είπαμε και στην εισαγωγή, τα οικονομικά θα παίξουν φέτος σημαντικό ρόλο. Ο κυβερνήτης σας Δίας θα είναι για όλο το έτος μέσα στον οίκο των οικονομικών αλλά δεν πρόκειται να σας χαρίσει οικονομική ευμάρεια. Τα πάντα μέσα στον χρόνο θα κινούνται στο ρυθμό της αποπληρωμής χρεών που έχουν συσσωρευτεί εδώ και καιρό. Το καλό είναι πως σταδιακά θα αφαιρείτε από επάνω σας τα βάρη, το κακό είναι πως δεν θα σας μείνει ευρώ στην τσέπη, για αυτό μπορεί να απογοητευθείτε και να αναρωτηθείτε για ποιόν και γιατί παλεύετε. Αυτή είναι η παγίδα που πρέπει να αποφύγετε, διότι τα χρήματα είναι ψυχολογία, κι εσείς άνετα μπορείτε να την χάσετε. Για αυτό, θα πρέπει να σκέφτεστε πως αυτός ο χρόνος θα σας βοηθήσει να σταθείτε στα πόδια σας τα επόμενα χρόνια.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Επαγγελματικά το 2020 θα είναι μία καλή χρονιά για εσάς διότι θα εμφανιστούν εργασίες από το πουθενά, ή θα βρείτε εργασίες που δεν θα σας αρέσουν αλλά τουλάχιστον θα σας δώσουν τα χρήματα που χρειάζεστε προκειμένου να κάνετε την αποπληρωμή χρεών που έχετε ως βασικό στόχο φέτος. Τι θα χρειαστεί όμως να κάνετε εσείς. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για σκληρή εργασία, να επιδείξετε σοβαρότητα, και να είστε προσηλωμένοι στον τελικό σας στόχο, ο οποίος είναι να έχετε μία εργασία που θα σας δώσει τα εχέγγυα για ένα καλύτερο αύριο. Και να έχετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι «η δουλειά δεν είναι ντροπή».
ΕΡΩΤΙΚΑ
Το 2020 θα είναι μία χρονιά αρκετά περίεργη για τα ερωτικά σας. Φέτος, για τους περισσότερους από εσάς, ευνοούνται οι παράνομες σχέσεις που έχουν αμιγώς σεξουαλικό χαρακτήρα. Οι γνωριμίες που θα κάνετε φέτος ή τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα βγάλουν στην επιφάνεια τον πιο λάγνο εαυτό σας. Αυτή η έκρηξη ερωτισμού θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από την πίεση που θα δεχθείτε από την εργασία και τα οικονομικά σας, και το κυριότερο, ότι δεν θα χρειαστεί να δεσμευτείτε. Μία μικρή μερίδα από εσάς, θα νιώσετε τα βέλη του έρωτα να σας χτυπούν για ένα νέο άτομο που μπαίνει στην ζωή σας αλλά ακόμη το μυαλό σας θα είναι σε μία προηγούμενη κατάσταση που ζήσατε. Εδώ είναι το στοίχημα που έχετε να κερδίσετε, διότι όσο θα μένετε σε αυτήν την μεσοβέζικη κατάσταση, θα νιώθετε φυλακισμένοι και τα συναισθήματά σας, τα οποία θα είναι πολύ έντονα, θα τα νιώσετε να ξεχειλίζουν και να σας πνίγουν.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Μέχρι τον Ιούνιο οι σχέσεις σας θα κυλούν σχετικά ήρεμα. Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε την βοήθεια που περιμένετε από τους συντρόφους σας προκειμένου να ξεπεράσετε μαζί τις δοκιμασίες που σας περιμένουν. Θα σας σταθούν κυρίως εκείνες τις στιγμές που θα νιώσετε εσείς ότι δεν αντέχετε άλλο το βάρος, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να εκτιμήσετε δεόντως. Από τον Ιούνιο και μετά, με την έλευση των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Διδύμων-Τοξότου, δύο πράγματα θα συμβούν. Το ένα είναι το ταίρι σας να έχει μία σημαντική άνοδο την οποία όσο κι αν την επιθυμείτε, θα σας κάνει να νιώσετε κάπως «λιγότεροι» μπροστά του ή μπροστά της. Το δεύτερο είναι, επιτέλους, να ξεπεράσετε την φοβία σας για τις σοβαρές δεσμεύσεις και να κάνετε το βήμα προς την ουσιαστική ένωση με έναν άλλον άνθρωπο. Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι φέτος ευνοούνται οι γάμοι! Μία μικρή μερίδα από εσάς, θα γνωρίσετε τον έρωτα με ένα πρόσωπο το οποίο θα λειτουργήσει επάνω σας καρμικά.

Αιγόκεροι το 2020 στο 37:53
Το 2020 θα είναι η τελευταία δύσκολη χρονιά για το ζώδιό σας, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, δευτερευόντως για εσάς του πρώτου και λιγότερο για εσάς του δευτέρου.
Εσείς του πρώτου, μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, θα ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή ή την έλλειψη αυτής. Στην πραγματικότητα αυτό που αναζητάτε είναι να νιώσετε και πάλι χαρούμενοι και δημιουργικοί. Όμως εσείς θα νομίσετε ότι αυτό που σας λείπει είναι ο έρωτας. Για αυτό και θα τον αναζητήσετε μετά μανίας. Η περίοδος αυτή εννοεί τις επανασυνδέσεις, το να βρείτε τον καρμικό σας έρωτα, ακόμη και το να μείνετε μόνοι σας. Μην νομίσετε ότι η επανασύνδεση ή ο λεγόμενος καρμικός έρωτας είναι κάτι εύκολο. Για αυτό, πριν πείτε ότι είστε πραγματικά καλά, περιμένετε να περάσει ο Ιούνιος και μετά βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, θα σας «ταλαιπωρήσει» ο Δίας, τόσο με την τρίμηνη πολυαστρία στο ζώδιό σας όσο και με την ανάδρομη κίνησή του. Πρακτικά, όλον αυτόν τον χρόνο, θα πρέπει να βγείτε από το καβούκι σας και να κάνετε κινήσεις που να δείχνουν ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Τέλος για εσάς η μιζέρια! Κι εκεί που εσείς μπορεί να πέσετε ψυχολογικά, ο Δίας θα προσπαθήσει να σας επαναφέρει στον σωστό δρόμο!
Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα ταλαιπωρηθείτε από την σύνοδο του Κρόνου με τον Πλούτωνα, καθώς θα διαρκέσει όλο το 2020. Οι περισσότεροι θα νιώσετε τι θα πει καταπίεση, τόσο εξωτερική όσο, και κυρίως, εσωτερική. Μπορεί να βγάλετε άκρατο εγωισμό, να κλειστείτε στους εαυτούς σας, να μην μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς του μόχθου σας, μπορεί να χωρίσετε, μπορεί να γίνετε βίαιοι, μπορεί να γίνετε και μάρτυρες. Λίγοι από εσάς θα μπορέσετε να μετατρέψετε την ενέργεια των δύο πλανητών σε κάτι θετικό. Εσείς που θα τα καταφέρετε, θα δείξετε την αντοχή που χρειάζεται κάποιος όταν ετοιμάζεται να κατακτήσει μεγάλα πράγματα, θα κάνετε επιτυχημένα την εργασία σας κάτω από αντίξοες συνθήκες, μπορεί ακόμη και να πρωτοστατήσετε ενεργά μαζί με άλλα άτομα ενάντια σε κάθε είδους καταπίεση.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορεί την προσωπική σας ζωή να την περιμένουν δοκιμασίες, στα οικονομικά όμως ετοιμαστείτε για σημαντική πρόοδο και άνοδο! Όσοι έχετε κάποια επιχείρηση, λόγω των ευκαιριών που θα σας δοθούν αλλά και λόγω του ανήσυχου και φιλόδοξου πνεύματος που σας διακατέχει, θα δείτε τα οικονομικά σας να ισχυροποιούνται, το οποίο για εσάς σημαίνει σημαντικά λιγότερο άγχος. Όσοι είστε υπάλληλοι, θα κερδίσετε κι εσείς κάποια επιπλέον χρήματα (ίσως με την μορφή διατακτικών), αλλά το σίγουρο είναι ότι φέτος θα είστε καλά οικονομικά, το οποίο θα σας επιτρέψει να κάνετε κάποια έξοδα παραπάνω ή να κάνετε κάποια αγορά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Όπως τα οικονομικά, έτσι και τα επαγγελματικά θα παρουσιάσουν πρόοδο. Μπορεί η επαγγελματική αποκατάσταση και σταδιοδρομία να αποτελούν το άλφα και το ωμέγα για εσάς, αλλά φέτος δεν θα αποτελούν προτεραιότητα. Το 2020 θα λειτουργήσει ως περίοδος αποκομιδής κερδών από προηγούμενα χρόνια παρά κάτι εντελώς συνταρακτικό. Παρ’ όλα αυτά, το 2020 ευνοεί να κάνετε την δική σας επιχείρηση ή να δοκιμάσετε να ζητήσετε θέση ευθύνης. Μία μικρή λεπτομέρεια. Αν δεν είστε εσείς εκείνοι που ενδιαφέρονται για επαγγελματική καταξίωση και οικονομική ευμάρεια, μπορεί να το κάνουν οι σύντροφοί σας και κυρίως οι σύζυγοί σας. Οι παντρεμένοι μπορείτε να ανοίξετε επιχείρηση στο όνομα του ή της συζύγου σας.
ΕΡΩΤΙΚΑ
Τα ερωτικά θα έχουν διαφορετική εξέλιξη ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.
Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου αναφερθήκαμε στην εισαγωγή. Ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας επειδή θέλετε να νιώσετε χαρούμενοι και δημιουργικοί. Οι περισσότεροι όμως θα επιλέξετε να βρεθείτε με πρώην, παρά να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, και αυτό επειδή στην ερωτική σας ζωή επικρατεί από πλήρη ακινησία έως ακραίο χάος. Πάντως, να ξέρετε ότι θα γίνετε το αντικείμενο του πόθου από άτομο μέσα από τον χώρο της εργασίας ή των σπουδών σας. Κάποιοι μπορεί να έχετε επιτυχία με άτομα μέσα από το Διαδίκτυο.
Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, ο έρωτας θα λειτουργήσει ως ο μοχλός που θα σας βγάλει από την μιζέρια. Για αυτό θα επιλέξετε ένα κράμα υποψηφίων εραστών ή ερωμένων, που θα αποτελείται από δόση απαγορευμένου έρωτα και ζήλιας από το άλλο άτομο, ώστε να νιώσετε και ότι είστε ποθητοί και ότι μπορείτε να βγάλετε την καταπιεσμένη λίμπιντό σας στην επιφάνεια.
Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, δεν θα έχετε τόσο έντονη ερωτική ζωή κι αυτό επειδή εσείς νιώθετε τόσο πιεσμένοι που θα σας είναι δύσκολο να δώσετε χρόνο και ενέργεια στην αναζήτηση ενός ή μίας συντρόφου.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Φέτος οι σχέσεις σας θα έχουν μικτό πρόσημο. Αν δεν κλειστείτε στον εαυτό σας και αφεθείτε, πραγματικά οι σχέσεις σας μπορούν να δυναμώσουν. Το ταίρι σας θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση να κάνετε τα βήματα εμπρός και να βγείτε από το καβούκι σας. Μάλιστα, οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, αν ξεφύγετε από την παγίδα της μοναξιάς και των πρώην, κάλλιστα μπορείτε να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας ή να παντρευτείτε. Αν όμως έχετε πέσει σε κακό σύντροφο, ο οποίος έχει απαράδεκτη συμπεριφορά, θα σας κάνει τον βίο αβίωτο μέσα στην σχέση σας. Αν είναι γυναίκα μπορεί να είναι απροκάλυπτα ξεδιάντροπη, αν είναι άνδρας θα είναι από εκείνους που ξεχνούν ότι πίσω τους έχουν κι άλλον έναν άνθρωπο. Εκεί είναι που μπορεί να νιώσετε από θλίψη μέχρι καταπίεση. Η καταπίεση στις σχέσεις θα είναι το κερασάκι στην τούρτα των γεννημένων στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Υδροχόοι το 2020 στο 43:41
Το 2020 φαίνεται να είναι ένα έτος ανατροπών. Πολλά από τα θέματά σας πρόκειται να ξεκαθαρίσουν, αλλά αφού πρώτα περάσετε ένα διάστημα δοκιμασιών. Μέχρι τον Μάρτιο θα έχετε μαζεμένα πολλά θέματα που θα αποτελέσουν Γόρδιο Δεσμό. Αυτό όμως το γεγονός δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. Επί της ουσίας είναι οι «πόνοι της γέννας» μίας νέας, καλύτερης περιόδου για εσάς. Το στοίχημα που θα έχετε είναι, κατά πόσο μπορείτε να παραμείνετε ψύχραιμοι και σταθεροί σε ένα πολύ καταπιεστικό περιβάλλον. Από τον Μάιο και μετά τα πράγματα όχι μόνο ηρεμούν αλλά θα αρχίσουν να παίρνουν μία πιο θετική τροπή. Για αυτό θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας το προηγούμενο διάστημα διότι, εκείνες τις ημέρες μπορεί να κερδίσετε ή να χάσετε τα πάντα! Από τον Ιούνιο και μετά, ξεκινάει μία καταπληκτική περίοδος για εσάς, καθώς εισέρχεστε στην πλέον δημιουργική φάση της ζωής σας, που μπορεί να είναι από απλά ερωτική μέχρι να κάνετε σοβαρά ανοίγματα, τα οποία θα φέρουν την χαρά και την ευτυχία ξανά στις ζωές! Από τον Αύγουστο και μετά θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τα θέματά σας, ασχέτως εάν φαίνεται ότι έχετε μπει ξανά στον φαύλο κύκλο των γεγονότων που θα κρατήσουν μέχρι τον Μάρτιο. Επί της ουσίας, τώρα θα γίνει το ουσιαστικό ξεκαθάρισμα. Και μην ξεχνάτε, ότι «πρέπει να σπάσετε αυγά για να φτιάξετε ομελέτα».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά φέτος θα εξαρτηθούν κυριολεκτικά από την ψυχολογία σας. Αν σας πιάσει η απαισιοδοξία, τότε θα αρχίσετε να ξοδεύετε ασύστολα, οπότε όσα και να βγάζετε πάλι στο τέλος το ταμείο θα είναι μείον. Για αυτό θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαιτέρως το διάστημα μέχρι τον Μάρτιο. Αν δείτε αυτόν το χρόνο ως ευκαιρία για οικονομική ανασυγκρότηση καλό θα είναι να την ξεκινήσετε αμέσως. Θα διαπιστώσετε ότι αν καταφέρετε να έχετε χρήματα μέχρι τον Ιούνιο, τότε από εκεί και πέρα θα μπορέσετε να κάνετε όλα αυτά που σας αρέσουν. Επίσης, ένα διαζύγιο θα σας φέρει είτε χρήματα, είτε θα σας βάλει σε ένα πρόγραμμα. Τουλάχιστον θα ξέρετε πλέον τι είναι δικό σας και τί όχι.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το 2020 είναι μία χρονιά που όσον αφορά τα επαγγελματικά σας θα έχει μεικτές επιρροές. Φέτος λοιπόν θα πρέπει να προσέξετε τις προδοσίες, οι οποίες μπορεί να αφορούν πισώπλατα μαχαιρώματα από συναδέλφους ή συνεργάτες. Γενικά, καλό θα είναι να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε και σε ποιους μιλάτε. Μπορεί επίσης να σας κρεμάσουν στις συμφωνίες που θα κάνετε, κι έτσι να βρεθείτε εκτεθειμένοι, τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο όσο και με το Κράτος. Από την άλλη, εάν επιδείξετε σταθερότητα, συνέπεια, ευσυνειδησία, και κυρίως συντηρητική διάθεση, τότε σας περιμένει μία καλή χρονιά, χωρίς κάποια ιδιαίτερη έξαρση. Τουλάχιστον από την εργασία σας θα έχετε τα χρήματα που χρειάζεστε προκειμένου να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.
ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο έρωτας φέτος θα είναι μία πληγή ανοικτή που δεν θα λέει να κλείσει. Οι περισσότεροι από εσάς θα μπλέξετε με ακατάλληλους συντρόφους, τους οποίους θα γνωρίσετε είτε μέσω των φίλων σας είτε μέσα από τις ομάδες που μετέχετε. Αυτό θα συμβεί επειδή θα νιώσετε ότι πρέπει κάπου να ξεσπάσετε, ειδικά εάν πιέζεστε και από άλλους τομείς της ζωής σας. Επειδή όμως θα γίνει υπό καθεστώς άγχους, δεν θα κάνετε καλές επιλογές. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να επιστρέψετε σε μία προηγούμενη κατάσταση, έστω κι αν γνωρίζετε ότι είναι αδιέξοδη. Λίγοι από εσάς, θα νιώσετε το κάλεσμα της λίμπιντό σας και θα μπλέξετε με εραστές η ερωμένες που μπορούν να σας βγάλουν στην επιφάνεια όλες εκείνες τις φαντασιώσεις που δεν ομολογείτε ότι έχετε. Για αυτόν τον λόγο φέτος ευνοούνται κάθε είδους παράνομες σχέσεις.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Ενώ ο έρωτας είναι μία πληγή που δεν λέει να κλείσει, οι σχέσεις από την άλλη πλευρά, φέτος θα είναι η πληγή που επιτέλους θα κλείσει. Αν είστε από εκείνους που ετοιμάζονται να περάσουν από την φάση του έρωτα στην φάση της σχέσης, ετοιμαστείτε να νιώσετε πολύ καλά διότι το άτομο που έχετε δίπλα σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αρνητικές παρελθοντικές εμπειρίες. Εσείς που είστε σε σχέση, το γεγονός ότι θα νιώσετε πιο σίγουροι για εσάς τους ίδιους θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε την σχέση σας, και κυρίως να βοηθήσετε τον ή την σύντροφό σας να βγει κι αυτός από την φάση της αγωνίας που περνάει μαζί σας. Μια ακόμη πτυχή των σχέσεων θα είναι ένας χωρισμός, ο οποίος θα ολοκληρώσει μία σχέση που δεν είχε κάτι άλλο να σας δώσει. Για χωρισμό περισσότερο επιρρεπείς θα είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου

Ιχθύες το 2020 στο 48:35
Το 2020 θα είναι μία χρονιά που θα έχει διαφορετικές επιρροές στα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας. Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα βρεθείτε σε μία λίμπο κατάσταση, όπου τα πάντα ενώ θα φαίνονται ότι κινούνται στην πραγματικότητα θα είναι στάσιμα. Αυτό θα είναι αληθές τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο. Τι περιμένουμε να συμβεί; Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε θα έχουν εξωγενή προέλευση. Άνθρωποι και καταστάσεις θα σας οδηγήσουν να αναθεωρήσετε όλα αυτά που έχετε μάθει μέχρι στιγμής και θα σας οδηγήσουν σε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο. Όσο κι αν ακούγετε εύκολο, δεν είναι. Δυστυχώς, οι περισσότεροι από εσάς θα επιλέξετε να παραμείνετε σε παρωχημένα μοτίβα, εξ ου και η λίμπο κατάσταση. Λίγοι από εσάς θα μπορέσετε να σπάσετε αυτήν την κατάσταση, η οποία θα σας βοηθήσει μετά τον Ιούνιο να ανακαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό και τις δυνατότητες που κρύβει.
Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα προχωρήσετε στην ολοκλήρωση των στόχων που έχετε θέσει, καθώς αυτή η χρονιά ευνοεί το να ξεκολλήσετε από τον βούρκο της αβεβαιότητας και της γενικής στασιμότητας. Με αναπτερωμένο το ηθικό και με τον αέρα του νικητή, θα μπορέσετε να κάνετε αυτό που πρέπει. Για εσάς τους παντρεμένους θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα καθότι ο ή η σύζυγός σας θα αποτελέσει τροχοπέδη.
Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα λάβετε θέση για επανάσταση, καθώς είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε δυναμικά και να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας. Για αυτό και θα πετάξετε από επάνω σας τον μανδύα του «καλού και φρόνιμου παιδιού» και θα κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας με μεθοδικότητα, χωρίς ενοχικά σύνδρομα, και εναντιώμενοι σε όσους θέλουν να σας κρατήσουν πίσω. Οι εποχές για λόγια τελείωσαν, ώρα για πράξεις!
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικά το 2020 θα είναι μία πολύ καλή χρονιά εάν αναλάβετε πλήρως τις ευθύνες σας και δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά. Ενδεχομένως να μην φτάνει το να παίρνετε έναν μισθό και να περιμένετε την σύνταξη. Η χρονιά αυτή θέλει από εσάς να σηκωθείτε από την καρέκλα σας και δραστηριοποιηθείτε χρησιμοποιώντας τις ικανότητές σας. Αν μπορείτε να κάνετε κάτι μόνοι σας, έχει καλώς. Αν δεν μπορείτε, βρείτε κάτι που να σας εμπνέει παράλληλα με αυτό που κάνετε ήδη. Μόνο τότε θα έχετε τα χρήματα που χρειάζεστε προκειμένου να είστε γενναιόδωροι με τους δικούς σας ανθρώπους ή να προσφέρετε κάπου που εσείς πιστεύετε ότι τα χρήματά σας θα πιάσουν τόπο. Ειδάλλως, απλά θα είναι άλλη μία αδιάφορη χρονιά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Επαγγελματικά το 2020 θα είναι μία δύσκολη χρονιά καθώς είτε θα εγκλωβιστείτε στην εργασία που κάνετε τώρα, είτε θα σας λείψουν οι φιλοδοξίες, είτε θα προτιμήσετε να επιστρέψετε σε μία εργασία που κάνατε παλαιότερα. Γενικά, το στοιχείο που θα είναι κοινό σε όλη την χρονιά, θα είναι η ανάγκη σας να πατήσετε κάπου σταθερά και να έχετε χρήματα στην τσέπη σας. Προκειμένου να το πετύχετε αυτό, θα μείνετε σε εργασία που δεν σας ικανοποιεί, θα θυσιάσετε χρόνο από τους δικούς σας ανθρώπους προκειμένου να πετύχετε αμφίβολης αξίας επαγγελματική επιτυχία, να εγκαταλείψετε τις φιλοδοξίες σας για έναν μισθό, κ.ο.κ. Θετική χρονιά θα είναι για εσάς που θα αποφασίσετε ότι είναι καιρός να γυρίσετε τον χρόνο πίσω και να ξεκινήσετε κάτι που θέλατε πολύ αλλά για λόγους επιβίωσης το παρατήσατε.Το πιθανότερο είναι να το καταφέρετε με την βοήθεια συνεργατών ή των συντρόφων σας.
ΕΡΩΤΙΚΑ
Η χρονιά αυτή, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, θα είναι έντονα ερωτική, με ευνοημένους κυρίως εσάς τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας! Οι περισσότεροι από εσάς θα ζήσετε τον έρωτα με ένταση και πάθος, γλέντι και χαρά. Ανάμεσα στα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις ως προς το είδος του έρωτα που θα σας συνεπάρει. Οι του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε πολλές επαφές με άτομα από το παρελθόν σας. Οι του δευτέρου, θα θελήσετε να ζήσετε τον έρωτα μακρυά από κάθε είδους σχέση. Όσο πιο ελεύθερος ο έρωτας, τόσο το καλυτερο. Οι του τρίτου, θα δώσετε έμφαση περισσότερο στην ηδονή που μπορείτε να αντλήσετε από τους ερωτικούς σας συντρόφους.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Φέτος οι σχέσεις σας θα έχουν μεικτό πρόσημο. Σε γενικές γραμμές, το άτομο που έχετε δίπλα σας, θα σας είναι πιστό, έτοιμο να θυσιαστεί για εσάς, θα σας αγαπάει έστω κι αν δεν μπορεί να σας δείξει όσο θα ήθελε τα συναισθήματά του. Ακόμη κι αν χρειαστεί να υπομείνει τις ατελείωτες ώρες απουσίας σας από το σπίτι λόγω της εργασίας σας, θα το κάνει με μεγάλη χαρά. Φροντίστε λοιπόν να δώσετε κι εσείς κάτι πίσω στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας. Μία μικρή μερίδα από εσάς, θα διαπιστώσετε ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας είναι αρκετά εγωιστής και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως να κάνει μόνο αυτά που του αρέσουν και τίποτα άλλο. Σε αυτήν την περίπτωση, οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα αντιδράσετε με επικούς καυγάδες, οι του δευτέρου θα καταπιέσετε τον εαυτό σας προκειμένου να μην τινάξετε την σχέση σας στον αέρα, ενώ εσείς του τρίτου δεν θα αντέξετε την καταπίεση αυτού του είδους και, ή θα χωρίσετε ή, θα βρείτε εραστή ή ερωμένη.
Aggelos Petsios

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια