Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

2020 για την Ελλάδα και τον κόσμο του Στ. Πλουμιστού

Η διαισθητική πρόβλεψη πιο αναλυτικά
 1. Με την έναρξη του 2020 οι πρώτες δυσκολίες θα αφορούν την γεωπολιτική θέση μας και γενικότερα θα αυξηθούν οι απαιτήσεις των γειτόνων μας... 
 2. Επίσης θα ξεκινήσουν οι εσωτερικές μεταρρυθμίσεις σε διάφορους τομείς, για τον καθένα ξεχωριστά και αυτό μπορεί να οδηγήσει αρκετούς σε πνευματικές ομάδες, όπου μπορούν να αφυπνίσουν το μυαλό τους με νέες ιδέες και να γίνουν οι ίδιοι πιο θετικοί με τον εαυτό τους και το περιβάλλον τους. 
 3. Ειδικά το πρώτο εξάμηνο του 2020 νιώθω ότι θα υπάρξει μια κοινωνική αντίδραση ενάντια σε πλαίσια και κανονισμούς που αφορούν την πατρίδα μας και τον εκβιασμό που θα δέχεται απροκάλυπτα. 
Είναι σημαντικό να σας θυμίσω ότι το 2020 είναι μια κομβική χρονιά γιατί όπως είχα γράψει στην πρόβλεψη του 2018 ξεκινάει η 5ετία των μεγάλων αλλαγών:
 • Πρώτος χρόνος - 22 Μαΐου 2018 έως 22 Μαΐου 2019... παγκόσμιες οικονομικές αναταράξεις
 • Δεύτερος χρόνος - 22 Μαΐου 2019 έως 22 Μαΐου 2020… γεωπολιτικές εξελίξεις
 • Τρίτος χρόνος - 22 Μαΐου 2020 έως 22 Μαΐου 2021 …μια νέα εποχή διαμορφώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση 
 • Τέταρτος χρόνος - 22 Μαΐου 2021 έως 22 Μαΐου 2022 … η εφαρμογή των νέων δεδομένων για την Ελλάδα...
 • Πέμπτος χρόνος - 22 Μαΐου 2022 έως 22 Μαΐου 2023 … μήπως ήρθε η ώρα για έναν παγκόσμιο ηγέτη η κοινά νομίσματα;
 Το 2020 για την Ελλάδα...
 1. Η νέα χρονιά ξεκινά με ένα ισχυρό γεγονός που θα κλονίσει την σταθερότητα και την ασφάλεια των πολιτών ενώ θα τεθούν θέματα που αφορούν τον πατριωτισμό μας. 
 2. Η κυβέρνηση αρχίζει να δοκιμάζεται κι αυτό φέρνει πολύ σύντομα την λέξη "εκλογές"... Μέγα λάθος των Ελλήνων πολιτικών και πολιτών... Πίσω από τα επίμονα σενάρια κρύβονται συμφέροντα των επικυρίαρχων που ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να περιορίσει... Θα τον αφήσουν; 
 3. Η αρχή της χρονιάς αλλάζει αρνητικά τον ψυχισμό μας αλλά αυτή η αίσθηση θα είναι πρόσκαιρη. Ωστόσο το αίσθημα φόβου ή δυσφορίας νιώθω ότι θα είναι έντονο για αρκετές εβδομάδες...
 4. Θα δοκιμαστούν οι σχέσεις των ανθρώπων με βάση την συνήθεια και το δέσιμο τους με τα αποκτήματα και το χρήμα. Έχω αναφέρει ότι από τις 22 Μαΐου 2020 γυρίζει η κλεψύδρα για την αντίστροφη μέτρηση... Προνοήστε να έχετε λύσεις πρακτικής καθημερινής λειτουργικότητας (οικογένεια, αγαθά, ρευστότητα), διαφορετικά αλλάξτε τον σχεδιασμό της ζωής σας (στόχους, εργασία, πόλη).
 5. Από το 2ο εξάμηνο του 2020 θα ξεκινήσει μια ελαφρά λιτότητα που βαθμιαία με τους μήνες θα δυναμώνει και νιώθω πως θα κρατήσει μέχρι το 2025. 
 6. Από τις αρχές τις χρονιάς θα ξεκινήσουν αλλαγές στα οικονομικά συστήματα και θα αλλάξει παντελώς και ο τρόπος πληρωμών σε βάθος 5ετιας (χρωματικοί δείκτες, εικονικά νομίσματα, ανταλλαγή αγαθών, βιομετρικό σύστημα) 
 7. Οι σπατάλες ανήκουν στο παρελθόν και το διαθέσιμο χρήμα από τον Μάιο και μετά θα αρχίσει να κυκλοφορεί με δυσκολία καθώς αναμένουμε αρχικά έναν σκληρό οικονομικό πόλεμο... που θα φέρει πιεστικές εξελίξεις σε όλη την λεκάνη της Μεσογείου.
 8. Η πειθαρχία, η οργάνωση, το μέτρο και η γενικότερη στέρηση, φέρνουν την υιοθέτηση μοντέλων καινούργιας διαχείρισης σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και των επιχειρήσεων.
 9. Στο Ελληνικό κοινοβούλιο θα προταθούν νομοθετικές μεταρρυθμίσεις που θα ψηφιστούν και θα αποσυντονίσουν εν τέλει το κοινωνικό σύνολο. 
 10. Το καλοκαίρι θα βιώσουμε σοβαρά ατυχήματα και ναυάγια...
 11. Σεισμοί καθ όλη την διάρκεια του έτους στην χώρα μας, ενώ θα έχουμε έναν μεγάλο σεισμό ξανά κοντά στην Ελλάδα. Θα υπάρξουν θύματα...
 12. Το μεταναστευτικό θα πιέσει την κυβέρνηση αλλά η αφορμή ή αιτία για την πολεμική "αναστάτωση" είναι ο γεωφυσικός πλούτος της χώρας μας. 
 13. Θα καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους "αλλόθρησκους"; Ποιοι θα μας βάλουν σε περιπέτειες; 
 14. Ο πόλεμος για τον οποίο γίνετε πολύς λόγος θα συμβεί ενδεχομένως προς το φθινόπωρο 2020 - 2021 και δεν έχει άμεση σχέση με την χώρα μας. 
 15. Σε Ελληνικό έδαφος πολεμική σύρραξη δεν νιώθω ότι θα συμβεί αυτή την χρονιά. Όμως θα λαχταρίσουμε δυο φορές ή θα νιώσουμε ότι φτάσαμε κοντά στο να συμβεί. Η πρώτη θα είναι μάλλον στην αρχή της χρονιάς και η δεύτερη μέσα στο καλοκαίρι.
 16. Ο θαλάσσιος πλούτος μας κι ένα νησί θα γίνουν "το μήλο της έριδος". Ας έχουμε στραμμένα τα μάτια μας προς την Κύπρο και το Καστελόριζο...
 17. Το 2020 είναι το πρώτο σκαλοπάτι για την κρίσιμη 10ετια όπου θα αλλάξει η διαχείριση του κόσμου. Η Ελλάδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει δια της "απουσίας" της...
 18. Στα μέσα τις χρονιάς αναμένονται σοβαρές ανακατατάξεις στην ανώτατη εκπαίδευση κι αυτό φέρνει μια ελπίδα για το μέλλον καθώς αναβαθμίζονται τα "υπέροχα Ελληνικά μυαλά".
 19. Οι Ελληνες διαπρέπουν στην έρευνα, στην τεχνολογία, στην εξελικτική ιατρική. Μεγάλη εφεύρεση για την ανθρωπότητα θα πάρει Ελληνική ονομασία... όπως κι ένας νέος εξω-πλανήτης...
 20. Φέτος δυστυχώς θα στεναχωρηθούμε καθώς θα αποχαιρετήσουμε μεγάλες προσωπικότητες του πνεύματος.
Το 2020 για τον κόσμο...
Σε παγκόσμιο επίπεδο θα υπάρχει ένα χαοτικό διάστημα, σύγχυσης για τις σχέσεις κρατών. Θα είναι μια εποχή που η ασφάλεια θα μετράει και όταν οι πολιτικοί και οικονομικοί γίγαντες θα θέλουν να προστατεύσουν αυτά που τους ανήκουν, θα είναι λιγότερο πρόθυμοι να βοηθήσουν τους πιο αδύναμους και εξίσου γρήγορα μπορεί να χρησιμοποιήσουν "πολεμικές" μεθόδους για να γίνει αυτό που επιθυμούν. Όπου δεν υπάρχει επικοινωνία θα βασιλεύει η ασυνεννοησία και σαφώς θα ξεκινήσουν δυνατές "συρράξεις". Δυστυχώς θα υπάρξουν συνέπειες στον κόσμο αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη επίγνωση των ενεργειών από τις πράξεις μας.
Η πολιτική των ΗΠΑ θα είναι καλύτερη και κατά ένα παράξενο τρόπο δίκαιη προς τα κράτη... καθώς θα αρχίσουν να δείχνουν τη σταθεροποιητική δύναμη τους.
Το Ηνωμένο Βασίλειο θα ωφεληθεί οικονομικά κατά τη διάρκεια του 2020 παρόλο που η έξοδος τους είναι αναπόφευκτη. Η προστασία από την τρομοκρατία θα πρέπει να συνεχίσει διότι θα υπάρξουν προβλήματα...
Χώρες θα κλείσουν τα σύνορα τους εξ αίτιας της ασυνεννοησίας των κυβερνήσεων τους αλλά και των απαιτήσεων τους. Θα υπάρξουν αψιμαχίες για εδάφη υπό αμφισβήτηση (πολύς λόγος για γκρίζες ζώνες) που θα επιφέρουν γενικευμένες συρράξεις...
Στην Ιταλία ο κόσμος θα βγει στους δρόμους και θα πρέπει να προετοιμαστεί για μια νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί με κόπο αλλά και πολλές "πολιτικές προσμίξεις".
Γενικά το 2020 είναι θα μια περίοδος διεθνούς κρίσης, συγκρούσεων, ενδυνάμωσης των αντιδραστικών δυνάμεων και ολοκληρωτικών παρορμήσεων, που θα φέρει στο δεύτερο εξάμηνο οργανωμένη βία και καταπίεση, που μερικές φορές θα χαρακτηρίζεται από τραυματικά γεγονότα.
Το 2020 θεωρώ ότι είναι το "τέλος εποχής" και το άνοιγμα μια νέα ενεργειακής πύλης.
Την θέση της αθωότητας θα πάρει η πειθαρχία, αφού αναγνωρίσουμε τη σημασία της για την ζωή που θέλουμε να έχουμε. Μια ατμόσφαιρα βαρύτητας και έντασης θα συνοδεύσει την αρχή του 2020 και αυτό είναι η πρόγευση, καθώς τα επόμενα χρόνια θα βιώσουμε "το απόλυτο τέλος μιας εποχής" που το βασικό συστατικό της ήταν η αθωότητα και θα υποδεχτούμε την ανύψωση της πνευματικότητας μας μέσα από την αφαίρεση.
Θα ήθελα να επίσης να αναφέρω ότι ο υπερβατισμός θα αποκτήσει περισσότερους οπαδούς κι αυτό από το 2025 και μετά θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην ψυχολογία της ανθρωπότητας προκαλώντας μικρές κβαντικές αλλαγές που θα οδηγήσουν σε πολύ μεγαλύτερες ενεργειακές αλλαγές στην ανθρωπότητα. Δηλαδή αρκετοί άνθρωποι θα αλλάξουν διάσταση...
Το 2020 θεωρώ ότι θα ξεκινήσει να "ζωντανεύει" ο 24ος χρησμός μου ο οποίος αναρτήθηκε στις 25/02/2016  και θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2024.
24ος χρησμός
Οι άνθρωποι που δεν εκοίταξαν τον ουρανό επάνω,
το φως δεν το εισέπραξαν, με μιας θα πούνε χάνω..
Βαρύς ο πέλεκυς χτύπα, καπούλια κοκκινίζει
μα λόγια δεν επαίρνουνε κι αρχίζει να «θερίζει»…
Όσοι φοράνε το Σταυρό θα χουνε ευλογία,
με το σακί θα περπατούν, θα βρούνε σωτηρία…
Όπου κι αν πας με τα χαρτιά με αριθμούς επάνω
άχρηστα θα είναι, σαν σκλαβιά, θα λες.. καλύτερα να πεθάνω…
Θα ακούσεις κλάματα παντού και θα σου κλείνουν πόρτες,
αδίστακτοι θα γίνουνε εκείνοι που κάποτε ήταν κότες…
Το πρώτο βόλι έρχεται σκοτώνει τον πρώτο αθώο,
και τότε αρχίζει μακελειό, σέρνονται σαν ματωμένο ζώο…
Η προστασία του θεού μας χάνεται, το δύο μπήκε πρώτο,
αυτή είναι θα είναι η χρονιά που θα ριχτεί το σκότο…
Τρέξε να βρεις και να χωθείς μέσα στην μάνα γη σου,
εκεί να είναι τα παιδιά, εκεί και η στοργή σου…
Τρακόσες μέρες θα συρθείς, τρακόσες θα λες πεθαίνω,
ξημέρωμα από την γη θα βγεις, ειρήνη περιμένω…
Θα πέσεις στα γόνατα με μιας και θα φιλάς το χώμα,
και τότε εκείνος θα σου πει.. προσκύναμε… ακόμα;
Μια Νέα Εποχή ξημέρωσε σ’ ολόκληρο τον πλανήτη,
να με θυμάστε σας το χα πει, πείτε το σε όλα τα μήκη…
Μια χρόνια με συνειδητή αγάπη...
Ακόμα κι αν περνάτε μια πολύ δύσκολη περίοδο θυμηθείτε ότι κι άλλοτε περάσατε δύσκολα και ότι τελικά καταφέρατε να επιβιώσετε. Η ζωή μας είναι κατάμεστη από ευλογίες την ύπαρξη των οποίων τις πιο πολλές φορές απολαμβάνουμε ασυνείδητα. Το ζητούμενο τώρα είναι να το κάνουμε συνειδητά. Αυτό δημιουργεί μέσα μας μια ψυχική ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και ευγνωμοσύνης που είναι το καλύτερο λίπασμα για τους σπόρους των ευχών μας, όποιες κι αν είναι αυτές...

Οι διαισθητικοί χρησμοί του 2020 για κάθε μήνα
(Η συμβολική ανάλυση των χρησμών του Στ. Πλουμιστού έγινε από τον ερευνητή Δημοσθένη Πάτροκλο, για να κατανοηθούν περισσότερο από τους αναγνώστες του. Παρόλο αυτά η ανάλυση του αποτελεί προσωπική εκτίμηση).

61ος χρησμός (Ιανουάριος - Φεβρουάριος)
Στον πρώτο μήνα έρχεται η νύχτα των αρουραίων
να δείτε πως θα νιώσετε στο μήνυμα των ακραίων...
Σχέδια μην κάνεις χωρίς θεό, δεν έχουν ευλογία,
εμπόδια έρχονται πολλά, η φύση χτυπάει με μανία...

Η συμβολική ανάλυση
Σύμφωνα με τον χρησμοδότη η νύχτα των αρουραίων είναι ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς στο κινεζικό ωροσκόπιο, που φέρνει μεγάλη ένταση σε θέματα που έχουν σχέση με τον πατριωτισμό και την ασφάλεια, το οποίο συμπεραίνουμε από τον επόμενο στίχο, καθώς ο χρησμοδότης αναφέρει για ένα "μήνυμα των ακραίων". Στο διαισθητικό λεξιλόγιο του ο κ. Πλουμιστός αναφέρει συνήθως ως "ακραίους" τους εχθρούς της Ελλάδος ή τους υπεύθυνους όταν γίνονται σοβαρά επεισόδια εντός της χώρας. Γι αυτό συμπεραίνουμε ότι θα υπάρξει προφανώς μεγάλη ένταση σε θέματα που έχουν σχέση με την ασφάλεια και τον πατριωτισμό.
Στο δεύτερο δίστιχο ο χρησμοδότης κάνει αναφορά στην πίστη των ανθρώπων, ενώ παράλληλα θυμίζει ότι χωρίς πίστη έρχονται πολλά εμπόδια στις ζωές τους. Να σας θυμίσω ότι το τελευταιο σεμινάριο του κ. Πλουμιστού έχει θέμα τον νέο άνθρωπο - τον ενεργειακό άνθρωπο, όπου ενημερώνει πως τον επηρεάζει η αρνητική ενέργεια και η μηδενική πίστη με ότι σημαίνει αυτό για την πνευματική υγεία. Παράλληλα δίνει πληροφορίες για την ευλογία- "δώρο" του δημιουργού που είναι η νόηση. Χωρίς την ευλογία, μας αναφέρει ο χρησμοδότης... έρχονται τα εμπόδια.
Στο τέλος του χρησμού μας προϊδεάζει ότι η φύση θα συνεχίσει να μας εκδικείται και ότι θα έχουμε ενα βαρύ χειμώνα με θεομηνίες...

62ος χρησμός (Μάρτιος - Απρίλιος)
Άνθρωποι στα χέρια πιάνονται για αργύρια,
οι φωτεινές ψυχές αισθάνονται μαρτύρια...
Κανένας δεν βλέπει το κύμα που θα έρθει,
ούτε το μήνυμα από τον άγγελο που θα ανέρθει...

Η συμβολική ανάλυση
Στον πρώτο στίχο του 62ου χρησμού ο κ Πλουμιστός κάνει μια σημαντική αναφορά για τα χρήματα που συμβολίζονται με τα "αργύρια".
Ο χρησμοδότης γίνετε δίγλωσσος (δυο έννοιες δηλαδή). Από την μια εννοεί οικονομική άνοδο για πολλούς ανθρώπους, υπονοώντας την κυβερνητική οικονομική πολιτική που φέρνει μια πλασματική ευημερία επειδή μας λέει ότι "πιάνονται στα χέρια". Υπονοεί παροδική εύνοια που ο καθένας θα εκμεταλλευτεί για το προσωπικό του συμφέρον ή έντονες διαφωνίες μεταξύ των πολιτικών.
Από την άλλη η λέξη "αργύρια" μας κατευθύνει στην προδοσία του Χριστού. Σύμφωνα με κείμενα διάφορων προφητών, ερευνητές εκτιμούν πως τα 30 αργύρια που πρόδωσαν τον Χριστό, ήταν τυριανά σεκέλ, νόμισμα της Τύρου, αρχαίας πόλης του Λιβάνου. Προφανώς ο χρησμοδότης θέλει να μας στρέψει την προσοχή στην περιοχή της αρχαίας πόλης του Λιβάνου, αναφέροντας στον επόμενο στίχο οι "φωτεινές ψυχές αισθάνονται τα μαρτυρία". Όταν ο χρησμοδότης χρησιμοποιεί την λέξη "ψυχές" εννοεί ανθρώπους που υποφέρουν... Επομένως θέλει να μας υποδείξει ότι θα υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή μια ενδεχόμενη σύρραξη που θα δημιουργησει θέμα στους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής... Να θυμίσω ότι Λίβανος συνορεύει βόρεια και ανατολικά με τη Συρία, νότια με το Ισραήλ.
Στο επόμενο δίστιχο του 62ου χρησμού ο χρησμοδότης υπερθεματίζει ότι υπάρχει μια παρασκηνιακή ένταση, που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος, για τα γεγονότα που ετοιμάζονται να συμβούν λίγο καιρό μετά... Κι επειδή όταν αναφέρει "τον άγγελο που θα ανέρθει" εννοεί πάντα τον προστάτη Αρχάγγελο Μιχαήλ, που σημαίνει «τις ως ο Θεός ημών», καθότι είναι ο μόνος που αναφέρεται στην Βίβλο ως αρχάγγελος, μας τονίζει ότι οι άνθρωποι ούτε το μήνυμα του αρχάγγελου θα ακούσουν... (θεϊκή παρέμβαση). Προφανώς θα είναι απασχολημένοι με την απόκτηση της ύλης... όπως αναφέρει στο πρώτο δίστιχο...

63ος χρησμός (Μάιος - Ιούνιος)
Όλοι μαζί φωνάζουνε το δίκιο τους να βρούνε
το χέρι τους δυνατά χτυπούν για να εισακουστούνε...
Άνθρωποι θα εκδιωχθούν, θα σηκωθεί αντάρα,
θα ξεκινήσει ο αλλόθρησκος προφητική κατάρα...

Η συμβολική ανάλυση
Ο χρησμοδότης αναφέρει την λέξη "αλλόθρησκος" κι όταν το κάνει αυτό σχεδόν πάντα εννοεί τον "Σουλτάνο" και Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερτογάν. Μας λέει λοιπόν ότι ένα τεράστιο παιχνίδι παίζεται στις πλάτες των ανθρώπων καθώς η χώρα μας πιέζεται να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο στίχος "το χέρι τους δυνατά χτυπούν για να εισακουστούνε..." μας ξεκαθαρίζει τις απαιτήσεις αν όχι των αλλόθρησκων, ίσως των επικυρίαρχων, που θέλουν να γίνει το αίτημα τους πραγματικότητα. Η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει...
Όταν αναφέρει στον τρίτο στίχο "Άνθρωποι θα εκδιωχθούν, θα σηκωθεί αντάρα", εννοεί ότι θα συνεχιστούν οι προσφυγικές ροές από την Τουρκία στην Ελλάδα με ότι σημαίνει αυτό κι αυτό δένει με την πίεση που θα συνεχίσει να ασκεί στην χώρα μας ο "αλλόθρησκος".
Ο κ. Πλουμιστός πριν δυο χρόνια (22 Μαΐου 2017) είχε αναρτήσει την πρόβλεψη με τίτλο "Ο Ερντογάν εκπληρώνει την προφητεία... όπως ο Φαραώ στην Αίγυπτο". Γι αυτό και στον χρησμό αυτόν αναφέρει "θα ξεκινήσει ο αλλόθρησκος προφητική κατάρα..."  )
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ :
Ο ραβίνος Rabbi Berger δήλωσε στο News Breaking Israel ότι η προφητεία είναι γραμμένη σε μια συλλογή της βιβλικής εξήγησης που πιστεύεται ότι έχει συνταχθεί τον έβδομο αιώνα. Εξήγησε ότι, σύμφωνα με την προφητεία, οι «γιοι του Ισμαήλ», το οποίο ο ραβίνος αναγνωρίζει το Ισλάμ, θα ξεκινήσουν έναν πόλεμο κατά της «Εδώμ», το οποίο ο ραβίνος χαρακτηρίζει ως τον Χριστιανισμό. Μετά από αυτόν τον πόλεμο, οι γιοι του Ισμαήλ θα διεξάγουν τρεις πολέμους εναντίον των Εβραίων που επικεντρώνονται γύρω από την Ιερουσαλήμ.
«Ο Ραββίνος Ισμαήλ (ο Αρχιερέας), δήλωσε,“Τρεις πολέμους της αναταραχής οι γιοι του Ισμαήλ προορίζονται να ξεκινήσουν στο Ισραήλ στο τέλος της ημέρας”,» η προφητεία αναφέρει, επικαλούμενη ένα στίχο του Ησαΐα. "Διότι έφυγαν από τα σπαθιά, από το σπαρμένο σπαθί και από το λυγισμένο τόξο και από τη θλίψη του πολέμου. Ησαΐας 21:15"
Η προφητεία συνεχίζει: "Και από εκεί, ο Μεσσίας από τον Οίκο του Δαυίδ θα μεγαλώσει και θα γίνει μάρτυρας της καταστροφής τους και τότε θα έρθει στον Ισραήλ". Ο ραβίνος Μπέργκερ εξήγησε πως η προφητεία, που γράφτηκε εκατοντάδες χρόνια πριν ο Μωάμεθ ιδρύσει το Ισλάμ, αφορούσε τα σημερινά γεγονότα.
«Ο πόλεμος ανάμεσα στο Ισλάμ και τον Χριστιανισμό συνεχίζεται εδώ και αρκετό καιρό, στην Ευρώπη και την Αμερική», δήλωσε ο ραβίνος Berger. Προσδιόρισε τις δύο Ιντιφάδες που υπέστη το Ισραήλ, το πρώτο από το 1987-1993 και το δεύτερο από το 2000-2005, ως οι δύο πρώτοι πόλεμοι στους οποίους αναφέρεται η προφητεία.
"Ο Ερντογάν κήρυξε τον τρίτο και τελικό πόλεμο για την Ιερουσαλήμ όπως προείπε στην προφητεία", δήλωσε ο ραβίνος Berger. Σημείωσε δε ότι ενώ ο Ερντογάν ίσως να μην φαίνεται ο φυσικός αραβικός ηγέτης για να ενώσει τους Μουσουλμάνους, έχει όμως αγγίξει ένα παγκόσμιο μήνυμα στοχεύοντας στην Ιερουσαλήμ το οποίο, κατά μία έννοια, θα «ενεργοποιούσε» την ανάγκη να εκπληρώσει την προφητεία.

64ος χρησμός (Ιούλιος - Αύγουστος)
Σαν τον έξω από εδώ θα ρθει να σε ξεγελάσει,
θα βγάλει δυνατές κραυγές για να σε εντυπωσιάσει,
θα σου προσφέρει και κρασί για να σε μεθύσει,
και τότε στο σπίτι σου θα μπει για σε πτοήσει...

Να μην αφήσεις τον μαύρο άγγελο να σε φοβίσει,
αλλά τον αρχάγγελο να φωνάζεις να σε ευνοήσει...
Θα βλέπεις ατυχήματα να γίνονται μπροστά σου,
είναι ώρα των πολιτικών, να σφίξεις την καρδιά σου...

Η συμβολική ανάλυση
Στον 64ο χρησμό ο κ. Πλουμιστός αναφέρει πολλά γεγονότα που θα συμβούν επειδή κάνει αναφορά στη διαχρονική παρουσία του εκπεσόντος αγγέλου στην ιστορία της ανθρωπότητας, του διαβόλου δηλαδή, που φέρνει πρώτα του πειρασμούς, μετά τις αναποδιές και στο τέλος τα ατυχήματα... Επιμένει να μας θυμίζει την πίστη μας στον προστάτη Αρχάγγελο Μιχαήλ καθώς είναι ο μόνος που αναφέρεται στην Βίβλο ως αρχάγγελος.
Μην ξεχνάτε ότι ο μήνας Αύγουστος είναι της Παναγίας και ο χρησμοδότης υπονοεί ότι υπάρχει περίπτωση να προκληθούμε καθώς η 15η Αυγούστου είναι συνδεδεμένη με σημαντικά ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν, ευχάριστα και δυσάρεστα στην Ελληνική ιστορία:
15 Αυγούστου 1261. Ανακατάληψη Κωνσταντινούπολης από Βυζαντινούς, θριαμβευτική είσοδος του Μιχαήλ Η΄ στην Κωνσταντινούπολη )
15 Αυγούστου 1909. Κίνημα στρατιωτικού συνδέσμου στο Γουδί
15 Αυγούστου 1940.(Και το πιο γνωστό) Τορπιλισμός της Έλλης
15 Αυγούστου 1974. Οι Τούρκοι μπαίνουν στην Αμμόχωστο.
Το περίεργο είναι ότι ο 60ος χρησμός αποτελείται από δυο τετράστιχα, κάτι που σπάνια κάνει ο χρησμοδότης. Επιπλέον μας δίνει κρυφό μήνυμα μέσα στο χρησμό, όταν βάλουμε τις "λέξεις κλειδιά" σε μια άλλη διάταξη:
ο μαύρος άγγελος θα σε φοβίσει,
θα ρθει να σε ξεγελάσει,
να σε εντυπωσιάσει,
να σε μεθύσει, να σε πτοήσει...
ατυχήματα θα γίνονται μπροστά σου,
και να σφίξεις την καρδιά σου...
....άρα θα έχουμε τραγικές ειδήσεις...

65ος χρησμός (Σεπτέμβριος - Οκτώβριος)
Θα ανοίγεις τα μάτια το πρωί, θα λες στραβά πηγαίνουν,
εκείνοι για την χώρα σου μιλούν γι αυτό και σε φτωχαίνουν...
Την μέρα που ύψωμα Σταυρού νόμιζες έχεις την βόλεψη σου,
σάλπισμα θα ακούσεις δυνατό, σημάδι καταστροφής σου...

Η συμβολική ανάλυση
Αυτός ο χρησμός είναι πολύ σημαντικός. Μας προϊδεάζει ότι θα υπάρχει ένα κλίμα ασυνεννοησίας κι αυτό δεν θα αφήσει ήρεμο τον λαό που θα επιστρέφει από τις σύντομες καλοκαιρινές διακοπές του. Γίνετε λόγος για παρέμβαση των επικυρίαρχων αναφέροντας (γι αυτό και σε φτωχαίνουν...) μα το σημαντικότερο είναι ότι ο χρησμοδότης κάνει αναφορά στην ημέρα της ύψωσης του Τίμιου Σταύρου (14 Σεπτεμβρίου, ημέρα της ονομαστικής εορτής του) θέλοντας να μας δείξει ότι η Σταυρική ευλογία είναι σημαντική (διαβάστε τι είχε γράψει για την Σταυρική ευλογία ΕΔΩ), καθώς εκείνη την ημέρα εορτάζεται η μεγάλη δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης όπου μνημονεύεται η διπλή ανεύρεση του Σταυρού πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός.
Ο κ. Πλουμιστός αναφέροντας... "νόμιζες έχεις την βόλεψη σου" κάνει αιχμή για την πίστη των ανθρώπων... και σαν μην έφτανε αυτό μιλάει για σάλπισμα... Το σάλπισμα χρησιμοποιείται ως μέσο τακτικής συνεννόησης, για την αναγγελία κάποιου γεγονότος ή χρησιμοποιούντο σε συνδυασμό με τους ήχους του τύμπανου για την συνεννόηση κατά την διάρκεια της μάχης. Μπορεί αυτό να σημαίνει μια εμπλοκή στο Αιγαίο με του Τούρκους;
Επειδή αναφέρει τον Σταυρό και το Σάλπισμα έχω την εντύπωση ότι είναι πολύ σημαντικό σημάδι διοτι μας παραπέμπει στις επτά σάλπιγγες που περιγράφονται στην Αποκάλυψη 8:6-21. Οι επτά σάλπιγγες είναι το «περιεχόμενο» της έβδομης σφραγίδας (Αποκάλυψη 8:1-5).
Η πρώτη σάλπιγγα προκαλεί χαλάζι και φωτιά που καταστρέφει μεγάλο μέρος της χλωρίδας στον κόσμο (Αποκάλυψη 8:7).
Η δεύτερη σάλπιγγα εισάγει ένα μετεωρίτη που χτυπά τους ωκεανούς και προκαλεί το θάνατο μεγάλου μέρους της θαλάσσιας ζωής (Αποκάλυψη 8:8-9).
Η τρίτη σάλπιγγα είναι όμοια με τη δεύτερη, μόνο που επηρεάζει τις λίμνες και τα ποτάμια του κόσμου αντί των ωκεανών (Αποκάλυψη 8:10-11).
Η τέταρτη από τις επτά σάλπιγγες κάνει τον ήλιο και το φεγγάρι να σκοτεινιάσουν (Αποκάλυψη 8:12).
Η πέμπτη σάλπιγγα έχει ως αποτέλεσμα μια μάστιγα «δαιμονικών ακριδών» που επιτίθενται και βασανίζουν την ανθρωπότητα (Αποκάλυψη 9:1-11).
Η έκτη σάλπιγγα εισάγει ένα δαιμονικό στρατό που θα σκοτώσει το ένα τρίτο της ανθρωπότητας (Αποκάλυψη 9:12-21).
Η έβδομη σάλπιγγα καλεί τους επτά αγγέλους με τις επτά φιάλες της οργής του Θεού (Αποκάλυψη 11:15-19, 15:1-8).
Σε κάθε περίπτωση ο 65ος χρησμός που το άθροισμα του είναι ο αριθμός 11 μας αναφέρει συνολικό για ταραγμένο χρονικό διάστημα που πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά...

66ος χρησμός (Νοέμβριος - Δεκέμβριος)
Το τέλος του χρόνου έρχεται για να μας ανταμώσει,
σε χάος ο κόσμος γύρω σου για σε χαντακώσει...
Θα είναι σαν να καίγεται το βρέφος μες στο στάβλο,
θα πρέπει να διαβάσετε χωρία από τον άγιο Παύλο...

Η συμβολική ανάλυση
Είναι ξεκάθαρο ότι ο χρησμοδότης στο πρώτο δίστιχο αναφέρετε στην χαοτική συμπεριφορά των ανθρώπων εκείνο το χρονικό διάστημα. Βέβαια μας δίνει κι ένα ισχυρό σημάδι καθώς κάνει αναφορά στο θείο βρέφος, δείχνοντας την περίοδο των Χριστουγέννων. Γιατί το κάνει αυτό άραγε;
Στο κατά Ιωάννη ευαγγέλιο (14:6) γίνεται αναφορά γι αυτό το γεγονός από τον Ιησού Χριστό "...εγώ ειμί η οδός και η αλήθεια και η ζωή' ουδείς έρχεται προς τον πατέρα ει μη δι εμού". Δηλαδή "εγώ είμαι η Οδός και η Αλήθεια και η Ζωή. Κανείς δεν φτάνει στο Πατέρα (τον εν κρυπτώ Πατέρα Θεό), παρά μόνο μέσω εμένα". Δηλαδή μέσω του εσωτερικά γεννημένου Χριστού στον άνθρωπο. Ο οποίος εσωτερικός Χριστός, γεννιέται εντός του μυημένου ανθρώπου από το εσωτερικό ενεργειακό σώμα της προσωπικής του, ατομικής ενεργειακής Παρθένου Μητέρας.
Ο συμβολισμός του δεύτερου δίστιχου τελικά, είναι ξεκάθαρος αφού εννοεί την μη εσωτερική αναγέννηση για την οποία έχει αναφερθεί κατά κόρον ο κ. Πλουμιστός, ως πνευματική αφύπνιση, αυτοβελτίωση και αυτογνωσία, δηλαδη τον "Νέο Άνθρωπο".
Στη συνέχεια μας αναφέρει τον Απόστολο Παύλο, γνωστός στον δυτικό κόσμο και ως Άγιος Παύλος. Ήταν μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της πρώιμης εποχής του Χριστιανισμού, υποστηρικτής της παγκοσμιότητας της Διδασκαλίας Του Ιησού. Για τον λόγο αυτό πήρε το όνομα ̓Απόστολος τῶν ἐθνῶν» και των εθνικών, εκείνων δηλαδή που δεν ανήκουν στον λαό και στη νέα θρησκεία. Ο Παύλος μιλούσε την Ελληνική γλώσσα και ανήκε στη διασπορά.
Όλα τα παραπάνω έχουν πολύ μεγάλη άξια καθώς αναφέρει τον απόστολο των εθνών θέλοντας να μας επιστήσει την προσοχή σε ένα θέμα που αφορά την χώρα μας και τα γύρω έθνη που προφανώς εισέρχονται σε μια δύσκολη χρονική περίοδο... Ίδωμεν!
Ο χρησμοδότης δίνει χρησμούς για τα επέμενα δυο έτη 2021 & 2022

67ος χρησμός 2021
Θα έρθει η επόμενη χρονιά, μαζί και το βουβάλι,
εσύ να προετοιμαστείς με σπόρους και ατσάλι...
Δύσκολα χρόνια έρχονται στο άθροισμα του διαβόλου,
κεράκι να ανάψετε στην μνήμη του μυροβόλου....

Η συμβολική ανάλυση
Το 2021 έχει άθροισμα τον αριθμό 5. Το πέντε συμβολίζει τα πέντε στοιχεία από τα οποία αποτελείται ο κόσμος (γη, νερό, αέρας, φωτιά, αιθέρας) κι εδώ ο κ. Πλουμιστός προφανώς μας δίνει την έννοια του παγκόσμιου. Αυτό σημαίνει ότι το 2021 θα εμπεριέχει γεγονότα που θα έχουν μεγάλη επιρροή σε ολόκληρο τον κόσμο...
Αν σκεφτείτε το γεωμετρικό σχήμα του 5 η πεντάλφα ή η σφραγίδα του Σολομώντα η οποία αντιπροσωπεύει την ένωση του μακρόκοσμου με τον μικρόκοσμο, δηλαδή την ένωση του ανθρώπου με τον Θεό που στηρίχτηκε πάνω στην ιδιότητα του 5 και χρησιμοποιείται από τους Εβραίους για φυλαχτό πιστεύοντας ότι δίνει καλή τύχη. Αυτό το φυλαχτό είχε μεγάλη αξία στην Αίγυπτο και Ελλάδα. Συνήθιζαν να το χαράζουν στην εξώπορτα του σπιτιού τους, γιατί πίστευαν ότι έτσι έδιωχναν τα κακά πνεύματα. Αναφέρω τα παραπάνω γιατί ο κ. Πλουμιστός έχει γράψει για την Σταυρική Ευλογία.
Ο χρησμοδότης επίσης αναφέρεται στο 2021 καθώς στο κινέζικο ωροσκόπιο είναι η χρονιά του βουβαλιού. Σύμφωνα με την παράδοση το έτος του Βούβαλου ευνοεί την πειθαρχία επιβίωσης για αυτό και αναφέρει τους σπόρους εννοώντας την τροφή και το ατσάλι ως προστασία από κάθε πολεμική πρόκληση...
Ο κ. Πλουμιστός κάνει αναφορά στο άθροισμα του διαβόλου δηλαδή τον αριθμό του Αντιχρίστου που λέγεται ότι είναι τα τρία 6αρια (666). Προφανώς βλέπει 6αρι που είναι το άθροισμα από 2022 αλλά αν βάλετε και το 2024 μας βγάζει άθροισμα 6.
Το 666 είναι ο αριθμός που αναφέρεται συμβολικά μέσα από την Αποκάλυψη σ' ένα άτομο, είτε κυβερνήτη, είτε βασιλέα, είτε άρχοντα, είτε πλανητάρχη - τον Αντίχριστο - που θα εξαπολύσει τις δυνάμεις του σκότους κατά της ανθρωπότητας, εξαφανίζοντας τις δυνάμεις του καλού, αντικαθιστώντας τον Χριστό και τον Χριστιανισμό.
Ώδε η σοφία εστί. Ο έχων νουν ψηφισάτο τον αριθμόν του θηρίου.
αριθμός γαρ ανθρώπου εστί. και ο αριθμός αυτού χξς.
Ο χρησμοδότης κάνει αναφορά σε μυροβόλο λείψανο που σημαίνει πίστη και προσευχή για την σωτηρία μας.

64ος χρησμός 2022
Τα δύσκολα που έρχονται είναι πάνω σε εξάρι,
θυμήσου τα γραφόμενα που διάβασες, μίλησαν για στάρι,
κράτα την φλόγα μέσα σου σαν αναμμένο λυχνάρι,
και μην ξεχάσεις στην φυγή να έχεις προσευχητάρι...

Η συμβολική ανάλυση
Το 2022 έχει άθροισμα τον αριθμό 6 και με βάση αυτό κάνει την αναφορά "δύσκολα που έρχονται είναι πάνω σε εξάρι".
Το (6) έξι συμβολίζει τα έξι είδη των έμψυχων όντων (Θεούς δαίμονες. Ήρωες, ανθρώπους, ζώα, φυτά). Θεωρείται ο αριθμός του πειρασμού της αμαρτίας. Του μόχθου και της εργασίας αλλά και της δράσης. Επάνω στις ιδιότητες του 6 (του διπλού τριγώνου) βασίστηκε η εξάλφα ή άλλως η Ασπίδα του Δαυίδ η οποία στη Χριστιανική Εκκλησία εκφράζει την ένωση της θείας και της ανθρώπινης φύσης. Γι αυτό και αριθμός 666 το σύμβολο του θηρίου της αποκάλυψης ήταν και θα είναι πάντα το έμβλημα του πονηρού.
Στον 64ο χρησμό αναφέρει "γραφόμενα που διάβασες, μίλησαν για στάρι," κι εννοεί τις αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας Παΐσιος που εμπεριέχονται στο βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994» όπου αναφέρει ξεκάθαρα... Οι Τούρκοι «θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, “θα πούμε το ψωμί ψωμάκι”»).

Ο κ Πλουμιστός έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι Χριστιανός Ορθόδοξος κι ότι έχει αφυπνιστεί χάριν ανωτέρας καθοδήγησης. Στο τελευταίο δίστιχο του χρησμού μας προειδοποιεί να μην χάσουμε την πίστη μας, διότι ο πλούτος μας σε μια "φυγή" θα είναι μόνο το προσευχητάρι και όχι τα υλικά αγαθά.
Το Σχέδιο της Αγάπης και του Φωτός ας πραγματοποιηθεί.
Και είθε να σφραγίσει την πύλη του κακού.
Με ευσέβεια και εκτίμηση προς τον κ. Στ. Πλουμιστό.
Δημοσθένης Πάτροκλος (ερευνητής)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Στ. Πλουμιστός

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια