Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σελήνη κενή πορείας για τον Νοέμβριο 2019

Η χρονική περίοδος κάθε δυόμισι ημέρες όταν η διερχόμενη Σελήνη αλλάζει θέση από το ένα ζώδιο στο άλλο και δεν κάνει όψεις με κανένα πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος ονομάζεται Σελήνη Κενή Πορείας. Η κατάσταση αυτή εμφανίζεται αρκετά συχνά και μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά, μέχρι αρκετές ώρες ή ακόμη και ημέρες, μέχρι να περάσει στο αμέσως επόμενο ζώδιο.
Το φαινόμενο αυτό φαίνεται να έχει μεγάλη σημασία στη ζωή των ανθρώπων. Θα μπορούσε να συμβεί κατά την διάρκεια των ωρών της απασχόλησής, παρεμποδίζοντας σοβαρά τις καθημερινές δραστηριότητές ή θα μπορούσε να είναι κατά την διάρκεια της νύχτας, με λίγη ή καθόλου σημασία για όσους… κοιμούνται.
Οι περίοδοι αυτές, χαρακτηρίζονται από την ασυνέπεια, την λήψη λανθασμένων αποφάσεων, ένα παράξενο συναίσθημα ότι βρισκόμαστε αποσυνδεμένοι κάπως από την πραγματικότητα και βυθισμένοι στον κόσμο μας και έχει ως αποτέλεσμα, τελικά, την άσκοπη σπατάλη δυνάμεων και χρημάτων.
Από την άλλη πλευρά όμως, είναι η καλύτερη περίοδος για τους ανθρώπους που είναι προσανατολισμένοι στα διανοητικά θέματα όπου υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια να ευοδωθούν οι πνευματικές τους προσπάθειες.
Αποφύγετε:
Τα νέα ξεκινήματα.
Να κάνετε σημαντικά πράγματα. Αγορά σπιτιού, αυτοκινήτου ή …να παντρευτείτε.
Συνεντεύξεις για πρόσληψη εργασίας. Θα είναι πολύ δύσκολο στους άλλους να αντιληφθούν τα προσόντα σας και σε σας να τα προβάλετε.
Χρειάζεται κάτι επισκευή και …πέταμα; Περιμένετε μέχρι η Σελήνη να επανέλθει, θα δείτε πως το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία απλή επιδιόρθωση.
Να εφαρμόσετε νέα σχέδια και προγραμματισμούς.
Να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
Να δεσμευτείτε για κάτι.
Να κάνετε προσπάθειες για σύλληψη παιδιού.
Να κάνετε επαφές με δικηγόρους, γιατρούς, δασκάλους, συμβούλους, αξιωματούχους και γενικά ανθρώπους των οποίων χρειάζεστε τη γνώμη τους.
Να κάνετε επικοινωνίες οι οποίες είναι εξαιρετικά σημαντικές. Μην αλληλογραφείτε, να τηλεφωνήσετε, να στείλετε fax ή e-mail, γιατί η επικοινωνία μπορεί να διακοπεί να καθυστερήσει ή να παρανοηθούν τα λεγόμενά σας.
Αστρολογικές προβλέψεις με την μέθοδο της ωριαίας αστρολογίας, μιας και η απάντηση θεωρείται αρνητική.
Διόρθωση του χρόνου γέννησης και μελέτη ωροσκοπίων, εκτός αν βασιζόμαστε περισσότερο στην διαίσθησή μας παρά στις γνώσεις μας.
Να δουλεύετε σκληρά γιατί ο κόπος σας δεν θα αποδώσει.
Να συνεργαστείτε ως ομάδα.
Να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού ή να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Δεν θα μπορέσετε να “βγάλετε” συμπεράσματα για τον άλλον ούτε αυτός για εσάς. Ιδιαίτερα αν ξεκινήσετε νέα σχέση τότε, κινδυνεύετε με απότομη προσγείωση και γρήγορο χωρισμό.
Να ξεκινήσετε νέα δουλειά.
Να κάνετε αγορές. Τα προϊόντα που θα επιλέξετε δεν θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας ή θα αποδειχθούν προβληματικά!

Τι να κάνετε;
Ανανεώστε το πνεύμα σας, διαλογιστείτε, διαβάστε-μελετήστε κάτι, στοχαστείτε, χαλαρώστε.
Κάντε μία εκτίμηση των εργασιών ή των πεπραγμένων σας. Οι ελλείψεις και τα λάθη είναι πιο αξιοπρόσεχτες κατά τη διάρκεια του κενού.
Προσευχηθείτε.
Κάντε γιόγκα.
Καθαρίστε το σπίτι.
Βάλτε σε τάξη το γραφείο σας.
Ξεκαθαρίστε και πετάξτε τα άχρηστα αντικείμενα.
Πηγαίνετε μία βόλτα.
Ταξιδέψτε. Αρκεί να οδηγεί κάποιος επαγγελματίας για τον οποίο το ταξίδι αποτελεί ρουτίνα.
Ψάξτε για χαμένα αντικείμενα. Κατά ένα περίεργο τρόπο μπορείτε να τα ανακαλύψετε πιο εύκολα.
Κάντε έναν προγραμματισμό στις δουλειές σας, φτιάξτε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να κάνετε αργότερα.
Βγείτε για φαγητό με έναν φίλο-φίλη, από τον οποίο όμως δεν έχετε καμία προσδοκία.
Κάντε μια επίσκεψη σε κάποιον που δεν συμπαθείτε, αλλά είστε υποχρεωμένοι.
Αποκαταστήστε τις σχέσεις σας με όσους έχετε τσακωθεί.
Υποβάλετε την φορολογική σας δήλωση αυτή τη στιγμή, δεν θα ελεγχθείτε.
Κοιμηθείτε.
Πηγαίνετε για …ψάρεμα.
Γενικά αυτή είναι μία περίοδος για να εξοικονομήσετε δυνάμεις, να ξεκουραστείτε, να μείνετε κολλημένοι στο καθημερινό σας πρόγραμμα, να σκεφτείτε και να κάνετε απολογισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια