Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Pierce Brosnan: 25 χρόνια μαζί με τη σύζυγό του

Μπορεί στην οθόνη να υποδύεται τον καρδιοκατακτητή, όμως η πραγματική αγάπη του Pierce Brosnan είναι καλύτερη από οποιαδήποτε ταινία. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Keely Shaye Smith, γιόρτασαν πρόσφατα τα 25 χρόνια τους ως ζευγάρι και είναι προφανές ότι εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι όπως την πρώτη φορά.
Ο Brosnan, που ποτέ δεν απέφυγε να μοιραστεί δημοσίως τα συναισθήματά του για την Smith, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με τη λεζάντα: «Αγάπη μου, σ’ ευχαριστώ για την αγάπη σου αυτά τα 25 χρόνια».
Γνωρίστηκαν στο Cabo San Lucas το 1994 σ’ ένα πάρτι και παντρεύτηκαν μετά από επτά χρόνια αργότερα στο αββαείο του Ballintubber στην Ιρλανδία, όπως μαθαίνουμε στο boredpanda που τους έκανε το αφιέρωμα.
«Η γυναίκα μου και εγώ πήγαμε ένα σύντομο ταξίδι στη Σάντα Μπάρμπαρα για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο και για να πιούμε υπέροχο κρασί. Δεν ακούγαμε μουσική, αλλά τους ήχους της φωνής μας», δήλωσε ο Brosnan, που λέει ότι αυτό που αγαπάει περισσότερο στην Keely είναι το πάθος της: «Έχει μια δύναμη, που χωρίς αυτή δεν μπορώ να ζήσω. Όταν με κοιτάει νιώθω να λιώνω». Έχουν δύο γιους, τον 21χρονο Dylan και τον 17χρονο Paris.

Ο ηθοποιός δεν φοβήθηκε ποτέ να εκφράσει την αγάπη του για τη σύζυγο του
Γνωρίστηκαν το 1994, όταν η Keely εργαζόταν ως ανταποκρίτρια
Παντρεύτηκαν το 2001 σε ένα παλιό αββαείο στην Ιρλανδία
Έχουν δύο γιους, τον Dylan και τον Paris

Οι τέσσερις τους είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια
Ο δημοφιλής ηθοποιός αγαπά το πάθος της συζύγου του
«Όταν με κοιτάει η Keely νιώθω να λιώνω»
25 χρόνια αργότερα, είναι ακόμα ερωτευμένοι όπως πρώτα
Για τον Brosnan, το κλειδί στο γάμο τους είναι ο ποιοτικός χρόνος που περνούν μαζί

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια