Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Mandy Pursley: Σταχτοπούτα με γυάλινο προσθετικό χέρι

Cinderella with glass prosthetic hand
Όταν γεννιόσαστε με αναπηρία, μπορεί να είναι δύσκολο να δείτε τον εαυτό σας στους χαρακτήρες που διαβάζετε στα βιβλία ή που παρακολουθείτε στην τηλεόραση.
Η Mandy μεγάλωσε ως ακρωτηριασμένη, έχασε το δεξί της χέρι όταν ήταν πολύ νέα. Τώρα, ευτυχώς παντρεμένη, με έναν υπέροχο σύζυγο και μια όμορφη κόρη, η Mandy είναι εξαιρετικά ευγνώμων για την παρτίδα της. Όμως, όταν ήταν νεότερη, ανησυχούσε αν θα μπορούσε να έχει μια «κανονική» παραμυθένια ζωή - όχι επειδή ήταν ανήλικη, αλλά επειδή δεν είχε δει ποτέ κάποιον με ακρωτηριασμένο άκρο να έχει ένα ευτυχές τέλος.
Στην πραγματικότητα, δεν είχε δει τίποτα για ανθρώπους με ακρωτηριασμένα άκρα.
Τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα και βλέπουμε μεγαλύτερη προβολή για τα άτομα με αναπηρία στα μέσα ενημέρωσης, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Η Pursley βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του καναλιού αλλαγής. Σαν μαμά εμπνέει νεαρά κορίτσια με το να γιορτάζει τις διαφορές της αναπηρίας της με την όμορφη Cinderella-εμπνευσμένη από το κοστούμι της.
"Η αντιπροσώπευση είναι τόσο δυνατή."
Η Mandy έδειξε τι σημαίνει αναπαράσταση σε αυτήν.
"Οι άνθρωποι που έχουν διαφορές πραγματικά θέλουν μόνο να αισθάνονται συμπεριλαμβανόμενοι και αποδεκτοί."
Μιλώντας με ειλικρίνεια, η Mandy εξέφρασε την πεποίθησή της ότι "είναι πολύ πιο εύκολο να πιστέψεις στον εαυτό σου, όταν είσαι σε θέση να δεις ανθρώπους που μοιάζουν σαν εσένα να επιτύχουν τα ίδια όνειρα που έχεις".
Η Μάντι θυμάται ότι «είναι ενθουσιασμένος που βλέπει τον Jim Abbot να παίζει μπέιζμπολ επειδή ήταν ο μόνος ακρωτηριασμός που είχα δει ποτέ στην τηλεόραση».
Η Mandy είπε: «Δεν έχω δει ποτέ τις γυναίκες με ακρωτηριασμό να απεικονίζονται κανονικά, όμορφα ή ισχυρά, έτσι μου πήρε πολύ χρόνο να συνειδητοποιήσω ότι η διαφορετικότητα και η μοναδικότητα μπορεί να είναι πραγματικά ένα θετικό χαρακτηριστικό».
Η Mandy αποφάσισε να είναι η αλλαγή που ήθελε να δει στον κόσμο.
Όταν η κόρη της ήρθε σπίτι και της είπε ότι μαθαίνουν την ιστορία της Σταχτοπούτας στο σχολείο, η Μάντι είχε μια ιδέα. Θα εφεύρει την παραμύθι που της έλειπε όταν ήταν κοριτσάκι.
Γυάλινο γοβάκι; Τι λέτε για ένα γυάλινο βραχίονα;
Μαζί με τον αγαπημένο σύζυγό της, τον Ryan, το ζευγάρι δημιούργησε τη διάσημη ιστορία της Σταχτοπούτας - αλλά με μια δική τους άποψη.
Σε μια ξεκαρδιστική δημοσίευση στο Facebook, η Mandy μοιράζεται μια συνομιλία που είχε με τον σύζυγό της όπου προφανώς παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να γίνει διάσημος διαδικτύου "ντυμένος σαν χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων".
Όλοι στο όνομα της προόδου, ε. Ryan!
Η Μάντι είχε προγραμματίσει να κρατήσει τις φωτογραφίες κρυφές.
Μόνο όταν μια φίλη της ρώτησε αν θα μοιραζόταν τις φωτογραφίες με ένα μικρό κορίτσι που γεννήθηκε χωρίς ένα χέρι, η Mandy αποφάσισε να μοιραστεί τις φωτογραφίες στο Facebook.
Η Mandy αφιέρωσε το κοστούμι σε όλα τα κορίτσια με "τυχερά πτερύγια".
Στην σελίδα της στο Facebook, έγραψε: "Αυτή η φορεσιά είναι αφιερωμένη σε όλα τα μικρά κορίτσια που μαθαίνουν να περιηγούνται στον κόσμο με τα" τυχερά πτερύγια "τους ή άλλες προκλήσεις".
Η Mandy κατανοεί  πόσο δύσκολο είναι να αισθάνεστε σίγουροι και άνετοι με τον εαυτό σας όταν είστε νέοι. Συνέχισε λέγοντας: "Ελπίζω να γνωρίζετε ότι είστε όμορφοι και ότι είστε αδεσμοποίητοι! Γράψτε τη δική σας ιστορία και να είστε το δικό σας είδος πριγκίπισσας ».
Θα βρείτε τον γοητευτικό σας πρίγκιπα ...
Η Mandy καταλαβαίνει ότι το να γεννιέται κανείς διαφορετικά μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν να μην αγαπήσετε ποτέ ή να έχετε αυτό το ευτυχές τέλος.
Μοιράζοντας φωτογραφίες από το ευτυχές τέλος της, η Mandy αποδεικνύει ότι η ζωή θα είναι εντάξει - και αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα.
Με την φωτογράφιση της Cosplay Cinderella, η Mandy αποδεικνύει πόσο όμορφη είναι η πραγματικότητα.
Δεν είναι σπασμένη, δεν χρειάζεται να αλλάξει. Η Μάντι αποδεικνύει ότι η ιστορία της Σταχτοπούτας θα μπορούσε να ήταν εξίσου μαγευτική και όμορφη αν τα σκυλιά μας είχαν γεννηθεί χωρίς πόδια.
Και αυτό είναι ένα πραγματικά ισχυρό μήνυμα.
 
Η Mandy ξεκινά τώρα τη δική της επιχείρηση κοστουμιών.
Με τόσους πολλούς ανθρώπους εντυπωσιασμένους από τα κοστούμια που η Mandy έκανε πραγματικά χειροποίητα, η επιχειρηματική μαμά αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση.
Η Mandy έχει πλέον δημιουργήσει την δική της επιχείρηση κοστουμιών, μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια