Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανακάλυψαν επικίνδυνο ζώο το tardigrada στον πλανήτη

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!
ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΟ στον Πλανήτη ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ που μπορεί να επιβιώσει μέχρι και 30 χρόνια χωρίς τροφή!!
ΑΝΤΕΧΕΙ σε θερμοκρασίες 260 βαθμούς Κελσίου ΚΑΙ σε ακτινοβολία που μπορεί να σκοτώσει ένα ολόκληρο χωριό!!
Το Χάρβαντ το ανακήρυξε ως το είδος που θα εξαλειφθεί τελευταίο πάνω στο πλανήτη μας!! 
Ξεχάστε τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τις κατσαρίδες να είναι οι μόνες που θα επιβιώσουν σε ακραίες συνθήκες στη Γη. Στην πραγματικότητα, όμως, το πιο σκληροτράχηλο ζώο στη Γη είναι ο ο βραδύπορος ή tardigrada.
Η συνομοταξία των Βραδυπόρων αποτελείται από μικρά, αρθρωτά ζώα, συγγενικά με τα Αρθρόποδα. Περιγράφηκαν για πρώτη φορά από τον Γερμανό ζωολόγο Γιόχαν Εφραίμ Γκαίζε στα 1773 ως kleiner Wasserbär. Το όνομα Tardigrada στα λατινικά σημαίνει «αυτά που περπατούν αργά» και τους δόθηκε από τον Λάτζαρο Σπαλαντζάνι το 1777.
Ιάπωνες επιστήμονες ανακάλυψαν για πρώτη φορά το γενετικό μυστικό που επιτρέπει στα βραδύπορα, τα μικροσκοπικά ζώα μήκους περίπου ενός χιλιοστού, να αντέχουν σε βραστό νερό, στην κατάψυξη και στις διαστημικές ακτινοβολίες, κάτι που τους έχει προσδώσει τον χαρακτηρισμό των πιο σκληροτράχηλων ζώων του πλανήτη μας.
Αυτό το είδος θα αντέξει σε έντονες συνθήκες ξηρασίας, σε θερμοκρασίες ακόμα και -260 βαθμούς Κελσίου, σε ακτινοβολία που μπορεί να σκοτώσει ένα ολόκληρο χωριό, και μπορεί να επιβιώσει μέχρι και 30 χρόνια χωρίς τροφή.
Αντέχει σε ακτινοβολίες τύπου Γ, σε εκρήξεις σούπερ νόβα, σε πίεση που μπορεί να ασκηθεί πάνω του και το Χάρβαντ το ανακήρυξε ως το είδος που θα εξαλειφθεί τελευταίο πάνω στο πλανήτη μας.
Ο μοναδικός τρόπος να εξαφανιστούν είναι να παγώσουν όλα τα νερά στο πλανήτη, καθώς ζουν σε υδάτινα περιβάλλοντα.
volcanotimes

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια