Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιώργος Βρακάς κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο Μεταμοσχεύσεων

Ο Έλληνας χειρουργός, επικεφαλής ομάδας πολυοργανικής μεταμόσχευσης οργάνων, με καταγωγή από την Δράμα, απέσπασε το παγκόσμιο βραβείο μεταμοσχεύσεων!!
Επικεφαλής ομάδας στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης προχωρεί σε πολυοργανική μεταμόσχευση ζωτικών οργάνων σε ασθενείς που το προσδόκιμο ζωής τους είναι ελάχιστο.
Με σκοπό την εξέλιξη της έρευνας στον τομέα της πολυοργανικής μεταμόσχευσης, συμμετέχει σε εξαιρετικά επικίνδυνες αποστολές στον κόσμο που στόχο έχουν την συγκέντρωση χρημάτων έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί η έρευνα της ομάδας του.
Η πιο πρόσφατη αποστολή, ήταν η ανάβαση στο Κιλιμάτζαρο όπου μαζί με την ομάδα Ράγκμπι της Αγγλίας, επιθυμούσαν να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας στο πιο ψηλό σημείο! Κατά την διάρκεια της αναρρίχησης, δυο από τα μέλη της αποστολής κατέληξαν, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών!!!
Ο Γιώργος Βρακάς με την ομάδα του βάζοντας ακόμη και την ζωή τους σε κίνδυνο, καθημερινά αποδεικνύουν ,ότι τα όρια της ανθρώπινης αντοχής είναι τεράστια, όταν προέχει η αποστολή για την σωτηρία ανθρώπων. Respect !!!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια