Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χώρισες πρόσφατα;

3 κινήσεις ματ για να τον ξεπεράσεις γρήγορα
Είσαι με το αγόρι σου 6 μήνες. Δεν είναι μεγάλο το διάστημα αλλά μέσα σε αυτό κατάφερες να δεθείς μαζί του και οι όμορφες στιγμές έγιναν εξαιρετικά σημαντικές και ιδιαίτερες. Έβλεπες πως το τελευταίο διάστημα κάτι δεν πήγαινε καλά αλλά δεν υποψιαζόσουν πως ήταν και κάτι σοβαρό.. προβλήματα στη δουλειά, κάποιοι τσακωμοί με τον κολλητό του.. μέχρις ότου πριν λίγες μέρες σου ξεφούρνιζε πως θέλει να χωρίσετε. Έπεσες από τα σύννεφα. Είχες κάνει σχέδια μαζί του.. τον αγαπάς ακόμα.. αλλά εκείνος δεν νιώθει πλέον έτσι.  
Έχεις πολλές επιλογές. Να τον κυνηγήσεις, να κοιμάσαι κάθε μέρα με τη φωτογραφία σου ελπίζοντας πως θα αλλάξει γνώμη, να κλαις παρέα με τις φίλες σου, να απομονωθείς στο σπίτι όλο το καλοκαίρι.. ή απλά να πας παρακάτω.
Δες τα 3 βασικά βήματα.

Η παγίδα σε αυτές τις καταστάσεις είναι να βιώσεις την έννοια της απόρριψης και (ακόμα χειρότερα) της ενοχής. 
 Που έφταιξες; Δεν είσαι αρκετά όμορφη; Δεν κάνατε καλό σεξ; Μήπως βρήκε μια πιο ωραία κοπέλα; Όλα αυτά είναι λογικά ως ένα σημείο. Επεξεργάσου τα αλλά βγες από αυτό το τριπάκι. Εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα, απλά ο πρώην αναζητά πλέον κάτι διαφορετικό και αυτό ό,τι και αν κάνεις δε θα μπορέσεις να του το δώσεις.

Κοινωνικοποιήσου όσο περισσότερο μπορείς.
Επιστράτευσε φίλους και γνωστούς για να βγαίνετε έξω, για να μιλάτε στο τηλέφωνο, για να κάνετε μικρές εκδρομές κλπ. Αφιέρωσε χρόνο στα social media και κάνε γνωστό στον κύκλο σου πως είσαι πλέον διαθέσιμη.. δεν είπαμε να πέσεις με τα μούτρα στον επόμενο που θα εμφανιστεί, αλλά το φλερτ είναι θεμιτό και βέβαια η ρύση ότι «ο έρωτας με έρωτα περνάει» διόλου τυχαία.

Μην παραμελείς τον εαυτό σου.
Είναι κατανοητό να θρηνήσεις για το τέλος μιας σημαντικής σχέσης αλλά μην σταματάς να φροντίζεις τον εαυτό σου.. είτε αυτό έχει να κάνει με την εξωτερική σου εμφάνιση, είτε με τη συναισθηματική και πνευματική σου καλλιέργεια. Διάβασε βιβλία, ξεκίνα κάποιες δραστηριότητες, πήγαινε γυμναστήριο, κράτησε ψηλά την αυτοπεποίθησή σου. Πολέμησε τις αρνητικές σκέψεις και θυμήσου πως η ευτυχία σου βρίσκεται κάπου εκεί έξω.
fays 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια