Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η μπουλντόζα είναι πιο επιβλητική από μία λιμουζίνα

Η συνήθης άποψη είναι ότι οι γυναίκες ονειρεύονται από μικρές τον τέλειο γάμο, ο οποίος περιλαμβάνει πολλά μέτρα τούλι, πολλά λουλούδια, πλούσιο μπουφέ και ένα πολυτελές αυτοκίνητο για να τις μεταφέρει προς και από την τελετή.
Έναν τέτοιο γάμο θα ήθελε και η 26χρονη Ye Yuzi από την επαρχία Χενάν στην Κίνα, αλλά ο 35χρονος σύζυγός της, ο Zhang Zongqiang ήταν λιγάκι πιο ορθολογιστής.
Ο γαμπρός δουλεύει σε εταιρία που πουλάει σκαπτικά μηχανήματα και σκέφτηκε να αντικαταστήσει τις λιμουζίνες με μπουλντόζες.
Mπορεί να μην είναι πολύ σικ, αλλά σίγουρα είναι ένα εξαιρετικά πρωτότυπο όχημα για μία γαμήλια τελετή. Επίσης, ήταν ένας τρόπος να εξοικονομήσει πολλά χρήματα.
Αυτό ήταν και το βασικό επιχείρημα του Zhang, αλλά η Ye δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα. Πες, πες, την κατάφερε και δέχτηκε να αντικαταστήσει τις λιμουζίνες με τις μπουλντόζες. Στην τελετή το ζευγάρι πήγε μέσα στη «δαγκάνα» της μπουλντόζας, ενώ τους ακολουθούσαν άλλες έξι, όλες στολισμένες με κορδέλες, μπαλόνια και λουλούδια. Τελικά, όχι μόνο γλίτωσαν χρήματα, αλλά δέχτηκαν τις επευφημίες δεκάδων κατοίκων της περιοχής, που έβγαιναν από τα σπίτια τους για να δουν από κοντά το παράξενο θέαμα. Η νύφη δήλωσε κατενθουσιασμένη με την εμπειρία, παρόλο που κρύωνε και παρόλο που συνεχώς φοβόταν ότι θα πέσει κάτω. Κατά τη διαδρομή, το ζευγάρι μοίρασε γαμήλια γλυκά στους τροχονόμους, οι οποίοι είχαν εξτρά δουλειά, καθώς η πρωτότυπη αυτοκινητοπομπή δημιούργησε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια