Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Royal baby boy του Prince Harry

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ -Αγόρι το νέο βασιλικό μωρό
Η δούκισσα του Σάσεξ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,260 κιλών.
Το ζευγάρι του Σάσεξ, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι πόσταραν στο λογαριασμό τους στο Instagram μια φωτό που ανακοινώνουν το φύλο του μωρού το οποίο μέχρι τώρα είχαν κρατήσει σαν επτρασφράγιστο μυστικό (αν και την περασμένη εβδομάδα μια γκάφα του παλατιού πρόδωσε το φύλο ενδεχομένως και το όνομα του βασιλικού μωρού). Η ανακοίνωση, μάλιστα, όπως σχολιάζουν ειδικοί επί του βασιλικού ρεπορτάζ, έγινε με τον πλέον μοντέρνο τρόπο, μέσω Instagram, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά της βασιλικής οικογένειας.
Το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι γεννήθηκε στις 5:26 τα ξημερώματα, παρότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ μόλις πριν λίγη ώρα έβγαλε ανακοίνωση ότι η δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται στα πρώτα στάδια του τοκετού.
Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Η βασιλική της Υψηλότητα δούκισσα του Σάσεξ γέννησε με ασφάλεια έναν γιο στις 5:26 το πρωί. Το μωρό ζυγίζει 3,2 κιλά. Ο δούκας του Σάσεξ ήταν παρών κατά την γέννηση. Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, η λαίδη Τζέιν Φέλοους, η λαίδη Σάρα ΜακΚορκοντέιλ και ο Ερλ Σπένσερ έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση.
Η μητέρα της δούκισσας, Ντόρια Ράγκλαντ, είναι πολύ χαρούμενη με την άφιξη του πρώτου της εγγονού και είναι μαζί με τον δούκα και την δούκισσα στο Φρόγκμορ Κότατζ. Η βασιλική της Υψηλότητα και το παιδί είναι καλά στην υγεία τους». Να σημειωθεί ότι το μωρό αναμενόταν από μέρα σε μέρα και οι ενδείξεις υπήρχαν καθώς την περασμένη Παρασκευή ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια μεγάλη αλλαγή σε προγραμματισμένο ταξίδι του αυτή την εβδομάδα.
Το βασιλικό μωρό του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είναι εξάδελφος του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις. Τα νέα για το βασιλικό μωρό της Μέγκαν Μαρκλ ανακοινώθηκαν δημοσίως αφού πρώτα ενημερώθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Αργότερα μέσα στην ημέρα θα αναρτηθεί και η σχετική ανακοίνωση και έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπως είχε γίνει και με τα τρία βασιλικά μωρά των Κέιμπριτζ, στο οποίο θα αναγράφεται το φύλο του μωρού, το βάρος του και η ώρα γέννησης.

Η Μέγκαν Μαρκλ στον τοκετό είχε στο πλευρό της τον πρίγκιπα Χάρι και την μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ.

Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε πιθανότατα στο σπίτι της, στο Φρόγκμορ Κότατζ στο Γουίνδσορ παρά τις αντίθετες πληροφορίες που υπήρχαν μέχρι πριν από λίγο ότι η δούκισσα του Σάσεξ γεννάει στο νοσοκομείο. Ολο το προηγούμενο διάστημα εξελισσόταν ένα παράλληλο... θρίλερ σχετικά με το πού θα γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ: Στο νοσοκομείο ή στο σπίτι της Φρόγκμορ Κότατζ;
Χάρι: Είμαι τόσο υπερήφανος για την Μέγκαν Μαρκλ
Ο πρίγκιπας Χάρι, στην πρώτη του δήλωση μετά τα χαρμόσυνα νέα, τόνισε πόσο ενθουσιασμένοι είναι ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ, για την οποία δήλωσε υπερήφανος.

«Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι. Ηταν εκπληκτικό. Απόλυτα απίστευτο. Είμαι τόσο υπερήφανος για τη σύζυγό μου», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι μιλώντας στο Γουίντσορ.

«Ηταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ακατανόητο πώς οι γυναίκες κάνουν αυτό που κάνουν. Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Είναι εκπληκτικό, οπότε θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους», συμπλήρωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

Σε δύο ημέρες η πρώτη εμφάνιση
Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ακόμη ότι μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ ακόμη σκέφτονται τα ονόματα, ενώ σχολίασε ότι το γεγονός ότι το μωρό άργησε λίγο να γεννηθεί τους έδωσε περισσότερο χρόνο. Σε ό,τι αφορά στην πρώτη εμφάνιση του γιου τους, είπε στους δημοσιογράφους ότι πιθανότατα σε δύο ημέρες το νέο βασιλικό μωρό θα «συστηθεί» στον κόσμο. Πριν λίγες ημέρες με ανακοίνωσή του το παλάτι ξεκαθάριζε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε αμέσως το βασιλικό μωρό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια