Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Met Gala 2019

Τo Met Gala διοργανώνει το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης και θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις μόδας στον κόσμο και φέτος ήταν επίσης σίγουρα το event με τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις από κάθε άλλη φορά.
 Το να πει κανείς πως τα ρούχα που επέλεξαν οι καλεσμένοι του ήταν ευφάνταστα ή εξωφρενικά θα ήταν λίγο για να περιγράψει το πόσο θεαματικό και ιδιαίτερο ήταν φέτος το κόκκινο χαλί (απαλό ροζ για την ακρίβεια) του Met Gala. Φέτος, το θέμα ήταν το Camp: Notes on Fashion - που συμπίπτει με μια επερχόμενη έκθεση στο Met, εμπνευσμένη από το έργο της Susan Sontag «Notes on Camp».
Επομένως, τα ρούχα των σταρ είχαν να στείλουν πολλά μηνύματα.
Ειρωνεία, χιούμορ, θεατρικότητα και υπερβολή, αλλά και τόλμη κυριάρχησαν στο φετινό event.
H τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία έφτασε ντυμένη με ένα ροζ ογκώδες φόρεμα έδειξε με μοναδικό τρόπο πως δικαίως κατείχε όσο κανείς την καλύτερη ερμηνεία του «Camp: Notes on Fashion».
Δεκάδες φωτογράφοι είχαν παραταχθεί στα σκαλιά της εισόδου του Μουσείου για να απαθανατίσουν τη μεγαλύτερη προσέλευση διάσημων που συναντά κανείς σε event. Οι σταρ που είχαν προσκληθεί του αποζημίωσαν γνωρίζοντας πως για πολλές ημέρες, αυτό θα είναι το θέμα για το οποίο θα μιλά όλος ο κόσμος της μόδας

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια