Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βρέθηκε η σορός του Γραικού

Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες του “Τούνελ” αναφέρουν πως βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές της εκπομπής, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του.
Αυτή την ώρα αστυνομικοί προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου.
Ο επιχειρηματίας είχε εξαφανισθεί από τον Νοέμβριο του 2016 - Κτηνοτρόφος υπέδειξε που τον είχε θάψει - Τι είπε η γυναίκα του επιχειρηματία
Πριν από λίγο η χήρα του Δημήτρη Γραικού, Δέσποινα, επιβεβαίωσε το τραγικό τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης του άνδρα της. «Ο δολοφόνος υπέδειξε τη μονάδα που τον είχε θάψει, πολλά μέτρα βάθος, με το αυτοκίνητο μαζί. Τον ξέθαψαν πριν από λίγο. Είμαι σε σοκ. Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος».
Ειδική μονάδα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φέρεται να εντόπισε το αυτοκίνητο με εξοπλισμό που ανιχνεύει μέταλλα. Μετά από αυτό, ο έμπορος ομολόγησε το φρικτό έγκλημα για λόγους οικονομικούς.
Οι αστυνομικοί με ειδικό συνεργείο ξέθαψαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου, το αυτοκίνητο και ότι απέμεινε από τον άτυχο Γραικό.
Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του είπε πως μετά τα σφαγεία ο Γραικός τον ακολούθησε στη μονάδα του, διαπληκτίστηκαν, τον σκότωσε και τον εξαφάνισε!
Η Αγγελική Νικολούλη που ερευνούσε με επιμονή την υπόθεση αυτή, πριν από μήνες αιφνιδίασε τον έμπορο και του ζήτησε να ακολουθήσουν με το αυτοκίνητο του την ίδια διαδρομή της μοιραίας νύχτας. Στην αρχή αρνήθηκε αλλά μετά δέχτηκε να απαντήσει στα ερωτήματα της ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του. Η δημοσιογράφος εντόπισε τις αντιφάσεις του και του ζήτησε να πάνε στην κτηνοτροφική μονάδα του. Εκεί διαπίστωσε πως σε ένα σημείο υπήρχαν πρόσφατες παρεμβάσεις με τσιμέντο. Όταν ρωτήθηκε σχετικά της απάντησε πως έκανε κάποιες εργασίες. Από τότε η ρεπόρτερ ζητούσε διακριτικά από τις Αρχές να ερευνηθεί το σημείο αυτό με ειδικούς ανιχνευτές, κάτι που έγινε τώρα.
Αμέσως μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος η Αγγελική Νικολούλη επικοινώνησε με τη χήρα του Γραικού που σε κατάσταση σοκ της μίλησε και την ευχαρίστησε για την επιμονή της στην έρευνα.
«Ήθελα να πιστεύω ότι ζει κι αυτό με έκανε στα μάτια κάποιων κακόβουλων ύποπτη για το χαμό του. Τώρα φάνηκε όλη η αλήθεια..», είπε κλαίγοντας.
Ο αδελφός του θύματος Νίκος Γραικός, είπε στη δημοσιογράφο πως οι προσευχές του έπιασαν τόπο και πως αν δεν ήταν η εκπομπή και ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, κανείς δεν θα μάθαινε την αλήθεια.
Το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Μαΐου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
anikolouli.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια