Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

#GoT: 9 χαρακτήρες που έχουν αντικατασταθεί

#ForTheThrone #GOT #GameofThrones #WinterIsComing
Το εντυπωσιακό cast μιας σειράς αλλάζει συχνά. Μερικές φορές παραμένει απαρατήρητο και μερικές φορές προκαλεί έκπληξη στο κοινό.
Η Bright Side έχει συγκεντρώσει τις πιο σημαντικές αλλαγές στο δημοφιλές παιχνίδι TV series Game of Thrones.
PS Υπάρχει μια μικρή έκπληξη στο τέλος του άρθρου:

Στον 3ο κύκλο, τον ρόλο του εραστή της Daenerys έπαιξε ο Βρετανός ηθοποιός Ed Skrein. Ξεκινώντας ο 4ος, το μέρος αυτό έχει παίξει ο Ολλανδός κινηματογραφιστής Michiel Huisman. Ο επίσημος λόγος για τον Skrein που έφυγε από τη σειρά ήταν ότι ήταν πολύ απασχολημένος με τη μαγνητοσκόπηση του The Transporter Refuelled . Αλλά ο ίδιος ο Edward ισχυρίζεται ότι δεν άφησε την παράσταση - ήταν μια "απόφαση πίσω από τα σκηνικά".
Ο Αυστραλός ηθοποιός Ντέιβιντ Μάικλ Σκοτ ​​έπαιξε το ρόλο του Μπέιτς σε μια σκηνή στον 1ο κύκλο. Αργότερα, στον 3ο, αντικαταστάθηκε από τον Richard Dormer. Δεν δόθηκε κανένας επίσημος λόγος.
Τον ρόλο του έπαιξε για πρώτη φορά ο Struan Rodger, αλλά ποτέ δεν εμφανίστηκε κοντά. Στον 5ο, ο υποψήφιος για Όσκαρ Max von Sydow πήρε τη θέση του, μια απόφαση που οι τηλεθεατές ήταν ευχαριστημένοι.
Στους δύο πρώτους κύκλους, τον γιο του Cersei Lannister έπαιξε ο Callum Wharry. Όταν ο ρόλος του επεκτάθηκε στον 4ο και 5ο, οι δημιουργοί της παράστασης αποφάσισαν να αλλάξουν το αγόρι για έναν πιο ώριμο και έμπειρο ηθοποιό. Η επιλογή τους έπεσε στον Dean-Charles Chapman (ο οποίος έπαιξε τον Martyn Lannister στον 3ο!).
Είδαμε μόνο τη Sarah MacKeever ως τη γυναίκα του Stannis Baratheon σε μια σκηνή στον 2ο κύκλο. Αργότερα, όταν ο Selyse "προωθήθηκε" στο κύριο cast, η ηθοποιός άλλαξε με την Tara Fitzgerald.
Ο Freddie Stroma έπαιζε τον Dickon στον 6ο κύκλο και σχεδιάζαν να συνεχίσει. Ωστόσο, επειδή ο ηθοποιός κινηματογραφούσε επίσης το Time After Time , έπρεπε να εγκαταλείψει την παράσταση. Έτσι ο Tom Hopper έγινε το πρόσωπο του House Tarly.
Στους 4ο και 5ο κύκλο, τον Night King έπαιξε ο Richard Brake. Ήταν αυτός που γύρισε το γιο του Craster σε έναν Άσπρο περιπατητή και διέταξε το στρατό στο Hardhome. Ξεκινώντας ο 6ος, παίζει ο σλοβάκος ηθοποιός Vladimir Furdik.
Αρχικά, τον ρόλο της Μυρτσέλα έπαιξε η Ιρλανδή ηθοποιός Aimee Richardson. Τότε ο χαρακτήρας της εξαφανίστηκε για 2 σεζόν. Στον 5ο, ο ρόλος δόθηκε στην Nell Tiger Free, για τον ίδιο λόγο με τον αντικαταστάτη του Tommen.
Σε όλους τους κύκλους, το Βουνό έχει παιχθεί από 3 ηθοποιούς. Στην πρώτη σεζόν, ήταν ο Αυστραλός ηθοποιός Conan Stevens. Αποδείχθηκε πολύ ακριβός και άφησε το παιχνίδι των Θρόνων για το Χόμπιτ . Στον 2ο, αντικαταστάθηκε από τον Ian Whyte. Και από τον 4ο, παίχτηκε από τον επαγγελματία Hafτór Júlíus Björnsson.
Εκπληξη
Όχι, ο Τίριον δεν αντικαταστάθηκε. Σίγουρα δεν μπορείς να βρεις άλλο νάνο στον Βέστερο.
Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι σε όλη τη σειρά υπήρξαν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο Tirion - ξεκινώντας από την γενειάδα του και τελειώνοντας με τα μαλλιά του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια