Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έλληνας οδηγός: Περιφρονώ και εμποδίζω τα ΑΜΕΑ

Η ασυνειδησία σε όλο το μεγαλείο,  με εικόνες ντροπής, από μερικούς οδηγούς (γομάρια), με τα οχήματα τους να τα αφήνουν όπου και όπως τους βολεύει, να εμποδίζουν την προσπέλαση και με την παράνομη κατάληψη τους, τις ειδικές θέσεις των ΑΜΕΑ. Οι πιο πολύ, στην ερώτηση γιατί παρκάρετε εδώ, απαντούν εεε... δυο λεπτά θα κάνω, λες και ένας ανάπηρος μπορεί να περιμένει τον κάθε ασυνείδητο μέσα στο κρύο, ή την ζεστή, ή στη βροχή, να πάρει το όχημα του.

Ήθελα να ξέρω δεν θα πείραζε αυτούς τους ασυνείδητους οδηγούς, αν είχαν μια δική τους θέση πάρκινγκ, και πήγαινε ο οποιοσδήποτε άλλος και να την έκανε κατάληψη!!.

Ενδεικτικό είναι ότι σημειώθηκαν 757 παραβάσεις παράνομης στάθμευσης στις θέσεις ΑΜΕΑ μόνο για την εβδομάδα 29 Οκτωβρίου - 4 Νοεμβρίου.
Ειδικότερα, από 578 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 2.546 οχήματα και βεβαιώθηκαν 757 συναφείς παραβάσεις. Οι περισσότερες καταγράφηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (215), της Θεσσαλονίκης (64), των Χανίων (41), των Ιωαννίνων (39), της Κοζάνης (24) και των Σερρών (21).

Οι παρακάτω από τις μερικές εικόνες μιλάνε από μόνες τους και δεν χρειάζεται κανείς να ψάξει πολύ για να τις βρει και να δει όλο το μεγαλείο του Έλληνα οδηγού:

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια