Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

survivorgr Ελλάδα - Τουρκία: οι παίκτες SurvivorGreeceTurkey

#survivor2019 #SurvivorGreeceTurkey #survivorgr
Πρεμιέρα για το Survivor Ελλάδα-Τουρκία το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 21.00.
Το παιχνίδι θα προβάλλεται από Σάββατο-Τετάρτη παράλληλα και στην Τουρκία.
Ποιοι είναι οι δώδεκα παίκτες που θα απαρτίζουν την ελληνική ομάδα;

Ντέμη Τσαγανού, διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, απόφοιτη Σχολής Φυσικοθεραπείας.
Η Δήμητρα (Ντέμη) Τσαγανού της ΕΠΣ Βοιωτίας είναι διαιτητής της Γ’ Εθνικής.
Είναι 27 ετών (6/1/1992) και κατάγεται από τη Λαμία.
Επαγγελματικά μοιράζει κόκκινες κάρτες, αφού είναι διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες ενώ έχει τελειώσει και σχολή Φυσικοθεραπείας.
Αφροδίτη Σκαφίδα, γυμνάστρια, αθλήτρια στο άλμα.
Γεννήθηκε στις 20/3/1982. Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, στο οποίο μάλιστα κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα. Πανελλήνιο ρεκόρ με 4.55μ σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ. Η Σκαφίδα υπερέβη πρώτα τα 4.50μ και στη συνέχεια τα 4.55μ για να καταρρίψει την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση που ήταν 4.48μ από τις 11 Ιουνίου 2005 και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008. Στις 30 Ιανουαρίου 2010 έθεσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4.41μ.
Η Κωνσταντίνα Νάντια Μαυρουδέα, personal trainer, με διακρίσεις σε αγώνες καράτε και crossfit.
Ρία Κολοβού, Επιχειρηματίας, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας,
Eίναι 30 ετών και κατάγεται από τη Σκύδρα. Είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και τα τελευταία χρόνια διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο. Κοινωνική, δραστήρια, αλλά και εγωίστρια. Της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και λατρεύει τα ταξίδια, την περιπέτεια και την καθαριότητα!
Ιουλιέτα Κίτρινου, φωτομοντέλο, ηθοποιός και πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ' εμποδίων και η
Δήμητρα Βαμβακούση, 23 χρονών, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας, μοντέλο, πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.
Είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία Πελοποννήσου το 2015 και είχε κερδίσει τον τίτλο της Miss Πελοπόννησος 2015
Σπύρος Γουρδούπης (Dr Pips), ράπερ.
Ο Σπύρος δηλώνει ράπερ με διδακτορικό στη Δομική Βιολογία και είναι ο μόνος που δεν αναφέρει πως σχετίζεται με τον αθλητισμό ή τον χώρο της προπονητικής
Είναι 28 ετών και μένει στην Πάτρα, πόλη από την οποία κατάγεται.
Αγαπά τη μουσική και συγκεκριμένα την ραπ.
Πριν από δύο χρόνια, μάλιστα είχε βγάλει το τραγούδι «Money» με αγγλικό στίχο, κερδίζοντας θετικά σχόλια από τους χρήστες του Youtube.
Νίκος Κοσμάς, γυμναστής και προπονητής καράτε,
Γεννήθηκε: 24.2.1993
World Champion (2011)
European Champion (2010,2012)
WKF Youth Cup Winner (2008,2009)
Balkan Champion (2006,2007,2008,2013)
World Champion Kobe Osaka International (2006)
National Champion (2005-2016)
Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, σύμβουλος διατροφής και προπόνησης.
Είναι 24 ετών και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Εργάζεται ως σύμβουλος διατροφής και προπόνησης και δηλώνει αποφασισμένος, πεισματάρης και παθιασμένος. Οι πολεμικές τέχνες είναι η ζωή του και η βασικότερη αθλητική του δραστηριότητα.Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στην αθλητική του πορεία ήταν όταν κατέκτησε τον τίτλο του Χρυσού Βαλκανιονίκη στο καράτε. Πιστεύει ότι είναι πολύ γρήγορος και ευκίνητος.
Δημήτρης Μαργαρίτης, πρώην πρωταθλητής δεκάθλου και εκπαιδευτής ΜΜΑ,
Είναι 45 ετών και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας 14χρονης. Εργάζεται ως δεσμοφύλακας στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. H ενασχόλησή του με τον αθλητισμό ξεκίνησε με τον στίβο, όπου και διακρίθηκε ως πρωταθλητής δεκάθλου.
Πλέον στον ελεύθερό του χρόνο εργάζεται και ως εκπαιδευτής μεικτών πολεμικών τεχνών (MMA). Έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και πιστεύει ότι οι Τούρκοι θα δυσκολευτούν να τον νικήσουν, αφού είναι σκληρό «καρύδι». Δεν είναι τυχαίο που τον φωνάζουν «Ράμπο».
Κυριάκος Πελεκάνος, πρώην μπασκετμπολίστας στην Εθνική Ομάδα Εφήβων της Κύπρου και personal trainer,
Είναι 39 χρονών 15.3.1980 από την Κύπρο, personal trainer και πρώην μπασκεμπολίστας στην Εθνική ομάδα εφήβων της Κύπρου. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού 22 μηνών. Ως άνθρωπος είναι αληθινός, δίκαιος και μαχητικός.
Στην Κύπρο είναι γνωστός και εξαιτίας των εμφανίσεών του σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές. Νιώθει μεγάλη ευθύνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο SURVIVOR Ελλάδα-Τουρκία και θέλει μόνο νίκες.
Τόνι Σταυράτης, ασφάλεια σε VIP πρόσωπα και αθλητής πολεμικών τεχνών.
34 ετών και μένει στη Σαλαμίνα. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και έχει εργασθεί ως ασφάλεια σε υψηλά πρόσωπα. Έχει κάνει αρκετές χειρωνακτικές εργασίες και τώρα δουλεύει στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Σαλαμίνας.
Το πιο δύσκολο που έχει ζήσει στη ζωή του είναι όταν εργαζόταν σαν μισθοφόρος σε πλοία στην Σομαλία. Με το πάθος του, την αγωνιστικότητά του και το πείσμα του, πιστεύει ότι θα φέρει πολλές νίκες στην Ελληνική ομάδα και θα είναι αυτός ο μεγάλος νικητής του SURVIVOR.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια