Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι είναι η Θεραπεία PEMF

Η θεραπεία με PEMF χρησιμοποιεί σύντομες εκρήξεις ηλεκτρομαγνητικής διέγερσης χαμηλής έντασης για την επαναφόρτιση των κυττάρων. Είναι μη επεμβατική και ανώδυνη. Μια συσκευή PEMF μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα πηνίο ή ένα μαξιλάρι για να παραδώσει την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια σε ανθρώπους, άλογα και κατοικίδια ζώα, ενώ χαλαρώνουν άνετα. Μπορείτε να επιλέξετε να εντοπίσετε τη θεραπεία σε μια περιοχή, αλλά η θεραπεία ολόκληρου του σώματος μπορεί να έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Το υπερ-οξυγονωμένο αίμα μπορεί να ρέει από άλλες περιοχές του σώματος στην πληγείσα περιοχή.
Τα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν αισθητά αμέσως και δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης μετά τη θεραπεία.
Τα ευεργετικά αποτελέσματα συνεχίζονται μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Η θεραπεία με PEMF ξεκινάει τις επιδράσεις της ενεργοποίησης των κυττάρων, αυξάνοντας το οξυγόνο στο αίμα και διεγείροντας τις φυσικές θεραπευτικές διαδικασίες του σώματος. Ανάλογα με το πρόβλημα και το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε να επαναλάβετε τη θεραπεία μία ή δύο φορές την εβδομάδα σε όλη την εκπαίδευση και τον ανταγωνισμό ή μπορείτε να σχεδιάσετε μια σειρά θεραπειών.
Οι αγωνιστές και οι αθλητές χρησιμοποιούν συχνά συστήματα θεραπείας PEMF ως μέρος της εκπαίδευσής τους, στο συνήθη εκπαιδευτικό τους περιβάλλον.
Τα συστήματα θεραπείας PEMF μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε νοσοκομεία, κλινικές ή στο γραφείο ενός επαγγελματία ευεξίας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια