Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μελίνα Μακρή

Η Μελίνα Μακρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα 1.5.1984. Αγαπούσε από πολύ μικρή την μουσική γι’ αυτό και σπούδασε πάνω σ’ αυτήν ήδη από την παιδική και εφηβική της ηλικία.
Αποφοίτησε από μουσικό Γυμνάσιο- Λύκειο στο Ίλιο , ενώ έχει κάνει σπουδές πιάνου και αρμονίας της μουσικής στο Εθνικό Ωδείο. Επίσης έχει κάνει μαθήματα φωνητικής σε ποπ και τζαζ ρεπερτόριο και μαθήματα χορού.
Μετά το σχολείο σπούδασε στο ΤΕΙ Παραδοσιακής Μουσικής , δούλεψε σε κάποιες μουσικές σκηνές και πήρε μέρος σε διάφορες συναυλίες με γκρουπάκια. Τα άλλα δύο παιδιά του γκρουπ δεν τα γνώριζε. Αργότερα οι μάνατζέρ τις ήρθαν σε επαφή μαζί τους και έτσι δημιουργήθηκαν οι Vegas.
Η Μελίνα Μακρή που αγαπήθηκε μέσα από το συγκρότημα Vegas μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικές εμφανίσεις! Η τραγουδίστρια έχει ένα δικό της εκκεντρικό στυλ που ξέρει και το στηρίζει και με το παραπάνω!
Πριν λίγο καιρό αποχώρησε από το συγκρότημα για να κάνει σόλο καριέρα.
Η εικόνα της σήμερα διαφέρει εντελώς από τότε που ήταν ακόμα μέλος του συγκροτήματος Vegas. Εκείνη την εποχή δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την αποκαλούσαν «Ελληνίδα Lady Gaga», με αφορμή τις εκκεντρικές της εμφανίσεις. «Υπηρετούσα το κόνσεπτ και το προφίλ των Vegas. Είχαμε αυτή τη γραμμή στιλιστικά. Ένιωθα ότι είναι ένας ρόλος, τον οποίο μάλιστα ευχαριστήθηκα. Δεν με καταπίεσε. Στη συνέχεια υιοθέτησα ένα μίνιμαλ look γιατί ήθελα να ξεκουραστώ από τα οκτώ χρόνια έντονου styling. Είχα ανάγκη να δω τη γυναίκα Μελίνα στον καθρέφτη χωρίς όλα αυτά τα φτιασίδια – χωρίς να αποκλείω το ενδεχόμενο μελλοντικά να πειραματιστώ ξανά» εξηγεί.
Η τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί πως η απότομη δημοφιλία που πήρε στο ξεκίνημα της καριέρας της οδήγησε σε κρίσεις πανικού, όμως σήμερα ξέρει πως δεν ήταν αυτός ο μόνος λόγος. «Ο θυρεοειδής προκαλεί κρίσεις πανικού κι όλο αυτό που μου συνέβη, μέχρι ενός βαθμού, ήταν σίγουρα και ορμονικό. Τότε που δεν το γνώριζα το απέδιδα αποκλειστικά στο άγχος μου. Πλέον, έχω χρόνια να πάθω κρίση πανικού, από τότε που ρύθμισα το πρόβλημα του θυρεοειδή. Φυσικά, παίζει ρόλο και το γεγονός ότι μεγαλώνοντας έμαθα να διαχειρίζομαι καλύτερα την ένταση και το άγχος» προσθέτει η Μελίνα, ενώ τονίζει ότι η ψυχανάλυση έπαιξε κι αυτή σημαντικό ρόλο. «Κάνω ψυχανάλυση πέντε χρόνια και συνεχίζω, γιατί μέσα από αυτή τη διαδικασία βλέπω πιο ψύχραιμα τα πράγματα. Πιστεύω πως ο άνθρωπος αλλάζει, όταν προσπαθεί και θέλει. Ο ψυχολόγος δεν θα κάνει θαύματα, αλλά θα σου δείξει το δρόμο, τον οποίο πρέπει να ακολουθήσεις με σκέψη και αναζήτηση».
Στα 35 της χρόνια, η τραγουδίστρια τα έχει βρει με τον εαυτό της. «Έχω αποδεχτεί τη Μελίνα. Κανείς δεν είναι τέλειος. Αλλά μου αρέσει ο εαυτός μου. Δεν νιώθω την ανάγκη να αλλάξω κάτι πάνω μου. Προς το παρόν τουλάχιστον».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια