Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κλείνουν τους σταθμούς του Μετρό

Το προγραμματισμένο συλλαλητήριο ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών, θα φέρει κυκλοφοριακό «κομφούζιο» αλλά και παύση λειτουργίας σταθμών του μετρό…

Συγκεκριμένα, το μετρό σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια θα μείνει κλειστό από τις 10:00 το πρωί μέχρι νεοτέρας, δηλαδή για ώρες δεν θα διέρχονται συρμοί.

Την ίδια ώρα θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης-στάθμευσης από ώρα 22.00΄της 19-1-2019 και διακοπή κυκλοφορίας από ώρα 06.00΄ της 20-1-2019) στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας (Πλ. Συντάγματος, Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών κ.λ.π.).
Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Η αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων”.

Στο μεταξύ, η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, σε ανακοίνωσή της μέσω της οποίας αφήνει αιχμές κατά της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, καλεί όσους θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία να το πράξουν έγκαιρα, κι αυτό γιατί όπως τονίζει θα είναι κλειστός ο σταθμός Μετρό στο Σύνταγμα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια