Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κινέζικη Αστρολογία και Προβλέψεις για το 2019

Το έτος 2019 η Χρονιά του Χοίρου, σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία και επίσημα ξεκινά στις 5 Φεβρουαρίου 2019.
Μία νέα χρονιά γεμάτη καλοτυχία και ευκαιρίες για επιτυχημένες επενδύσεις οικονομικές αλλά αισθηματικές!
Προσοχή μόνο στην υπεραισιοδοξία, αφού θα φέρει αρκετές μεγάλες απατηλές προσδοκίες και παράλογες οικονομικές σπατάλες!
Χαρά, ανεμελιά, ξεγνοιασιά και αισιοδοξία, μας οδηγεί στην επίτευξη των στόχων μας και στο άνοιγμα νέων κύκλων ζωής!
Βρες το ζώδιο σου στο Κινέζικο Ωροσκόπιο ΕΔΩ

Αρουραίος Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Ανάπτυξη και ευημερία υπόσχεται το 2019 για σένα, μέσα από ωφέλιμα ξεκαθαρίσματα, περιπέτεια, αλλαγές και επίτευξη στόχων!
Στον επαγγελματικό τομέα, οφείλεις να σοβαρευτείς και να συνετιστείς, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε δυσκολίες και εμπόδια! Χρειάζεται πολύ δουλειά και αγώνας, για να πλησιάσεις την επιτυχία, οπότε προετοιμάσου!
Οικονομικά, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα, λόγω της τάσης σου για σπατάλες και έξοδα που πλήττουν την οικονομική σταθερότητα που θες!
Στον Έρωτα θα χρειαστεί να πάρεις ορισμένες σοβαρές και αναγκαίες αποφάσεις! Πολλοί θα οδηγηθούν στον χωρισμό, αλλά και πολλοί θα κάνουν το μεγάλο βήμα της επισημοποίησης!
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να είσαι σίγουρος για την πίστη του συντρόφου σου!
Τέλος, καλό θα ήταν φέτος να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να μην αναβάλλεις ιατρικές εξετάσεις, ακόμα κι αν είναι ρουτίνας!

Βουβάλι Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Τύχη και εύνοια σε όλους σχεδόν τους τομείς θα έχεις φέτος!
Αίσθηση σταθερότητας και σιγουριάς , όπως και νέοι τρόποι να υλοποιήσεις τα σχέδια σου, έρχονται!
Στον τομέα της καριέρας, έρχεται πρόοδος και δημιουργικότητα, αλλά μέσα από κούραση και αγώνα! Θα απολαύσεις επαγγελματικά οφέλη, μόνο αν εργαστείς σκληρά!
Οικονομικά, νέες πηγές εσόδων θα έχεις και καλές ευκαιρίες για ωφέλιμες επενδύσεις! Μία καλή χρονιά για αποταμίευση!
Στον Έρωτα, το 2019 υπόσχεται βαθύ συναίσθημα, θετική μεταμόρφωση, νέα αρχή, πάθος και ρομαντισμό! Νέες σχέσεις και αυξημένη αίσθηση συντροφικότητας!
Τέλος, χρειάζεται προσοχή καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς, σε διατροφικές υπερβολές, με αποτέλεσμα αύξηση βάρους!

Τίγρης Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Ανανεωμένο, γεμάτο ενέργεια και δυναμικό σε βρίσκει το 2019! Έχεις τις κατάλληλες ιδέες για να πετύχεις υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες!
Αυτήν την χρονιά κατακτάς το απρόσιτο και το αδύνατο, φτάνοντας στην κορυφή!
Επαγγελματικά θα έχεις μόνο επιτυχία, πρόοδο, εύνοια και καλή σταδιοδρομία! Η καριέρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και το κοινωνικό σου στάτους, βελτιώνεται!
Οι οικονομικές εκκρεμότητες και η εξισορρόπηση εσόδων-εξόδων, θα σε πιέσουν πολύ φέτος! Ωστόσο αν «μαζευτείς» και σταματήσεις έξοδα περιττά και σπατάλες, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις!
Στην αγάπη, θα έχεις αρκετές ερωτικές εξελίξεις και πολλοί θα επισημοποιήσουν την σχέση τους. Ωστόσο, θα σε ενοχλήσει αρκετές στιγμές η έλλειψη πάθους, ρομαντισμού και τρυφερότητας. Οι εξελίξεις είναι ουσιαστικές.
Η ενέργεια και η δυναμικότητα σου, θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε κάθε κούραση ή πρόβλημα! Απέφυγε μόνο, υπερβολικό άγχος και στρες.

Λαγός Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Θα σε δοκιμάσει αρκετά και σε όλους τους τομείς το 2019, μέσα από κάποιες πιέσεις και προβλήματα.
Ίσως κάποιες καταστάσεις φτάσουν σε τέλμα, αλλά αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι έγιναν για το καλό σου!
Επαγγελματικά, είσαι έτοιμος να αποδείξεις ότι αξίζεις και έτσι η απόδοση σου βελτιώνεται και εσύ αναγνωρίζεσαι!
Προσοχή μόνο χρειάζεται σε νέες συμφωνίες, όπου οφείλεις να προσέξεις τι υπάρχει στα «μικρά γράμματα»!
Η οικονομική σου κατάσταση θα είναι καλή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έρθουν περισσότερα χρήματα μέσα από κέρδη ή αμοιβές. Το θετικό γεγονός της χρονιάς, είναι ότι θα καταφέρουν έσοδα και έξοδα να εξισορροπήσουν! Σταθερότητα και βεβαιότητα θα χαρακτηρίζει την ερωτικής σου ζωή και για αυτό το λόγο, ίσως υπάρξουν στιγμές ρουτίνας και βαλτώματος, που θέλουν προσοχή!
Έχεις ευκαιρίες για μακροχρόνια σχέση, αρκεί να αποφύγεις έπαρση και δογματικότητα!
Τέλος, ανανεωμένο σε καθιστά η νέα χρονιά σωματικά, εμφανισιακά και διανοητικά! Κατάλληλη χρονιά για βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης!

Δράκος Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Αρκετές οι αλλαγές και οι ανατροπές που θα έρθουν στην ζωή σου το 2019, ωστόσο θα έχεις και το σθένος και την ικανότητα να τις αντιμετωπίσεις με επιτυχία!
Μείνε προσγειωμένος ακόμα κι αν έρθουν ανέλπιστες εκπλήξεις!
Στον επαγγελματικό τομέα, θα είναι πολλά τα σκαμπανεβάσματα, αφού εκεί που όλα θα βαίνουν καλώς, θα προκύπτουν ξαφνικά πολλά ζητήματα και νέες ευθύνες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν!
Χάρη στον προγραμματισμό σου και την σωστή διαχείριση σου, τα οικονομικά σου θα είναι σαφώς βελτιωμένα φέτος! Ωστόσο «τσιγκουνιά» και μιζέρια, ίσως είναι στοιχεία που θα σε χαρακτηρίσουν φέτος.
Στα ερωτικά σου, όλα βασίζονται στην σωστή επικοινωνία. Μέσα από συζητήσεις, προτάσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, θα έχεις την εύνοια που επιθυμείς! Αλληλοκατανόηση και έκφραση συναισθημάτων. Μην λες περισσότερα, από όσα μπορείς να εκπληρώσεις, γιατί έχεις τάση προς ψεύτικες υποσχέσεις.
Τέλος, απαλλάσσεσαι από άγχος και φοβίες, όμως οφείλεις να προσέχεις στις μετακινήσεις σου και ιδίως την οδήγηση σου!

Φίδι Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Ηρεμία και απολαυστική αρμονία θα διακρίνει την ζωή σου το 2019!
Σχέσεις θα αποκατασταθούν και η κοινωνική σου ζωή θα κορυφωθεί! Πνευματικότητα και ωφέλιμες γνωριμίες, ιδέες και συμφωνίες!
Οι συναδελφικές σου σχέσεις θέλουν προσοχή, γιατί δεν είναι όλοι ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου, ωστόσο έχεις σταδιακή πρόοδο, καλή σταδιοδρομία και τελικά επιτυχία επαγγελματική!
Προσπάθησε να έχεις εσύ τον έλεγχο σε τυχόν οικονομικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Έχεις τις ιδέες και τις λύσεις να ξεπερνάς τα οικονομικά εμπόδια! Μην αμελείς χρωστούμενα και εκκρεμότητες, λόγω λάθος προγραμματισμού!
Ο ερωτικός τομέας, απαιτεί το ώριμο και σοβαρό σου πρόσωπο! Χωρίς συμβιβασμούς που σου επιβάλλουν τοξικούς ανθρώπους και σχέσεις στη ζωή σου, πάρε τώρα τις κατάλληλες αποφάσεις και αν χρειαστεί, τελείωσε κάποιες σχέσεις που έφτασαν σε τέλμα και προχώρα μπροστά!
Τέλος, η τάση σου να μην κάνεις καλό προγραμματισμό και οργάνωση, ίσως σου προκαλέσει νευρικότητα, εξάντληση και άγχος.

Άλογο Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση επιφυλάσσει για σένα το 2019! Αποζητάς την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αλλάζουν όλα σταδιακά και με αργούς ρυθμούς, κάτω από τον δικό σου έλεγχο! Ορισμένες στιγμές μέσα στη χρονιά, ίσως η κτητικότητα σου, σου προκαλέσει προβλήματα!
Στον εύθραυστο τομέα της καριέρας, θα υπάρξουν σύμμαχοι φέτος που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτό που θες στην σταδιοδρομία σου! Συμβουλή όσον αφορά τις φιλοδοξίες σου: Μην δαγκώνεις περισσότερο, από όσο μπορείς να μασήσεις!
Οικονομικά μπαίνεις σε διάθεση οργάνωσης και εκτός αυτού απολαμβάνεις νέες πηγές εσόδων! Μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα έχεις αισθητή βελτίωση στον οικονομικό τομέα!
Στον Έρωτα το 2019, θα επιφέρει μια σημαντική αλλαγή στην ζωή σου! Το θέμα είναι να είσαι προετοιμασμένος για αυτήν, αφού μακροπρόθεσμα, θα έχει θετική έκβαση για σένα, όσο κι αν σε σοκάρει αρχικά! Αν θες νέα γνωριμία, ψάξε ποιοτικά και όχι επιφανειακά!
Σε χαρακτηρίζει γενικά ενέργεια και δύναμη, αλλά επίσης κινδυνεύεις με αύξηση βάρους, λόγω λαθών στην διατροφή σου και λόγω οκνηρίας.

Κατσίκα Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Το 2019, είναι για σένα η χρονιά της αλλαγής, της επανάστασης, της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας!
Είσαι αποφασισμένος να τα αλλάξεις όλα και παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες, θα τα καταφέρεις!
Κοινωνικότητα, ευφυΐα και καλή θέληση, θα σε χαρακτηρίζουν καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς!
Στα επαγγελματικά το 2019 απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και αποφασιστικότητα εκ μέρους σου! Προσπάθησε να μην αποσπάσαι από απολαύσεις και διασκεδάσεις και μείνε συγκεντρωμένος σε στόχους και εργασία, ώστε να αποφύγεις λάθη!
Οικονομικά, μπορεί να τύχουν κάποια απρογραμμάτιστα και απρόσμενα έξοδα, ωστόσο αυτές οι δαπάνες δεν θα σε εμποδίσουν να επινοήσεις νέους τρόπους, για να έχεις καινούργιες πηγές εσόδων!
Το 2019, στον Έρωτα, θα μπορέσεις να μπεις σε μία αξιόλογη σχέση ή να κάνεις ένα μεγάλο βήμα, αρκεί να έχεις ξεπεράσει παλαιές αγάπες. Μακριά από ερωτικές επιστροφές και αναμνήσεις που σου χαλούν το παρόν! Ναι, στις νέες ευκαιρίες και νέες γνωριμίες!
Για το τέλος, το έτος 2019 υπόσχεται, ευθυμία, ζωτικότητα και ενέργεια! Μεγάλη ευκαιρία να κόψετε τις κακές συνήθειες, είναι αυτή η χρονιά!

Πίθηκος Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Αρκετά ευνοϊκή χρονιά θα είναι το 2019 για σένα, αφού ακολουθείς τα όνειρα σου και τα εκπληρώνεις! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου να βυθίζεσαι σε ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, που θα σου φέρουν μόνο απογοητεύσεις και καθυστερήσεις!
Πολλές οι υποχρεώσεις και τα τρεξίματα στην δουλειά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει, αφού αν οργανώσεις σωστά την δουλειά σου και αρπάξεις τις σωστές ευκαιρίες, θα έχεις επιτυχία, ακόμα κι αν κουραστείς!
Επίσης το 2019, υπόσχεται να είναι ένα καλό έτος από οικονομική άποψη! Γεμάτο πορτοφόλι και αρκετά έξοδα, που δεν θα μετανιώσεις, για απολαύσεις! Ωστόσο καλό θα ήταν να κάνεις και πιο ουσιώδεις επενδύσεις, πέρα από διασκέδαση και ομορφιά!
Στην αγάπη, θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες, κυρίως λόγω παρεξήγησης, θολού τοπίου και έλλειψης κατανόησης! Πολλές οι εντάσεις και συχνά δεν θα βρίσκεις ανταπόκριση στις καλές σου προθέσεις! Φρόντισε να παραμείνεις έντιμος και να μην προκαλείς την ζήλια του συντρόφου, δίνοντας δικαιώματα με ψέματα και μυστικά!
Τέλος, η ψυχική σας υγεία είναι στα καλύτερα της, αφού ξεπερνάς φοβίες, άσχημες σκέψεις και άγχη!

Πετεινός Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Το 2019 θα ενισχύσει τις κοινωνικές σου σχέσεις με ποιότητα και όφελος και επιπλέον θα απογειώσει την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόβαθρο!
Εκπληρώνεις φιλοδοξίες και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους!
Στην καριέρα, έρχεται επιτυχία, λόγω των δικών σου σωστών δραστηριοτήτων!
Θα είσαι αρκετά απασχολημένος με τις αναζητήσεις της σταδιοδρομίας σου και θα ξεπερνάς εύκολα τα προβλήματα! Να θυμάσαι, ότι δεν είναι κακό να εκμεταλλεύεσαι κάποιες γνωριμίες ή σχέσεις, εφόσον δεν επιβαρύνεις κάποιον!
Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται πολύ κατά τη διάρκεια του έτους. Αν και θα υπάρξουν απρόσμενες δαπάνες, οι αποταμιεύσεις σου θα είναι άθικτες για αυτήν την περίοδο, λόγω σωστής διαχείρισης!
Στον έρωτα θα έρθουν σημαντικές αλλαγές, που ακόμα κι αν στην αρχή σου αλλάξουν την ζωή, θα διαπιστώσεις ότι είναι για καλό! Αν έχεις ήδη οικογένεια ή γάμο, απολαμβάνεις ηρεμία και γαλήνη!
Φρόντισε τον εαυτό σου, την υγεία σου και δοκίμασε να πάρεις βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής!

Σκύλος Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Το έτος 2019, θα είναι μια αρκετά δυναμική περίοδος για σένα, που θα ακολουθήσεις πολλά από τα ενδιαφέροντα σου και τους στόχους σου στη ζωή σου, βγαίνοντας πια από την ρουτίνα! Ενισχυμένη διαίσθηση και ενέργεια!
Οι επιδιώξεις της καριέρας σου, θα πετύχουν, μόνο με εντιμότητα και σκληρή δουλειά! Καλό θα ήταν να καταβάλλεις όλες τις προσπάθειες για να καταφέρεις αυτό που θες και επιδιώκεις! Φρόντισε για την σωστή οργάνωση των καθηκόντων σου!
Τα οικονομικά σου θα να αντιμετωπίσουν κάποια εμπόδια, γι’αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις παράλογες δαπάνες, χρέη και απώλειες. Φρόντισε να ξοδεύεις, μόνο για τις ανάγκες σου, χωρίς απληστία!
Πολύ αγάπη και ρομαντισμό, θα έχει ο ερωτικός τομέας για σένα, με παθιασμένες και αισθησιακές στιγμές! Καλή εποχή για ένα γάμο, ή για να προγραμματίσετε ένα μωρό ή για μια συγκατοίκηση ή για ένα ταξίδι με το άλλο σου μισό!
Το 2019, βελτιώνει την ψυχική και σωματική σου υγεία γενικότερα! Βρες ελεύθερο χρόνο και μην ασχολείσαι μόνο με εργασία!

Γουρούνι Ετήσιες Προβλέψεις 2019
Αυτήν την χρονιά, θα ανταμειφτείς, αφού καταβάλλεις όλες τις προσπάθειες σου για να βελτιώσεις την προσωπικότητά σου και την ίδια σου την ζωή! Προχωράς στους στόχους σου, με ανανεωμένη διάθεση, σθένος και δυναμικότητα, με αποτέλεσμα, πολλούς από αυτούς να τους πετύχεις!
Σταθερότητα αλλά και ρουτίνα χαρακτηρίζει την επαγγελματική ζωή. Μπορείς να απολαύσεις σιγουριά, αλλά μην περιμένεις και πρόοδο ή αλλαγή. Καλή χρονιά να μάθεις νέα πράγματα, ώστε μετά το 2019, να κάνεις βήματα εξέλιξης!
Τα χρήματα, είναι ένας ευνοημένος τομέας, λόγω κυρίως της δίκης σου σωστής διαχείρισης! Για αυτό μην κάνεις μεγάλες δαπάνες, που αργότερα θα μετανιώσεις!
Στον έρωτα, οι σχέσεις σου, μπορούν να ευδοκιμήσουν, αν αποφασίσεις να επικοινωνήσεις σωστά και κυρίως ήρεμα και λογικά! Μάθε να προσαρμόζεσαι στα θέλω του άλλου και να κατανοείς τις ανάγκες του και θα δεις ότι θα απολαύσεις αγάπη και ρομαντισμό!
Τέλος, το 2019 θα σου δώσει μπόλικη ενέργεια όλο το χρόνο! Η ψυχική και σωματική υγεία σου, παραμένει αναλλοίωτη, ότι κι αν συμβεί! Είσαι πιο δυνατός από ποτέ!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια