Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ 2019

Σύνοψη-Βασικά γεγονότα: Το 2019 σημαδεύεται από μεγάλα και σημαντικά γεγονότα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις μελλοντικές καταστάσεις. Προφανώς και σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής θα λειτουργήσει κάπως σαν τον Isnogood πράγμα και όχι δύσκολο  «διαίρει και βασίλευε». Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα είτε αλλαγής πρωθυπουργού είτε παραίτησης αυτής. Το BREXIT είναι μια διαδικασία που θα «κολλήσει» και ακόμα και αν εγκριθεί (*πράγμα δύσκολο) θα υπάρχει πρόβλημα ως προς την εφαρμογή του, ειδικά που από τα τέλη Μαρτίου 2019 η Ευρώπη …αλλάζει.

Η Αγγλία ταλανίζεται εδώ και καιρό από κοινοβουλευτική αναρχία αφού οι υπέρμαχοι του BREXIT φάνηκαν πως μάλλον κορόιδεψαν τον βρετανικό λαό. Ασφαλώς και δεν εννοώ πως ήταν λανθασμένη απόφαση των Βρετανών αλλά υπήρχε μπόλικο «fake news» στην υπόθεση. Άλλωστε η Μεγάλη Βρετανία ήταν πολύ μεγάλη για να χωρέσει εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Γερμανίας που τους θέλει όλους υπόδουλους.
Το 2019 θα πρέπει να χαρακτηριστεί μια χρονιά πολιτικής κρίσης για το Ηνωμένο Βασίλειο.
Διάθεση της Αγγλίας να παραμείνει και να το βγάζει προς τα έξω πως είναι αδέσμευτη. Θα υπάρξουν «δεύτερες» και κακές σκέψεις που η κυβέρνηση δεν θα θέλει να βγάλει προς τα έξω. Ο λαός θα νοιώσει πως του είπαν πολλά και ψεύτικα λόγια. Θα νοιώσει πως εξαπατήθηκε. Γενικά η αντιμετώπιση πολλών καταστάσεων δεν θα είναι ανάλογη όπως αρμόζει σε μια χώρα με το μέγεθος της Αγγλίας. Μια στιγμή που την «μοιράζονται» με τον κόσμο (αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, twitter κλπ.) θα δημιουργήσει σκάνδαλο.
Προβλήματα με εργασία που δραστηριοποιείται στον δρόμο (ταξί, καντίνα, κούριερ, περίπτερο κλπ.). Η Αγγλία θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια κατάσταση μαζί με άλλες χώρες. Δεν αποκλείεται να ζητηθεί η γνώμη του λαού. Μέτρα που εφαρμόζονται δια μέσου σωματικής ή άλλης μορφής δύναμης. Ελέγχοντας τις δυνάμεις κάποιου.
Γενικά η Αγγλία μπαίνει σε μια περίοδο σκληρής αστυνόμευσης.
Στις πολιτικές εξελίξεις ένα άτομο που προκαλεί τις καταστάσεις και δεν κάθεται «φρόνιμα». Αυτός που «ανακατεύει» τα πράγματα. Ο δάκτυλος που πυροδοτεί, δηλαδή αυτός που κρύβεται πίσω από όλα.
Προβλήματα θα αντιμετωπιστούν με μολυσματικές ασθένειες.
Επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου. Ελέγχοντας – εποπτεύοντας τους ανώτερους υπαλλήλους ή ακόμα και την ίδια την κυβέρνηση.
Κρατικό αυταρχισμό ενώ θα υπάρχουν ανέλπιστες επιτυχίες σε αθλητικά ζητήματα. Σε πολιτικό επίπεδο και συμφωνίες θα υπάρχει ένα σχετικό αποτράβηγμα με προφάσεις σχετικά με γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην διεθνή σκακιέρα. Αρνούμενος ένα δόγμα, μια πίστη, μια ιδέα, ή την έννοια του κόσμου για ηθικούς λόγους. Αποτραβηγμένος με προφάσεις. Εμπόδιο των δραστηριοτήτων. Αναγκασμένος να εγκαταλείψει. Μακράς διαρκείας καταστολή. Θάνατος μέσω συντριβής. Θάνατος ή τραυματισμοί από πυροβόλα ή από πυρκαγιά. Το κοινό αναλαμβάνει δράση. Φιλονικίες και έριδες μπρος στα μάτια του κόσμου.
Προβλήματα στην Αγγλικανική εκκλησία από σκάνδαλο ή απώλεια υψηλόβαθμου προσώπου. Επίσης θα μπορούσε να υποδεικνύει μια μορφής «πένθος» για απώλεια εντός του Μπάκιγχαμ. Εξετάζοντας ή συνδράμοντας στην αποκατάσταση διανοητικά ανάπηρων ή τυφλών.
Προβλήματα με καταφύγια απόρων και κακοποιημένων κοριτσιών. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Ενώσεις κρατών ( τύπου Ε.Ε, ΝΑΤΟ). Η αδειοδότηση. Το ληξιαρχείο. Τα καλλιτεχνικά ταλέντα. Ο όρκος του γάμου. Συνεργασία μεταξύ αρχηγών - ηγετών. Το κοινωνικό κράτος και τα ορφανοτροφεία.
Karl Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια