Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΗΠΑ 2019

Σύνοψη-Βασικά γεγονότα της χρονιάς: Η χρονιά για τις Η.Π.Α είναι αρκετά δύσκολη αφού θα υπάρξει μεγάλη προπαγάνδα εναντίον του προσώπου του Trump αλλά και μέλους της οικογένειας του. Οι εξισώσεις δείχνουν επίσης πως ο ίδιος ο Πρόεδρος Trump θα αρρωστήσει και ίσως για ένα διάστημα να είναι δύσκολο να ασκήσει τα καθήκοντα του ενώ δεν αποκλείεται να κινδυνέψει μέλος της οικογένειας του από αυτοκίνητο ή αεροπλάνο. Η Αμερική και πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ο Trump θα «συρθεί» από το βαθύ αμερικανικό κράτος να αναζωπυρώσει τον λεγόμενο «Ψυχρό πόλεμο». Η Αμερική θα βγάλει το «κάλυμμά» της εγγυήτριας, για την ειρήνη, δύναμη και θα προβεί σε στυγνούς εκβιασμούς. Προβλήματα από πλημμύρες και σεισμούς ενώ η καταστροφική πυρκαγιά στην Καλιφόρνια να είναι το trailer αυτών που μέλλει να δούμε το 2019. Οικονομικά προβλήματα.

H Αμερική έχει μπει σε μια πορεία «κάθετης πτώσης» και μοιάζει να έχει χάσει από την πάλαι ποτέ αίγλη της. Και όταν ένα «θηρίο» όπως η Αμερική νοιώθει να πονά και να χάνει την πρωτοκαθεδρία …γίνεται επικίνδυνη… Και μάλιστα το σημείο κλειδί είναι η «σεισμική δραστηριότητα» που θ’ αναπτυχθεί και θα δώσει ζημιές και ενδεχομένως να θέσει κάποιες περιοχές σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης».

Τεράστιους μετασχηματισμούς ενώ στις θέσεις της θα δείχνει αμετακίνητη. Αυτό θα γίνει αιτία να «χάσει χώρες» ενώ θα οδηγήσει στελέχη της κυβέρνησης Trump να τεθούν εκτός αυτής. Η Αμερική θα κοιτάξει μόνον τον εαυτό της αλλά παράλληλα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μπούμε σε μια κατάσταση αποσταθεροποίησης για τον πλανήτη ολόκληρο. Δεν αποκλείεται να δούμε μια αναζωπύρωση στην Συρία ή πέριξ αυτής που να αποσκοπεί σε μια ευθεία αντιπαράθεση με την Ρωσία. Αυτό γίνεται για να φύγει από πάνω από τον Trump η «ρετσινιά» πως εξελέγη με τις «ευλογίες» και την «χορηγία» του Πούτιν. Οι αστυνομικές υπηρεσίες που κάνουν χρήση πυρός.

Ένας λαός που βλέπει πως παρά τις φιλότιμες προσπάθειες το εισόδημα τους θα συρρικνώνεται (**μαζί με το δολάριο) ενώ οι κυβερνητικοί θα είναι ειλικρινείς πλην όμως κυνικοί. ¨Ένα αμερικάνικο τεχνολογικό επίτευγμα θα αποδειχθεί πως είναι «κλεμμένο»!!! Η Αμερική θα μπει στην λογική του «οφθαλμός αντί οφθαλμού». Η χώρα θα κυλήσει σε βίαιες και χυδαίες πράξεις απέναντι σε χώρες που δεν είναι πλέον διατεθειμένες να τους κάνουν τα χατίρια.

Προβλήματα με πλημμύρες και σεισμούς ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει πρόβλημα για μέλος της κυβέρνησης ή της οικογένειας Trump κατά την διάρκεια μετακίνησης με αεροπλάνο ή αυτοκίνητο, θα υπάρξει κίνδυνος. Το κοινό θα δείξει την αποστροφή προς το πρόσωπο γυναίκας-μέλους της οικογένειας Trump.
Προβλήματα με ΑΜΕΑ αναζητούν λύσεις.

Θα υπάρξει πρόβλημα με την ανεπάρκεια των μέτρων για να κρατήσουν το δολάριο ισχυρό. Μεταξύ Απριλίου 2019 και Σεπτεμβρίου 2019 θα βγει στην επιφάνεια όλη την παθογένεια του δολαρίου.
Karl Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια