Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΡΩΣΣΙΑ 2019

Σύνοψη-Βασικά γεγονότα της χρονιάς: Η φετινή χρονιά είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την Ρωσία. Κατ’ αρχήν η Ρωσία φαίνεται πως μπαίνει σε μια κατάσταση ύφεσης. Θα αναγκαστεί να συρθεί σε μια νέα αντιπαράθεση με τις Η.Π.Α με χώρο «δράσης» την Συρία, την Μέση Ανατολή και την περιοχή της Μεσογείου. Θα υπάρξουν εντός της χώρας προβλήματα κατασκοπίας, ισχυρές φωτιές και τρομοκρατικά χτυπήματα σε μετρό, σταθμούς τραίνων και γενικά μέσων μαζικής μεταφοράς και εκεί είναι που ο Πούτιν θα γίνει ένας δεύτερος Παύλος ο Α’….

Το 2019 είναι πραγματικά ένα δύσκολο έτος για την Ρωσία μιας και θα έχει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες αλλά και προβλήματα που από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξουν γεωπολιτικές ισορροπίες.
Μια χώρα που μεταμορφώνεται και που γίνεται κάτι σαν χαμαιλέοντα. Είναι μια χρονιά που θα καταφέρει να επικρατεί έναντι των άλλων αλλά μέσα από οριακές καταστάσεις κάτι σαν «Πύρρειο νίκη». Η Ρωσία θα αναγκαστεί να απαντήσει σε προκλήσεις από χώρες ή πρόσωπα που θα της «πετάξουν» το γάντι. Δεν αποκλείεται να έχουμε επανάληψη γεγονότων τύπου Οσετία προκειμένου να δει το ΝΑΤΟ σε τι ετοιμότητα βρίσκεται ο Ρωσικός Στρατός. Η χώρα θα επιδείξει αρκετά τεράστια επιτεύγματα αλλά που κάποια εξ αυτών κινδυνεύουν από δολιοφθορά. Από 24/2/2019 η Ρωσία κινδυνεύει από «φυσικές» καταστροφές αλλά μια αναθέρμανση του λεγόμενου «Ψυχρού Πολέμου» με τις Η.Π.Α. Θα χρειαστούν να επιδείξουν οι ρωσικές αρχές μεγάλη προσοχή σε σταθμούς μετρό, τραίνων αλλά και οχήματα τέτοιου τύπου (*μαζικής μεταφοράς) αφού δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα σε αυτά. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η οικονομία της Ρωσίας μπαίνει σε μια φάση ύφεσης. Πρόσωπα μέσα από την πατρίδα ή και σύμμαχοι αυτής (*πχ Τουρκία) θα προδώσουν την ρωσική εμπιστοσύνη.

Η χώρα θα αναγκαστεί να εκφράσει τα συλλυπητήρια της. Κάποιες συνεργασίες αποδίδουν και θα υπάρξει αύξηση στην εξαγωγή οπλικών συστημάτων. Μέτρα που εφαρμόζονται δια μέσου σωματικής ή άλλης μορφής δύναμης. Ελέγχοντας τις δυνάμεις κάποιου. Γενικά κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς θα πρέπει να επιδείξει ιδιαίτερη πυγμή.
Εμμονή απέναντι σε κάποια άτομα. Η εκκλησία αρχίζει και λαμβάνει πιο ενεργό ρόλο στα εσωτερικά (*και όχι μόνο) της χώρας. Το κράτος θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα λεγόμενα «μεγάλα μυαλά» της χώρας ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπο με καταστροφικές πυρκαγιές είτε επαναλαμβανόμενες είτε διάσπαρτες. Θα δοθεί μια τεράστια μάχη με τον υπόκοσμο και κάποια άτομα που είναι εμβληματικές μορφές του υποκόσμου θα βρεθούν νεκροί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο Πρόεδρος διατάσσει έναν επανασχεδιασμό της κυβέρνησης και βάζει νέες προτεραιότητες.

Ξαφνική παρέμβαση του κράτους και μια κρατική λειτουργία στα όρια του αυταρχισμού. Βλέπεται στην Ρωσία δεν ξεχνούν ποτέ πως ο Πούτιν παρέλαβε μια οικονομία κατεστραμμένη και ξαφνικά βρέθηκε μέσα σε 20 χρονιά να έχει εκτοπίσει την Αμερική σε στρατιωτικό επίπεδο. Θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα από εγκλήματα ή παράνομες δραστηριότητες με ιδεολογικό υπόβαθρο (π.χ. τρομοκράτης, έγκλημα για θρησκευτικούς λόγους κλπ..). Μια γυναίκα σε θέση -κλειδί ή αξιωματούχο θα αποδειχτεί πως είναι είτε κατάσκοπος είτε διεφθαρμένη. Ο Πρόεδρος θα επηρεάζει πολύ εύκολα τις γυναίκες και ιδιαίτερα τις μητέρες.

Προβλήματα με «μυρωδιές» και αρώματα. Μια γυναίκα κατάσκοπος. Πολλά πράγματα θα γίνουν με «κρύο αίμα». Θα υπάρξουν προβλήματα με την αγορά κατοικίας και ιδιαίτερα στο αστικό περιβάλλον. Προβλήματα από παραβατική συμπεριφορά τρίτων. Μυστικές ενώσεις και επαφές. Θέματα που σχετίζονται με αρχαία αντικείμενα και μελέτες, απορρίμματα, μεταφυσική. Επαφές με χήρες. Νοιώθοντας πως τίποτα δεν πάει καλά
Karl Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια