Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Rockefeller Center Christmas Tree

Η ημερομηνία της ετήσιας εκδήλωσης φωτισμού του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Rockefeller Center στη Νέα Υόρκη αλλάζει ετησίως.
ΝΟΕΜ 29, 2023
Κάθε χρόνο από το 1933, ένα αειθαλές δέντρο από τη Νέα Υόρκη ή το Βερμόντ, το Οχάιο ή την Πενσυλβανία ή ακόμα και τον Καναδά, εγκαθίσταται στην 30 Rockefeller Plaza.
Είναι διακοσμημένο με εκατοντάδες στολίδια και χιλιάδες πολύχρωμα φώτα και ολοκληρώνεται με ένα αστέρι και σε μια επιλεγμένη ημέρα μετά την ημέρα των ευχαριστιών, είναι αναμμένο για τον κόσμο να το επισκεφθεί και να το δει.
Το δέντρο πρέπει να ξεπεράσει τα 65 πόδια για να επιλεγεί για το εκλεπτυσμένο Rockefeller Center. Το ψηλότερο δέντρο που επελέγη ήταν ένα 100 εκατοστά από το Killingworth, Κοννέκτικατ.
Κάθε χρόνο το δέντρο είναι δωρεές από διάφορες οργανώσεις. Στα προηγούμενα χρόνια, τα δέντρα κόβονται και δωρίζονται στους Boy Scouts of America για να τα πουλήσουν, για να χρηματοδοτήσουν έργα τους. Πρόσφατα, το Habitat for Humanity ήταν ευεργέτης του μεγάλου δέντρου για χρήση του στην κατασκευή σπιτιών.
Το δέντρο παραμένει αναμμένο μέχρι τη χριστιανική γιορτή των Θεοφανίων.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια