Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Feng Shui tips: Πες τέλος στη μοναξιά

Σύμφωνα με την κινέζικη φιλοσοφία, ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσεις την αγάπη και τον έρωτα στην ζωή σου, είναι να προσαρμόσεις τον χώρο σου σύμφωνα με τις συμβουλές του Φενγκ Σούι.

Το Oroskopos.gr σου παρουσιάζει 10 πολύτιμες συμβουλές Φενγκ Σούι, που θα σε βοηθήσουν να επαναφέρεις το πάθος, τον έρωτα και την αγάπη στη ζωή σου!
Η ακαταστασία και το σκοτεινό περιβάλλον διώχνουν μακριά τον έρωτα από το σπίτι σου. Προσπάθησε να διατηρείς μία τάξη στο χώρο σου και φρόντισε να μπαίνει φως σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού!
Τοποθέτησε στους τοίχους πίνακες ή φωτογραφίες με ευτυχισμένα ζευγάρια, έτσι θα γίνεις πιο δεκτικός στον έρωτα και την αγάπη.
Δημιούργησε ένα ζεστό καθιστικό. Τοποθέτησε σε γωνία έναν διθέσιο καναπέ ή δυο ενωμένες καρέκλες, για να δείξεις ότι είσαι σε ετοιμότητα να δεχτείς μία νέα σχέση στη ζωή σου!
Απομάκρυνε την τηλεόραση από το υπνοδωμάτιο, γιατί διώχνει μακριά τον ρομαντισμό. Αν δεν μπορείς να αποκοιμηθείς χωρίς τηλεόραση, ξεκίνησε να διαβάζεις κάποιο βιβλίο πριν τον ύπνο.
Διακόσμησε το υπνοδωμάτιό σου με χαρούμενα χρώματα, αγόρασε νέα σεντόνια, μαξιλάρια και πάπλωμα. Η ανανέωση και η ζεστή ατμόσφαιρα του υπνοδωματίου σου, θα σε βοηθήσεις να αναθερμάνεις την ερωτική σου σχέση και αν είσαι ελεύθερος να προετοιμάσεις το έδαφος για μια νέα γνωριμία.
Αν δεν υπάρχει κάποια σχέση στη ζωή σου και θέλεις σύντομα να δεσμευτείς, προετοίμασε το σπίτι σου και ιδιαίτερα το δωμάτιό σου σαν να περιμένεις παρέα. Κάνε χώρο στην ντουλάπα σου, πρόσθεσε μερικές κενές κρεμάστρες, βάλε μία έξτρα καθαρή πετσέτα στο μπάνιο και να έχεις διαθέσιμη μία νέα οδοντόβουρτσα στο ντουλάπι σου!
Απομάκρυνε το κρεβάτι σου από τον τοίχο και άφησε αρκετό χώρο από όλες τις πλευρές για να υπάρχει άνεση! Αν ακολουθήσεις αυτή τη συμβουλή, πολύ σύντομα θα μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με έναν νέο έρωτα!
Η δεξιά γωνία από την κεντρική είσοδο του σπιτιού σου, σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι αντιπροσωπεύει τον τομέα των σχέσεων. Διακόσμησε λοιπόν τη γωνιά αυτή με έναν ιδιαίτερο και ρομαντικό τρόπο, τοποθέτησε ένα μικρό διθέσιο καθιστικό και βάλε, κρυφούς φωτισμούς ή στόλισε ένα τραπεζάκι με αρωματικά κεριά! Η γωνία αυτή του σπιτιού πρέπει να είναι ζεστή και φιλόξενη, σαν να περιμένεις να υποδεχτείς το αγαπημένο σου πρόσωπο!
Το υπνοδωμάτιο σου πρέπει να αντιπροσωπεύει την ρομαντική και ερωτική πλευρά της ζωής σου. Απέφυγε οικογενειακές φωτογραφίες ή ζωγραφιές και παιδικά παιχνίδια, προτίμησε ρομαντικά αντικείμενα!
Επέλεξε χαρούμενα και ζεστά χρώματα για το χώρο σου. Το ροζ, το ανοιχτό κοραλλί και οι απαλές σκιές μπορούν να δημιουργήσουν μια θετική αύρα στο χώρο σου και έτσι να μπορείς να προσελκύσεις έναν ευγενικό σύντροφο, που θα σε αγαπά και θα σε νοιάζεται!
Εφαρμόζοντας τις παραπάνω συμβουλές Φενγκ Σούι, ετοιμάσου να υποδεχτείς έναν νέο, μεγάλο έρωτα στη ζωή σου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια