Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Virus Appreciation Day - Παγκόσμια ημέρα Αξιολόγησης του ιού

Ημέρα εκτίμησης ιών εορτάζεται στις 03 Οκτωβρίου. Σας δίνει την ευκαιρία να δείξετε σεβασμό στους ιούς. Ένας ιός είναι ένας μικρός μολυσματικός παράγοντας που αναπαράγεται μόνο μέσα στα ζωντανά κύτταρα άλλων οργανισμών. Οι ιοί μπορούν να μολύνουν όλους τους τύπους μορφών ζωής, από ζώα και φυτά έως βακτήρια και αρχαία.

Οι ιοί αποτελούν μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης και έχουν εισβάλει σε κάθε πιθανή περιοχή της ζωής μας από τα ζωντανά μας σώματα στις οδούς πυριτίου του World Wide Web.
Ευτυχώς, ο ιός υπολογιστή δεν μπορεί πραγματικά να μολύνει τους ανθρώπους  αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ιοί είναι αβλαβές.
Η Ημέρα Εκτίμησης Ιών μας ενθαρρύνει να απολαμβάνουμε και να σεβόμαστε τον ιό όλων των ειδών και τις απίστευτες επιπτώσεις που είχαν στη ζωή και τον κόσμο μας.
Μην κάνετε κανένα λάθος, δεν θα εκτιμούμε απλώς τους ιούς ως κακούς, αλλά και την εξυπηρετική τους πλευρά!
Γιορτάστε την Ημέρα Εκτίμησης του Ιού διερευνώντας τους, τόσο το καλό όσο και το κακό. Όπως αποδεικνύεται, ο ιός έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην εξέλιξη και έχει επωφεληθεί με πολλούς τρόπους σε πολλά διαφορετικά είδη.
Οι ιοί, δεν είναι αρκετά ζωντανοί, μοιάζουν περισσότερο με τυχαία περιπλανημένα κομμάτια DNA με πρόβλημα στάσης και κοστούμι με πανοραμική θωράκιση.
Υπάρχει το τριφύλλι που περνά κάτω από έναν ιό στους απογόνους του, το οποίο βοηθάει στην εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων ενώ βρίσκεται σε έδαφος πλούσιο σε άζωτο ή το φυτά που έχουν virii που τους καθιστούν πιο ανθεκτικά στη ψύξη.
Και όλα τα ζώα, συμπεριλαμβανομένων κι εμάς, φιλοξενούμε μεγάλο αριθμό ιών στην εντερική οδό μας που βοηθούν με την πέψη. Μην μισείτε τους ιούς, μάθετε περισσότερα γι 'αυτά!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια