Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καλλιστεία 2018

Η Ιωάννα Μπέλλα: Στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2018 στα φετινά καλλιστεία!
Το όνομά της είχε γίνει viral και λόγω των «σκληρών» σχολίων που είχε ακούσει από τους κριτές του Next Top Model και λόγω του ξεσπάσματός της
Μετά από χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, τα ελληνικά καλλιστεία επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του «Μακεδονία TV», ένα φαντασμαγορικό σόου με παρουσιάστρια την Νικολλέτα Ράλλη.
Star Hellas αναδείχθηκε η απορριπτέα του φετινού Greece’s Next Top Model, Ιωάννα Μπέλλα , ενώ τους τίτλους Miss Hellas και Miss Young κατέκτησαν οι Μαρία Λεπίδα και Αγγελική Μαυρομάτη αντίστοιχα.
Κριτές ήταν οι Νίκος Αναδιώτης, Γκαλένα Βελίκοβα, Πολυξένη Καραμίχα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Πάνος Ζήνας, Χρήστος Χρήστου και Βασίλης Πρεβελάκης, ενώ για πρώτη φορά στην ανάδειξη των νικητριών συμμετείχε (με 30%) το τηλεοπτικό κοινό.
Οι κριτές, λοιπόν, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να μην ενοχλήθηκαν από τις πλαστικές σε χείλη και στήθος που (όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στην Βίκυ Καγιά) είχε κάνει πριν λίγο καιρό, δίνοντας της έτσι το πολυπόθητο στέμμα ανάμεσα σε 10 φιναλίστ.
Η Ιωάννα Μπέλλα είναι 22χρονών και κατάγεται από την Βέροια.
Η δίμετρη καλλονή είναι πρώην αθλήτρια του βόλεϊ, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αθλητισμό, λόγω τραυματισμού. Την κέρδισε όμως το μόντελινγκ κι αυτό χάρη στην ομορφιά και το ύψος της, που φτάνει τα 1,83 μέτρα.
Παρά το ότι δάκρυσε και επανέλαβε πολλές φορές μπροστά στους κριτές πως έχει μετανιώσει για τις επεμβάσεις στο πρόσωπό της, η Ιωάννα δεν κατόρθωσε να τους πείσει, με αποτέλεσμα να πάρει και το τελικό όχι από τον Γιάννη Σκούλο.
Η πανέμορφη 22χρονη όμως δεν το έβαλε κάτω και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό χτες στα ελληνικά καλλιστεία παίρνοντας το στέμμα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια