Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανατροπή στο τροχαίο του Παντελίδη: Δεν οδηγούσε ο ίδιος

Αλλάζουν όλα στην υπόθεση – Νέα στοιχεία για το σημείο που βρισκόταν ο τραγουδιστής τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης

Ανατροπές φαίνεται πως θα φέρουν οι καταθέσεις Κύπριων εμπειρογνωμόνων στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη.

Όπως δημοσιεύει σήμερα η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», δυο Κύπριοι εμπειρογνώμονες, ο Ανδρέας και Γιώργος Τζιρκαλλής μεταβαίνουν στην Αθήνα προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες στην πολύκροτη αυτή υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα, την ερχόμενη Παρασκευή είναι ορισμένη η εκδίκαση της έφεσης επί της πρωτόδικης απόφασης του Οκτώβρη του 2017.

Η οικογένεια Παντελίδη αμφισβήτησε το πόρισμα αυτό και απευθύνθηκε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, στους δυο Κύπριους εμπειρογνώμονες για ετοιμασία σχετικού πορίσματος.

Βασικό εύρημα της έκθεσης είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα ότι ο Παντελίδης βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα και στην θέση του οδηγού βρισκόταν η Φρόσω Κυριάκου.

Οι εμπειρογνώμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό σύμφωνα με το δημοσίευμα αφού εξέτασαν την κίνηση των επιβατών κατά την στιγμή της πρόσκρουσης.

Σε άλλο σημείο σημειώνεται ότι οι Κύπριοι εμπειρογνώμονες επισημαίνουν στο πόρισμά τους ότι κανείς από τους τρεις επιβαίνοντες στο τζιπ, δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια