Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς θα είναι το φθινόπωρο του 2018 για τα ζώδια

Κριός
Με τον Κυβερνήτη σου τον Άρη να περνά σε ευθύδρομη φαινομενικά πορεία, το φετινό φθινόπωρο θα χρειαστεί να υλοποιήσεις όλα αυτά που έχεις κατανοήσει πως δεν πάνε πλέον παρακάτω το προηγούμενο διάστημα. Η ποιότητα της επιστροφής του Άρη σε ευθύδρομη πορεία στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο σου ζητά να ελευθερώσεις τον εαυτό σου στο σύνολό του και σε κάθε τομέα δράσης στη ζωή σου από ό,τι σε κάνει ανελεύθερο. Με τον Κρόνο να σε κοιτά βλοσυρά από τον Αιγόκερω επίσης είναι η στιγμή να συνειδητοποιήσεις πως ελεύθερος δεν σημαίνει «χύμα», αλλά πως η πραγματική ελευθερία του ενήλικα βρίσκεται πάντα εντός ορίων και κανόνων που αυτή τη φορά τα έχεις επιλέξει με αυτοσεβασμό και σεβασμό προς τους άλλους εσύ, με στόχο την ευτυχία σου και δεν στα έχει επιβάλλει κανένας άλλος. Σε αυτή τη διαδρομή αναζήτησης των εν λόγω ορίων και δεσμεύσεων που θα σε ελευθερώσουν μακροπρόθεσμα, έρχεται να σε στηρίξει η παρουσία του Δία στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη, ανοίγοντας μικρές ή τεράστιες προοπτικές εξέλιξης ανάλογα του πόσο καλός μαθητής είσαι καρμικά.

Ταύρος
Στον απόηχο της επίδρασης των ισχυρών Εκλείψεων του καλοκαιριού σε βρίσκει το φθινόπωρο, ζητώντας σου να ελευθερωθείς από φαντάσματα του παρελθόντος που σχετίζονται με «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες». Με τον Άρη σε ευθύδρομη πλέον πορεία στον Υδροχόο να σου τονίζει σε συνεργασία με τον Κρόνο αλλά και την Αφροδίτη ανάδρομη στο απέναντί σου ζώδιο του Σκορπιού, πως ελευθερία χωρίς δεσμεύσεις και όρια, χωρίς πειθαρχία και ευθύνη, δεν υπάρχει. Αναθέτοντάς σου την ευθύνη να ελευθερώσεις και να αποδεσμεύσεις τον εαυτό σου, τόσο από παιχνίδια ρόλων, κυριαρχίας, υποτίμησης, βίας, εγκατάλειψης, αδιαφορίας και προδοσίας που υπέστης όταν ήσουν μικρός. «Δεσμεύοντας» τον εαυτό σου στο τώρα σε ό,τι σε εξελίσσει, σε ενηλικιώνει και σε ενδυναμώνει. Ανάλαβε την ευθύνη και την δέσμευση με πειθαρχία να «θεραπεύσεις» ό,τι σε κρατάει «κολλημένο», εξαρτημένο και εκτός εαυτού. Πάψε να πετάς την ευθύνη των επιλογών σου στους άλλους και στα γεγονότα. Η ασφάλεια που διακαώς αναζητάς θα αναδυθεί μόνο όταν εσύ θέσεις όρια και κανόνες στον εαυτό σου. Όταν νιώσεις μέσα σου ικανός να πεις όχι σε ό,τι σε αποδυναμώνει και να επιλέξεις με διάρκεια, συνέπεια και ευθύνη ό,τι σε ενδυναμώνει σαν ενήλικα.

Δίδυμοι
Αυτό το φθινόπωρο, με τον απόηχο των Εκλείψεων του καλοκαιριού ακόμα έντονο, θα χρειαστεί να διαχειριστείς αποχαιρετισμούς αλλά και απώλειες ναι μεν επώδυνες, αλλά ενδεχομένως και απαραίτητες, ώστε να «κλείσουν» φαύλοι κύκλοι. Θα χρειαστεί επί της ουσίας πια να αναμετρηθείς από το σήμερα σαν ενήλικας με «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες», αλλά και παιχνίδια κυριαρχίας, υποτίμησης, βίας, εγκατάλειψης, προδοσίας, αδιαφορίας που σε αποδυνάμωσαν όταν ήσουν μικρός και ανήμπορος. Αυτή η περίοδος, λίγο πριν ο Δίας περάσει στο απέναντί σου ζώδιο του Τοξότη, σου ζητάει να ελευθερώσεις τον εαυτό σου από φαντάσματα του παρελθόντος, επιλέγοντας τη μνήμη και όχι τη λήθη. Συνειδητοποίησε ότι η ελευθερία εδρεύει απόλυτα μέσα σε όρια και κανόνες που αυτή τη φορά οφείλεις να βάλεις εσύ και να τα τηρείς με δέσμευση, μνήμη, συνέπεια και παρουσία. Η τάση σου προς τη λήθη και τη φυγή δεν προάγει την ελευθερία όπως διαπιστώνεις από τα γεγονότα της ζωής σου, διότι αυτό που παλεύεις να απωθήσεις και να ξεχάσεις, είναι αυτό που καρμικά χρειάζεται να αντιμετωπίσεις για να ελευθερωθείς. Να το διαχειριστείς έτσι, ώστε με την παρουσία του Δία απέναντί σου, να πάψει να σε καταδιώκει και να σε συρρικνώνει. Έτσι θα μπορέσεις να κερδίσεις την επίγνωση να το χρησιμοποιήσεις εσύ πλέον υπέρ της εξέλιξης του εαυτού σου σε κάθε τομέα της ζωής σου. Ξεκίνα καταρχήν βάζοντας όρια στο χάος του μυαλού που δυστυχώς σε κάνει ό,τι θέλει.

Καρκίνος
Μετά από τα έντονα γεγονότα του καλοκαιριού και με την επιρροή των Εκλείψεων ακόμα ισχυρή, μπαίνει το φθινόπωρο. Η πλανητική ευθυδρόμηση των περισσοτέρων πλανητών που ήταν σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, σου ζητά να βάλεις σε τάξη σοβαρά καρμικά ζητήματα που βγήκαν στην επιφάνεια. Η Αφροδίτη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό και το Ζυγό και η παρουσία του Κρόνου απέναντί σου στρέφουν τα φώτα σε καρμικά ζητήματα που αφορούν σε θέματα σχέσεων, ζητώντας σου να συνειδητοποιήσεις τώρα που μεγάλωσες πως κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ανεχθεί τραύματα, ιδιοτροπίες, εξαρτήσεις, παιχνίδια κυριαρχίας, υποτίμησης, βίας, προδοσίας, εγκατάλειψης, αδιαφορίας, αλλά και την οργή που κουβαλάς από «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες» που σε έπληξαν τότε που ήσουν μικρός και αδύναμος. Μια πλειάδα πλανητών σου ζητάει να ελευθερώσεις τον εαυτό σου από τραύματα και φαντάσματα που κουβαλάς και σε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε αδυναμία σχέτισης εντός των ορίων και των κανόνων μεταξύ ενηλίκων. Συνειδητοποίησε πως το να «ανέχεσαι» και να σε «ανέχονται» δεν προάγει μακροπρόθεσμα ενήλικες σχέσεις, αλλά παιδικές αρρώστιες από τότε που η μόνη σου επιλογή ήταν να ανέχεσαι μην μπορώντας να κάνεις κάτι άλλο. Οι Εκλείψεις που θα συνεχιστούν για χρόνια στον άξονά σου, σου ζητούν να εξυγιάνεις την οργή και τον τρόμο που κουβαλάς προσφέροντας σε αυτό το αποδιοργανωμένο παιδί μέσα σου επιτέλους μια «καλή μαμά», έναν «καλό μπαμπά» που θα το μεγαλώσουν, θα το οριοθετήσουν σωστά και θα το οδηγήσουν στο να αγαπάει και να αγαπιέται σε κάθε τομέα της ζωής σου. Και φυσικά αυτός ο «καλός μπαμπάς» και αυτή η «καλή μαμά» δεν θα είναι άλλοι από εσένα τον ίδιο.

Λέων
Με την επιρροή των Εκλείψεων ακόμη ισχυρή να έχει ανοίξει πολλαπλά καρμικά μέτωπα προς επίλυση σε υποδέχεται το φθινόπωρο αυτό. Ο Άρης σε ευθύδρομη πλέον πορεία απέναντί σου θα σε φέρει πολλές φορές αντιμέτωπο με ό,τι προσπάθησες να καταχωνιάσεις στη «λήθη», θεωρώντας ότι θα ξεχαστεί. Όπως και με ό,τι δεν αντιμετώπισες καρμικά στην αιτία αλλά στο αποτέλεσμα. Αυτό το φθινόπωρο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις καρμικά κατάφατσα «κακούς μπαμπάδες», «κακές μαμάδες», «κακομαθημένα παιδάκια», μέσα σου και γύρω σου αλλά και να απελευθερωθείς οριστικά από τραύματα και παιχνίδια επιβολής, κυριαρχίας, αποπλάνησης, αδιαφορίας, βίας, εγκατάλειψης και προδοσίας. Συνειδητοποίησε πως στο σήμερα που είσαι μεγάλος κανένας δεν μπορεί να σε προδώσει, να σε εγκαταλείψει, παρά μόνο εσύ. Αυτό το φθινόπωρο – με τον Δία να εισέρχεται στο φιλικό σου ζώδιο του Τοξότη – σου ζητά να απελευθερώσεις τον εαυτό σου «θεραπεύοντας» τον από παιδικές αρρώστιες και την επάρατο νόσο της περηφάνιας και της αλαζονείας, εξανθρωπίζοντάς τον. Συνειδητοποίησε ότι η ελευθερία «παίζεται» και υπάρχει μόνο μέσα από όρια, δεσμεύσεις και κανόνες που αντανακλώνται θετικά ή αρνητικά στην πραγματικότητα. Επίσης συνειδητοποίησε πως η ανελευθερία δομείται από λήθη, φυγή και αυτό-αποπλανήσεις. Ο Δίας άλλωστε θα επεκτείνει ό,τι εσύ συνειδητά ή ασυνείδητα θα επιλέξεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου κυρίως προς το τέλος του φθινοπώρου και μετά, αλλά η διαχείριση που θα της κάνεις θα ορίσει το αποτέλεσμα.

Παρθένος
Αυτό το φθινόπωρο, με την επιρροή των Εκλείψεων αλλά και του αποτελέσματος που είχε η ανάδρομη φαινομενικά πορεία πολλών πλανητών συμπεριλαμβανομένου και του Κυβερνήτη σου του Ερμή, βγάζει στη φόρα σημαντικά καρμικά ζητήματα προς επίλυση. Ή ακόμα καλύτερα ξεβράζει ό,τι καταχώνιασες στη «λήθη», φέρνοντάς σε καρμικά αντιμέτωπο με τη συνειδητοποίηση ότι τα τραύματα και οι πληγές που σε καθόρισαν δεν ξεχνιούνται, παρά μόνο επιλύονται. Μία σωρεία θεμάτων που αφορούν «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες», αλλά και θέματα που σχετίζονται με παιχνίδια δύναμης, επιβολής, κυριαρχίας, υποτίμησης, προδοσίας, αδιαφορίας και εγκατάλειψης σε φέρνουν αντιμέτωπο με «πληγές» από το παρελθόν και το αντίθετο της λήθης, τη μνήμη και την ευθύνη να «θυμηθείς» και να δεσμευθείς να θυμάσαι, ώστε να μην επιλέγεις διαρκώς το ίδιο λάθος. Συνειδητοποίησε με την έντονη όψη του Κρόνου προς το ζώδιό σου πως η ελευθερία σου προϋποθέτει όρια, κανόνες και την τήρηση με πειθαρχία και «μνήμη». Βάλε όρια στο ξέφρενο μυαλό σου και συνειδητοποίησε πως η «μνήμη» δεν είναι νοητική κατάσταση, αλλά αίσθηση σωματική και βιωματική. Δώσε τα ηνία σε αυτό το σώμα που δεν ψεύδεται ποτέ σε αντίθεση με τον νου σου που ψεύδεται πάντα. Πάρε σοβαρά αυτό που αισθάνεσαι και κατ’ επέκταση αυτό που αντέχεις ή δεν αντέχεις και πες φτου ξελευθερία σε αυτά που όφειλες ως μικρός να ανέχεσαι, συνειδητοποιώντας ότι μεγάλωσες και δεν χρειάζεται να ανέχεσαι τίποτα που δεν σε ενδυναμώνει πια σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Ζυγός
Μετά από ένα έντονο καλοκαίρι και με την επιρροή των τριών Εκλείψεων ακόμη ισχυρή, σε υποδέχεται το φθινόπωρο με όλους πλέον τους Πλανήτες ευθύδρομους, εκτός από την Κυβερνήτιδά σου την Αφροδίτη, η οποία θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό και έπειτα στο ζώδιό σου για περίπου μέχρι το τέλος του φθινοπώρου, φέρνοντας στο τώρα από το παρελθόν καταστάσεις παλιές αλλά καθόλου ξεχασμένες που χρειάζονται μια άλλη καλύτερης μορφής αντιμετώπιση. Καταστάσεις καρμικές που σου ζητούν να αφήσεις πίσω σου πόνο, τραυματικές εμπειρίες, αλλά πιθανόν και πένθη επαναπροσδιορίζοντας τη στάση σου και τις επιλογές σου. Η θετική όψη του Άρη σε ευθύδρομη πλέον πορεία από το φιλικό σου ζώδιο του Υδροχόου άλλωστε σου ζητά να απελευθερωθείς και να απελευθερώσεις ό,τι σε κρατά ανελεύθερο και ενδεχομένως σχετίζεται καρμικά με «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες», παιχνίδια επιβολής, κυριαρχίας, εξουσίας, δύναμης, υποτίμησης αλλά και αδιαφορίας, προδοσίας, εγκατάλειψης που κουβαλάς από τα παιδικάτα σου. Η δυναμική του Κρόνου από τον Αιγόκερω, αλλά και του Δία από τον Τοξότη σου δίνουν τόσο το μέτρο αλλά και την εύνοια, ώστε να προχωρήσεις μετά από καιρό καθήλωσης και πιεστικών καταστάσεων σε μια νέα φάση ζωής και επιλογών, σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Σκορπιός
Μετά από ένα εξαιρετικά έντονο καλοκαίρι, με τις Εκλείψεις και τον Άρη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία να σε έχουν βάλει καρμικά στο στόχαστρο, έρχεται το φθινόπωρο με τον απόηχο των γεγονότων, αλλά και με έντονα επίσης καρμικά γεγονότα προς επίλυση. Η Αφροδίτη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου και ο Άρης από τον Υδροχόο, σου ζητούν επιτακτικά να απεμπλακείς από καταστάσεις που σε απομυζούν εδώ και καιρό. Αυτό που χρειάζεται να αποφύγεις είναι η τάση σου να υπερ-συναισθηματικοποιείς τόσο τα γεγονότα που τελικά καθηλώνεσαι από αυτά σαν μικρό αδύναμο παιδί. Δες τα πράγματα από το τώρα και από τη δύναμη του ενήλικα που είσαι, αφήνοντας πίσω σου θύματα και θύτες. Αποχαιρέτα παιχνίδια επιβολής, δύναμης, εξουσίας, ελέγχου, υποτίμησης, εγκατάλειψης και προδοσίας αποχαιρετώντας οριστικά καρμικά «κακούς μπαμπάδες», «κακές μαμάδες» και «κακομαθημένα και ανεύθυνα παιδιά». Τόλμησε με τον Δία στο ζώδιό σου και τον Ουρανό απέναντί σου να αναγεννηθείς σε μια νέα φάση ζωής χωρίς εμπλοκές, σωτήρες, κατήγορους, θύτες και θύματα κάθε είδους, επιλέγοντας ένα «καθαρό» και εποικοδομητικό τρόπο σχέσεων αλλά και ένα αντίστοιχο κριτήριο επιλογών. Όλα μπορούν να εξελιχθούν εξαιρετικά θετικά σε κάθε τομέα για εσένα, αρκεί να μην αφήσεις να υπάρχει ούτε ένας κόκκος αυτό-καταστροφικότητας και ενοχικότητας μέσα σου και γύρω σου.

Τοξότης
Το φετινό φθινόπωρο έρχεται φορτισμένο από έντονα καρμικά γεγονότα που δομήθηκαν το καλοκαίρι με σχεδόν όλους τους Πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και τρεις ισχυρές Εκλείψεις. Στόχος αυτών των έντονων γεγονότων για εσένα είναι να αλλάξεις καρμικά στάση, αφήνοντας επιτέλους το παιχνίδι της «φυγής» από ό,τι σε πιέζει να δεις την πραγματικότητα. Η τάση σου να τα στέλνεις όλα στη «λήθη» και όχι να τα κρατάς στη «μνήμη» εδώ και χρόνια ανακυκλώνει καρμικούς φαύλους κύκλους χωρίς διέξοδο. Γιατί για να υπάρξει διέξοδος χρειάζεται να «θυμηθείς» και να αντιμετωπίσεις τα φαντάσματα του παρελθόντος, ώστε να αφήσεις πίσω σου συμπεριφορές και επιλογές που ανακυκλώνουν «κακούς μπαμπάδες», «κακές μαμάδες», αλλά και παιχνίδια επιβολής, δύναμης, κυριαρχίας, υποτίμησης, προδοσίας, εγκατάλειψης, αδιαφορίας, σωτήρες, κατήγορους, θύματα και θύτες, που δεν σου επιτρέπουν να υπάρχεις στο τώρα αυτούσιος, αλλά πάντα να παραντουράς μεταξύ φαντασίας και υπερ-συναισθηματικοποίησης. Λίγο πριν αυτό το φθινόπωρο ο Δίας μπει στο ζώδιό σου, χρειάζεται επιτέλους να ενώσεις τα κομμάτια του παζλ συνειδητοποιώντας την αιτία και όχι το αποτέλεσμα, αλλάζοντας επί της ουσίας στάση ζωής και επιλογές. Αλλάζοντας αυτό που εμπεριέχεις και εκπέμπεις, αλλάζοντας τη θέση που έχεις τοποθετήσει τον εαυτό σου, αλλάζοντας την δόνησή σου, ώστε να έλξεις και τα αντίστοιχα δώρα. Δήλωσε παρουσία σε ό,τι μέχρι τώρα δήλωνες απουσία και θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα.

Αιγόκερως
Αυτό το φθινόπωρο έρχεται εξαιρετικά φορτισμένο από τα έντονα γεγονότα του καλοκαιριού με μια θανατηφόρα Έκλειψη στο απέναντί σου ζώδιο του Καρκίνου σε όψη με τον Πλούτωνα και δύο ακόμη στο γειτονικό σου άξονα του Υδροχόου και του Λέοντα. Ισχυρά καρμικά ζητήματα που σχετίζονται με «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες» αλλά και «κακομαθημένα παιδάκια» σε συσκευασία μεσήλικα, σε καλούν να θέσεις ένα οριστικό τέλος σε παιχνίδια ελέγχου, κυριαρχίας, επιβολής, υποτίμησης, βίας, χειρισμού, εγκατάλειψης, προδοσίας και αδιαφορίας, παύοντας να ανακυκλώνεις ρόλους σωτήρα, κατήγορου, θύτη και θύματος, απελευθερώνοντας επιτέλους οριστικά τον εαυτό σου από τραύματα και φαντάσματα άλλων εποχών, τότε που ήσουν μικρός και αδύναμος. Κλείσε οριστικά νταλαβέρια με ό,τι σε αποδυναμώνει επιλέγοντας με ευθύνη ό,τι σε εξελίσσει και σε ενδυναμώνει. Πάψε να στέλνεις στη «λήθη» ό,τι δε σε βολεύει και επίλεξε τη «μνήμη», δηλαδή να θυμάσαι με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, κάνοντας το πάθημα, μάθημα. Διότι τίποτα δε θα περάσει μόνο του απλώς επειδή εσύ το «ξεχνάς», γιατί η αιτία που το γεννά, ζει και βασιλεύει και διαρκώς αναπαράγει το ίδιο αποτέλεσμα με άλλους πρωταγωνιστές. Θεράπευσε την αιτία λοιπόν και πάψε να ξοδεύεις όλη σου την ενέργεια στο αποτέλεσμα, σου λέει αυτό το φθινόπωρο, μια πλειάδα πλανητών ανάδρομων και μη, και καλά θα κάνεις να τους ακούσεις, πριν ο Κρόνος στο ζώδιό σου συναντήσει τον Πλούτωνα.

Υδροχόος
Το φθινόπωρο αυτό κινείται σε συνέπεια με το καλοκαίρι που διαδέχεται στο οποίο σημειωτέον υπήρξες από τους πρωταγωνιστές των γεγονότων με δύο ισχυρές Εκλείψεις στον άξονά σου και άλλη μια στον γειτονικό σου άξονα του Αιγόκερου και του Καρκίνου. Με τον Άρη σε ευθύδρομη πλέον πορεία στο ζώδιό σου να «περνά» πάνω από τις μοίρες των Εκλείψεων του καλοκαιριού και να πυροδοτεί τα θέματα που έθεσαν οι Εκλείψεις, φαίνεται πως κι αυτό το φθινόπωρο θα είναι έντονο για εσένα. Ο Άρης στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη από τον Ζυγό και τον Σκορπιό σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, σου ζητούν να ελευθερώσεις τον εαυτό σου καρμικά από «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες» και «κακομαθημένα παιδάκια», παιδικές αρρώστιες, φαντάσματα που σε καθήλωσαν όταν ήσουν μικρός και αδύναμος και σε διαστρέβλωσαν προς αυτοκαταστροφικές επιλογές. Ήρθε η ώρα όπως έχεις καταλάβει να δεχθείς την πραγματικότητα ως έχει και όχι όπως θα ήθελες να είναι, αποχαιρετώντας ρόλους και παιχνίδια επιβολής, υποτίμησης, κυριαρχίας, ελέγχου. Αλλά και θέματα που σχετίζονται με προδοσίες, εγκατάλειψη, βία, θύματα, θύτες, σωτήρες και κατήγορους, επιλέγοντας τη «μνήμη» και όχι τη «λήθη» που σε ωθεί να λησμονάς και μετά να ανακυκλώνεις τις ίδιες λάθος επιλογές. Ο Κρόνος στον γειτονικό σου Αιγόκερω και ο Δίας στον Τοξότη σε βοηθούν να αποδεχθείς την πραγματικότητα ως έχει, αποχαιρετώντας οριστικά ό,τι σε καταντά από άνθρωπο σε «ρόλο». Όλο το πλανητικό σύστημα σου ζητά να πεις επιτέλους το φτου ξελευτερία.

Ιχθύες
Αυτό το φθινόπωρο σε φέρνει αντιμέτωπο με το κυρίαρχο καρμικό σου ζήτημα, που δεν είναι άλλο από τη «φυγή» από τον εαυτό σου, το σώμα σου και τα αισθήματά σου μέσω της φαντασίας και κυρίως μέσω της «λήθης», ανακυκλώνοντας, αφού ξεχάσεις ό,τι δε σε βολεύει και σε πονά, «Τη μέρα της μαρμότας» και συντηρώντας τις ίδιες λάθος επιλογές. Αυτό το φθινόπωρο που έρχεται επιφορτισμένο με τα έντονα γεγονότα του καλοκαιριού, σου ζητά να «θυμηθείς» και να αντιμετωπίσεις σκληρές μνήμες, φόβους και παιδικά φαντάσματα που σε κρατάνε ασυνεπή προς τον εαυτό σου στο τώρα και καθηλωμένο στο τότε που ήσουν μικρός και αδύναμος και οι άλλοι σου επέβαλλαν να τους ανέχεσαι. Ο Άρης σε ευθύδρομη πλέον πορεία στο γειτονικό σου Υδροχόο και η Αφροδίτη σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από τον Σκορπιό σου τονίζουν πως ο δρόμος προς την ελευθερία χτίζεται ψηφίδα-ψηφίδα από νησίδες «μνήμης», επίγνωσης και συνειδητοποιήσεων που σε οδηγούν στο δυνάμωμα και την ενηλικίωσης σου. Αντίθετα ξεχνώντας, μένεις πάντα μικρός. Μικρός και αδύναμος μπροστά σε «κακούς μπαμπάδες» και «κακές μαμάδες», ανακυκλώνοντας παιχνίδια δύναμης, κυριαρχίας, επιβολής, υποτίμησης, βίας, προδοσίας, εγκατάλειψης, αδιαφορίας, ελέγχου, ανακυκλώνοντας καρμικά ξανά μανά ρόλους θύτη, θύματος, σωτήρα, κατήγορου σε ημερήσια διάταξη. Το φετινό φθινόπωρο με την είσοδο του Δία στον Τοξότη να θολώνει ακόμη περισσότερο για εσένα τα νερά σε συνεργασία φυσικά με τον Κυβερνήτη σου τον Ποσειδώνα, βάλε οριστικά το όριο στα σενάρια και τις φαντασίες του νου σου, πάτα γερά στην πραγματικότητα και εξυγίανε ό,τι νοσεί από τα παιδικάτα σου, λέγοντας επιτέλους το φτου ξελευτερία από τις φυλακές της παιδικής σου ηλικίας. Προσωπική μου συμβουλή είναι αυτό να το έχεις κάνει πριν ο Δίας συναντήσει τον Ποσειδώνα.
www.heliofoto.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια